Loading...
Instagram Public Photos with #tshirt

Done some job from kfm holding berhad

job: tshirt polo
quantity: 46 pieces
material: cotton honeycomb
duration: 2 week
print: fully embroidery

kindly whatsapp us for any enquiry or quotation.

#silkscreen #sublimation #customadetshirt #tshirtprinting #tshirtmurah #iyoitee #malaysia #sehatisejiwa #uitm #selangor #melaka #penang #perak #johor #uthm #utem #upnm #unisza #kelantan #tshirt #murah #mjii #bajumurahmeriah #hipster

comment 0 star 0 in a minute

Color : เงิน (silver)
freesize : อก 46” เอว46”
สะโพก46” ยาว 34”
price : 780
code : y

เดรสปักกลิตเตอร์ งาน adidas
ผ้าวิ้งแต่งเลื่อมทั้งตัว ปักลาย adidas งานสวยใส่แล้วปังแน่นอนนน

#whateverglitter #glitter #minidress #glitterdress #glittereverything #tshirt #glittertshirt #oversize #adidas #streetfashion #fashion #sequin #fashionglitter #เดรส #เดรสปักเลื่อม #เดรสปักกลิตเตอร์ #เสื้อ #เสื้อปักเลื่อม #เสื้อปักกลิตเตอร์ #เสื้อเก๋ๆ #สตรีทแฟชั่น #เสื้อแฟชั่น #ปักเลื่อม #กลิตเตอร์ #กริตเตอร์ #ฟรุ้งฟริ้ง #ชุดฟริ้งฟริ้ง #เสื้อเลื่อม #ชุดเลื่อม #เดรสเลื่อม

comment 0 star 0 just now

🛑 kimyra fighter!! 💪🏻🛑
.
asyik lelaki je nampak macho dengan baju camo, kan? takpe kami buatkan muslimah camo raglan untuk anda semua! supaya anda boleh pakai sepadan dengan yang tersayang 💕
.
kali ni dengan design yang tak pernah dibuat orangg!.
murah pulak tuuuu,
serendah rm40 sehelai!!😱
.
baju ada 4 pilihan warna😍😍😍
.
jom order sekarang sebelum tarikh tutup preorder❗️
.
📌 kimyra fighter
✨ exclusive edition ;) ✨
🔹 batch : second !
.
adults
🔹 short sleeve = rm 40/pcs
🔹 long sleeve = rm 43/pcs
🔹 muslimah = rm 45/pcs
.
🔴 plussize
3xl - 8xl : tambah rm10
.
.
🔹 tarikh pre order = 21 - 30 april 2018
🔹 tarikh delivery = 28 may 2018
🔹 tarikh delivery (printing) = 6 june 2018 .
🔸material: jersi microfibre super selesa!
❌harga tak termasuk postage ❌
.
jom follow ig
@infiru_sam
@infiru_sam
@infiru_sam
.
‼️cara order‼️
1. screenshot gambar baju yang nak di order
2. 📲 whatsapp di link https://api.whatsapp.com/send?phone=601151521415&text=kimyrafighter
.
.
.
tiga sebab kenapa kena beli sekarang??
1. baju ni harga sangaat lah muraaah, tak dapat kat tempat lain harga macam ni!
2. kalau nak tunggu next batch, mungkin lambat lagi, dan harga akan naik untuk next batch😱
3. tarikh tutup nak dekat! lepas ni jangan menyesal kata "kak, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭
.
.
#infiruteam #ilovejawi #tshirtjawi #bazaronline #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #tshirtmuslimah
#sayajualsayapakai #tshirt #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimah #sayajual #muslimahwearing

comment 0 star 0 just now

พร้อมส่งเสื้อยืดสไตล์เกาหลีใส่แล้วอปป้าสุดๆ
m l xl
390฿
connect me : @ papa.xq (with @ )
.
.
.
#jeans #lovejeans #streetstyle #gucci #guccimen #koreastyle #thailand #preorderthailand #เสื้อผ้าผู้ชาย #menthailand #lookbookthailand #swag #gdthailand #vipthailand #เสื้อยีนส์ #เสื้อผ้าผู้ชาย #เสื้อoversize
#vac #rebok #thaiboy #g*y #tshirt #purposetourthailand #justinbieber #nmdthailand #gdragon #gd

