Loading...
Instagram Public Photos with #sikuningfrozen

#sikuning menembusi market melaka.
semabok boleh di katakan centre kepada beberapa kawasan padat di melaka.
kurang 20 km, banyak kawasan yang boleh di capai dengan #teamdeliverysikuning.

jika zara dapat atasi bagaimana nak tapped 40% market di atas, #sikuning akan dapat jolokan seperti keria gula melaka, coconut shake, asam pedas,
nak bersaing dengan jenama fast food mungkin tidak. tapi, bersama dengan local food tu insya allah.
tq kerana make it #sikuning satu realiti.

ayam yang diubah cara penyediaan, tapi masih kekal segar dan pastinya sedap.
nantikan perubahan #sikuning dan #sikuningfrozen bulan oktober nanti.

comment 6 star 21 5 weeks ago

Agak agak dakyah ayam nugget ditanam dalam minda masyarakat berapa lama?

#sikuning bukan nugget. bukan fast food.

ayam fresh yabg diproses, selamat dan halal.

seketul ayam boleh mengenyangkan si kecil.

kenyang dia diam. kita mak mak pon tak pening dah nak bagi dia makan apa.
harap harapnya, ibu ibu kat rumah boleh mula perlahan lahan tukar.
#sikuningfrozen sedang diusahakan boleh di pos.

klik je #sikuning kat ig atau fb.

tq sapot!

comment 1 star 9 5 weeks ago

Today #sikuning closed order awal.
tak sempat nak buat. yang mana order selepas pukul 1.45ptg, sory tak dapat nak menzahirkan impian anda.

thank you sebab berhajat dan #silaterjebak semula esok ke, lusa ke kan.. #sikuningfrozen sahaja zara accept order ye.

rekod terawal 28pcs #sikuning telah berjaya dihanyar pada 20.09.2018 jam 1.35 petang.

nota : esok jumaat, masa singkat.
open order malam ni dan last 9.30 pagi esok. boleh dapat sebelum pukul 12.30 tengahari.
insya allah.

comment 1 star 11 4 weeks ago

Rekod hari nih ahad 2.09.2018
30pcs #sikuning berjaya dihantar.

menu baby sulung zara nasi lemak goreng + #sikuning 20 pax berjaya habis. -
#sikuningfrozen kini telah dikeluarkan.

ada yang nak rasa masa waktu makan lunch ke dinner ke, tapi tak dapat zara hantarkan sebab kekangan jarak.
jadi, zara syorkan #sikuningfrozen nih ha.

puas makan.
zara buat guna ayam fresh.
tak ada pengawet.

tempahan boleh di buat dalam masa 2 hari.
boleh klik link wasap di comment

comment 0 star 10 last month

[ #sikuning frozen ]

langkah pertama zara menghasikan produk homemade food yang fresh, halal, tanpa perasa, tanpa pengawet.

1 bekas penuh mampu isi 8pcs #sikuning.

daging ayam fresh, tanpa pengawet. maka ketahanannya singkat.

ada beberapa halangan untuk hasilkan #sikuningfrozen ni. harga dan kuantiti.

memandangkan sst telah dikenakan, sedikit sebanyak ia menambahkan sedikit kos pengeluaran.
nak jaga bentuk #sikuning kekal tidak patah, kemik, atau penyek. zara pack dalam bekas.
ini tanpa apa apa label.
kos label atau sticker tidak dapat dianggarkan lagi, sebab zara tak decide nak buat macam mana.

saiz #sikuningfrozen ini di kawal, supaya ia muat dalam bekas, dan boleh di isi penuh. -ada sambungan

comment 0 star 4 last month

Today #sikuning closed order awal.
tak sempat nak buat. yang mana order selepas pukul 1.45ptg, sory tak dapat nak menzahirkan impian anda.

thank you sebab berhajat dan #silaterjebak semula esok ke, lusa ke kan.. #sikuningfrozen sahaja zara accept order ye.

rekod terawal 28pcs #sikuning telah berjaya dihanyar pada 20.09.2018 jam 1.35 petang.

nota : esok jumaat, masa singkat.
open order malam ni dan last 9.30 pagi esok. boleh dapat sebelum pukul 12.30 tengahari.
insya allah.

comment 1 star 11 4 weeks ago

Agak agak dakyah ayam nugget ditanam dalam minda masyarakat berapa lama?

#sikuning bukan nugget. bukan fast food.

ayam fresh yabg diproses, selamat dan halal.

seketul ayam boleh mengenyangkan si kecil.

kenyang dia diam. kita mak mak pon tak pening dah nak bagi dia makan apa.
harap harapnya, ibu ibu kat rumah boleh mula perlahan lahan tukar.
#sikuningfrozen sedang diusahakan boleh di pos.

klik je #sikuning kat ig atau fb.

tq sapot!

comment 1 star 9 5 weeks ago

#sikuning menembusi market melaka.
semabok boleh di katakan centre kepada beberapa kawasan padat di melaka.
kurang 20 km, banyak kawasan yang boleh di capai dengan #teamdeliverysikuning.

jika zara dapat atasi bagaimana nak tapped 40% market di atas, #sikuning akan dapat jolokan seperti keria gula melaka, coconut shake, asam pedas,
nak bersaing dengan jenama fast food mungkin tidak. tapi, bersama dengan local food tu insya allah.
tq kerana make it #sikuning satu realiti.

ayam yang diubah cara penyediaan, tapi masih kekal segar dan pastinya sedap.
nantikan perubahan #sikuning dan #sikuningfrozen bulan oktober nanti.

comment 6 star 21 5 weeks ago

Rekod hari nih ahad 2.09.2018
30pcs #sikuning berjaya dihantar.

menu baby sulung zara nasi lemak goreng + #sikuning 20 pax berjaya habis. -
#sikuningfrozen kini telah dikeluarkan.

ada yang nak rasa masa waktu makan lunch ke dinner ke, tapi tak dapat zara hantarkan sebab kekangan jarak.
jadi, zara syorkan #sikuningfrozen nih ha.

puas makan.
zara buat guna ayam fresh.
tak ada pengawet.

tempahan boleh di buat dalam masa 2 hari.
boleh klik link wasap di comment

comment 0 star 10 last month

[ #sikuning frozen ]

langkah pertama zara menghasikan produk homemade food yang fresh, halal, tanpa perasa, tanpa pengawet.

1 bekas penuh mampu isi 8pcs #sikuning.

daging ayam fresh, tanpa pengawet. maka ketahanannya singkat.

ada beberapa halangan untuk hasilkan #sikuningfrozen ni. harga dan kuantiti.

memandangkan sst telah dikenakan, sedikit sebanyak ia menambahkan sedikit kos pengeluaran.
nak jaga bentuk #sikuning kekal tidak patah, kemik, atau penyek. zara pack dalam bekas.
ini tanpa apa apa label.
kos label atau sticker tidak dapat dianggarkan lagi, sebab zara tak decide nak buat macam mana.

saiz #sikuningfrozen ini di kawal, supaya ia muat dalam bekas, dan boleh di isi penuh. -ada sambungan

comment 0 star 4 last month