Loading...
Instagram Public Photos with #traveling

Had the chance to train with the finalists today before to send it tomorrow in finals. couldnt pass up the opportunity to shred the sickest pipe in the world one more time.

comment 17 star 140 45 minutes ago

Facing the challenge of winter. #montanamoment | 📷: @cody.linde

comment 29 star 2,726 3 hours ago

Had the pleasure of chatting it up with upcoming superstar @nikorice 🏉 thanks for reaching out my man, looking forward on following your journey/career 💯

comment 3 star 154 1 hour ago

The tarsar lake or tar sar is an almond-shaped, oligotrophic alpine lake situated in the kashmir valley, specifically in aru, anantnag district, jammu and kashmir, india. the tarsar lake is accessible only during the summer; during the winter, the treks are closed because of the heavy snowfall. it can be reached from srinagar, via a 102 km motorable road which leads through anantnag and pahalgam to the aru trekking camp. the alpine meadow of lidderwat lies at the halfway point of the two-day trek to the lake. an alternate route leads through ganderbaland a trekking starting point at surfraw in the sind valley . due to the steepness of the trek, it is preferable to approach the lake by the aru-lidderwat trek and return via the surfraw-sind valley trek.in this route you will see the beautiful scenery of uppar portion and nallah of surfraw(soraf raw) village  another accessible route to tarsar and marsar is a place called nage-baren via tral....................... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ selected by @allindiaphotography_ picture credit @tiwaribrijesh ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ tag & hastag your pictures with : @allindiaphotography_ or #allindiaphotography_ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #tarsarlake #kashmir #nature #incredibleindia #india #trekking #hiking #jammu #mountains #proudtobejkian #pahalgam #adventure #lakes #kashmirvalley #trek #tarsar #aruvalley #water #beauty #traveling #tarsarmarsartrek #tarsarlaketrek #clouds #aru #pehalgam #indiatravel #wanderlust #himalayas #northindia

comment 3 star 520 4 hours ago

“our lives are defined by opportunities, even the ones we miss.” - f. scott fitzgerald 📍🌉📸🧡 #jaygatsby #sanfrancisco #vannessavenue #thebay #traveling #memoriesmade #thegreatgatsby #livingmybestlife

comment 0 star 207 4 hours ago

Autumn in the mountains of kazakhstan

comment 9 star 652 3 hours ago

It’s already february dude, still updating about the snow? fine. goodbye winter

comment 4 star 143 3 hours ago

Yay holiday! saatnya kamu jalan-jalan bareng @ malampah.id :d kita siap nemenin kamu yang pengen nikmati indahnya sunrise bromo sampai naik kuda ke kawah bromo loh! satu orang pun kita berangkatin dan kita tiap hari berangkat!. nggak usah bingung nyocokin tanggal kita, adanya kita yang nyocokin tanggal liburanmu! soalnya kita tiap hari berangkat :d nah lho, yuk deh langsung booking! bromo sunrise trip start malang - end malang 00.30 - 13.00 wib bromo panorama trip start malang - end malang* 07.00 - 15.00 wib bisa ngapain aja sih di bromo? cek dulu deh: 🐴 berkuda? bisa banget di kawasan kawah bromo 🌻 ngidam liat sunrise yang menawan? ayoo ke penanjakan / bukit cinta disana! 📷 foto-foto narsis? yuk deh main ke bukit teletubbies 🎢 mau pose loncat seru bareng satu geng? berangkatin deh ke pasir berbisik dan savana nggak cuma itu aja. masih. banyak. lagi. meeting point di malang, kamu di luar malang? kita jemput!. bisa jemput area batu sesuai request dengan harga worth it di kantong! call / sms / wa 👉 0812 5241 6283 line@ (at)sgn9288y . *private trip only. #bromoindonesia #bromomidnight #bromoadventure #bromotrip #bromo #bromohemat #bromowisata #bromopananjakan #bromogunung #travelgram #bromotenggersemeru #travel #bromoview #bromomount #bromomountain #bromokeren #bromont #travelling #bromountain #traveling #traveler #bromotravel #bromoindah #bromosunrise #bromotour #bromomalang #bromotengger #bromoopentrip #bromomurah #bromojalanjalan

comment 0 star 0 just now

A experiencia mais estranha da minha vida, eu me senti dentro de um documentario da national geografic

comment 2 star 45 3 weeks ago

Yay holiday! saatnya kamu jalan-jalan bareng @ malampah.id :d kita siap nemenin kamu yang pengen nikmati indahnya sunrise bromo sampai naik kuda ke kawah bromo loh! satu orang pun kita berangkatin dan kita tiap hari berangkat!. nggak usah bingung nyocokin tanggal kita, adanya kita yang nyocokin tanggal liburanmu! soalnya kita tiap hari berangkat :d nah lho, yuk deh langsung booking! bromo sunrise trip start malang - end malang 00.30 - 13.00 wib bromo panorama trip start malang - end malang* 07.00 - 15.00 wib bisa ngapain aja sih di bromo? cek dulu deh: 🐴 berkuda? bisa banget di kawasan kawah bromo 🌻 ngidam liat sunrise yang menawan? ayoo ke penanjakan / bukit cinta disana! 📷 foto-foto narsis? yuk deh main ke bukit teletubbies 🎢 mau pose loncat seru bareng satu geng? berangkatin deh ke pasir berbisik dan savana nggak cuma itu aja. masih. banyak. lagi. meeting point di malang, kamu di luar malang? kita jemput!. bisa jemput area batu sesuai request dengan harga worth it di kantong! call / sms / wa 👉 0812 5241 6283 line@ (at)sgn9288y . *private trip only. #bromoindonesia #bromomidnight #bromoadventure #bromotrip #bromo #bromohemat #bromowisata #bromopananjakan #bromogunung #travelgram #bromotenggersemeru #travel #bromoview #bromomount #bromomountain #bromokeren #bromont #travelling #bromountain #traveling #traveler #bromotravel #bromoindah #bromosunrise #bromotour #bromomalang #bromotengger #bromoopentrip #bromomurah #bromojalanjalan

