Instagram Public Photos with #perutkempis

Test ketajaman mata korang, petang2 ni😳 nmpk tak? sy dah lama tak buat ni, lambat sikit nk jumpa...kalau korang jumpa ketuk 2x😉
.
.
.
.
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi march untuk daftar segera click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
.
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #adelleasofea #kuruscantim #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #beratnaik #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #tudungbawalmurah #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #ajl34 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #intannajuwa #dramasangat

comment 66 star 8,525 2 weeks ago

Woww nampak macam sedap❤️❤️je ayam goreng ni
.
korang suka bahagian yang mana?
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi december untuk daftar segera click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥.
.
.
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #cikshopaholic #puteriaisyah #adamchempaka #sangkar #paidreviewmalaysia #dramasangat

comment 375 star 19,575 October 2019

Siapa dekat sini dapat yang nampak ikan?
.
cer komen🙋‍♂️🙋‍♀️
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi february untuk daftar segera click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
.
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach aniza📲+60165335141
lost 6kg
11thn pengalam
.
#gemokisawesome #naksentap #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #adamchempaka #semuasalahku #dietkalorimenu #nakkurus #sharifahsakinah #coachkurus #menusihat #instafamous #onlinedarirumah #jomdiet #setelahterlafaznyaakad #turunberat #perutkempis#resepisihat#makcun5 #programdiet #dramasangat #kuruslangsing #resepisedap#utusancintabuatadam #resepisihat #puteriaishah #satukanrasa #igshoppingonline

comment 12 star 1,650 last month

Kalori makanan kegemaran rakyat malaysia
.
.
cuba kalau tambah pula ayam goreng dan lauk. agak-agak berapa kalori tu?
.
tapi tak salah pun nak makan masa cheatday yang salah ye makan hari2. tu berat naik3😅😅😅 .
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach sue 01161003215
#teamsuriatiomar .
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #travel #tuandanial #adamchempaka #sangkar #paidreviewmalaysia #dramasangat

comment 2 star 176 October 2019

Yes-yes food♥️
i love fruits. dulu tak suka tapi latih diri jadikan habit, lama2 jadi suka sgt. haziq (my 2nd son) pun dah start suka makan apples (bila dia tahu betapa powerfulnya apple punya effect utk perut 😅). everyday mintak bekalkan apple pergi sekolah buat snacking waktu rehat.😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#realfood #yesyesfood #herbalifemom #herbalifecoach #teamsurikurus

comment 2 star 103 2 weeks ago

5 tips kempiskan perut
.
1️⃣ tukar karbo ringkas ke karbo kompleks
2️⃣ tukar air manis ke air kosong
3️⃣ tukar goreng2 ke bakar rebus
4️⃣ tukar tidur lewat ke tidur awal
5️⃣ tukar skip makan ke makan on time
.
tick di atas baru buat sit-up, plank bagai
.
nak info lanjut boleh klik bio @coachismailayu
.
#kuruscepat #perutkempis #ctdk #baju #astro #mlm
#coachismailayu

comment 2 star 248 December 2019

Saya masih amalkan .
.
siapa macam saya 🙋🏼‍♀️
.
tag dan share dengan kawan korang
.
pendaftaran bagi sesi december telah di buka.. book slot anda sekarang!! .
.
.
🌸aida
+601111493832
.
.
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #jalanjalancarimakantv #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhati #menusihat #instafamous #sweetqismina #jomdiet #gemukkuruscantik #fattahaminz #perutkempis #programdiet #mirafilzahfans #curicuricinta #masakapahariini #utusancintabuatadam #resepisihat #puteriaishah #satukanrasa #menusedap

comment 65 star 1,992 November 2019

Selamat berhujung minggu semua 😍😍
.
.
jumpa ke tak ??
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi december untuk daftar segera click link di bio ig @af.yusof .🔥🔥🔥🔥
.
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach aida📲+601111493832
.
#sayamasak #kurus #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #cikshopaholic #puteriaisyah #adamchempaka #sangkar #paidreviewmalaysia #dramasangat

