Instagram Public Photos with #ubatkurusberkesan

|basic sumber makanan yang simple, sihat dan mudah tapi dapat membantu turun berat badan|
.
nak turun berat badan, pastikan tak berlapar tapi makanlah makanan yang betul. jom tengok kategori makanan di bawah:
.
1. protein - wajib ada pada setiap meal - breakfast, lunch dan dinner. kalau boleh snek pun ada protein juga. lebih banyak orang tu nak turun berat badan, lebih banyak protein dia perlukan
.
2. sayur - kita perlu 5 serving sayur setiap hari. banyak mana tu? haaa lebih kurang 5 mangkuk kecik. sayur ni rendah kalori tapi khasiatnya banyak. sayur membantu banyak fungsi badan. antaranya ialah bakar lemak!
.
3. buah - kita perlu 2 serving buah setiap hari. sama dengan 2 biji atau 2 mangkuk kecik. buah adalah sumber karbohidrat yang sihat, dan mempunyai banyak khasiat. sama dengan sayur tadi, buah mempunyai khasiat membantu tingkatkan fungsi badan
.
4. karbohidrat dari bijirin sihat - seperti nasi perang, wholemeal, oats, quinoa. ramai orang salahkan nasi menyebabkan mereka gemuk. nasi tak salah. yang salah, jenis nasi apa? dunia sekarang, banyak orang makan karbohidrat kosong - tanpa khasiat/serat. so sebaiknya tukar jenis karbo tu kepada karbo yang lebih berkhasiat
.
5. air kosong! bukan teh-o, atau teh tarik, atau air gas, atau air syrup! air manis tinggi kalori dan mahal. air kosong, kosong kalori dan murah atau free. minum air kosong sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari
.
haaa itu je yang uolls perlu tahu untuk kurus. tak susahkan? tapi kalau blur juga, tak tahu caranya, atau perlu bantuan untuk seorang coach untuk berubah, jangan malu-malu untuk hubungi kami ya.
.
beri peluang kami bantu uolls untuk berubah
.
==============================
jom take action sekarang!
.
🌟projek kurus january 2020🌟
-----------------------------------------
kepakaran kami dgn bantu anda:
✅turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% online & worldwide
✅daily meal checking
✅mealplan mudah untuk kurus
✅support group yang sentiasa bagi semangat
.
untuk 18 tahun ke atas sahaja
.
coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 5 star 584 5 days ago

Adakah berat badan uolls kategori sihat?
.
jom cek ikut tinggi dan berat uolls sekarang
🔎cek tinggi sebelah kiri jadual (cm/inci)
🔎cek berat sekarang di atas jadual (kg)
.
lepas tu tengok kat bawah tu ikut warna, uolls kategori mana:
👉 kurang berat badan
👉 berat badan sihat/ideal
👉 lebih berat badan
👉 obese
👉 terlampau obese
.
jom komen, uolls kategori mana?
tag kawan-kawan uolls sekali
.
p/s: turn on notification di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk kurus dan sihat dengan mudah
.
untuk pertanyaan & daftar program kurus online:
.
untuk 18 tahun ke atas je!✌🏻😊
.
📲coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
📲coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 27 star 1,003 2 weeks ago

Ok ni bukan post kurus, tapi terpaksa post sebab meremang bulu roma mase 1st time dengar!😳
.
effort tu, effort!nak hafal ikut dialek kelate pastu nak hafal step dikir lagi😱
.
nak kurus pon kena ade effort k, tak perlu effort luarbiasa! just buat effort yang simple tapi konsisten! tu je!
.
p/s: nak jugak selit pasal turun berat🤪
.
bangga jadi rakyat malaysia walopon bkn ore kelate😍 jom tag saing2 (kawan2) uolls yang asal kelate
.
🌟program kurus online intake november dah dibuka untuk pendaftaran🌟
klik link di bio😊
#teambestnyekurus

comment 62 star 2,987 last month

|👆bila lapar...😂😂😂|
.
ada yang tak snacking petang lagi ke? jangan sampai jadi macam 👆ni bila lapar ya
.
bila lapar, emosi tak stabil, kurang sabar, cepat marah, semua benda nak cepat, tak bole fikir rasional
.
so makanlah sebelum lapar supaya tak jadi seperti di atas ni ya!
.
.
.
tag kawan-kawan yang selalu tak sabar bila lapar ✌🏻😋
.
.
.
🌟projek kurus january 2020🌟
-----------------------------------------
kepakaran kami dgn bantu anda:
✅turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% online & worldwide
✅daily meal checking
✅mealplan mudah untuk kurus
✅support group yang sentiasa bagi semangat
.
untuk 18 tahun ke atas sahaja
.
coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 10 tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 22 star 1,601 2 weeks ago

|kalori tak boleh refund, choose your food wisely!|😅
.
ramai je yang selalu menyesal lepas makan makanan yang tak berbaloi untuk di kira dalam kalori harian. dah lah langgar diet sendiri. lepas tu menyesal tak sudah.
.
menyesal lepas makan tak bole refund balik kalori tu.
.
jadi sebelum makan, fikir dulu berbaloi ke nak makan.
.
especially yang selalu cheat sana sini.
.
nak treat meal, biar berbaloi, jangan teringin macam-macam lepas tu still tak puas sebab makanan tu tak berbaloi.
.
enjoy makanan favourite sambil bole manage berat badan, bukan lepas makan asyik menyesal tak sudah-sudah.
.
.
.
tag kawan2 u olsz yg slalu cheat meal tapi nak kurus tuuuuuuuuuu!!!!!!! ✌🏻😅😂
.
.
.
p/s: turn on notification di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk kurus dan sihat dengan mudah
.
untuk pertanyaan & daftar program kurus online:
.
📲coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
📲coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 16 star 3,050 3 weeks ago

Susahlah nak minum air, nanti asyik nak pi toilet je!
.
kaaan! betul tu! nanti asyik pi toilet jee...
.
tapiiii nak tau tak..setiap kali pi toilet hilang 50g berat,
lepas tu badan makin shrink,
lepas tu kulit nampak lebih sihat, glow dan cantik,
lepas tu dah takde masalah susah buang air,
lepas tu..eh banyak pulak benefit minum air ni rupanya!
.
so nak terus complaint ke kalau badan bole dapat banyak benefit bila minum air secukupnya?
.
bukan kena minum banyak pon, minum secukupnya..setiap 25kg perlukan 1 liter air, darab dengan berat badan uolls..itulah keperluan air dalam badan uolls
.
tak biasa minum banyak, try slow2.. jangan bagi alasan tak bole minum air kosong, tapi minum air manis takpeeee!
.
🌟*projek kurus sesi november*🌟
kepakaran kami dgn bantu anda:
✅turun 5-15kg & shapeloss
✅100% online & worldwide
✅daily meal checking
✅mealplan mudah untuk kurus
✅support group yang sentiasa bagi semangat
.
untuk 18 tahun ke atas sahaja
.
coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

comment 4 star 3,190 last month

Masalah muka tembam sangat❓ dagu pun berlapis sangat❓

majlis penting makin dekat. tapi muka ni bulat sangat. nak berdepan dengan orang ramai. buntu dah nak sapu apa dekat muka ni. nak bagi runcing 😫

bila ada kawan syorkan dolly v shape. terus beli tanpa banyak songeh. try sekotak nampak perubahan sangat. pipi dah tak pau macam dulu. dagu pun dah nampak bentuk v dah.

sangkut jerr shawl kat muka ni. wahhh da nampak kecik muka ni. happy sangat. terus beli dua kotak terus. nak bagi kesan yang superb 👍

jom berdagu runcing seawal 5 hari❗

berminat whatssap mek kite laju laju +60129639671
.
.
.
#dollyvshape #daguruncing #sayanakkuruscepat #demicantik #kuruscarasihat #terpaksacantik #sayanaksihat #daguruncing #kecilkanpeha #nakcepatkurus #produkcepatkurus #neelofa #iphonemurah #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #kurussebelumraya #coachkurus #tipskurus #kuruscepat #hapuskandoublechin #ctdk #bajuraya #handphonemurah #bengkungmuka #bengkungslim #pakarperuncingdagu

comment 11 star 551 July 2019

|jangan bandingkan diri kita dgn orang lain ye!| ✌🏻😊
.
sentiasa bersyukur dgn apa yg kita ada ❤️.
.
.
.
sape setuju komen: "betul tu 👍🏻"
.
.
.
.
p/s: turn on notification di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk kurus dan sihat dengan mudah
.
untuk pertanyaan & daftar program kurus online:
.
untuk 18 tahun ke atas je!✌🏻😊
.
📲coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
📲coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 7 star 3,540 last month

|siapa pernah kena macam 👆ni?| 🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
cer komen ape yg dorang kata?😅😂
.
.
.
pesan coach:
👉buat derk je!
👉fokus pada goal dan target uolls!
👉cari kawan2 yang sama misi dan support uolls
👉konsisten dengan rutin harian
.
percaya lah, bila uolls dah ada result dan teansformation luar biasa, kawan yang ejek tu pulak tanye uolls apa tips kurus sampai berjaya😎
.
🌟projek kurus sesi nov 2019🌟
-----------------------------------------
kepakaran kami dgn bantu anda:
✅turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% online & worldwide
✅daily meal checking
✅mealplan mudah untuk kurus
✅support group yang sentiasa bagi semangat
.
untuk 18 tahun ke atas sahaja
.
coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 7 star 1,749 last month

