Instagram Public Photos with #toyotamalaysia

Preparation untuk upcoming race ! february ni je gais...nervousnya ❗️
jangan lupa orang penang ! kita jumpa february😂 ni ok !
#toyotagazooracing #allaboutthedrive #toyotamalaysia mangsa: @dinischatzmann

comment 703 star 71,830 December 2019

Me and my nyets nak bagi tau!
selamat hari natal kepada yang menyambut! untuk yang bercuti & nak balik kampung...please drive safely!
sebelum kita travel pada musim perayaan ini, pastikan kereta dah di servis, supaya sentiasa dalam keaadan selamat. dengan 7 airbags, yaris buat saya dan rakan- rakan rasa extra selamat!

#yarisambassador #toyotamalaysia #lifeneedsay #toyotayaris 🐒: @niesakhalil @amira_hani @superlatifa

comment 130 star 27,061 last month

Coffee break! orang kata coffee boleh beri adrenaline rush. sama lah macam kereta yaris kita! cuba share ciri-ciri penting untuk korang pilih kereta.

p/s: nak coffee free sambil test drive kereta yaris tak? boleh la pergi ke toyota showroom yang berdekatan for showroom weekender! dari 10 jan-12 jan. #yarisambassador #toyotayaris #yarismalaysia #toyotamalaysia

comment 273 star 52,811 last month

Toyota gazoo racing festival..! season 3 - race 3

promotional class
good luck..! @ wanyhasrita

#toyotamalaysia #toyotagazooracingmalaysia #toyotires #batukawan #pulaupinang #penang #dianadanielle #montys #drive #enkei #trd #denso #toyotavios #vioschallenge @ stadium negeri pulau pinang

comment 1 star 167 4 days ago

The more i shot the more i kept looking for angles. anyways, it was a beautiful one to shoot with ma bud @matthewtong
#toyotasupragr #supragr #toyota #supra #jdm #toyotamalaysia #cars #carsofinstagram #sportscars #keretasukan #drivenstudios #drivencommunications

comment 0 star 13 24 minutes ago

The supra, surprisingly, wasn’t something i was really looking forward to but when i saw it up close i started to like it more. curves everywhere. so happy had @patrick_le_moustache @therealshermansim @matthewtong to guide me. barely know what i’m shootin haf the time.

#toyotasupra #toyota #supra #toyotasupragr #toyotamalaysia #drivenstudios #drivencommunications #carsofinstagram #cars #jdm

comment 4 star 17 39 minutes ago

Good morning ğŸŒž
clubmember & car owns to : mizyan
•24x7 supports by : @toyota.india
•service supports north : @amanatoyota
•service supports south : @nippon.toyota ......
[ note : beware of replica clubs.we noticed a club for innova with similar name includes "_official" in their name and similar club/social media logos.they are following our followers and club members.also,they sending messages to join their club.if you are facing any problem like this,please sent the scr.shots to admins or respected to our page]
#toyotainnovaownersclubkerala #tioc #tiocofficial #toyota #toyotaindia #toyotaindonesia #toyotaphilippines #toyotamalaysia

comment 2 star 107 1 hour ago

Toyota yaris 2019
ap racing 4pot

more info
www.wasap.my/60133241616
www.wasap.my/60172196331

#toyota #yaris #toyotayaris #ncp #ncp150 #ncp151 #toyotamalaysia #yaris2018 #vios #toyotavios
#nagamotorsportmalaysia
#nagamotorsportkotadamansara
#nagamotorsportsunway
#nagamotorsport
nagamotorsport kota damansara
nouevelle industrial park, no.15, lorong teknologi b, kota damansara, 47810 petaling jaya, selangor
013-324 1616
https://goo.gl/maps/ekld5g7u4fxungir7

comment 0 star 0 1 hour ago

Hi as salam allz,

toyota alphard 2.5 promotion now year 2016 selling at rm 185k only guys!!!
come with 2 power door & 3years warranty plan provided... for more further details, u are invited to call me at 016 2645794 hairul

or please press this link
https://hairul82.wasap.my

tq.

#toyotamalaysia #toyotaalphard #toyotaclub #toyotaracing #recondcarmalaysia #toyotajapan #luxuryimporetedcarautomotive

comment 0 star 0 1 hour ago

🚗 perodua bezza 1.0 & 1.3 at (new race ğŸŽ‰
.
ğŸŽ‰ mencari kereta baru ? ğŸŽ‰
🚘 kami ada semuanya 🚘
ğŸŽ diskaun menarik setiap bulan ğŸŽ

bagi yang berminat pembelian kereta baru,

proton / perodua / honda / toyota / mazda / mitsubishi

mine concept trading
002718556-u

boleh hubungi saya faris safwan melalui
tel - (012-4142616)
whatsapp - http://keretauntuksemua.wasap.my
di talian untuk maklumat lanjut.

follow us - kereta untuk semua

facebook
https://www.facebook.com/keretauntuksemuamy/

instagram
@keretauntuksemua
https://instagram.com/keretauntuksemua

email :
- faris.safwan84@gmail.com
- mineconcept17@gmail.com

atau jumpa di tempat anda yang berdekatan

kami menawarkan hadiah-hadiah yang menarik bagi yang layak memohon. untuk permohonan pinjaman melalui pihak bank kami memerlukan dokumen-dokumen seperti berikut :

dokumen untuk (individu) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy slip gaji terkini 3 bulan
4) copy penyata bank terkini 3 bulan
5) copy penyata kwsp (epf)

dokumen untuk company (enterprise) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy penyata bank terkini 6 bulan
4) copy ssm

dokumen untuk company (sdn bhd) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy ssm
4) copy certified true form 24,49 & m&a
5) copy of directors / partner ic
6) copy company profile
7) photo of business premise
8) copy penyata bank terkini 6 bulan

dokumen boleh di hantar melalui :

email :
- faris.safwan84@gmail.com
- mineconcept17@gmail.com
whatsapp - http://keretauntuksemua.wasap.my

perkhidmatan kami termasuklah :
-door to door services
-kakitangan kerajaan, pekerja swasta, berniaga sendiri
atau lepasan graduan layak memohon
-mudah lulus dan urusan pinjaman -di uruskan secepat mungkin
-zero '0' downpayment atau 100% pinjaman boleh di uruskan (bagi mereka yang layak)
-pinjaman minimum 7 tahun, maksimum 9 tahun