comment 0 star 1 just now

Bm ori

paket sample
idr
1pcs=60000/pcs
3pcs= 50.000/pcs (rp 150.000)
6pcs= 40.000/pcs (rp 240.000)
12pcs= 36,000/pcs (rp 432.000)
60pcs=34,000/pcs(rp2.040,000)
‌10lusin harga inbox/chat

motif boleh campur dan pilih sendiri
material :
👉bahan cotton combed 30s
👉sablon plastisol
👉size l eropa
👉jaitan rantai
👉 label hangtag label barcode lengkap 👉tlp/wa : 087824295129 👉pin bbm: db534ac4
wellcome : reseller || dropship

melayani : partai || grosir || ecier || reseller || dropship ||
po pembuatan kaos dll
pengiriman dari bandung via jne,j&t,pos,indah cargo,tiki dll

#kaosdistro #kaosmurah #grosirkaos #grosirkaosdistro #grosirmurah #kaosmurah #hargagrosir #kaossurfing #kaospremium #onlineshop #grosirsurfing #grosirdistrobandung #bajudistrobandung #distro #dropship #resseler #grosirkaossurfing #grosirkaosbranded #dropshipwellcome #resellerwelcome #supplierkaosdistro #kaoskeren #grosirkaosdistrobandung #kaos #tshirt #grosirtshirt #kaosfullprint #bmori#longsleve

comment 0 star 0 just now

พร้อมส่งเสื้อยืดสไตล์เกาหลีใส่แล้วอปป้าสุดๆ
m l xl
390฿
connect me : @ papa.xq (with @ )
.
.
.
#jeans #lovejeans #streetstyle #gucci #guccimen #koreastyle #thailand #preorderthailand #เสื้อผ้าผู้ชาย #menthailand #lookbookthailand #swag #gdthailand #vipthailand #เสื้อยีนส์ #เสื้อผ้าผู้ชาย #เสื้อoversize
#vac #rebok #thaiboy #g*y #tshirt #purposetourthailand #justinbieber #nmdthailand #gdragon #gd

comment 0 star 2 just now

🛑 kimyra fighter!! 💪🏻🛑
.
asyik lelaki je nampak macho dengan baju camo, kan? takpe kami buatkan muslimah camo raglan untuk anda semua! supaya anda boleh pakai sepadan dengan yang tersayang 💕
.
kali ni dengan design yang tak pernah dibuat orangg!.
murah pulak tuuuu,
serendah rm40 sehelai!!😱
.
baju ada 4 pilihan warna😍😍😍
.
jom order sekarang sebelum tarikh tutup preorder❗️
.
📌 kimyra fighter
✨ exclusive edition ;) ✨
🔹 batch : second !
.
adults
🔹 short sleeve = rm 40/pcs
🔹 long sleeve = rm 43/pcs
🔹 muslimah = rm 45/pcs
.
🔴 plussize
3xl - 8xl : tambah rm10
.
.
🔹 tarikh pre order = 21 - 30 april 2018
🔹 tarikh delivery = 28 may 2018
🔹 tarikh delivery (printing) = 6 june 2018 .
🔸material: jersi microfibre super selesa!
❌harga tak termasuk postage ❌
.
jom follow ig
@infiru_sam
@infiru_sam
@infiru_sam
.
‼️cara order‼️
1. screenshot gambar baju yang nak di order
2. 📲 whatsapp di link https://api.whatsapp.com/send?phone=601151521415&text=kimyrafighter
.
.
.
tiga sebab kenapa kena beli sekarang??
1. baju ni harga sangaat lah muraaah, tak dapat kat tempat lain harga macam ni!
2. kalau nak tunggu next batch, mungkin lambat lagi, dan harga akan naik untuk next batch😱
3. tarikh tutup nak dekat! lepas ni jangan menyesal kata "kak, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭
.
.
#infiruteam #ilovejawi #tshirtjawi #bazaronline #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #tshirtmuslimah
#sayajualsayapakai #tshirt #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimah #sayajual #muslimahwearing

comment 0 star 0 just now

Bm ori

paket sample
idr
1pcs=60000/pcs
3pcs= 50.000/pcs (rp 150.000)
6pcs= 40.000/pcs (rp 240.000)
12pcs= 36,000/pcs (rp 432.000)
60pcs=34,000/pcs(rp2.040,000)
‌10lusin harga inbox/chat

motif boleh campur dan pilih sendiri
material :
👉bahan cotton combed 30s
👉sablon plastisol
👉size l eropa
👉jaitan rantai
👉 label hangtag label barcode lengkap 👉tlp/wa : 087824295129 👉pin bbm: db534ac4
wellcome : reseller || dropship

melayani : partai || grosir || ecier || reseller || dropship ||
po pembuatan kaos dll
pengiriman dari bandung via jne,j&t,pos,indah cargo,tiki dll