Ubat buasir berkesan
de nature indonesia | pusatnya obat herbal berkualitas | konsultasi
cs : +62 813 2863 6391 via call/sms/whatsap 24 jam online

pusat distributor obat alternatif herbal yang sudah terbukti khasiatnya, komposisi bahan herbal terjamin mutu & kualitasnya serta aman, alami tanpa efek samping.
______________________________
produk herbal de nature indonesia terbuat dari berbagai bahan herbal alami. jadi obat ini aman tanpa efek samping atau pun bisa mengakibatkan ketergantungan karena produk kami terdaftar resmi di dinkes  ri & izin bpom sebagai salah satu obat herbal yang berstandar & terpercaya.
________________________
alamat office de nature :
jl. pahonjean km 05 perum cendana asri sebelah smk diponegoro kec majenang kab cilacap, jawa tengah
______________________________
keuntungan membeli produk kami :
✓ paket di jamin sampai alamat
✓ produk eklusif & berkhasiat
✓ 💯 % herbal & halal : mui
✓ berizin bpom & dinkes ri
✓ sehat aman tanpa efek samping
✓ tidak perlu operasi.
✓ privasi pelanggan terjaga.
____________________________

#ubatuba #ubatkurus #ubatjerawat #ubatkurusberkesan #ubatputih #ubatkuat #ubattinggi #ubat #ubatubabeach #ubatparut #ubattinggimurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkuatlelaki #ubatjeragat #ubatkurusmurah #ubattinggimalaysia #ubatubadivulga #ubatsembelit #ubattahanlama #ubatubasp #ubatkurusmalaysia #ubatparutjerawat #ubatkuatmurah #ubatgigi #ubatlelaki #ubatgemuk #ubatpayudara #ubatsenggugut #ubatkembalidara #ubatslim

comment 0 star 0 2 hours ago

Ubat buasir berkesan
de nature indonesia | pusatnya obat herbal berkualitas | konsultasi
cs : +62 813 2863 6391 via call/sms/whatsap 24 jam online

pusat distributor obat alternatif herbal yang sudah terbukti khasiatnya, komposisi bahan herbal terjamin mutu & kualitasnya serta aman, alami tanpa efek samping.
______________________________
produk herbal de nature indonesia terbuat dari berbagai bahan herbal alami. jadi obat ini aman tanpa efek samping atau pun bisa mengakibatkan ketergantungan karena produk kami terdaftar resmi di dinkes  ri & izin bpom sebagai salah satu obat herbal yang berstandar & terpercaya.
________________________
alamat office de nature :
jl. pahonjean km 05 perum cendana asri sebelah smk diponegoro kec majenang kab cilacap, jawa tengah
______________________________
keuntungan membeli produk kami :
✓ paket di jamin sampai alamat
✓ produk eklusif & berkhasiat
✓ 💯 % herbal & halal : mui
✓ berizin bpom & dinkes ri
✓ sehat aman tanpa efek samping
✓ tidak perlu operasi.
✓ privasi pelanggan terjaga.
____________________________

#ubatuba #ubatkurus #ubatjerawat #ubatkurusberkesan #ubatputih #ubatkuat #ubattinggi #ubat #ubatubabeach #ubatparut #ubattinggimurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkuatlelaki #ubatjeragat #ubatkurusmurah #ubattinggimalaysia #ubatubadivulga #ubatsembelit #ubattahanlama #ubatubasp #ubatkurusmalaysia #ubatparutjerawat #ubatkuatmurah #ubatgigi #ubatlelaki #ubatgemuk #ubatpayudara #ubatsenggugut #ubatkembalidara #ubatslim

comment 0 star 0 2 hours ago

Ubat buasir berkesan
de nature indonesia | pusatnya obat herbal berkualitas | konsultasi
cs : +62 813 2863 6391 via call/sms/whatsap 24 jam online

pusat distributor obat alternatif herbal yang sudah terbukti khasiatnya, komposisi bahan herbal terjamin mutu & kualitasnya serta aman, alami tanpa efek samping.
______________________________
produk herbal de nature indonesia terbuat dari berbagai bahan herbal alami. jadi obat ini aman tanpa efek samping atau pun bisa mengakibatkan ketergantungan karena produk kami terdaftar resmi di dinkes  ri & izin bpom sebagai salah satu obat herbal yang berstandar & terpercaya.
________________________
alamat office de nature :
jl. pahonjean km 05 perum cendana asri sebelah smk diponegoro kec majenang kab cilacap, jawa tengah
______________________________
keuntungan membeli produk kami :
✓ paket di jamin sampai alamat
✓ produk eklusif & berkhasiat
✓ 💯 % herbal & halal : mui
✓ berizin bpom & dinkes ri
✓ sehat aman tanpa efek samping
✓ tidak perlu operasi.
✓ privasi pelanggan terjaga.
____________________________

#ubatuba #ubatkurus #ubatjerawat #ubatkurusberkesan #ubatputih #ubatkuat #ubattinggi #ubat #ubatubabeach #ubatparut #ubattinggimurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkuatlelaki #ubatjeragat #ubatkurusmurah #ubattinggimalaysia #ubatubadivulga #ubatsembelit #ubattahanlama #ubatubasp #ubatkurusmalaysia #ubatparutjerawat #ubatkuatmurah #ubatgigi #ubatlelaki #ubatgemuk #ubatpayudara #ubatsenggugut #ubatkembalidara #ubatslim

comment 0 star 0 2 hours ago

[pendaftaran cabaran kurus online kurus sebelum tahun baru 2020 masih dibuka]

kalau anda diet sendiri: ❌kejap semangat kejap down
❌tak tahu kira protein,karbo intake harian
❌pening nak kira kalori
❌bila tengok makanan ,terus kelaut susah nak ke daratan semula
❌kadang2 lupa pantau berat
❌bila timbang selalu statik ,atau naik je
❌banyak kali turun pastu naik balik

online coaching dengan coach
✅dibimbing setiap hari
✅dah siap kirakan semua
✅mudah2 je ,tak sempat masak,makan luar pun tape,asalkan follow tips coach
✅pantauan tertib setiap minggu
✅tak faham boleh tanya anytime
✅boleh kurus dari mana sahaja
✅boleh makan 5 kali sehari
✅sibuk mana pun tak kesah
✅sentiasa ada orang yang nak ingatkan kita
✅seronok dan enjoy sebab kurus berjemaah hanya dalam group whatsapp

klik link di bio ig untuk pendaftaran.
.
coach mardiah
📲0104026997

comment 1 star 1 3 hours ago

[pendaftaran cabaran kurus online kurus sebelum tahun baru 2020 masih dibuka]

kalau anda diet sendiri: ❌kejap semangat kejap down
❌tak tahu kira protein,karbo intake harian
❌pening nak kira kalori
❌bila tengok makanan ,terus kelaut susah nak ke daratan semula
❌kadang2 lupa pantau berat
❌bila timbang selalu statik ,atau naik je
❌banyak kali turun pastu naik balik

online coaching dengan coach
✅dibimbing setiap hari
✅dah siap kirakan semua
✅mudah2 je ,tak sempat masak,makan luar pun tape,asalkan follow tips coach
✅pantauan tertib setiap minggu
✅tak faham boleh tanya anytime
✅boleh kurus dari mana sahaja
✅boleh makan 5 kali sehari
✅sibuk mana pun tak kesah
✅sentiasa ada orang yang nak ingatkan kita
✅seronok dan enjoy sebab kurus berjemaah hanya dalam group whatsapp