#keretauntuksemua #proton #protonmalaysia #perodua #peroduamalaysia #honda #hondamalaysia #toyota #toyotamalaysia #mazda #mazdamalaysia #mitsubishi #mitsubishimalaysia #newcar #keretabaru #keretamalaysia #jualkereta #belikereta #malaysia #peroduabezza #bezza #lebihpadu

comment 0 star 1 2 hours ago

.
ğŸŽ‰ mencari kereta baru ? ğŸŽ‰
🚘 kami ada semuanya 🚘
ğŸŽ diskaun menarik setiap bulan ğŸŽ

bagi yang berminat pembelian kereta baru,

proton / perodua / honda / toyota / mazda / mitsubishi

mine concept trading
002718556-u

boleh hubungi saya faris safwan melalui
tel - (012-4142616)
whatsapp - http://keretauntuksemua.wasap.my
di talian untuk maklumat lanjut.

follow us - kereta untuk semua

facebook
https://www.facebook.com/keretauntuksemuamy/

instagram
@keretauntuksemua
https://instagram.com/keretauntuksemua

email :
- faris.safwan84@gmail.com
- mineconcept17@gmail.com

atau jumpa di tempat anda yang berdekatan

kami menawarkan hadiah-hadiah yang menarik bagi yang layak memohon. untuk permohonan pinjaman melalui pihak bank kami memerlukan dokumen-dokumen seperti berikut :

dokumen untuk (individu) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy slip gaji terkini 3 bulan
4) copy penyata bank terkini 3 bulan
5) copy penyata kwsp (epf)

dokumen untuk company (enterprise) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy penyata bank terkini 6 bulan
4) copy ssm

dokumen untuk company (sdn bhd) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy ssm
4) copy certified true form 24,49 & m&a
5) copy of directors / partner ic
6) copy company profile
7) photo of business premise
8) copy penyata bank terkini 6 bulan

dokumen boleh di hantar melalui :

email :
- faris.safwan84@gmail.com
- mineconcept17@gmail.com
whatsapp - http://keretauntuksemua.wasap.my

perkhidmatan kami termasuklah :
-door to door services
-kakitangan kerajaan, pekerja swasta, berniaga sendiri
atau lepasan graduan layak memohon
-mudah lulus dan urusan pinjaman -di uruskan secepat mungkin
-zero '0' downpayment atau 100% pinjaman boleh di uruskan (bagi mereka yang layak)
-pinjaman minimum 7 tahun, maksimum 9 tahun

#keretauntuksemua #proton #protonmalaysia #perodua #peroduamalaysia #honda #hondamalaysia #toyota #toyotamalaysia #mazda #mazdamalaysia #mitsubishi #mitsubishimalaysia #newcar #keretabaru #keretamalaysia #jualkereta #belikereta #malaysia

comment 0 star 4 2 hours ago

🚗 perodua axia 1.0 at (new facelift) ğŸŽ‰
.
ğŸŽ‰ mencari kereta baru ? ğŸŽ‰
🚘 kami ada semuanya 🚘
ğŸŽ diskaun menarik setiap bulan ğŸŽ

bagi yang berminat pembelian kereta baru,

proton / perodua / honda / toyota / mazda / mitsubishi

mine concept trading
002718556-u

boleh hubungi saya faris safwan melalui
tel - (012-4142616)
whatsapp - http://keretauntuksemua.wasap.my
di talian untuk maklumat lanjut.

follow us - kereta untuk semua

facebook
https://www.facebook.com/keretauntuksemuamy/

instagram
@keretauntuksemua
https://instagram.com/keretauntuksemua

email :
- faris.safwan84@gmail.com
- mineconcept17@gmail.com

atau jumpa di tempat anda yang berdekatan

kami menawarkan hadiah-hadiah yang menarik bagi yang layak memohon. untuk permohonan pinjaman melalui pihak bank kami memerlukan dokumen-dokumen seperti berikut :

dokumen untuk (individu) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy slip gaji terkini 3 bulan
4) copy penyata bank terkini 3 bulan
5) copy penyata kwsp (epf)

dokumen untuk company (enterprise) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy penyata bank terkini 6 bulan
4) copy ssm

dokumen untuk company (sdn bhd) :

1) copy ic / mycard
2) copy lesen memandu
3) copy ssm
4) copy certified true form 24,49 & m&a
5) copy of directors / partner ic
6) copy company profile
7) photo of business premise
8) copy penyata bank terkini 6 bulan

dokumen boleh di hantar melalui :

email :
- faris.safwan84@gmail.com
- mineconcept17@gmail.com
whatsapp - http://keretauntuksemua.wasap.my

perkhidmatan kami termasuklah :
-door to door services
-kakitangan kerajaan, pekerja swasta, berniaga sendiri
atau lepasan graduan layak memohon
-mudah lulus dan urusan pinjaman -di uruskan secepat mungkin
-zero '0' downpayment atau 100% pinjaman boleh di uruskan (bagi mereka yang layak)
-pinjaman minimum 7 tahun, maksimum 9 tahun

#keretauntuksemua #proton #protonmalaysia #perodua #peroduamalaysia #honda #hondamalaysia #toyota #toyotamalaysia #mazda #mazdamalaysia #mitsubishi #mitsubishimalaysia #newcar #keretabaru #keretamalaysia #jualkereta #belikereta #malaysia #peroduaaxia #axia

comment 0 star 1 2 hours ago

Murah 💥💥💥
kami ada 100 unit mpv toyota vellfire & alphard dari tahun 2014 hingga 2018
.

hubungi jebat derhaka buat temujanji dapatkan harga promosi terendah di pasaran sekarang ğŸ˜ŽğŸ˜Ž
ğŸŽ†
ğŸŽ†
💥💥011 - 5877 5010💥💥
💥💥011 - 5877 5010💥💥
.

padu bossku ğŸ˜Ž
.

#mustang #mercedeslovers #mustang_fans #coway #toyotamalaysia #cowaymalaysia #fordmalaysia #fordmustang #fordmustangclubmalaysia #cuckoo
#toyotaalphard #publicmutual #petronas #toyotavellfireclubmalaysia #petronascarigali #rangerover #topseller #insta #malaysia #harleydavidsonmalaysia #harley #harleydavidson #misc #kelantan #terengganu #johorbahru #biadap_ #jacketkoyaysociety

comment 0 star 17 3 hours ago

Alhamdulillah apply loan harini & berjaya lulus pada hari yang sama !!! tqvm percayakan service loan dari wany 🥰🥰🥰 insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan anda 🤗🤗🤗
.
jom apply semak kelayakan anda sekarang kita deal sampai jadi💕
.
click link wasap di bio 💋@ploantrusted_bywany
call | wassap 📲 017-6174121 .
.
. 🌟nak bercuti / nak raya ni ada yang nak buat loan backup sementara tunggu gaji? nak tunggu gaji lambat lagi 😭😭 banyak nak guna duit , nak buat untuk persiapan kawen, nak bayar bil ada tertunggak lagi, tiba2 pulak kereta rosak, pening mana nak cari duit ni 😭😭
🌟kredit kad tertunggak, ptptn tertunggak, dah tak boleh nak guna lagi, dah apply loan bank tak lepas😭😭 macam mana ni pening fikirkan.. ‘
🛑proses & tunai cepat 1/2jam 🛑loan lulus agreement disediakan
🛑tanpa w**g deposit / no upfront
🛑syarikat berdaftar sah lhdn & kpkt 🛑bagi anda yang urgent perlukan tunai dengan kadar segera diutamakan 🛑nama blacklist, ctos, ccris, akpk layak memohon
🛑khas buat kerajaan, swasta, pencen
🛑menunggu pengeluaran kwsp berumur 50/55tahun
🛑area kl / selangor / n9 ‘