comment 0 star 0 just now

🔝✌️🔝¿sabéis qué es el más maravilloso de viajar? conocer lugares, gentes y culturas distintas. cuando viajo aprendo a valorar el hogar, la familia, los amigos, el barrio. es como una especie de melancolía crónica que siempre llevo en la maleta. también he de reconocer, que no todos los destinos son tan maravillosos como parecen en las fotos, a veces el lugar que has elegido no es como esperabas, pero da igual porque agradezco enormemente poder conocerlos y recordar que he estado allí. si en algún lugar, por muy remoto que sea, puedo inmortalizar una imagen, habrá merecido la pena recorrer miles de kilómetros. #miamibeach #miami #travel #traveller #viajar #traveling #plussize #plussizeph #plussizemodel #plusfashion #plusisequal #plussizestyle #plussizegirl #plussizefashion #plussizeblogger #plusmodel #plussizeclothing #plussizedress #plussizeph #curvygirl #curvymodel #curvylicious #curvywoman #curvyblogger #curvyfashion #bodypositive #celebratemysize #effyourbeautystandard #outfitoftheday #outfit

comment 0 star 0 just now

Let walk with me, i’ll take you to another universe....

comment 2 star 177 4 hours ago

КІПР, ЛАРНАКА НЕЙМОВІРНО НИЗЬКІ ЦІНИ 17.05 на 7 ночей boronia hotel apts, 3* - 610 Є https://www.booking.com/hotel/cy/boronia-apts.ru.html crown resorts henipa, 3* - 610 Є https://www.booking.com/hotel/cy/henipa.uk.html navarria hotel, 3* - 620 Є https://www.booking.com/hotel/…/navarria-ag-tychonas.uk.html new york plaza hotel apts, 3* - 630 Є https://www.booking.com/hotel/…/navarria-ag-tychonas.uk.html ЦІНА ЗА ДВОХ !!! #greece #traveling #sales #sea #summer #poehalisnami #sun #beach #world #cheap #emotions #travelagent #travellife #travelpics #travelgreece #ukraine #lutsk УСІ НАЙСПЕКОТНІШІ ПРОПОЗИЦІЇ ТА НАЙНИЖЧІ ЦІНИ У МОДУЛІ ПІДБОРУ ТУРУ НА НАШОМУ САЙТІ: http://www.поехалиснами.com/poisk-turov ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ: м. ЛУЦЬК, ВУЛ. ШОПЕНА, 13 ТЕЛЕФОНУЙТЕ: (0332) 20-04-40 (068) 68-444-59 (095) 61-386-40 (063) 07-486-45

comment 0 star 0 just now

Yay holiday! saatnya kamu jalan-jalan bareng @ malampah.id :d kita siap nemenin kamu yang pengen nikmati indahnya sunrise bromo sampai naik kuda ke kawah bromo loh! satu orang pun kita berangkatin dan kita tiap hari berangkat!. nggak usah bingung nyocokin tanggal kita, adanya kita yang nyocokin tanggal liburanmu! soalnya kita tiap hari berangkat :d nah lho, yuk deh langsung booking! bromo sunrise trip start malang - end malang 00.30 - 13.00 wib bromo panorama trip start malang - end malang* 07.00 - 15.00 wib bisa ngapain aja sih di bromo? cek dulu deh: 🐴 berkuda? bisa banget di kawasan kawah bromo 🌻 ngidam liat sunrise yang menawan? ayoo ke penanjakan / bukit cinta disana! 📷 foto-foto narsis? yuk deh main ke bukit teletubbies 🎢 mau pose loncat seru bareng satu geng? berangkatin deh ke pasir berbisik dan savana nggak cuma itu aja. masih. banyak. lagi. meeting point di malang, kamu di luar malang? kita jemput!. bisa jemput area batu sesuai request dengan harga worth it di kantong! call / sms / wa 👉 0812 5241 6283 line@ (at)sgn9288y . *private trip only. #bromoindonesia #bromomidnight #bromoadventure #bromotrip #bromo #bromohemat #bromowisata #bromopananjakan #bromogunung #travelgram #bromotenggersemeru #travel #bromoview #bromomount #bromomountain #bromokeren #bromont #travelling #bromountain #traveling #traveler #bromotravel #bromoindah #bromosunrise #bromotour #bromomalang #bromotengger #bromoopentrip #bromomurah #bromojalanjalan

comment 0 star 0 just now

пока фокусируешь камеру, кто-то фокусирует ее на тебе. спасибо за крутой снимок @olegoytov #baku #azerbaijan #traveler #traveling #photographer

comment 0 star 3 just now

Time after time #traveling

comment 0 star 1 just now

I thought”build econometric model” is the most annoying phrase in my life. but i was mistaken. hear “i am busy for you” is a lot more disgusting #breda #sunnyday #exchange #avans #business #economics #2018 #miercoles #wednesday #gymnast #gymnastlife #netherlands #holland #morning #studying #hse #hsespb #europe #sunshining #swim #fitness #fashion #style #traveling #europe #weather

comment 0 star 2 1 minute ago

comment 1 star 1 just now