klik link di bio ig untuk pendaftaran.
.
coach mardiah
📲0104026997

comment 1 star 1 3 hours ago

Tau tak korang, ramai sangat yang suka abaikan laleh sebelum tido. asek fokus minum klubna je. sebab tu kadang pelik kenapa berat statik je susah nak turun. sbb korang tinggal laleh 😊

nak mudah untuk bantu turun berat, korang wajib amik laleh. sbb laleh ni dia bantu untuk kita detoks semula segala mak nenek makanan yg kita telan. lawas je. perut pun insyaallah terkempiss 😁

sedap sgt laleh ni kalau letak ais. mcm jus guava weyh. perghhhh

#produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #kopikurus #kopiviral #kuruscepat #kurusmudah #kurussebelumraya #originalklubnalaleh #klubnalalehoriginal #klubnalalehkelantan #petuakurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #tipskurussenang #petuakuruscepat #agentklubnalalehwanted #stokisklubnalalehwanted #agentwanted #stokiswanted
untuk info whatsapp 0199079224

comment 0 star 1 4 hours ago

Selamat malam 🤗💕
.
pinklady body perfection
barang hot🔥🔥🔥🔥
.
.
so jgan marah hakak ya😂😆😆...
kenapa orang marah bila dengar nama pinklady??
sy minta maaf sis sebab pinklady buat ramai orang geram & sakit hati 🙈
nak tahu sebab apa?

makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body kurus jadi berisi✔
🌸 body gemuk jadi langsing✔
🌸 kulit kusam jadi cerah✔
🌸 dada kendur jadi tegang anjal✔
🌸 punggung l***r jadi melentik✔
🌸 rambut nipis kembali lebat✔
🌸miss v longgar jadi ketat rapat✔
🌸berat badan semakin kurang✔
🌸tubuh lesu lebih bertenaga✔
🌸nafsu jadi lebih bersemangat✔
🌸kulit wajah semakin gebu✔
🌸tubuh montok tanpa botoks✔
🌸keputihan hilang serta-merta✔

sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda semakin cemburu kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 ayuh sis
sape berminat boleh tggal nom wssap.kt bawah ye
😘👇
www.wasap.my/601124052039/pl

#pinkladyperfection #pinkladybodymelaka #pinkladymalaysia #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang #tetekbesar #breastfeeding #injectionbreast #pilhormon #bconfident #putingpink #besarkanpayudara #ubatkurusberkesan

comment 0 star 0 5 hours ago

Selamat malam 🤗💕
.
pinklady body perfection
barang hot🔥🔥🔥🔥
.
.
so jgan marah hakak ya😂😆😆...
kenapa orang marah bila dengar nama pinklady??
sy minta maaf sis sebab pinklady buat ramai orang geram & sakit hati 🙈
nak tahu sebab apa?

makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body kurus jadi berisi✔
🌸 body gemuk jadi langsing✔
🌸 kulit kusam jadi cerah✔
🌸 dada kendur jadi tegang anjal✔
🌸 punggung l***r jadi melentik✔
🌸 rambut nipis kembali lebat✔
🌸miss v longgar jadi ketat rapat✔
🌸berat badan semakin kurang✔
🌸tubuh lesu lebih bertenaga✔
🌸nafsu jadi lebih bersemangat✔
🌸kulit wajah semakin gebu✔
🌸tubuh montok tanpa botoks✔
🌸keputihan hilang serta-merta✔

sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda semakin cemburu kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 ayuh sis
sape berminat boleh tggal nom wssap.kt bawah ye
😘👇
www.wasap.my/601124052039/pl

#pinkladyperfection #pinkladybodymelaka #pinkladymalaysia #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang #tetekbesar #breastfeeding #injectionbreast #pilhormon #bconfident #putingpink #besarkanpayudara #ubatkurusberkesan

comment 0 star 0 5 hours ago

Selamat malam 🤗💕
.
pinklady body perfection
barang hot🔥🔥🔥🔥
.
.
so jgan marah hakak ya😂😆😆...
kenapa orang marah bila dengar nama pinklady??
sy minta maaf sis sebab pinklady buat ramai orang geram & sakit hati 🙈
nak tahu sebab apa?

makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body kurus jadi berisi✔
🌸 body gemuk jadi langsing✔
🌸 kulit kusam jadi cerah✔
🌸 dada kendur jadi tegang anjal✔
🌸 punggung l***r jadi melentik✔
🌸 rambut nipis kembali lebat✔
🌸miss v longgar jadi ketat rapat✔
🌸berat badan semakin kurang✔
🌸tubuh lesu lebih bertenaga✔
🌸nafsu jadi lebih bersemangat✔
🌸kulit wajah semakin gebu✔
🌸tubuh montok tanpa botoks✔
🌸keputihan hilang serta-merta✔

sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda semakin cemburu kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 ayuh sis
sape berminat boleh tggal nom wssap.kt bawah ye
😘👇
www.wasap.my/601124052039/pl

#pinkladyperfection #pinkladybodymelaka #pinkladymalaysia #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang #tetekbesar #breastfeeding #injectionbreast #pilhormon #bconfident #putingpink #besarkanpayudara #ubatkurusberkesan

comment 0 star 0 5 hours ago

Selamat malam 🤗💕
.
pinklady body perfection
barang hot🔥🔥🔥🔥
.
.
so jgan marah hakak ya😂😆😆...
kenapa orang marah bila dengar nama pinklady??
sy minta maaf sis sebab pinklady buat ramai orang geram & sakit hati 🙈
nak tahu sebab apa?

makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body kurus jadi berisi✔
🌸 body gemuk jadi langsing✔
🌸 kulit kusam jadi cerah✔
🌸 dada kendur jadi tegang anjal✔
🌸 punggung l***r jadi melentik✔
🌸 rambut nipis kembali lebat✔
🌸miss v longgar jadi ketat rapat✔
🌸berat badan semakin kurang✔
🌸tubuh lesu lebih bertenaga✔
🌸nafsu jadi lebih bersemangat✔
🌸kulit wajah semakin gebu✔
🌸tubuh montok tanpa botoks✔
🌸keputihan hilang serta-merta✔

sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda semakin cemburu kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 ayuh sis
sape berminat boleh tggal nom wssap.kt bawah ye
😘👇
www.wasap.my/60139534247/pl

#pinkladyperfection #pinkladybodymelaka #pinkladymalaysia #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang #tetekbesar #breastfeeding #injectionbreast #pilhormon #bconfident #putingpink #besarkanpayudara #ubatkurusberkesan

comment 0 star 0 5 hours ago

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 0 6 hours ago

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 0 7 hours ago

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 1 8 hours ago

"hermm pnat la eksesais da yet smata2 nk ku ros mlentiks.. bkn trun pn ..naikk lg ade la"
.
6 dari 10 wnita yg brusaha eksesais da yet bagai msti akn ptos asa... 😭
.
ape kata fina bongkar tips ku ros mlentikkk utk wnita tnpa da yer n eksesais... sesuaiii sgt utk yg xde msa n mlas nk buatt smua tu... tmbh2 lg utk yg pyh nk tggl mknan feveret....🥰 korang tak payah kuar modal beratus
set trial hanya rm50 ❗️❗️❗️
.

1.jaminan berat badan turun
2. fina belanja tumbler @ corset pants
3. khidmat kaunseling selama 3bulan percumaa
4. hadiah misteri lain

jum turunkan berat badan dengan berkesan .
👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻 0137255994

#agentdropshipwanted #daryteatoxmurah #tehkurusviral #tehkurusberkesan #tehkurusmurahberkesan #slimmybodytea #skinnylegstea #suplimentkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #murah #murahmurah #jomkurusjomsihat #roadtokurus2019 #kurusdenganmudahdansihat #darytehnilai #darytehseremban #darytehsepang #darytehmantin #darytehsenawang

comment 0 star 5 9 hours ago

🍍kenapa leedee? 🍍
✔️ produk buatan malaysia
✔️ banyak testimoni berjaya
✔️ bebas bahan kimia
✔️ tiada kesan sampingan
✔️ turun berat 3-7 kg seminggu
✔️ sesuai utk lelaki dan perempuan
.
🍍kelebihan leedee ?🍍
.
✅ membakar lemak lebih efektif
✅ mengawal selera makan
✅ tidak perlu berdiet
✅ menambah tenaga
✅ membuang toksin
✅ memecahkan lemak tepu
✅ meremajakan kulit semulajadi
✅ rasa nenas brazil sedap nak mati
✅ tiada pantang larang
✅ melancarkan sistem pencernaan

jadi kepada korang yang rasa ada masalah obes dan berat badan tak best, boleh cuba minum leedee🍍!! kita tengok macam mana pergi dia!!! 👍🏻 hi kesayangan 😘sis isma agent sah leedee hq nak order boleh dapatkan dari sis ya 😘 🚖cod hari hari🚖
📮postage seluruh negara 📷ig official @leedee .melaka
📱fb page @leedee official