#airasia #cimbbank #kwsp #bankislam #publicbank #maybank #rhbbank #mbsb #bankrakyat #ptptn #tenaganasionalberhad #kerajaanmalaysia #affinbank #gurumalaysia #jururawatmalaysia #hondamalaysia #penjawatawam #bazarpaknil #neelofahijab #wanitahariinitv3 #kerjaya #simedarby #toyotamalaysia #ibmmalaysia
#uemgroup
#uitm
#sinarharian #perkeso #banknegaramalaysia
#tv3

comment 0 star 0 4 hours ago

Alhamdulillah apply loan harini & berjaya lulus pada hari yang sama !!! tqvm percayakan service loan dari wany 🥰🥰🥰 insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan anda 🤗🤗🤗
.
jom apply semak kelayakan anda sekarang kita deal sampai jadi💕
.
click link wasap di bio 💋@ploantrusted_bywany
call | wassap 📲 017-6174121 .
.
. 🌟nak bercuti / nak raya ni ada yang nak buat loan backup sementara tunggu gaji? nak tunggu gaji lambat lagi 😭😭 banyak nak guna duit , nak buat untuk persiapan kawen, nak bayar bil ada tertunggak lagi, tiba2 pulak kereta rosak, pening mana nak cari duit ni 😭😭
🌟kredit kad tertunggak, ptptn tertunggak, dah tak boleh nak guna lagi, dah apply loan bank tak lepas😭😭 macam mana ni pening fikirkan.. ‘
🛑proses & tunai cepat 1/2jam 🛑loan lulus agreement disediakan
🛑tanpa w**g deposit / no upfront
🛑syarikat berdaftar sah lhdn & kpkt 🛑bagi anda yang urgent perlukan tunai dengan kadar segera diutamakan 🛑nama blacklist, ctos, ccris, akpk layak memohon
🛑khas buat kerajaan, swasta, pencen
🛑menunggu pengeluaran kwsp berumur 50/55tahun
🛑area kl / selangor / n9 ‘


#airasia #cimbbank #kwsp #bankislam #publicbank #maybank #rhbbank #mbsb #bankrakyat #ptptn #tenaganasionalberhad #kerajaanmalaysia #affinbank #gurumalaysia #jururawatmalaysia #hondamalaysia #penjawatawam #bazarpaknil #neelofahijab #wanitahariinitv3 #kerjaya #simedarby #toyotamalaysia #ibmmalaysia
#uemgroup
#uitm
#sinarharian #perkeso #banknegaramalaysia
#tv3

comment 0 star 0 4 hours ago

Alhamdulillah apply loan harini & berjaya lulus pada hari yang sama !!! tqvm percayakan service loan dari wany 🥰🥰🥰 insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan anda 🤗🤗🤗
.
jom apply semak kelayakan anda sekarang kita deal sampai jadi💕
.
click link wasap di bio 💋@ploantrusted_bywany
call | wassap 📲 017-6174121 .
.
. 🌟nak bercuti / nak raya ni ada yang nak buat loan backup sementara tunggu gaji? nak tunggu gaji lambat lagi 😭😭 banyak nak guna duit , nak buat untuk persiapan kawen, nak bayar bil ada tertunggak lagi, tiba2 pulak kereta rosak, pening mana nak cari duit ni 😭😭
🌟kredit kad tertunggak, ptptn tertunggak, dah tak boleh nak guna lagi, dah apply loan bank tak lepas😭😭 macam mana ni pening fikirkan.. ‘
🛑proses & tunai cepat 1/2jam 🛑loan lulus agreement disediakan
🛑tanpa w**g deposit / no upfront
🛑syarikat berdaftar sah lhdn & kpkt 🛑bagi anda yang urgent perlukan tunai dengan kadar segera diutamakan 🛑nama blacklist, ctos, ccris, akpk layak memohon
🛑khas buat kerajaan, swasta, pencen
🛑menunggu pengeluaran kwsp berumur 50/55tahun
🛑area kl / selangor / n9 ‘


#airasia #cimbbank #kwsp #bankislam #publicbank #maybank #rhbbank #mbsb #bankrakyat #ptptn #tenaganasionalberhad #kerajaanmalaysia #affinbank #gurumalaysia #jururawatmalaysia #hondamalaysia #penjawatawam #bazarpaknil #neelofahijab #wanitahariinitv3 #kerjaya #simedarby #toyotamalaysia #ibmmalaysia
#uemgroup
#uitm
#sinarharian #perkeso #banknegaramalaysia
#tv3

comment 0 star 2 4 hours ago

ğŸŽŠ 7eleven online game ğŸŽŠ
nonstop cuci 4,150 lagi 😍 😍 😍 tunggu apa lagi ,bossku join 918 kiss now

server☞ 918 kissğŸŽ‰
game☞ jin qian wa ★free game win★
👉 in 100
👉 out 4,150✨ 📍min topup 10 , min cuci 50 keatas

more inform:
-telegram : 017-230 8874
-whatsapp:010-4372557
-wechat: yocoyap
#robinhood #topgun #football #footballcarnival #easter #casinowar #poker #pokerthree #thunderbolt #monkeyslot #kingderby #cla45 #c63 #c300 #c350e #bmw #bmwmalaysia #5series #7series #4series #6series #bmwcoupe #toyota #toyotamalaysia #markx #yaris

comment 0 star 3 4 hours ago

🚗💨 ready stock ‼ hurry💪 ***suzuki jimny sierra 1.5 jc (full spec)***
- unreg 2018 - japan full spec - with led headlights - colour limited: yellow kinetic