comment 123 star 1,284 November 2019

Jangan silap ye...saya tahu la doktor suruh galakkan makan mkanan yang warne hijau tapi tu sayur bukan kuih2 ni😂😂😂
.
tag member anda yg tgh diet tu.😂
@coach_nina.jamalulail
. .
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #menusihat #instafamous #emmamaembong #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop

comment 11 star 3,078 last month

Nak kempiskan perut ⁉️
nak turun beratkan berat ⁉️
nak kecilkan peha dan lengan ⁉️
nak kulit flawless ⁉️
.
seawal 15 hari❓😍
.
mari cuba tea ini !
sebabnya kct advance ini ada 15 sachet tau ?
berbaloi tak?
dahlah harga murah hehe
dan juga alhamdulillah testimoni pun banyak yang dah berjaya kurus & flawless tau.
minum sekali sehari sahaja.
minum pada bila bila masa.
hari2 pasti lawas membuang tau2 hujung bulan lost 2-5kg 😱
.
haa amacam nak submit order harini ke esok? tangguh2 rugi, kalau detox skrg pasti menjadi 😉
.
harga : rm35 / per box
postage : rm8sm / rm12ss
*freegifts percuma disediakan*
.
📲 more info & order whatsapp 0193104860

comment 1 star 0 just now

Nak kempiskan perut ⁉️
nak turun beratkan berat ⁉️
nak kecilkan peha dan lengan ⁉️
nak kulit flawless ⁉️
.
seawal 15 hari❓😍
.
mari cuba tea ini !
sebabnya kct advance ini ada 15 sachet tau ?
berbaloi tak?
dahlah harga murah hehe
dan juga alhamdulillah testimoni pun banyak yang dah berjaya kurus & flawless tau.
minum sekali sehari sahaja.
minum pada bila bila masa.
hari2 pasti lawas membuang tau2 hujung bulan lost 2-5kg 😱
.
haa amacam nak submit order harini ke esok? tangguh2 rugi, kalau detox skrg pasti menjadi 😉
.
harga : rm35 / per box
postage : rm8sm / rm12ss
*freegifts percuma disediakan*
.
📲 more info & order whatsapp 0193104860

comment 1 star 0 just now

Nak kempiskan perut ⁉️
nak turun beratkan berat ⁉️
nak kecilkan peha dan lengan ⁉️
nak kulit flawless ⁉️
.
seawal 15 hari❓😍
.
mari cuba tea ini !
sebabnya kct advance ini ada 15 sachet tau ?
berbaloi tak?
dahlah harga murah hehe
dan juga alhamdulillah testimoni pun banyak yang dah berjaya kurus & flawless tau.
minum sekali sehari sahaja.
minum pada bila bila masa.
hari2 pasti lawas membuang tau2 hujung bulan lost 2-5kg 😱
.
haa amacam nak submit order harini ke esok? tangguh2 rugi, kalau detox skrg pasti menjadi 😉
.
harga : rm35 / per box
postage : rm8sm / rm12ss
*freegifts percuma disediakan*
.
📲 more info & order whatsapp 0193104860

comment 1 star 0 1 minute ago

🤦🤦🤦allee ..sama je rupanya..adoiiyaii🤦🏻‍♀️
.
sblm ni pun sy fikir mcm ni jgk..acah² sihat la sgt kan gula perang ni 🤪
.
haaa tu pentingnya ilmu bl kita nk amalkan pemakanan sihat ni..😙
.
sooo..korang rs belajar sesuatu??
.
kalau rs mcm bestt je..meh la join program bersama sy 🥰
.
turn on notifications untuk lebih info dan tips
.
follow ig
@coach_prem 📲0125804713..
#teamcoachprem .
tag kawan korg skli tau
.
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #jomkurus1malaysia #produkkurus #coachturunberatbadan #kurusdenganselamat  #herbalife  #dietif #kurusfitonlinecoaching  #dietatkins #dietpaleo #dietketo #tipsdiet #tipskurus #kempisperutczer #perutkempis #jk1m  #coachkurusonline #turunberatbadanonline #azamkurus2020 #tipsbersenam #zumbamalaysia #gymnasiummuslimah #personaltrainermalaysia #exercisebeginner #resepidiet #intermittentfasting"