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee

#leedee #leedeehq #leedeemalaysia #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan
#teamleedeedilla
@leedee .hq
@leedee _official

comment 0 star 4 10 hours ago

Berapa ramai yg mcm ni? hehehhe
kene la mengaku and ubah. takkan nk biar je kan lemak2 tu smua 😁
yg terasa mcm nk kurus nk hilangkan lemak2 jahat kat badan tu boleh cari sis, sis boleh share and guide uols smpai uols berjaya kurus. saya sudah kurus, anda bile lagi? cepat2 jgn lambat2 , nnt lagi lama uols biar makin degil lemak tu siap beranak pinak lagi ☺️
.
.

agent sah leedee hq 🍍🍍
100% original & ready stock❗️
selamat✅halal✅berkesan✅
cod sekitar melaka 📮postage seluruh malaysia📍everyday ‼️anytime ‼️fast respond✅fast service ✅ fast delivery✅
bgtau je location,kami hantar sepantas kilat ⚡️ sampai depan office depan rumah💨
klik link untuk dapatkan harga promo👇🏻 http://www.wasap.my/60136703395/nakleedeeandbengkongnaomi 🌸free guide + free tips+ free follow up progress🌸
cod🚗 📍malim
📍pokok mangga
📍klebang
📍aeon bandaraya
📍tesco peringgi
📍keluargaku bukit baru
📍bachang
📍taman merdeka
📍batu berendam
📍tg kling
& 1 melaka

free cod jumpa dipickup point tesco peringgit @ keluargaku bukit baru

http://www.wasap.my/60136703395/nakleedeebengkungnaomi

#leedeemalaysiamelaka #leedeecodmelaka #leedeemelakacentral #leedeemerlimau #leedeekurus #bengkungnaoimi #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 4 11 hours ago

Selamat petang leedee tik tik 💛
betul ke leedee bantu turun kan berat badan? betul ke leedee membantu untuk kecilkan bahagian yang besar tuu?? mesti lah betul uols, ramai yang dah bagi feedback leedee berjaya turunkan berat badan mereka.. masih tak percaya lagi ke?? leedee sangat membantu tauuu..
.
siapa nak turunkan berat badan? cepat komen kat bawah kalau uols nak kurus!! 📱fb page official @leedee official 📷ig official @leedee .melaka

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee

#leedee #testimonileedee #kurusbersamaleedee #kurusmacamleedee #leedeehq #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 1 11 hours ago

Wahhh hari-hari leedee dapat testimoni daripada customer leedee tiktik.. makin hari makin ramai lah yang cantik and kurus kann.. tengok peha customer nii, dulu besar gilaa tapi sekarang omg cantiknyaa dia.. dah kurus ni pakai apa pun cantik betul tak?
.
siapa nak kurus dan cantik? jom laa cepat order leedee! jangan pernah fade up okayy untuk cantik.. 📱fb page official @leedee official 📷ig official @leedee .melaka

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee

#testimonileedee #leedeetiktik #leedee #kurusmacamleedee #kurusbersamaleedee #leedeehq #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 2 11 hours ago

Dia kemam je😍
.
senangnya nak kurus! kemam-kemam je kurus! tak perlu bersusah payah, sesenang abc. dah lah rasa sedap macam kunyah buah nenas! haih terliur pulak! 😋🍍
.
jus nenas yg mampu bakar lemak 10x ganda di bahagian perut, peha dan lengan! 🔥🔥🔥 .
tahun 2020 dah nak dekat ni cik akak adik!tak teringin nak pakai baju lawa2 ke? jom kurus bersama leedee💛 📱fb page official @leedee official 📷ig official @leedee .melaka

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee
.
#kurusmacamleedee #leedee #leedeetiktik #kurusbersamaleedee #naomileedeechallenge #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 3 11 hours ago

Lepas bersalin je ramai yg ada masalah susah nak turunkan berat badan. setuju tak?
.
tapi akak ni berjaya turunkan berat hanya dalam 1 bulan setengah dari 91kg turun 80kg. bayangkan berapa kg dia turun? awak yg masih tak berjaya lagi, bila nak kurus? azam baru yg dah 2,3 tahun lepas tak tercapai lagi. . 📱fb page official @leedee official 📷ig official @leedee .melaka

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee

#kurusmacamleedee #leedee #leedeetiktik #kurusbersamaleedee #naomileedeechallenge #naomihourglassbody #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 2 11 hours ago

Semua gila nak makan buah nenas sebab nak kurus! tapi cari leedee sebab kemam-kemam je kurus, bancuh pun boleh, kemam pun boleh. .
jus nenas paling berkesan untuk bantu membakar lemak! sesuai kepada siapa yg malas nak bersenam tapi nak kurus. nak kurus tapi selera makan pula membuak! dalam masa yg sama nak kulit flawless cantik, haa produk leedee ni memang sesuai sangat utk awak.

hi darlings😘sis isma agent sah leedee melaka & muar
nak order boleh dapatkan dari sis ya 😘
🚗 cod area melaka & muar everyday
📮postage seluruh negara 📷ig official @leedee .melaka
📱fb page official @leedee official

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee

#kurusmacamleedee #leedeetiktik #leedee #naomileedeechallenge #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 1 11 hours ago

Assalamualaikum semua.
trasa ss cnah nak share with u olls. testimoni lokal bruneian yang we terima. 'kurang 2-3kg loss dan bagi sanang membuang pagi2'

nah ses2 n bro2.siapa2 mau kruus secara sihat..boleh dah consume lemontab ane.

sebab lemontab dh ada sijil halal, lulus kkm dan selamat di makan ( tak ada mengandungi bahan kimia). berminat nak mencuba ke? berminat nak tukar produk kurus yg selamat dan halal serta ada nombor pendaftaran produk malaysia mal ne? jomlah.. #kurussecarasihat# ❤harga lemontab❤

satu botol bnd $28 ( 30 biji)
dua botol bnd $55 plus 1 trial lotion kurus

dapatkan produk lemontab ne dari agent sah ig @nurcahaya.lemontab
dan dropship sah kami di ig @fifi.shoppe
nak tahu info lanjut? bolehlah watapps saya kembali.+6737120385, tq *#jomkurus*
*#luluskkm*
*#mal20172980tc*

now instocks https://wasap.my/6737120385
#kurus# #cantik# #sihat# #luluskkm# #fereenateam# #fereenasquad# #lemontabplusbrunei# #ubatkurusbrunei# #ubatkurusmalaysia #ubatkurusberkesan# #ubatkurusselamat# #kurussebelumkawin# #kurusselepasbersalin# #ubatkurus# #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneifm #bruneisales #instabrunei #instabruneipromotes #bruneionlinestore #igreviewbrunei #bruneionlineshopping #brunei

comment 0 star 1 12 hours ago

*"plan nak kurus awal tahun menjadi kenyataan"*
.
.
akak² abang² kat luar sana yang selalu plan nk kurus tak menjadi, sebelum tahun baru ni wajib try abs selamat digunakan ada kelulusan kkm lagi. .
.
nak kurus tapi still makan banyak ! 😱 so, cemana nak kurus kan ? 🤔.makin bertambah la lelemak kat badan tu😩
.
.
cara senang buat apa nak susah².. 🤨 korang semua mandi kan? ok, masa mandi tu sental² je abs ni boleh kurus tanpa sengaja tau.. tahu² masa timbang berat dah turun tp still boleh makan banyak. sukakan? 😄

comment 1 star 7 13 hours ago

Gemok,lemak berlebihan,perut buncit,berat badan juga brlebih,x pe...xs plus dn candy booster dapat membantu anda hadapi semua masalah tu😉
nak kurus,ramping,perut kempis?jgn tunggu lama2,mula lah sekarang utk tampil lebih yakin dan menarik utk raya thn depan😊. wasap👇
011-11184461