specifications: - suzuki safety support - led headlamp (high/low beam) - auto levelling mechanism with led position lamp - headlamp washer - steering with leather - mfsw - door mirror with led side turn lamp - 15" aw ***call/ whatsapp for more info***
â˜ŽğŸ“ž nazreen show contact number 0179166160👨🏿‍💼✅ #toyotavellfire #vellfiremalaysia #alphardclubmalaysia #vellfirezg #vellfireclubmalaysia #toyotamalaysia #suzukimalaysia #rare #recondmalaysia #fjpremiumrecond #apegwarranty #hamzamotorttdi #hamzamotorhq #hamzamotorgombak #carsalesman #amwaymalaysia #herbalifemalaysia #shakleemalaysia #takafulmalaysia #prudentialmalaysia #aiamalaysia #insurancemalaysia #phytosciencemalaysia #trustedseller #malaysia #bmf #bo55ku #suzukijimny #suzukijimnysierra #suzukijimny2019

comment 0 star 5 4 hours ago

Today, we dedicate this h**p day to a gorgeous droptop sports car that is the new aston martin vantage roadster. it’s powered by amg’s famous 4.0l biturbo v8 to produce 510 ps and 685 nm of torque. also, it has the fastest mechanical folding soft-top of its kind, which opens and closes in under 7 seconds. pretty dope, we think. what about you?
.
.
by @paultancars
.
#shino #shinomalaysia #shinomy #watermarkremover #watermarkremovermalaysia #cardetailing #cardetailingmalaysia #produkmalaysia #bmf #carcare #autodetailing #waterrepellent #nanocoating #nanocoatingmalaysia #amgmalaysia #jaketkoyak #hondamalaysia #toyotamalaysia #yamahamalaysia #proton #perodua #motogp #shellmalaysia #petronas #zizanrazak #terlajaklaris #shahalam #carwashmalaysia #carwashshahalam

comment 0 star 5 5 hours ago

✔️malas dan tiada masa berjumpa dengan agent di showroom?
✔️nak pakai cepat dan kerja mudah? ✔️nak layanan vvip?
✔️nak servis padu ?
jom membeli secara online dengan bukhari
.
sediakan dokumen anda
----------------------------------------------
.goverment/swasta :-
.📃 salinan ic
.📃 salinan lesen memandu
.📃 slip gaji 3 bulan
.📃 bank statement 3 bulan
.📃 epf statement
.
.graduate skim :-
.📃 baru bekerja 1hari pun dah boleh apply
.📃 salinan ic
.📃 salinan lesen memandu
.📃 salinan diploma / degree
.📃 surat tawaran kerja (offer letter).
.
☎call/whatsapp documents
010-4013210/0111 0043101 bukhari
.
atau emailkan dokumen anda kepada saya
- bukhariperodua22@gmail.com.
. proton/ perodua/ honda / toyota / mazda / mitsubishi
.
#peroduaserikembangan #sayajualperodua #toyotamalaysia #myvibaru #perodua #marykaymurah #muaseremban #bazarpaknil #bawalexclusive #kurungcorak #bawalmurah

comment 0 star 0 10 hours ago

💋 ong ong tahniah bos 💋 🔰 viking88 online game 🔰 ğŸŽ° 918kiss
ğŸŽ¯ japan
⬆ topup rm 300
⬇ dapat cuci rm 11000😍
❌ minimum deposit rm10 ❌ minimum withdraw rm50
❌ maximum withdraw rm30k
no bonus no turnover ❗
hanya rm10, boleh menjadi ahli kami 👍👍 🏪 24hours online service :
📲 whatsapp = 017-529 4131
📲 telegram = 017-653 1276
📲 wechat = mycs_01
#toyotamalaysia #125cc #125z #125ccm #mt09malaysia #lc135malaysia #r25malaysia #yamahamotor #r15v3malaysia #yzfr15 #yamahamalaysia #ex5 #fd2rmalaysia #cbrmalaysia #b16a2 #b16b #yamaharxz #b20b #rxz #keretamalaysia #125zrmalaysia #phonemalaysia #4g63t #4g64 #4g69 #4g93 #4g91 #r15malaysia #r25malaysia #vapemalaysia

comment 0 star 1 11 hours ago

Toyota 1nz coil for sale dm for more part n price!!!
#bantingautoparts🦇 #banting #carparts #scrapcars #toyotamalaysia #viosmalaysia #nakjualsatupunboleh

comment 0 star 5 14 hours ago
Toyota Corolla Altis [KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . .#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="Toyota Corolla Altis [KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . .#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

Toyota corolla altis [kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 0 14 hours ago

💋 ong ong tahniah bos 💋 🔰 viking88 online game 🔰 ğŸŽ° 918kiss
ğŸŽ¯ thunderbolt
⬆ topup rm 50
⬇ dapat cuci rm 1000😍
❌ minimum deposit rm10 ❌ minimum withdraw rm50
❌ maximum withdraw rm30k
no bonus no turnover ❗
hanya rm10, boleh menjadi ahli kami 👍👍 🏪 24hours online service :
📲 whatsapp = 017-529 4131
📲 telegram = 017-653 1276
📲 wechat = mycs_01
#toyotamalaysia #125cc #125z #125ccm #mt09malaysia #lc135malaysia #r25malaysia #yamahamotor #r15v3malaysia #yzfr15 #yamahamalaysia #ex5 #fd2rmalaysia #cbrmalaysia #b16a2 #b16b #yamaharxz #b20b #rxz #keretamalaysia #125zrmalaysia #phonemalaysia #4g63t #4g64 #4g69 #4g93 #4g91 #r15malaysia #r25malaysia #vapemalaysia

comment 0 star 1 15 hours ago

A30 toyota vellfire & alphard jbl japan player & alpine ex 10/11 inch player upgrade android function 👉🏻lock code
👉🏻local fm 👉🏻youtube 👉🏻waze/gps 👉🏻mp4 👉🏻international language. #toyotavellfire #toyota #toyotavellfiremalaysia #toyotavellfireclubmalaysia #vellfire #vellfire2018 #vellfire30 #vellfiremalaysia #vellfireownermalaysia #vellfire20 #alphard #toyotaalphard #alphardaudio #alphard2018 #toyotaalphardmalaysia #alphard30 #alphardvellfire #alphard2019 #alphardclub #alphard20 #toyotamalaysia #alphard2017 #youtube #android #androidsystem #lockcode #toyotaharrier #toyotaharriermalaysia #harrier #harriermalaysia

comment 0 star 15 16 hours ago

Sapa lagi nak tender nombor 🔥🔥 ni?! mai lekas, lambat nanti gigit jari bos, gigit jari nnti putus, kalau putus nagis bos🤭🤣🤣
.
whatsapp 019 288 5863/ click link dibio sy tunggu bos whastapp 🤗
.
#numberplatemalaysia #nomborplatemurah #specialplatemalaysia #tenderplatenumber #tendernomborplate #platenumbermalaysia #suzukimalaysia #volkswagenmalaysia #ducatimalaysia #mitsubishimalaysia #suzukimalaysia #harleydavidsonmalaysia #kiamalaysia #hyundaimalaysia #kawasakimalaysia #vespamalaysia #hondamalaysia #toyotamalaysia #alphardmalaysia #vellfiremalaysia #bmwmalaysia #mercedesmalaysia #subarumalaysia