comment 0 star 2 4 minutes ago

Haha.. siapa terjebak dgn diet diet mcm ni tapi tak kurus kurus?
:
diet yg perlu tahan lapar atau menghadkan jenis makanan akan membuat kita tak enjoy dgn diet dan proses turun berat...mungkin bole buat utk seketika dan lepas tu akan give up dan berat akan naik balik! frust kan?! :
:
kalau nak turun berat dan kekal, cari program yg ajar diet seimbang dan dah terbukti bantu ramai org turun berat.. :
:
tag kawan yg masih on diet tapi tak kurus kurus.. :
:
kalau minat dapat meal plan dan resipi sihat utk 30 hari dan dapat ilmu, coaching dan support terbukti turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje, klik link di atas atau bawah utk info👇
:
:
coaching + ilmu + support = sukses turun berat & kekal!! :
:
::
@racheltan_my
@racheltan_my
@racheltan_my :
:
coach rachel 📲0167378857

comment 1 star 3 7 minutes ago

Nak tunggu apa lagi??? anda lah org yg saya cari♥️
.
jika anda mencari platform utk ubah habit secara long term, kfoc is the best platform utk anda 💪🏻💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
.
💎 30hari sesi coaching
💎25hari meal plan
💎 personalize kalori intake
💎nutrition for body cells
💎group support komuniti online
💎 mingguan monitor progress
💎direct coaching with @coachmaii.mira
.
coach maii 🧕🏻
+60136683120 📲
#kurusfitonlinecoaching
#kurusonline#teamcoachmaii #nakkurussihat #tipskuruscoachmaii
#kurusselepasbersalin #pipipau #perutkempis #perutbuncit #team1f3 #singaporefood #sgfood #sghalalfood #usim #kaunseling #palapes #wataniah #pekerjaofis #teamnextlevel

comment 0 star 1 20 minutes ago

Nampak tk tu.....
banyak sangat kesan sampingan jika anda tidak menjaga usus dan perut anda
*mudahnya nak buang lemak degil*
jangan baca posting nie sampai habis, kalau body anda dah cukup ramping dan berat badan ideal.

kopi ajaib ini, telah membantu ribuan rakyat malaysia mendapatkan kembali ideal dan lebih berkeyakinan.

#klubnalaleh adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang.

sangat berkesan untuk turunkan berat badan.

kesan paling ketara :
🔥tiada gastrik
🔥sentiasa kenyang
🔥selera makan terkawal

yang best minum-minum kenyang.
tak perlu senaman !
tak perlu diet !
tak perlu telan pil !
tak perlu pantang !

let's minum klubna harini . 😘
#klubnalaleh #kurusberkesan #kuruscepat #klubnalalehklselangor #medinadesire #teampriya #teamkaktilla #kurus #kurusdenganmudah #boroi #perutkempis

comment 0 star 2 1 hour ago

Bukan legging biasa-biasa
ini legging therathera yang luarbiasa impaknya bila dah pakai tau .. yang penting lepas sarung je terus slim, perut kempis, punggung naik dan body shape nampak lebih kemas tanpa benjolan lemak degil!! tak kan tengok je uols ..
soon nak puasa & of course bila dah pakai sekarang, nak sarung baju raya nanti uols confident je tau sebab body dah kemas dan cantik .. grab our promo price!

wassap sis segera!! http://60137220143.wasap.my/

#therathera #theratherammg #businessstylemmg #projek2020menujumut30 #projekrm1000sehari #percayasampaiberjaya #syikinsalleh #therapants #pb360therapants #syikinsallehdotcom #leggingkurus #leggingterapi #s500 #czer #confinement #berpantang #bengkungmoden #seluarbengkung #perutkempis #korsetterapi #bengkungmurah #sakitkaki #sakitlutut #pehalebar #pehabergesel #vericosevein #uratbersimpul #kebaskaki #periodpain #senggugut