#xsplus #candybooster #ubatkurus #ubatkuruslangsing #ubatkurusberkesan #pilkurus #pilkuruslangsing #pilkurussehat #nelofa #zizanrazan #freepostage #trustseller

comment 0 star 0 13 hours ago

Gemok,lemak berlebihan,perut buncit,berat badan juga brlebih,x pe...xs plus dn candy booster dapat membantu anda hadapi semua masalah tu😉
nak kurus,ramping,perut kempis?jgn tunggu lama2,mula lah sekarang utk tampil lebih yakin dan menarik utk raya thn depan😊. wasap👇
011-11184461

#xsplus #candybooster #ubatkurus #ubatkuruslangsing #ubatkurusberkesan #pilkurus #pilkuruslangsing #pilkurussehat #nelofa #zizanrazan #freepostage #trustseller

comment 0 star 0 14 hours ago

Gemok,lemak berlebihan,perut buncit,berat badan juga brlebih,x pe...xs plus dn candy booster dapat membantu anda hadapi semua masalah tu😉
nak kurus,ramping,perut kempis?jgn tunggu lama2,mula lah sekarang utk tampil lebih yakin dan menarik utk raya thn depan😊. wasap👇
011-11184461

#xsplus #candybooster #ubatkurus #ubatkuruslangsing #ubatkurusberkesan #pilkurus #pilkuruslangsing #pilkurussehat #nelofa #zizanrazan #freepostage #trustseller

comment 0 star 0 15 hours ago

.
7 sachet bella shake kulit muka jadi pinkish 🍓
.
.
akak x pernah jumpa produk kurus sekali pinkishkan kulit.
alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan #bellashake ni dia berjaya turunkan berat & ada inch loss 😍
.
.
kulit pun jadi pinkish.
dan akak pun tiada stress2 lagi... tq so much bella shake buatkan akak kurus, kulit cantik, anti stress dan juga atasi masalah bau badan akak.
.
.
nak kurus, meletop dan cantik?
(klik link wassap di bio ig @bodydreamcocoslimming.original )
.

#supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus #jomkurus #kurussihat #kurusfit #kurusbertenaga #nakkurus
#bodydream #bodydreamcocos #shaklee #shakleemalaysia #lookfiit #bellasqueez #pinkladyoriginal #instaboomakademi
#testimonicustomer #tipsdiet #tipskurus #testimonikurus #kurustanpapantang #eatcleanmalaysia #kuruscantik #kurusisohsem #malaysia

comment 0 star 5 15 hours ago

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 1 17 hours ago

Teruknya! berbeza sangat!😡
.
berbeza sebab dulu cantik, tapi sekarang makin cantik! 🔥👏🏻 adik ni tak pernah putus asa, walaupun dah cuba bermacam2 cara tapi badan susah nak turun. .
“terima kasih sebab kenalkan produk leedee ngan sy”
.
.
azam baru adik ni tercapai dah, awak bila lagi?

hi darlings😘sis isma agent sah leedee melaka & muar
nak order boleh dapatkan dari sis ya 😘
🚗 cod area melaka & muar everyday
📮postage seluruh negara 📷ig official @leedee .melaka
📱fb official @leedee official

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee ✅nak buat side income (agent/stokis)
whatsapp👇🏻👇🏻
📲 013-6703395
.
.
#leedee #kurusmacamleedee
#leedeetiktik #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 3 17 hours ago

|siapa makan macam 👆ni ?| 🙋‍♀️🙋‍♂️
.
makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
.
makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
.
lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
.
tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. tak senang tapi bole praktis. kenal pasti punca emosi uolls.
.
lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
.
cuba makan epal atau minum air kosong. kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
.
cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
.
jom cuba💪😄
.
🌟azam kurus 2020🌟
-----------------------------------------
kepakaran kami dgn bantu anda:
✅turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% online & worldwide
✅daily meal checking
✅mealplan mudah untuk kurus
✅support group yang sentiasa bagi semangat
.
untuk 18 tahun ke atas sahaja
.
coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 10 tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 2 star 103 18 hours ago

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 0 18 hours ago

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 0 18 hours ago

Low carb snacks. snacks memang menyedapkan, mengisi selera di waktu lapang. pasti kan low carbs yea you all.😉😉😊😊. selamat mencuba.
#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifeshake

comment 1 star 1 Yesterday

Sayur cukupkan.
protein cukupkan.
nasi cukupkan.
perut kenyang. hati senang. berat pun turun🥰. #menusihat #lunch #resipisihat #teamsurikurus #teamherbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia =====================================
bole whatsapp 📲0136280514 |program turun berat online mudah & berkesan|
✔️ turun 5-40kg 2019 ✔️ group coaching wanita sahaja
✔️ mealplan mudah untuk kurus
📓 ebook resipi sihat!
✔️ coaching group yang supportive
✔️ kelas kurus online
✔️ food diary checking, homework
✔️ reward
✔️ 100% online & effective
‼️ daftar sekarang
bole whatsapp 📲0136280514
⚫️ herbalife coach
⚫️ online weight loss coaching,mudah & berkesan

comment 1 star 2 Yesterday

Syarat utama untuk kurus berkesan menggunakan herbalife bukanlah dgn ada semua produk herbalife, tapi sbnarnya dgn mealplan & guideline yang betul. mula dengan formula 1 je pun boleh kurus tau.
.
kalau ada semua produk pun, tapi tak ikut mealplan, tetap tak turun berat. sebab tu penting sangat utk dapatkan produk herbalife dari coach. kami surikurus coaches provide mealplan yg mudah, berkesan, tanpa berlapar & insyaallah anda #pastikurus bila ikut mealplan dan flow coaching. 😍

kalau nak tahu, tak perlu apa2 bayaran utk coaching sbb coaching ni free dengan pembelian produk tau.

dapatkan herbalife disini 📲0136280514

comment 1 star 3 Yesterday

Contoh menu lengkap untuk kurus. pastikan seimbang ada carbo, ada sayur & ada protein.
.
tentang nasi, tak kisah la brown rice ke nasi putih biasa, yg penting cukup portion.
protein pulak, tak semestinya panggang/rebus tawar-tawar je. tapi boleh la makan masakan apa yg teringin hari tu.
sayur pulak, boleh la ambik apa-apa sayur yg anda suka.
.
senang je k. tak perlu complicated pun waktu nak kurus ni. lagi complicated lagi susah nak kurus nanti. 😂
.
❌ kurus tanpa stress
❌ tak wajib masak/eat clean
❌ tak wajib bersenam
❌ kurus tanpa berlapar
✔️ sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔️ boleh makan nasi
✔️ personalize mealplan yang mudah
✔️ group coaching wanita sahaja
✔️ homework, food diary check, intense coaching
✔️ ebook resipi sihat
🎁 rewards & recognitions
💯 turun berat bagi yg ikut guideline 📲 0136280514
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

comment 2 star 1 Yesterday

Dari dulu asyik tanya jer #klubnalaleh ni ok ke x..kalau dari bulan lepas ko start mesti skrg dah slim teruk dah dik 😇

contohnya macam hakak ni. saiz badan skrg dah sama macam anak dia dah. rileks je 😚

#produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #kopikurus #kopiviral #kuruscepat #kurusmudah #kurussebelumraya #originalklubnalaleh #klubnalalehoriginal #klubnalalehkelantan #petuakurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #tipskurussenang #petuakuruscepat #agentklubnalalehwanted #stokisklubnalalehwanted #agentwanted #stokiswanted
untuk info whatsapp 0199079224

comment 0 star 1 Yesterday

Malam sebelum tido jangan lupa amik laleh. korang dah makan macam macam. xkan korang nak peram semua tu jadi lemak 😂 harusla flush semula besok pagi . buang mana yang tak patut. baru la lemak tak sempat nak membentuk 💩💩 note : amik klubna saje tak de makna pun kalau tak minum laleh. nitee ❤️ #produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #kopikurus #kopiviral #kuruscepat #kurusmudah #originalklubnalaleh #klubnalalehoriginal #klubnalalehkelantan #petuakurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #tipskurussenang #petuakuruscepat #agentklubnalalehwanted #stokisklubnalalehwanted #agentwanted #stokiswanted
untuk info whatsapp 0199079224

comment 0 star 0 Yesterday

#repost @chocofitcyber ・・・ ramai tau peminat si hijau kuning nih 🍋🍋🍋
.
fungsi lemon fit🍋:-
🍋 membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋menganjal & mencantikkan kulit
🍋bekerja bersama chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
nak perubahan ketara meh order lelaju !! jangan tangguh².
.
chocofit : rm79
lemonfit : rm48
.
order trial set : rm135 (sm) / rm145 (ss)
.
trusted agent  chocofit : mps006s04a03💞