#kaosdistro #kaosmurah #grosirkaos #grosirkaosdistro #grosirmurah #kaosmurah #hargagrosir #kaossurfing #kaospremium #onlineshop #grosirsurfing #grosirdistrobandung #bajudistrobandung #distro #dropship #resseler #grosirkaossurfing #grosirkaosbranded #dropshipwellcome #resellerwelcome #supplierkaosdistro #kaoskeren #grosirkaosdistrobandung #kaos #tshirt #grosirtshirt #kaosfullprint #bmori#longsleve

comment 0 star 2 just now

*
champion 2018 spring/summer collection
*
04/21(sat) release!!
*
"women's"
【v neck t-shirt】
number:cw-m323
color:whihe/loxford gray/navy/black
size:m,l
price:\2,500+tax
*
"standard"
【pile 6p cap】
number:c8-m711c
color:pink/yellow/ocean/loxford gray/navy/black
size:free
price:\4,600+tax
*
 #tshirt #sweat #sweater #sweatshirt #hooded #hoodie #crewneck #tee #reverseweave #logo #ch2018ss
#spring #summer #rise #直営店 #champion #futakotamagawa
#championfutakotamagawa
#champion_futakotamagawa
#futakotamagawa #futakotamagawarise
#チャンピオン #二子玉川 #二子玉川ライズ

comment 0 star 1 just now

🛑 kimyra fighter!! 💪🏻🛑
.
asyik lelaki je nampak macho dengan baju camo, kan? takpe kami buatkan muslimah camo raglan untuk anda semua! supaya anda boleh pakai sepadan dengan yang tersayang 💕
.
kali ni dengan design yang tak pernah dibuat orangg!.
murah pulak tuuuu,
serendah rm40 sehelai!!😱
.
baju ada 4 pilihan warna😍😍😍
.
jom order sekarang sebelum tarikh tutup preorder❗️
.
📌 kimyra fighter
✨ exclusive edition ;) ✨
🔹 batch : second !
.
adults
🔹 short sleeve = rm 40/pcs
🔹 long sleeve = rm 43/pcs
🔹 muslimah = rm 45/pcs
.
🔴 plussize
3xl - 8xl : tambah rm10
.
.
🔹 tarikh pre order = 21 - 30 april 2018
🔹 tarikh delivery = 28 may 2018
🔹 tarikh delivery (printing) = 6 june 2018 .
🔸material: jersi microfibre super selesa!
❌harga tak termasuk postage ❌
.
jom follow ig
@infiru_sam
@infiru_sam
@infiru_sam
.
‼️cara order‼️
1. screenshot gambar baju yang nak di order
2. 📲 whatsapp di link https://api.whatsapp.com/send?phone=601151521415&text=kimyrafighter
.
.
.
tiga sebab kenapa kena beli sekarang??
1. baju ni harga sangaat lah muraaah, tak dapat kat tempat lain harga macam ni!
2. kalau nak tunggu next batch, mungkin lambat lagi, dan harga akan naik untuk next batch😱
3. tarikh tutup nak dekat! lepas ni jangan menyesal kata "kak, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭
.
.
#infiruteam #ilovejawi #tshirtjawi #bazaronline #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #tshirtmuslimah
#sayajualsayapakai #tshirt #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimah #sayajual #muslimahwearing

comment 0 star 0 just now

Black dial leather silicon watch
price-599/-
one size
all over india
easy returns
quality guaranteed ✌
#shoppingindia#onlinestore#insta#shoppinglover#tshirt#tshirts#dudes #bombay #01 #black #deals #outfit #brands #cotton #price #instalike #instafollow #instagramshopping #trend #fitting #quality #guranteed #shopping #multibrand #store #ak#viratkohli #tollywood#bbkivines #instagoodies

comment 0 star 1 just now

Customised t shirt with quote:-
kiss me i'm born in april 😂

price:rs 350/- only
book your order now: paytm or any other wallet or bank transfer.

