Loading...
Instagram Public Photos with #psmza

Perjalanan tak mngkin terhenti di sini. akan diteruskan hingga halal dijalanya.
##psmza

comment 0 star 22 1 hour ago

Last day dok kt kelantan .. lpas ni bermaustatin kt terengganu plak .. #psmza

comment 0 star 31 2 hours ago

Dungun - batu pahat 621km
πŸ“Έ: @ouhacoy .
.
.
#prayforlongjourney #finalbelumhabis #brosbigday #psmza #bdkpoli

comment 2 star 44 3 hours ago
comment 0 star 15 5 hours ago

Ramen stew type

one of my favourite 😍 ramen ni berkuah ye so jangan tos kan air dia macam masak ramen lain pulak πŸ˜†
.
loose pack - rm5.50
full pack - rm26

whatsapp 01125452767 (click link @ bio)
.
#samyang #samyangkorea #ramensamyang #samyangramen #ramen #ramenkorea #codpaka #codpakadungun #coddungun #coddungunpaka #ramenmurah #ramencarbonaramurah #ramencarbonara #ramenpaka #ramendungun #uitmdungun #uitm #politeknik #politeknikdungun #politekniksultanmizanzainalabidin #psmza

comment 0 star 23 6 hours ago

Ceriakan hari raya anda dengan wowskin serum! .
jangan lupa pakai night serum sebelum tidur ya ✨
.
jom, sihat, cantik & flawless kan wajah kita dengan wowskin vitamin serum! πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
www.wasap.my/601117953250
.
.
#wowskinmalaysia #wowskinserumvitamin #wowskinserum #wowskinsabah #wowskinsarawak #wowskinterenggnu #agentwowskin #dropshipwowskin #agentwowskinterengganu #dropshipwowskin #terengganu #wowskinyes #freegift #serumviral #acne #serumwajah #uniszapastitahu #uitmmck #psmza #uitm

comment 0 star 21 20 hours ago

Model jakel❀
#psmza #matriye #iger #politeknik

comment 4 star 595 Yesterday

Psmza print depan/belakang l rubber ink

screenprinting l design l heat transfer 012 270 6263

#alhamdulillah #ninetyprintingstudio #screenprinting #cetakbaju #copbaju #gildan #dungun #ganu #psmza

comment 0 star 25 2 days ago

Congrats cuda πŸ’‹. after so many years we finally met on your big day πŸ‘°πŸ». may allah bless ur marriage till jannah yunk..😘
.
.
**sis stress x reti pkai shawl ni 😢.
.
.
#6thraya
#teamrayaganu
#eidmubarak
#wedding
#psmza

comment 0 star 49 2 days ago

Fuhh sedap pulak tengok dia ni makan. tiba-tiba lapar pulak haih 😣
.
nak ramen? whatsapp je 01125452767 (click link @ bio)
.
postage available βœ” cod availble βœ”
.
#samyang #samyangkorea #ramensamyang #samyangramen #ramen #ramenkorea #codpaka #codpakadungun #coddungun #coddungunpaka #ramenmurah #ramencarbonaramurah #ramencarbonara #ramenpaka #ramendungun #uitmdungun #uitm #politeknik #politeknikdungun #politekniksultanmizanzainalabidin #psmza

comment 0 star 41 2 days ago

.
.
assalamualaikum gaiss
.
selamat pagi semua.
.
sempena bulan promo kolagen ni, jom kita mulakan pagi dengan pengambilan shaklee collagen powder.
.
promosi collagen powder shaklee❗
.
collagen powder shaklee ni power dia macam roket tau.
.
collagen powder ni effect dia perghhh cepat mcm roket.
.
consume collagen powder je jerawat, parut jerawat and jeragat lesap mcm magic.
.
lagi2 kalo parut jerawat jenis berlubang tu , haaaa nah collagen powder sesuai sangat tau.
.
best nya bila consume collagen powder ni :
.
🌹 kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
🌹 kulit lebih moist and glowing naturally
🌹 jerawat susah nak tumbuh
🌹 jerawat cepat kecut
🌹 parut cepat hilang
🌹 pori muka lebih kecil
🌹 kulit nampak smooth
🌹 blackheads & whiteheads kurang
🌹 rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
🌹 kulit lebih anjal
🌹 kedutan kurang
🌹 eyebag berkurangan
.
best ke best? tengok kebaikan collagen ni je hati dah mula jatuh cinta. bulan ni ciknie rasa nak bagi diskaun je kat sesapa yang beli collagen powder ni.
.
dapatkan segera dengan harga super jimat!
.
πŸ“² 019-9958641
.
#shaklee #shakleejerteh #jerteh #besut #shakleebesut #setiu #kualaterengganu #marang #kualaberang #kemaman #kemamanidaman #dungun #paka #kerteh #puncakbukitkeluang #unisza #uniszatembila #uniszastudent #uitmdungun #psmza #setramadhan #kurus #obesiti #bakarlemak #toksin #raya #teaminstamf #bajet #setbajetkurus

comment 0 star 19 2 days ago

.
.
assalamualaikum gaiss
.
selamat pagi semua.
.
sempena bulan promo kolagen ni, jom kita mulakan pagi dengan pengambilan shaklee collagen powder.
.
promosi collagen powder shaklee❗
.
collagen powder shaklee ni power dia macam roket tau.
.
collagen powder ni effect dia perghhh cepat mcm roket.
.
consume collagen powder je jerawat, parut jerawat and jeragat lesap mcm magic.
.
lagi2 kalo parut jerawat jenis berlubang tu , haaaa nah collagen powder sesuai sangat tau.
.
best nya bila consume collagen powder ni :
.
🌹 kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
🌹 kulit lebih moist and glowing naturally
🌹 jerawat susah nak tumbuh
🌹 jerawat cepat kecut
🌹 parut cepat hilang
🌹 pori muka lebih kecil
🌹 kulit nampak smooth
🌹 blackheads & whiteheads kurang
🌹 rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh
🌹 kulit lebih anjal
🌹 kedutan kurang
🌹 eyebag berkurangan
.
best ke best? tengok kebaikan collagen ni je hati dah mula jatuh cinta. bulan ni ciknie rasa nak bagi diskaun je kat sesapa yang beli collagen powder ni.
.
dapatkan segera dengan harga super jimat!
.
πŸ“² 019-9958641
.
#shaklee #shakleejerteh #jerteh #besut #shakleebesut #setiu #kualaterengganu #marang #kualaberang #kemaman #kemamanidaman #dungun #paka #kerteh #puncakbukitkeluang #unisza #uniszatembila #uniszastudent #uitmdungun #psmza #setramadhan #kurus #obesiti #bakarlemak #toksin #raya #teaminstamf #bajet #setbajetkurus

comment 2 star 16 2 days ago