ready stok for cod (pm) &
📦📮 pos setiap hari 🇲🇾
🍫🍫🍫🍫🍫🍋🍋🍋🍋
0197901970 (link kat bio)
www.wasap.my/+60197901970
www.wasap.my/+60197901970
www.wasap.my/+60197901970
#azah_vogue #azah_vogue #azah_vogue
#kurustanpaberlapar #chocofit #ubatkurusberkesan #lemonfit #cyberjaya #chocofithq #chocofitcyber #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitputrajaya #chocofitsepang #chocofitkotawarisan #chocofitsalaktinggi #chocofitkajang #chocofitklang #chocofitbangi #kurussihat #zulinaziz #coklatviral #fatburner #carboblocker
#chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitbandaaceh #nakkurus #jomkurusdansihat #chocofitkualalumpur #agentsahchocofit

comment 0 star 6 Yesterday

Air nenas shake!! 😋🍍💛 .
.
nak tak resepi shake nenas yg berkhasiat? boleh mix leedee dalam shake tau.. haaa .
.
sedap dan lazat!! 😋😋 mesti nak lagiiii
.
hi darlings😘sis isma agent sah leedee melaka & muar
nak order boleh dapatkan dari sis ya 😘
🚗 cod area melaka & muar everyday
📮postage seluruh negara 📷ig official @leedee.melaka

klik link wasap👇
www.wasap.my/60136703395/nakleedee
.
#kurusdansihat #kurusmacamleedee #leedeemelaka #leedeemalaysia #leedeepokokmangga #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#gemok #ubatkurus #slimmingproduct #jomkurus #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #bazarpaknil #plussize #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #leedeeindonesia #gemok #ubatkurusberkesan

comment 0 star 7 Yesterday

Haha amacam azam kurus kitaaaaa? 😂 =================================
program kurus 30 hari team surikurus ❌ kurus tanpa stress
❌ tak wajib bersenam
❌ kurus tanpa berlapar
✔️sesuai untuk orang sibuk/ibu2.
✔️ boleh makan nasi.
✔️personalize meal plan yang mudah.
✔️group coaching wanita sahaja
✔️ homework, food diary check, intense coaching.
✔️ ebook resepi sihat
🎁 reward & recognition

kurus dengan herbalife surikurus online coaching : click link at bio for details

#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia

comment 1 star 7 Yesterday

Ramai tau peminat si hijau kuning nih 🍋🍋🍋
.
fungsi lemon fit🍋:-
🍋 membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋menganjal & mencantikkan kulit
🍋bekerja bersama chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
nak perubahan ketara meh order lelaju !! jangan tangguh².
.
chocofit : rm79
lemonfit : rm48
.
order trial set : rm135 (sm) / rm145 (ss)
.
saya stokis sah chocofit 🆔mps06s04🕹
@chocofitcyber
@chocofitcyber
@chocofitcyber .
www.wasap.my/+60163305547
www.wasap.my/+60163305547
www.wasap.my/+60163305547

#kurustanpaberlapar #chocofit #ubatkurusberkesan #lemonfit #cyberjaya #chocofithq #chocofitcyber #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitputrajaya #chocofitsepang #chocofitkotawarisan #chocofitsalaktinggi #chocofitkajang #chocofitklang #chocofitbangi #kurussihat #zulinaziz #coklatviral #fatburner #carboblocker
#chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitbandaaceh #nakkurus #jomkurusdansihat #chocofitkualalumpur #agentsahchocofit

comment 0 star 7 Yesterday

[tak gemuk tapi serius nak kurus secara sihat] .program ni sebenarnya macam mana?
.
•program ni 100% secara online
•pertama coach akan kira keperluan kalori khas untuk badan anda
coach akan interview dulu,ada breastfeeding ke,keje shift ke
•setiap hari,coach akan bimbing,saling berhubung kat whatsapp
•7 hari lepas ikut meal plan,dah bole timbang tengok perubahan
.
soalan yang biasa
1.boleh makan luar tak?
jawapan nya-boleh,kami akan guide
.
2.kena bersenam tak?
tak wajib,kalau yg berat 100kg,mula dengan jaga makan dulu
.
3.saya takde masa,bole join ke?
•tak perlu any comitment,ada video akan disend setiap hari,bole tgk bila lapang
.
4.konfirm turun ke?
•so far yang ikut,turun,yang tak turun cuma yang tak bukak kit,dan tak mula,itu tade sape bole bantu melainkan diri sendiri,alhamdulilah yang lain semua trun cecah ideal dan maintain ideal bertahun2
.
tak maw fikir-fikir lagi ,action now jom.
.

klik link di bio ig @coach_mardiah untuk pendaftaran. yang terawal daftar malam ni special gift dari coach😍
.
.
#gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline #herbachampionteam .
.
coach mardiah
📲0104026997

comment 1 star 2 Yesterday

[tak gemuk tapi serius nak kurus secara sihat] .program ni sebenarnya macam mana?
.
•program ni 100% secara online
•pertama coach akan kira keperluan kalori khas untuk badan anda
coach akan interview dulu,ada breastfeeding ke,keje shift ke
•setiap hari,coach akan bimbing,saling berhubung kat whatsapp
•7 hari lepas ikut meal plan,dah bole timbang tengok perubahan
.
soalan yang biasa
1.boleh makan luar tak?
jawapan nya-boleh,kami akan guide
.
2.kena bersenam tak?
tak wajib,kalau yg berat 100kg,mula dengan jaga makan dulu
.
3.saya takde masa,bole join ke?
•tak perlu any comitment,ada video akan disend setiap hari,bole tgk bila lapang
.
4.konfirm turun ke?
•so far yang ikut,turun,yang tak turun cuma yang tak bukak kit,dan tak mula,itu tade sape bole bantu melainkan diri sendiri,alhamdulilah yang lain semua trun cecah ideal dan maintain ideal bertahun2
.
tak maw fikir-fikir lagi ,action now jom.
.

klik link di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran. yang terawal daftar malam ni special gift dari coach😍
.
.
#gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline #herbachampionteam .
.
coach mardiah
📲0104026997

comment 1 star 1 Yesterday

Gemok,lemak berlebihan,perut buncit,berat badan juga brlebih,x pe...xs plus dn candy booster dapat membantu anda hadapi semua masalah tu😉
nak kurus,ramping,perut kempis?jgn tunggu lama2,mula lah sekarang utk tampil lebih yakin dan menarik utk raya thn depan😊. wasap👇
011-11184461

#xsplus #candybooster #ubatkurus #ubatkuruslangsing #ubatkurusberkesan #pilkurus #pilkuruslangsing #pilkurussehat #nelofa #zizanrazan #freepostage #trustseller

comment 0 star 1 Yesterday

Sarapan dengan shake yang ada 10g protein dan 5g fiber bagi perut kenyang, kempis, selera makan terkawal.
.
try it, you will fall in love with it.😉
.
============================ start herbalife here 📲 011 19716995

dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)
✔️ personalize mealplan 🍚 boleh makan nasi setiap hari
✔️ guideline penggunaan produk mengikut keperluan anda
✔️ coaching group yang awesome
✔️ intense coaching!
✔️ homework ✔️ food diary checking 📝
✔️ rewards & recognitions 🎁
💯 turun berat bagi yg ikut guideline
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

comment 1 star 4 Yesterday

Gemok,lemak berlebihan,perut buncit,berat badan juga brlebih,x pe...xs plus dn candy booster dapat membantu anda hadapi semua masalah tu😉
nak kurus,ramping,perut kempis?jgn tunggu lama2,mula lah sekarang utk tampil lebih yakin dan menarik utk raya thn depan😊. wasap👇
011-11184461

#xsplus #candybooster #ubatkurus #ubatkuruslangsing #ubatkurusberkesan #pilkurus #pilkuruslangsing #pilkurussehat #nelofa #zizanrazan #freepostage #trustseller

comment 0 star 0 Yesterday

Lemontab bertindak mendetoks dan membersihkan penghadaman. bila dh bersih dalaman, so sangat mudah nak turunkan berat badan.

paling cepat pun, dekat bahagian perut akan nampak kempis dalam beberapa hari.