comment 3 star 9 16 hours ago

Toyota altis 2.0v dual vvti
year 2014 (true year)
rm79,800 siap semua otr
-one year insurance
-one year roadtax

no hidden cost
no cheating year
no sst

from monthly rm8++ **full loan boleh
**ptptn problem boleh

if interested, dm or ws 0177871524🤪🤪🤪
#toyota #toyotamalaysia #toyotajohor #toyotasegamat #toyotacorollaaltis #toyotaaltis #toyotaaltismalaysia #toyotaaltisclubmalaysia #toyotaaltisclub #toyotaaltiscommunity #altisowners #toyotagazooracing #toyotagazooracingmalaysia #vvti #keretasecondhand #keretasecondhandmurah #keretasewa #keretasewamurah #segamat #masaijohor #pasirgudang #skudai #kempas #kulaijaya #senai #kotatinggi #johorbahru #simpangrenggam #batupahat #kluang

comment 1 star 4 16 hours ago

ã€æ–°å•†å“è©¦ä½œå®Œæˆã€‘ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰
新翼端板 type-d (仮名)

保安基準において、
ボディ上部からの隙間の距離が20ミリ以内のものをスポイラーとして、それ以上の距離の物は、特定の寸法内にその全体を収めないといけないとされています。

弊社デュアルウイング type2は、元々この寸法内に収めたサイズで制作しておりますので車検安心パーツですが、

今回の新規オプション(仮名 type d)
新翼端板は、この20ミリ以内にあるパーツとしてスポイラーにしてしまおう!そんな意味をも持った製品
ここにその条件下でも格好良く見せる
デザインセンスがスパイスとして入れてあり、形付けられてます。

ボディまで余裕の20㍉以内
これでウイングの改め、エアスポイラー化 ^_^

保安基準の基準内だって言っても不安になってしまうディーラーの検査官さんもこれで安心でしょう!😆😊 デュアルウイング type-d翼端板付セット
商品化検討中

翼端板単品での販売も予定してます

決定事項は、
後日各雑誌にてご掲載をして頂けるようにお願いをする予定です。

カボワンスポーツ 代表 コダイラ

@kabo1sports
website: www.kabo1sports.com

contact us
tel/fax:
over sea+81-46-277-7427 jpn 046-277-7427
e-mail: kabo1contact@gmail.com

tag
#toyotachr #customize #chr乗りさんと繋がりたい #車好きの人と繋がりたい #suv男子 #suv女子 #chr男子 #chr女子 #supergt #jdm #toyota #toyotachrsingapore #toyotathailand #toyotausa #toyotarusia #toyotamaraia #grouping #convoy #chr_club #chrclub #toyotachrmalaysia #toyotathailand #toyotamalaysia #toyota

comment 5 star 158 17 hours ago

Very first lady rider to the club 🔥
clubmember & car owns to : @harshali_vaity
•24x7 supports by : @toyota.india
•service supports north : @amanatoyota
•service supports south : @nippon.toyota ......
[ note : beware of replica clubs.we noticed a club for innova with similar name includes "_official" in their name and similar club/social media logos.they are following our followers and club members.also,they sending messages to join their club.if you are facing any problem like this,please sent the scr.shots to admins or respected to our page]
#toyotainnovaownersclubkerala #tioc #tiocofficial #toyota #toyotaindia #toyotaindonesia #toyotaphilippines #toyotamalaysia

comment 2 star 190 17 hours ago

Joom beli toyota vellfire atau alphard
di utama motors jalan ampang kuala
.

harga tengah murah ni ğŸ˜ŽğŸ˜Ž tengah banyak 💥💥
.

murah 💥💥💥
kami ada 100 unit mpv toyota vellfire & alphard dari tahun 2014 hingga 2018
.

hubungi jebat derhaka buat temujanji dapatkan harga promosi terendah di pasaran sekarang ğŸ˜ŽğŸ˜Ž
ğŸŽ†
ğŸŽ†
💥💥011 - 5877 5010💥💥
💥💥011 - 5877 5010💥💥
.

padu bossku ğŸ˜Ž
.

#mustang #mercedeslovers #mustang_fans #coway #toyotamalaysia #cowaymalaysia #fordmalaysia #fordmustang #fordmustangclubmalaysia #cuckoo
#toyotaalphard #publicmutual #petronas #toyotavellfireclubmalaysia #petronascarigali #rangerover #topseller #insta #malaysia #harleydavidsonmalaysia #harley #harleydavidson #misc #kelantan #terengganu #johorbahru #biadap_ #jacketkoyaysociety

comment 0 star 111 19 hours ago

Hurry!!! stock limited.
call/pm 012-6753138 now
inquiries and purchasing.
#toyotamalaysia #toyota

comment 0 star 7 19 hours ago

Promosi toyota ⚠️
promosi toyota ⚠️
promosi toyota ⚠️ anda masih tercari2 kereta idaman?disini saya ada jawapan ➡️ jenama yg sangat dipercayai 🔥
➡️ service selepas jualan terbaik🔥
➡️ bergaya & reka bentuk terkini🔥
➡️ nilai jualan semula yg tinggi🔥
➡️ penyelengaraan yg rendah🔥
➡️ 5 tahun jaminan kilang🔥
➡️ rebate yg menarik🔥
➡️ accessories percuma🔥

apa tunggu lg,tempahlah toyota baru sekarang❗❗❗ sebarang pertanyaan hubungi ,saya sedia membantu

klick link dibawah 👇

www.wasap.my/0168070764
www.wasap.my/0168070764 ✅ 0 d/payment boleh diuruskan
✅ interest serendah 2.38%
✅ gaji minimum rm2500 ( kombinasi suami + isteri )
✅ tiada lesen
✅ urusan jual beli yg mudah & cepat
✅ service pintu ke pintu
✅ trade in diterima (panel u/car yg dipercayai)
✅ hadiah misteri menanti anda
❌ blacklist/akpk/saa