#ikoumerce #april #tshirt #tee #boys #mensfashion #quotes #buyonline #bestdeals #bestprice #bestoffers #clothing #menz #borninapril #delhi #insta #india #booknow

comment 0 star 0 2 minutes ago

Bm ori

paket sample
idr
1pcs=60000/pcs
3pcs= 50.000/pcs (rp 150.000)
6pcs= 40.000/pcs (rp 240.000)
12pcs= 36,000/pcs (rp 432.000)
60pcs=34,000/pcs(rp2.040,000)
‌10lusin harga inbox/chat

motif boleh campur dan pilih sendiri
material :
👉bahan cotton combed 30s
👉sablon plastisol
👉size l eropa
👉jaitan rantai
👉 label hangtag label barcode lengkap 👉tlp/wa : 087824295129 👉pin bbm: db534ac4
wellcome : reseller || dropship

melayani : partai || grosir || ecier || reseller || dropship ||
po pembuatan kaos dll
pengiriman dari bandung via jne,j&t,pos,indah cargo,tiki dll

#kaosdistro #kaosmurah #grosirkaos #grosirkaosdistro #grosirmurah #kaosmurah #hargagrosir #kaossurfing #kaospremium #onlineshop #grosirsurfing #grosirdistrobandung #bajudistrobandung #distro #dropship #resseler #grosirkaossurfing #grosirkaosbranded #dropshipwellcome #resellerwelcome #supplierkaosdistro #kaoskeren #grosirkaosdistrobandung #kaos #tshirt #grosirtshirt #kaosfullprint #bmori#longsleve

comment 0 star 2 just now

🛑 kimyra fighter!! 💪🏻🛑
.
asyik lelaki je nampak macho dengan baju camo, kan? takpe kami buatkan muslimah camo raglan untuk anda semua! supaya anda boleh pakai sepadan dengan yang tersayang 💕
.
kali ni dengan design yang tak pernah dibuat orangg!.
murah pulak tuuuu,
serendah rm40 sehelai!!😱
.
baju ada 4 pilihan warna😍😍😍
.
jom order sekarang sebelum tarikh tutup preorder❗️
.
📌 kimyra fighter
✨ exclusive edition ;) ✨
🔹 batch : second !
.
adults
🔹 short sleeve = rm 40/pcs
🔹 long sleeve = rm 43/pcs
🔹 muslimah = rm 45/pcs
.
🔴 plussize
3xl - 8xl : tambah rm10
.
.
🔹 tarikh pre order = 21 - 30 april 2018
🔹 tarikh delivery = 28 may 2018
🔹 tarikh delivery (printing) = 6 june 2018 .
🔸material: jersi microfibre super selesa!
❌harga tak termasuk postage ❌
.
jom follow ig
@infiru_sam
@infiru_sam
@infiru_sam
.
‼️cara order‼️
1. screenshot gambar baju yang nak di order
2. 📲 whatsapp di link https://api.whatsapp.com/send?phone=601151521415&text=kimyrafighter
.
.
.
tiga sebab kenapa kena beli sekarang??
1. baju ni harga sangaat lah muraaah, tak dapat kat tempat lain harga macam ni!
2. kalau nak tunggu next batch, mungkin lambat lagi, dan harga akan naik untuk next batch😱
3. tarikh tutup nak dekat! lepas ni jangan menyesal kata "kak, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭
.
.
#infiruteam #ilovejawi #tshirtjawi #bazaronline #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #tshirtmuslimah
#sayajualsayapakai #tshirt #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtmuslimahmurah #tshirtmuslimah #sayajual #muslimahwearing

comment 0 star 0 just now

พร้อมส่งเสื้อยืดสไตล์เกาหลีใส่แล้วอปป้าสุดๆ
m l xl
390฿
connect me : @ papa.xq (with @ )
.
.
.
#jeans #lovejeans #streetstyle #gucci #guccimen #koreastyle #thailand #preorderthailand #เสื้อผ้าผู้ชาย #menthailand #lookbookthailand #swag #gdthailand #vipthailand #เสื้อยีนส์ #เสื้อผ้าผู้ชาย #เสื้อoversize
#vac #rebok #thaiboy #g*y #tshirt #purposetourthailand #justinbieber #nmdthailand #gdragon #gd

comment 0 star 2 just now

💡 @jen_aoiyy
yesterday was an extremely healthy day🤣🤣🤣
#cafe #vibe #adelaide #nutritionrepublic #photography #photographer #tshirt #girl #modeling #light

comment 0 star 0 1 minute ago