tanpa ada rasa perlu berlapar, ianya sangat mudah sebab dalam bentuk tablet. hisap2 jee 2 tablet sehari , so senang nak kuruskan.😊 sebab lemontab dah ada sijil halal, lulus kkm dan selamat di makan ( tak ada mengandungi bahan kimia). jom kurus sebelum raya haji ne. berminat nak mencuba ke? berminat nak tukar produk kurus yg selamat dan halal serta ada nombor pendaftaran produk malaysia mal ne? jomlah.. #kurussecarasihat# ❤harga lemontab❤

instocks

satu botol bnd $28 ( 30 biji)
dua botol bnd $55 plus 1 trial lotion kurus

dapatkan produk lemontab ne dari agent sah ig @nurcahaya.lemontab
dan dropship sah kami di ig @fifi.shoppe
nak tahu info lanjut? bolehlah watapps saya kembali.+6737120385, tq *#jomkurus*
*#luluskkm*
*#mal20172980tc*

now instocks https://wasap.my/6737120385
#kurus# #cantik# #sihat# #luluskkm# #kkm# #fereenateam# #fereenasquad# #lemontabplusbrunei# #ubatkurusbrunei# #ubatkurusmalaysia #ubatkurusberkesan# #ubatkurusselamat# #kurussebelumkawin# #kurusselepasbersalin# #ubatkurus# #supportsmallbusiness #localbusiness #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneifm #bruneisales #instabrunei #instabruneipromotes #bruneionlinestore #igreviewbrunei #bruneionlineshopping

comment 0 star 0 Yesterday

Gemok,lemak berlebihan,perut buncit,berat badan juga brlebih,x pe...xs plus dn candy booster dapat membantu anda hadapi semua masalah tu😉
nak kurus,ramping,perut kempis?jgn tunggu lama2,mula lah sekarang utk tampil lebih yakin dan menarik utk raya thn depan😊. wasap👇
011-11184461

#xsplus #candybooster #ubatkurus #ubatkuruslangsing #ubatkurusberkesan #pilkurus #pilkuruslangsing #pilkurussehat #nelofa #zizanrazan #freepostage #trustseller

comment 0 star 1 Yesterday

Dugaan hari ini.
dah keluar dari umah, tapi stereng terasa berat. berhenti tepi, uwaaaa, flat tyre ku. nasib baikla dekat. patah balik, minta mr m tukarkan. wei, dia siap bawak pembantu.
.
tapi tula, pembantu pun. dok main plak. haish. apa-apa pun alhamdulillah, selamat dh sampai ofis.
.
thank you my heroes!
.
ada sesapa nak join #programkurus30hari kita still open lagi.
yang nak subscribe unifi pun boleh wasap kita tau.
.
#herbalifeworkingmom
#teamsurikurus
#jomkurussihatcantik

comment 1 star 17 Yesterday

.
setelah 13 hari minum bella shake.. kulit semakin fresh tanpa make up. pinkish2 gitu. comey dah akak ni punya kulit untuk raya ❤❤❤
.

seronoknya bila consume bella shake ni kurus dapat. kulit comey pon dapat. satu produk 2 benefit dapat. 👏
.

nak kurus, meletop dan cantik?
(klik link wassap di bio ig @bodydreamcocoslimming.original )
.

#supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus #jomkurus #kurussihat #kurusfit #kurusbertenaga #nakkurus
#bodydream #bodydreamcocos #bellashake #shaklee #shakleemalaysia #lookfiit #bellasqueez #pinkladyoriginal #instaboomakademi
#testimonicustomer #tipsdiet #tipskurus #testimonikurus #kurustanpapantang #eatcleanmalaysia #kuruscantik #kurusisohsem #malaysia

comment 0 star 3 Yesterday

Tak lama dah nak masuk tahun 2020.
.
kalau sampai sekarang masih mencari solusi turun berat badan, boleh cuba kurus dengan herbalife k?😊
.
dapatkan herbalife anda di sini ye📲011 19716995
.
apa yang anda akan dapat bersama produk?
✔️ boleh makan nasi hari-hari
✔️ personalize mealplan yang mudah
✔️ ebook resipi sihat
🎁 rewards & recognitions
✔group coaching wanita sahaja
✔coaching group yang supportive
✔kelas kurus online
✔food diary checking, homework
✔100% online & effective
.
⭕ herbalife coach
⭕online weight loss coaching, mudah & berkesan
.
#odaonlinecoaching #herbalife #herbalifeselangor #herbalifebanting #teamsurikurus

comment 1 star 4 Yesterday

Kurus selepas bersalin. turun 23kg.
.
| program turun berat online mudah & berkesan |
✔turun 5-40kg 2020
✔group coaching wanita sahaja
✔mealplan mudah untuk kurus
📓ebook resepi sihat!
✔coaching group yang supportive
✔kelas kurus online
✔food diary checking, homework
✔reward
✔100% online & effective
📣daftar sekarang

start now📲011 19716995
⭕ herbalife coach
⭕online weight loss coaching, mudah & berkesan
.
#odaonlinecoaching #herbalife #herbalifeselangor #herbalifebanting #teamsurikurus

comment 1 star 9 Yesterday

"awesome and thank you for your purchase dear customer. have a great abs workout!"
.
he is taking his workout to the next level..start make them count!.💪💪
.
.
🔥get the herculean cream now! 🔥
.
.
apply this herculean cream before workout or cardio to increase:
✅ skin tighten
✅ f*t reduction
✅ water loss
✅ more sweat.
.
🔥get it now at @rgskinfitness 🔥 .
@rgskinfitness
tel: 011-5979 4655
@rgskinfitness
visit our website: resurrectiongear.com
.
.
#resurrectiongear #teamresurectiongear #fitfam #trainhard #fitnessaddict #staypositive #malaysiabodybuilding #krimkurus #slimmingcream #slimming #looseweight #kurussihat #kurus #slim #ubatkurusberkesan #kurusberkesan #fromfattofit #loosingweight #sado #abangsado #krimkurusmurah #weightlosstips #kuruscepat #binabadan #binabadanmalaysia #tegaptv #gym #workout #rgskinfitness

comment 0 star 13 Yesterday

Modal pun ciput je

hidup bertambah huru-hara bila orang asyik tanya makan produk apa ku woss sangat ni. dah kalah anak dara

uolss pun nak tahu ke ? komen 'nak' atau tinggalkan nombor telefon di komen.

takpun terus whatsapp fina
📲0137255994 . .

#agentdropshipwanted #daryteatoxmurah #tehkurusviral #tehkurusberkesan #tehkurusmurahberkesan #slimmybodytea #skinnylegstea #suplimentkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #murah #murahmurah #jomkurusjomsihat #roadtokurus2019 #kurusdenganmudahdansihat #darytehnilai #darytehseremban #darytehsepang #darytehmantin #darytehsenawang

comment 2 star 2 Yesterday

|jimat kalori dari minuman manis, boleh makan lebih| ✌🏻😋
.
especially yang selalu merungut lapar setiap masa, boleh kurangkan atau elakkan terus minuman manis yang tak mengenyang kan tu, baik habiskan kalori pada makanan yang mengenyangkan.
.
kalori air manis ni datang dari gula, lagi banyak gula, lagi banyak kalori. tapi kalori yang tak mengenyangkan.
.
buat kita lagi cepat lapar dan nak minum lagi dan lagi, sebab gula ni buat badan kita ketagih nak makan dan minum manis.
.
kurangkan air manis antara rahsia dalam program kami supaya coachee tak perlu berlapar dan bole makan kenyang sebab dah jimat banyak kalori dari air manis.
.
banyak lagi tips dan formula lain yang kami kongsi dalam group coaching sampai ada yang turun 3.6kg minggu pertama tanpa berlapar! siap pesan kena makan lebih lagi!
.
uolls pon boleeeeehh!👏🏻😄
.
p/s: turn on notification di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk kurus dan sihat dengan mudah
.
untuk pertanyaan & daftar program kurus online:
.
untuk 18 tahun ke atas je!✌🏻😊
.
📲coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
📲coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 1 star 123 Yesterday