comment 0 star 1 1 hour ago

Dulu paling besar ,sekarang paling kecik..💖💖💖
.
p/s itu bukan makin pendek tau,gambar atas tu duduk atas batu tinggi kat tengah
.
tahniah kina😘😍. kina mmng enjoy dengan online coaching nie..bila tanya ape rahsia.. enjoy the journey😘
.
sebab kina dah belajar ilmu pemakanan yg betul dan fhm tentang tubuh badan dlm online.
.
mudahnya ada coach,ilmu pemakanan &team support
.
road to ideal weigth💝
.
.
.
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi march untuk daftar segera click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
.
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #adelleasofea #kuruscantim #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #beratnaik #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #tudungbawalmurah #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #ajl34 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #intannajuwa #bukankahwinpaksa

comment 0 star 31 1 hour ago

Tak sanggup dh kan berdesing telinga suami tegur.
perut buncit lah.
lengan meggelebeh lah.
perut merekah lah.
pipi tembam lah.
.
apa kata korang bagitau cik suami tu dah jumpa air kurus sedap paling power ni untuk bagi kurus. suruh dia belikan . 😅
.
amalkan je xs perfect drink inshaallah semua masalah tu blh selesai.
terbukti dengan testimoni yg tak pernah putus setiap hari. rm49 sekotak. 16 sachet.
2 kotak keatas ada diskaun.
klik link di bio atau whatsapp 0178461700 sekarang.

comment 1 star 1 1 hour ago

2 set ni 30 hari je tau.
tapi korang tengok lemak2 hilang sampai 11.5kilo ! 😱
nak kurus denga kopi ais?

nak guide smpai kurus.
sekotak rm49 free pos
beli 2kotak dapat diskaun & free shaker.
whatsapp 0178461700 atau klik link di bio

comment 1 star 2 1 hour ago

🔥limited editon promo🔥
.
good news ! new promo setiap pembelian 1 set klubnalaleh awk akan dpt percuma 1 box mini klubna (extra 5 sachets) dan shaker uolls! stock terhad jom grab skrg sblm sold out 😉
.
1 set free 2 items
✔ 1 box mini klubna (free extra 5 sachets)
✔ 1 shaker
harga : rm78 / 1 set
postage : rm10 sm / rm15 ss
.
*limited edition freegifts terhad utk 10 pembeli terawal saja*
.
cod area
bukit tinggi klang
port klang
.
📲 more info & order whatsapp 01931048608

comment 1 star 0 1 hour ago

🔥limited editon promo🔥
.
good news ! new promo setiap pembelian 1 set klubnalaleh awk akan dpt percuma 1 box mini klubna (extra 5 sachets) dan shaker uolls! stock terhad jom grab skrg sblm sold out 😉
.
1 set free 2 items
✔ 1 box mini klubna (free extra 5 sachets)
✔ 1 shaker
harga : rm78 / 1 set
postage : rm10 sm / rm15 ss
.
*limited edition freegifts terhad utk 10 pembeli terawal saja*
.
cod area
bukit tinggi klang
port klang
.
📲 more info & order whatsapp 01931048608