#toyota #toyotamalaysia #newtoyota #toyotavios #toyotayaris #toyotahilux #toyotachr #toyotaavanza #toyotabaru

comment 3 star 34 20 hours ago

Audi q7 3.0 v6 diesel turbo (a) sale !!! best deal

process cepat
doc : ic / lesen / bill api air dan down payment cash
blacklist/ctos/ccris boleh membeli
showroom & test drive - shah alam & free delivery seluruh semenanjung malaysia

audi q7 3.0 v6 diesel turbo (a)
year manufactured : 2013
register malaysia : 2016
bulanan : rm 3200
no due (tiada tertunggak)
baki : 4 tahun 9 bulan
bank : maybank
start payment: 15 hb march
roadtax: june 2020

s-line quattro high spec
new facelift
shiftronic gearbox
paddle shift
sunroof & moonroof
hydraulic suspension
leather black clean interior
fully electronic 7 seat suv
tip top condition
direct & one owner
accident free

down payment : pm 55,000 (nego sampai jadi)

𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 ğ˜½ğ™¤ğ™¤ğ™ ğ™žğ™£ğ™œ: 011-23046693
.
#nissangtr #gtrlibertywalk #jacketkoyaksociety #sportcarmalaysia #r35 #r35pect #libertwalk #ceoautosport #trustedcardealer #audimalaysia #audiclubmalaysia #bmwmalaysia #bmwclubmalaysia #golfmalaysia #audirs7 #cosmetics #kosmeticsmalaysia #abangkosmetik #terlajaklaris #fxmalaysia #bitcoinmalaysia #audia5 #perodua #proton #toyotamalaysia #hondamalaysia #investmentbanker

comment 0 star 70 21 hours ago

Audi a5 s-line 2.0cc tfsi convert facelift sale !!! best deal

process cepat
doc : ic / lesen / bill api air dan down payment cash
blacklist/ctos/ccris boleh membeli
showroom & test drive - shah alam & free delivery seluruh semenanjung malaysia

audi a5 s-line 2.0cc tfsi convert facelift
tahun : 2011/2015
bulanan : rm 2100
baki 4 tahun 3 bulan
bank : public bank
start payment: 15hb march
roadtax: june 2020

converted to facelift almost rm 20k
new wrap rm 5k matte grey
s-line
paddle shift
black leather clean interior
tip top condition
direct owner

down payment: rm 44,000

𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 ğ˜½ğ™¤ğ™¤ğ™ ğ™žğ™£ğ™œ: 011-23046693
.
#nissangtr #gtrlibertywalk #jacketkoyaksociety #sportcarmalaysia #r35 #r35pect #libertwalk #ceoautosport #trustedcardealer #audimalaysia #audiclubmalaysia #bmwmalaysia #bmwclubmalaysia #golfmalaysia #audirs7 #cosmetics #kosmeticsmalaysia #abangkosmetik #terlajaklaris #fxmalaysia #bitcoinmalaysia #audia5 #perodua #proton #toyotamalaysia #hondamalaysia #investmentbanker

comment 0 star 171 21 hours ago

Tahniah syafareed dari kl yang telah menjadi pemilik vios g silver ini. beliau salah seorang anak muda yang mempunyai kesedaran untuk memiliki kereta yang berbaloi dengan nilai dan memberi keuntungan jangkamasa panjang.⁣
⁣
terima kasih kerana mempercayai saya sebagai toyota sales advisor anda.⁣
⁣
jika anda juga mencari kenderaan toyota untuk kegunaan persendirian atau perniagaan, hubungi saya⁣
daniel hamid⁣
0196629720

comment 2 star 21 22 hours ago

Murah 💥💥💥
kami ada 100 unit mpv toyota vellfire & alphard dari tahun 2014 hingga 2018
.

hubungi jebat derhaka buat temujanji dapatkan harga promosi terendah di pasaran sekarang ğŸ˜ŽğŸ˜Ž
ğŸŽ†
ğŸŽ†
💥💥011 - 5877 5010💥💥
💥💥011 - 5877 5010💥💥
.

padu bossku ğŸ˜Ž
.

#mustang #mercedeslovers #mustang_fans #coway #toyotamalaysia #cowaymalaysia #fordmalaysia #fordmustang #fordmustangclubmalaysia #cuckoo
#toyotaalphard #publicmutual #petronas #toyotavellfireclubmalaysia #petronascarigali #rangerover #topseller #insta #malaysia #harleydavidsonmalaysia #harley #harleydavidson #misc #kelantan #terengganu #johorbahru #biadap_ #jacketkoyaysociety

comment 0 star 1 22 hours ago

Tengah murah ni toyota vellfire & toyota alphard 💥💥
.

hanya di utama motors jalan ampang kuala lumpur 👍
.

j e b a t d e r h a k a
.

#ramadhan #aidilfitri .

dapatkan harga promosi ramadhan akan tiba ..😅 .
💥
💥
ğŸ˜Ž jebat derhaka ğŸ˜Ž
ğŸ˜Ž jebat derhaka ğŸ˜Ž
ğŸ˜Ž jebat derhaka ğŸ˜Ž
ğŸŽ†
ğŸŽ†
ğŸŽ†
🔔 011-5877 5010 🔔
🔔 011-5877 5010 🔔
🔔 011-5877 5010 🔔
.

#mustang #mercedeslovers #mustang_fans #coway #toyotamalaysia #cowaymalaysia #fordmalaysia #fordmustang #fordmustangclubmalaysia #cuckoo
#toyotaalphard #publicmutual #petronas #toyotavellfireclubmalaysia #petronascarigali #rangerover #topseller #insta #malaysia #harleydavidsonmalaysia #harley #harleydavidson #misc #kelantan #terengganu #johorbahru #biadap_ #jacketkoyaysociety

comment 0 star 58 22 hours ago

Terima kasih doktor azfarizal mukhtar dari uia gombak
.

done
deliver toyota vellfire zg 2016
.

100 unit toyota mpv ready stock ğŸ˜Ž
.

j e b a t d e r h a k a
.

#ramadhan #aidilfitri .

dapatkan harga promosi ramadhan akan tiba ..😅 .
💥
💥
ğŸ˜Ž jebat derhaka ğŸ˜Ž
ğŸ˜Ž jebat derhaka ğŸ˜Ž
ğŸ˜Ž jebat derhaka ğŸ˜Ž
ğŸŽ†
ğŸŽ†
ğŸŽ†
🔔 011-5877 5010 🔔
🔔 011-5877 5010 🔔
🔔 011-5877 5010 🔔
.