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 1 Yesterday

Nak kurus dengan lebih mudah?
anda mengalami masalah…
berat bertambah?
perut buncit?
cepat rasa penat?
pergerakan terbatas?
sakit lutut & tumit?
selera makan besar?
tiada masa?
malas untuk bersenam?
pakej pelangsingan mahal?
nak kami bantu..? berita baik untuk anda..
anda berada di tempat yang betul untuk menyelesaikan masalah anda.. siapa tahu inilah masa yang betul untuk anda menyelesaikan masalah berat badan anda tanpa perlu berlapar lagi, tanpa perlu diet yang ketat. kini anda boleh kurus dengan cara yang lebih mudah.. tanpa diet yang ketat dan tanpa perlu bersenam.. untuk fast respon whatsapp

www.wasap.my/0177474841/nakkurus
www.wasap.my/0177474841/nakkurus
www.wasap.my/0177474841/nakkurus

cod sekitar mersing dan pos seluruh malaysia
@shaheizy_sam
@samtilla
@freakyfitzhq
@freakyfitz.kualalumpur
@freakyfitz_kualalumpur
@freakyfitz_mersing
#surerichteam #hospitalmersing #pejabatdaerahmersing #jkrmersing #felcramersing #jkmmersing #politeknikmersing #politeknikmersingjohor #mersingjohor #mersingym #gemok #gemoks #gemokisawesome #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkuruscepat #ubatkurusviral #ubatkurusmujarab #ubatkurussihat #ubatkurusoriginal #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruspower #20dayschallenge #nakkurusmacamsam #nakkuruscepat #nakkurussihat #kurussebelumkahwin #mersingjohor

comment 0 star 12 Yesterday

.
bella shake menjadi kegilaan ramai wanita dah. dah la sedap rasa white chocolate strawberry. kurus dapat. kulit pinkish2 pon dapat. syokkk wooo!! 🤗
.

stok tengah banyak ni untuk uolss.. lambat habissss x dapat sisi nak tolong.
.

nak kurus, meletop dan cantik?
(klik link wassap di bio ig @bodydreamcocoslimming.original )
.

#supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus #jomkurus #kurussihat #kurusfit #kurusbertenaga #nakkurus
#bodydream #bodydreamcocos #bellashake #shaklee #shakleemalaysia #lookfiit #bellasqueez #pinkladyoriginal #instaboomakademi
#testimonicustomer #tipsdiet #tipskurus #testimonikurus #kurustanpapantang #eatcleanmalaysia #kuruscantik #kurusisohsem #malaysia

comment 0 star 3 Yesterday

Good morning peeps ! i just want to share, finally 🤩🤩🤩 ini adalah video pertama yg saya buat review tentang produk yg sangat berkesan kepada orang yg diluar sana yg nak kurus tanpa bersenam, yg tak boleh nak diet tapi nak kurus, atau yg nak kurangkan selera makan ???
.
p/s : harap maaf jika video ini ada kekurangan 🙏🏻
.
ini adalah produk yg paling tepat bagi orang yg diluar sana untuk menurunkan berat badan. jika anda berjaya consume supplement ini dgn diet yg berdisiplin, insha allah produk ini sangat membantu anda untuk mencapai target berat badan yg anda inginkan.
.
dengan hanya satu sachet, boleh dapat mengurangkan selera makan anda tanpa kita tidak sedar ! dengan rasa yg sedap dari buah markisa dan lemon, tambahan pula dengan hoodia gordonii extract yg akan membantu anda untuk diet tanpa rasa berlapar, saya yakin anda pasti suka dengan supplement rasa buah-buahan tanpa rasa ubat.
.
harga pula, adalah sangat mampu milik. dengan hanya 1 botol yg boleh tahan sampai 2 minggu (jika ambil setiap hari) dengan hanya bermodalkan rm79.00 (ss) dan rm83.00 (sm) anda boleh mendapat capai berat badan yg anda inginkan dan bentuk badan yg menarik.
.

rm79.00 (ss) | rm83.00 (sm)
rm79.00 (ss) | rm83.00 (sm)
rm79.00 (ss) | rm83.00 (sm)
.
untuk dapatkan produk freakyfitz anda boleh hubungi saya atau dm saya di instagram.
.
facebook - yusrizalyusof
instagram - @yusrizalyusof
what’s app - 013-227 3403
.
order sekarang ! rugi kalau korang tak cuba produk yg beri kesan positif dekat diri sendiri. so ? jangan tunggu lagi, dapatkan bentuk badan yg menarik pada tahun 2020 😙😙😙
.
#freakyfitz #freakyfitzhq #freakyfitzselangor #freakyfitzkualalumpur #freakyfitzmalaysia #ubatkurus #ubatkurusberkesan #juskurus #juskurusmurah #juskurusviral #ubatkurusviral #kurus #kuruscepat

comment 0 star 14 Yesterday

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #pilcantiklangsing #produkviral #produkputih #pinklady #bombshell #cerahputihgebu #barangbaikpunya #neelofa #fazura #freepostage

comment 0 star 0 Yesterday

|kurus berdua lebih baik dari kurus sorang2🧔🏻🧕🏻|
.
.
.
jom tag partner masing2!!! 👫
.
.
.
kalo takde pasangan, bole ajak kawan-kawan n family tuk sama2 amalkan tabiat dan gaya hidup sihat.
.
kalo malu nak ajak kawan-kawan, bole join #teambestnyekurus sebab dalam group ni sume nak kurus sihat dan support n inspired each other.
.
jom3 😍
.
🌟projek kurus january 2020🌟
-----------------------------------------
kepakaran kami dgn bantu anda:
✅turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% online & worldwide
✅daily meal checking
✅mealplan mudah untuk kurus
✅support group yang sentiasa bagi semangat
.
untuk 18 tahun ke atas sahaja
.
coach nurul 013-3116180
(total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain berat ideal)
.
coach ami 017-2656673
(total turun 10kg & maintain berat ideal 10 tahun)
.
#teambestnyekurus

comment 1 star 30 Yesterday

Khasiat/kebaikan xs plus ✅ menguruskan badan
✅ meningkatkan kadar metabolism
✅ membakar kalori berlebihan
✅ melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ bertindak mengawal selera makan
✅ membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ menghalang pembentukan lemak
✅ menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ mengatasi masalah sembelit
✅ tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

kandungan bahan2 xs plus 🍅 ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅l-carnitine
-meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅jupiter berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅sarsi root
-membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅aloe vera extract
-merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅acai berry
-bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

jom langsing dan tampil dengan image baru dengan xs plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja😍
sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kan☺
.
01111184461
atau pun sila tekan link di bio profile😉
.
#xsplus #kuruscantik #kuruslangsing #cantiksehat #ubatkurusberkesan #superboobswiss #superboobslentik #superboobstestimoni #pilhormonoriginal #pilhormonwanita #pilketatrapat #pilcantiklangsing #pilcantikberkesan #jamumodenterbaik #jamu

comment 0 star 0 Yesterday

Nak dapatkan perut kemas, pinggang bershape, pakai fit korset annette dan body gel annette je. yang pasti selesa sangat-sangat. 😘😘
.
nak order, tekan link kat bawah tu cecepat ya
.
.
www.wasap.my/0176372213/annette atau link di bio utk order
.
#annetteshapewearfeedback utk review testimoni

comment 2 star 9 Yesterday

Lagi berat breakfast kita, lagi byk lemak chocofit akan burn dlm badan sepanjang hari ya!
dilarang minum chocofit sebelum breakfast atau makan breakfast ringan bersama chocofit ya!
tips:- bancuh chocofit dengan air sejuk atau ais kesan lagi power dari guna air suam ya😋 .

orang2 ipoh perak boleh dapatkan chocofit dengan saya agent rasmi😘😘😘
chocofit dah gegar perak🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 agent sah
chocofit ipoh perak berdaftar (mps06s21)
.
cod ipoh perak pos seluruh malaysia🇲🇾
❤️❤️free postage
🌹🌹free cod
❤️❤️free shaker

www.wasap.my/60125490445/chocofit
www.wasap.my/60125490445/chocofit

#chocofit #kurussihat #selangor #chocofitbukitjalil #chocofittamanequine #chocofitputrajaya #chocofitjakarta #chocofitmedab #lemonfit #ubatkurus #ubatkurusberkesan  #chocofitserikembangan #ubatkurusmurah #chocofitcyberjaya #ubatkurusselamat #chocofitserdang #chocofitpulaupinang #chocofitkualalumpur #chocofitkajang #chocofitampang #chocofitcheras  #kedah #kurus #penang #chocofitmurah #langkawi #chocofithq

comment 0 star 8 Yesterday

Bila di tanya apa rahsia customer lost berpuluh puluh kilo? sis takde jawapan. ni je jawapan dia. konsisten dua benda ni. insyaallah result dia korang puas hati 🥰

#produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #kopikurus #kopiviral #kuruscepat #kurusmudah #kurussebelumraya #originalklubnalaleh #klubnalalehoriginal #klubnalalehkelantan #petuakurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #tipskurussenang #petuakuruscepat #agentklubnalalehwanted #stokisklubnalalehwanted #agentwanted #stokiswanted
untuk info whatsapp 0199079224

comment 0 star 7 Yesterday