comment 1 star 0 1 hour ago

Xs perfect drink lelaki pun boleh minum

lelaki pun nak kurus jugak kan.. hihi

jom layan testimoni dari customer lelaki pulak 😉
.
.
berminat klik link di bio

comment 1 star 1 1 hour ago

Xs perfect drink lelaki pun boleh minum

lelaki pun nak kurus jugak kan.. hihi

jom layan testimoni dari customer lelaki pulak 😉
.
.
berminat klik link di bio

comment 1 star 1 1 hour ago

Xs perfect drink lelaki pun boleh minum

lelaki pun nak kurus jugak kan.. hihi

jom layan testimoni dari customer lelaki pulak 😉
.
.
berminat klik link di bio

comment 1 star 1 1 hour ago

Xs perfect drink lelaki pun boleh minum

lelaki pun nak kurus jugak kan.. hihi

jom layan testimoni dari customer lelaki pulak 😉
.
.
berminat klik link di bio

comment 1 star 4 1 hour ago

Xs perfect drink lelaki pun boleh minum

lelaki pun nak kurus jugak kan.. hihi

jom layan testimoni dari customer lelaki pulak 😉
.
.
berminat klik link di bio

comment 1 star 3 1 hour ago

🔥limited editon promo🔥
.
good news ! new promo setiap pembelian 1 set klubnalaleh awk akan dpt percuma 1 box mini klubna (extra 5 sachets) dan shaker uolls! stock terhad jom grab skrg sblm sold out 😉
.
1 set free 2 items
✔ 1 box mini klubna (free extra 5 sachets)
✔ 1 shaker
harga : rm78 / 1 set
postage : rm10 sm / rm15 ss
.
*limited edition freegifts terhad utk 10 pembeli terawal saja*
.
cod area
bukit tinggi klang
port klang
.
📲 more info & order whatsapp 01931048608

comment 1 star 0 1 hour ago

Xs perfect drink lelaki pun boleh minum

lelaki pun nak kurus jugak kan.. hihi

jom layan testimoni dari customer lelaki pulak 😉
.
.
berminat klik link di bio

comment 1 star 2 1 hour ago

"believe that you can change your bodyshape with bodydream"
.
.
hah gituuu petang2 kita letak caption matsalleh plak tiber 🤣 .
.
just nak kongsi dengan uols bahawa bodydream coco slimming mampu membantu menurunkan berat badan uols dan memberi bentuk badan lebih menawan. .
.
tak percaya tengok brader ni helok sudah 😁😍
-
berminat?
jom klik link di bio ⤵️
.
@bodydream_azie.jb
@bodydream_azie.jb
@bodydream_azie.jb -
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming
#perutkempis
#kuruscantik
#kuruscepat
#supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang
#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#ubatkurus #cuciusus
#detox
#bazaarpaknil
#sayajual
#misikurussihat
#onlinebiz
#igseller #kitabaikramaisayang

comment 0 star 0 2 hours ago

🧘🏼‍♀️testimoni🧘🏼‍♀️
.
feedback ‼️
loss 10kg 🔥🔥 fantastic!! .
berat sebelum 65kg
berat selepas 55kg
.
kurus tanpa perlu berpantang!! _tiada apa yang mustahil dengan consume#bellashake happy tengok perubahan sis kita ni.. muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size xxl..tapi sekarang dah boleh pakai size m..sapa yang tak happy kan.. sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. jom kurus sesama
_
jom ber chiooo bella whatsapp
.
📱 01159810064
📱 01159810064 .
@bodydream.kl.originalhq
@bodydream.kl.originalhq
.
#bellashake_official#bellashake#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq#sedap#testimonibellashake#testimoni #kiniviralmalaysia #lianatalia #perutkempis #jomkurus #pinkchocolatepertamamalaysia #kurussecarasihat #kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls #testimonibodydream

comment 0 star 2 2 hours ago

Bella shake adalah minuman tambahan untuk membakar lemak seluruh badan berperisa strawberry white chocolate .
di bancuh dalam air sejuk .kesan effect yang lebih kuat apabila u olls cuba bella shake 100% khas untuk burn fat! .
📱 01159810064
📱 01159810064
.
@bodydream.kl.originalhq
@bodydream.kl.originalhq .
#bodydreamcocos
#testimonibellasqueez
#bellashake
#no1cocoslimminginmalaysia #bodydream
#bodydreamcocos
#perutkempis
#jomkurus
#kurussecarasihat
#kurus
#langsing
#kekalkurus

comment 0 star 2 2 hours ago

Always positive
.
#audelabeauty#nadzainal#audelabynadzainal#makingyoungereveryday#audelawonderwomen#produkkurus#produklangsing#perutkempis#ubatsembelit#kurussebelumraya#tipskurus#tipskurusmudah#petuakurus#kurussihat#jomkurus#audelapaka#audelakerte #codpaka#codkerteh#maluapabossku#sekmung #sekpenyu#detoxdrink#dijaminhalal#luluskkm#testimonikurusmenawan#cantikluaransihatdalaman💕#breastfeedingmom#makinmudamakinsihatsstiaphari#audelalovers