#mustang #mercedeslovers #mustang_fans #coway #toyotamalaysia #cowaymalaysia #fordmalaysia #fordmustang #fordmustangclubmalaysia #cuckoo
#toyotaalphard #publicmutual #petronas #toyotavellfireclubmalaysia #petronascarigali #rangerover #topseller #insta #malaysia #harleydavidsonmalaysia #harley #harleydavidson #misc #kelantan #terengganu #johorbahru #biadap_ #jacketkoyaysociety

comment 1 star 123 22 hours ago

Hows the day ?
clubmember & car owns to : farhan baig
•24x7 supports by : @toyota.india
•service supports north : @amanatoyota
•service supports south : @nippon.toyota ......
[ note : beware of replica clubs.we noticed a club for innova with similar name includes "_official" in their name and similar club/social media logos.they are following our followers and club members.also,they sending messages to join their club.if you are facing any problem like this,please sent the scr.shots to admins or respected to our page]
#toyotainnovaownersclubkerala #tioc #tiocofficial #toyota #toyotaindia #toyotaindonesia #toyotaphilippines #toyotamalaysia

comment 0 star 177 Yesterday

Mercedes benz e200 2.0cc (a) new facelift sale !!! best deal

process cepat
doc : ic / lesen / bill api air dan down payment cash
blacklist/ctos/ccris boleh membeli
showroom & test drive - shah alam & free delivery seluruh semenanjung malaysia

mercedes benz e200 2.0cc (a) new facelift
tahun : 2013/2014
bulanan : rm 2990
baki : 3 tahun 4 bulan
start payment: 05 hb march
roadtax: june 2020
2 digi nice plate number ***31

original condition
cream leather clean interior
electronic seat
paddle shift
reverse camera
eco & sport mode
auto cruise control
no repair needed
accident free
tip top condition
direct owner

down payment: rm 43,000

𝘾𝙖𝙡𝙡/𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥 𝙐𝙣𝙩𝙪𝙠 ğ˜½ğ™¤ğ™¤ğ™ ğ™žğ™£ğ™œ: 011-23046693
.
#nissangtr #gtrlibertywalk #jacketkoyaksociety #sportcarmalaysia #r35 #r35pect #libertwalk #ceoautosport #trustedcardealer #audimalaysia #audiclubmalaysia #bmwmalaysia #bmwclubmalaysia #golfmalaysia #audirs7 #cosmetics #kosmeticsmalaysia #abangkosmetik #terlajaklaris #fxmalaysia #bitcoinmalaysia #audia5 #perodua #proton #toyotamalaysia #hondamalaysia #investmentbanker

comment 0 star 152 Yesterday

1000 unit 2020 ğŸ˜Ž
akan berada di utama motors jalan ampang kuala
.

hubungi jebat derhaka, zam der & abdul bil
.

buat temujanji dapatkan harga promosi terendah di pasaran sekarang ğŸ˜ŽğŸ˜Ž
ğŸŽ†
ğŸŽ†
💥💥011 - 5877 5010💥💥
💥💥011 - 5877 5010💥💥 #mustang #mercedeslovers #mustang_fans #coway #toyotamalaysia #cowaymalaysia #fordmalaysia #fordmustang #fordmustangclubmalaysia #cuckoo
#toyotaalphard #publicmutual #petronas #toyotavellfireclubmalaysia #petronascarigali #rangerover #topseller #insta #malaysia #harleydavidsonmalaysia #harley #harleydavidson #misc #kelantan #terengganu #johorbahru #biadap_ #jacketkoyaysociety

comment 0 star 4 Yesterday

Road dah nak mati?! tapi tak sempat nak renew sebab banyak kerja lain yang perlu diuruskan?!
.
jom dapatkan service kami sekarang. whatsapp je dah siap semua kami post kan ke pintu pejabat atau rumah anda🤗
.
click link dibio / whatsapp 019 288 5863
.
#roadtaxrenewalmalaysia #roadtaxmalaysia #numberplatemalaysia #nomborplatemurah #specialplatemalaysia #tenderplatenumber #tendernomborplate #platenumbermalaysia #suzukimalaysia #ducatimalaysia mitsubishimalaysia #suzukimalaysia #harleydavidsonmalaysia #kiamalaysia #hyundaimalaysia #vellfiremalaysia #alphardmalaysia #estimamalaysia #mercedesmalaysia #bmwmalaysia #toyotamalaysia #hondamalaysia #vespamalaysia

comment 0 star 7 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 11 Yesterday

Good morning ğŸŒž have a great day 😘
• owns to : suhai
•24x7 supports by : @toyota.india
•service supports north : @amanatoyota
•service supports south : @nippon.toyota ......
[ note : beware of replica clubs.we noticed a club for innova with similar name includes "_official" in their name and similar club/social media logos.they are following our followers and club members.also,they sending messages to join their club.if you are facing any problem like this,please sent the scr.shots to admins or respected to our page]
#toyotainnovaownersclubkerala #tioc #tiocofficial #toyota #toyotaindia #toyotaindonesia #toyotaphilippines #toyotamalaysia

comment 2 star 215 Yesterday

Vios custom monster claw design☑️ #graphiclicious
#vios#toyota#viosclub#viosclubmalaysia#toyotamalaysia#toyotavios#toyotaviosclub#toyotaviosmalaysia#toyotaviosclubmalaysia#toyotaviosworld#stickershop#stickershopmurah#stickershopmalaysia#sticker#stickers#car#carstickers#carsticker#carstickerdesign#carstickerdesigns#stickerporn#kedaistickermurah#kedaisticker#stickerkereta#stickerkeretamurah#stickerkeretamalaysia#cardecals#stickerdesign#carvinyl

comment 0 star 40 Yesterday

ğŸŽŠ 7eleven online game ğŸŽŠ
nonstop cuci 1,300 lagi 😍 😍 😍 tunggu apa lagi ,bossku join mega888 now

server☞ mega888ğŸŽ‰
game☞ iceland ★free game win★
👉 in 50
👉 out 1,300✨ 📍min topup 10 , min cuci 50 keatas

more inform:
-telegram : 017-230 8874
-whatsapp:010-4372557
-wechat: yocoyap
#robinhood #topgun #football #footballcarnival #easter #casinowar #poker #pokerthree #thunderbolt #monkeyslot #kingderby #cla45 #c63 #c300 #c350e #bmw #bmwmalaysia #5series #7series #4series #6series #bmwcoupe #toyota #toyotamalaysia #markx #yaris

comment 0 star 1 Yesterday

💋 ong ong tahniah bos 💋 🔰 viking88 online game 🔰 ğŸŽ° 918kiss
ğŸŽ¯ rally
⬆ topup rm 150
⬇ dapat cuci rm 2600😍
❌ minimum deposit rm10 ❌ minimum withdraw rm50
❌ maximum withdraw rm30k
no bonus no turnover ❗
hanya rm10, boleh menjadi ahli kami 👍👍 🏪 24hours online service :
📲 whatsapp = 017-529 4131
📲 telegram = 017-653 1276
📲 wechat = mycs_01
#toyotamalaysia #125cc #125z #125ccm #mt09malaysia #lc135malaysia #r25malaysia #yamahamotor #r15v3malaysia #yzfr15 #yamahamalaysia #ex5 #fd2rmalaysia #cbrmalaysia #b16a2 #b16b #yamaharxz #b20b #rxz #keretamalaysia #125zrmalaysia #phonemalaysia #4g63t #4g64 #4g69 #4g93 #4g91 #r15malaysia #r25malaysia #vapemalaysia

comment 0 star 1 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
.
.
.
.
.