comment 0 star 5 2 hours ago

Nak kempis perut, nak langsing. minum jew hari2. pasti dapat pinggang kurus kerengga. jom ❤️
.
.
coffee klubna laleh bukan utk “kurus“
.
coffee klubnalaleh "membantu" menyekat selera makan anda untuk mantain & turunkan berat badan
jgn salah paham okey 😘
.
yang kurus boleh mantain
yang gemok boleh kurus
itulah kelebihan “ booster klubna laleh ”
nak kurus gantikan makanan berat awk tu dengan coffee viral ni
.
selain boleh mantainkan berat badan awk
klubna laleh ni boleh merawat “ dalaman ” awk..
.
yg belum cuba tu moh lerr cuba.. xrugi lahh cuba.. bkn utk org lain utk tubuh bdan kite jugakkk kann.
.
.
ape kelebihan klubna dan laleh??
.
🔥badan segar cergas ringan
🔥kawal nafsu makan
🔥lawas pembuangan air besar/kecil
🔥perut pun kempis jer
.
minum klubna dan laleh ni jer!
======================
♥️memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
♥️memberi rasa yang mengenyangkan kerana dapat mengawal nafsu makan
♥️menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
♥️mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
♥️membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
♥️membantu mengurangkan sakit senggugut hormon stabil period lawas
♥️membantu mengurangkan masalah sukar tidur
♥️mengurangkan masalah buasir dan sembelit
.

#kopiviral #klubna #jomkurus #testimoniklubnalaleh #sitinurhaliza #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #jusdétox

comment 0 star 2 2 hours ago

Solusi terbaik untuk anda yang sedang mengalami .. 👉 kebas kaki bila duduk lama
👉 urat timbul dibetis kaki (vericose vein)
👉 perut buncit
👉 peha bergesel 👉 sakit lutut
👉 dll masalah kaki

therathera dapat bantu uols atasi masalah di atas .. dapatkan therapants dengan harga promo sempena minggu gaji nie uols .. nak beli untuk diri sendiri boleh ..
nak hadiahkan untuk mak kita pun boleh juga ... en. suami nak beri suprise gift untuk isteri tercinta pun lagi lah boleh ... wassap sis ya untuk confirmkan size uols! 📲📱🙋‍♀️ 0127560227 .

#therathera #theratherammg #businessstylemmg #projek2020menujumut30 #projekrm1000sehari #percayasampaiberjaya #therapants #pb360therapants #leggingkurus #leggingterapi #confinement #berpantang #bengkungmoden #seluarbengkung #perutkempis #korsetterapi #bengkungmurah #sakitkaki #sakitlutut #pehalebar #pehabergesel #vericosevein #uratbersimpul #kebaskaki #periodpain #senggugut #codcheraskajangupm #codbtho

comment 0 star 0 2 hours ago

Stay hidrated gais. minum air putih secukupnya ye😚
.
.

comment 1 star 23 2 hours ago

Ada lagi tak yang nak join group ni ? tips diorang power giler !! sampai boleh turun mcm ni sekali 👇🏻👇🏻 tak perlu diet sampai pengsan awakkk. grab satu set automatik dapat join group "berhantu" ni. lemak semua menggeletarr 🤭 tips2 loss berat seawal 3 hari je.
klik sini : whatsapp 0182014967 ( http://www.wasap.my/60182014967 ) .
.
.
#kopikurus #kopilangsing #turunberatbadan #tipsdiet #xsperfectjb #xsperfectpasirgudang #kopikurusjohor #kopikurusjb #pantanglepasbersalin #zahiramcwilson #emmamaembong #chachamaembong #perutkempis #pehakecik #kopidiet #coklatdiet #xsperfectkotatinggi #xsperfecttiram #teamiman #harqiaempire #allahuakbar

comment 0 star 1 2 hours ago

💕 daura coffee / chocolate / lattee 💕
🌹 rm65 / combo rm120 🌹
💌 cod sekitar kuantan 💌
💌 postage seluruh malaysia 💌
📱 nak cuba wasaap kak irma sekarang klik link 👆
.
.
.
ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat b****t dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
best ke best ? kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #dauralatte #character #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan #fatalities #daurachocolate🔥

comment 0 star 3 2 hours ago

🍀 kebaikan skny dary 🍀
.
✔ meningkatkan metabolism ✔meningkatkan sistem pencernaan
✔mengurangkan berat badan
✔vitamin c
✔antioksida dan mencegah penyakit
✔mengurangkan kolestrol
✔mengurangkan toksik ✔baik utk kulit ✔pelangsing bahagian bawah badan ✔mengurangkan air berlebihan dlm badan
.
🍀 ramuan skny dary 🍀
.
🌱 campuran botani roselle
🌱 serai
🌱 lemon verbena kering
🌱 100% organik & selamat
❌ tiada bahan kimia
.