#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 2 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotacamry #toyotamy #toyotaalphard #toyotaaltis #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotacamry #toyotamy #toyotaalphard #toyotaaltis #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
.
.
.
.
.

#toyotavios #toyotacamry #toyotamy #toyotaalphard #toyotaaltis #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 7 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
.
.
.
.
.

#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 1 Yesterday

🖤🖤🖤
clubmember & car owns to : hashir
•24x7 supports by : @toyota.india
•service supports north : @amanatoyota
•service supports south : @nippon.toyota ......
[ note : beware of replica clubs.we noticed a club for innova with similar name includes "_official" in their name and similar club/social media logos.they are following our followers and club members.also,they sending messages to join their club.if you are facing any problem like this,please sent the scr.shots to admins or respected to our page]
#toyotainnovaownersclubkerala #tioc #tiocofficial #toyota #toyotaindia #toyotaindonesia #toyotaphilippines #toyotamalaysia

comment 0 star 249 Yesterday

This is the hot hatch that i have to drive for it.
#toyotamalaysia #toyotamy #gryaris #toyotagryaris #gazooracing

comment 3 star 43 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #toyota2020 #itsallaboutthedrive #vios #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #toyota2020 #itsallaboutthedrive #vios #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
.
.
.
.
.

#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #toyota2020 #itsallaboutthedrive #vios #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotachr

comment 0 star 2 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
.
.
.
.
.

#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 10 Yesterday
[KERETA 2020] Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" title="[KERETA 2020] "MURAH!! MURAH!! - ANDA TERINGIN MEMILIKI KERETA IMPORT BULANAN RENDAH ? INI PELUANG ANDA! GRAB NOW OR NEVER. . . Offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat MURAH, bulanan TAK MEMBEBANKAN!! DISCOUNT up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan TERCANGGIH!! . . (Macam mana? Tak SABAR ? so Wajib PM sekarang. . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . . MALU bertanya kerana anda seorang : (-) FRESH GRADUATE? (-) BARU BEKERJA? (-) CCRIS PTPTN? (-) DAH BERPENCEN? (-) TAK TAHU NAK TRADE-IN? (-) ATAU NEWBIIE!! . TAHNIAH!! . So, adakah anda salah antara yang di atas? Jika YA, cepat2 BOOKING dgn sis sbb sis nk bagi HADIAH MISTERI yg sangat limited tau! Jangan brfikir lagi. . . HUBUNGI SIS SEKARANG UNTUK : (-) Terma & Syarat Kelayakan terkini. (-) Dokumen yang diperlukan. (-) MASALAH UNDER COVER? (kita cuba kautim) . . --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Kliksekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ --------->Klik sekarang https://toyotabysherry.wasap.my/ . (psttt…Orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! PM sis SEKARANG!! . . . . . . . #toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020 #4x4 #toyotaviosclub #toyotachr" >

[kereta 2020] "murah!! murah!! - anda teringin memiliki kereta import bulanan rendah ? ini peluang anda! grab now or never.
.
.
offer ni untuk orang yang benar mahukan kereta dengan harga sangat murah, bulanan tak membebankan!! discount up to date!! dan yg paling penting ciri keselamatan tercanggih!!
.
.
(macam mana? tak sabar ? so wajib pm sekarang.
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
.
malu bertanya kerana anda seorang :
(-) fresh graduate?
(-) baru bekerja?
(-) ccris ptptn?
(-) dah berpencen?
(-) tak tahu nak trade-in?
(-) atau newbiie!!
. tahniah!! .
so, adakah anda salah antara yang di atas? jika ya, cepat2 booking dgn sis sbb sis nk bagi hadiah misteri yg sangat limited tau! jangan brfikir lagi. .
.
hubungi sis sekarang untuk :
(-) terma & syarat kelayakan terkini.
(-) dokumen yang diperlukan.
(-) masalah under cover? (kita cuba kautim) .
.
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->kliksekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
--------->klik sekarang
https://toyotabysherry.wasap.my/
.
(psttt…orang kata jodoh yang baik untuk orang yang baik tapi kereta dan service yang baik semestinya untuk anda sahaja! pm sis sekarang!! .
.
.
.
.
.
.

#toyotavios #toyotamy #promotoyota #toyotayaris #toyotaviosclub #toyotamalaysia #toyotaavanza #toyotavellfire #khaibahar #toyota2020 #syafiqkyle #itsallaboutthedrive #vios #jannanick #jannanickers #toyotahilux #toyota2020
#4x4 #toyotaviosclub #toyotachr

comment 0 star 11 Yesterday

#repost @nia_kasye
• • • • • •
#repost @jun.kb94
• • • • • •
© @khaibaharempire1, @iam_airielazlan
.
📝 tgr festival season 3 : m & g : perarakan selebriti tgr
📆 13/02/2020
ğŸŒŽ esplanade padang kota lama
.
@khaibahar94
@toyotamy
#khaibahar #khaibahar94 #toyotagazooracingmalaysia
#gazooracingmalaysia #vioschallenge #allaboutthedrive
#drive❗
#unleashthedrive
#pushingthelimits
#toyota
#toyotamy #toyotamalaysia #penang #13022020 .
📢undi khai bahar di #ame2020 dlm kategori yg dicalonkan. link undian di bio .
📢 sesiapa yang tidak tahu cara untuk membeli tiket konsert khai bahar @khaibahar94 di istana budaya, boleh terus dm @missija_ashraf / @ujietrtar atau klik di link yg ada di bio saya dan pilih personal shopper anda. mereka sedia membantu dan berkhidmat utk semua fans khai bahar yg dikasihi .
tq .
🍉support kerja amal 👇 🔘akaun bimb wakaf maips :
090 100 100 639 83
.
🔘akaun bimb syriacare :
1203 8010 1377 55

comment 0 star 71 Yesterday

Alphard dah di-tuned supaya sesuai dengan kondisi jalanbdi malaysia. berlubang? banyak bumper? jalan berlopak sebab hujan (dan kadang-kadang paip pecah)? no problem.

pemandu dan penumpang akan kekal selesa dalam kabin mewah alphard.

hubungi saya untuk keterangan lanjut. nak trade in? saya akan setel sampai potong nama.

daniel hamid
0196629720

comment 1 star 11 Yesterday

Call or wasap for info

hazli@toyotabangi 0193207007

comment 2 star 6 6 days ago