cara penggunaan skny dary tea :
rendam dalam 250ml air panas.
*boleh diulang letak air panas lagi sehingga hilang rasa dan warna.
.

dary red herbs tea
✅diminum waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum makan tengahhari
.

jom whatsapp sekarang !!!
www.wasap.my/60145175423/bantusayakurus

#teamdary #teamwana #darytea #daryherbstea #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #daryteatox #detoxkurus #detoxmalaysia #kurussihat #kurusrm50 #kurustanpalapar #kurustanpadiet #kurustanpapantang #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #perutkempis #darylovers #darykotabharu #darykelantan #luluskkm

comment 0 star 1 2 hours ago

🍀 kebaikan skny dary 🍀
.
✔ meningkatkan metabolism ✔meningkatkan sistem pencernaan
✔mengurangkan berat badan
✔vitamin c
✔antioksida dan mencegah penyakit
✔mengurangkan kolestrol
✔mengurangkan toksik ✔baik utk kulit ✔pelangsing bahagian bawah badan ✔mengurangkan air berlebihan dlm badan
.
🍀 ramuan skny dary 🍀
.
🌱 campuran botani roselle
🌱 serai
🌱 lemon verbena kering
🌱 100% organik & selamat
❌ tiada bahan kimia
.

cara penggunaan skny dary tea :
rendam dalam 250ml air panas.
*boleh diulang letak air panas lagi sehingga hilang rasa dan warna.
.

dary red herbs tea
✅diminum waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum makan tengahhari
.

jom whatsapp sekarang !!!
www.wasap.my/60145175423/bantusayakurus

#teamdary #teamwana #darytea #daryherbstea #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #daryteatox #detoxkurus #detoxmalaysia #kurussihat #kurusrm50 #kurustanpalapar #kurustanpadiet #kurustanpapantang #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #perutkempis #darylovers #darykotabharu #darykelantan #luluskkm

comment 0 star 0 2 hours ago

🍀 kebaikan skny dary 🍀
.
✔ meningkatkan metabolism ✔meningkatkan sistem pencernaan
✔mengurangkan berat badan
✔vitamin c
✔antioksida dan mencegah penyakit
✔mengurangkan kolestrol
✔mengurangkan toksik ✔baik utk kulit ✔pelangsing bahagian bawah badan ✔mengurangkan air berlebihan dlm badan
.
🍀 ramuan skny dary 🍀
.
🌱 campuran botani roselle
🌱 serai
🌱 lemon verbena kering
🌱 100% organik & selamat
❌ tiada bahan kimia
.

cara penggunaan skny dary tea :
rendam dalam 250ml air panas.
*boleh diulang letak air panas lagi sehingga hilang rasa dan warna.
.

dary red herbs tea
✅diminum waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum makan tengahhari
.

jom whatsapp sekarang !!!
www.wasap.my/60145175423/bantusayakurus

#teamdary #teamwana #darytea #daryherbstea #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #daryteatox #detoxkurus #detoxmalaysia #kurussihat #kurusrm50 #kurustanpalapar #kurustanpadiet #kurustanpapantang #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #perutkempis #darylovers #darykotabharu #darykelantan #luluskkm

comment 0 star 1 2 hours ago

Turun sikit tapi terus nmpak perut flat !! 😱😱😱
.
kak fasha fromgermany !!! manage to get the best figure 💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
.
walau jauh dan perbezaan masa, kakfasha tetap dpt wow result !!
.
simple je, follow & always komitted dgn dreams & goals 🔥🔥🔥💪🏻💪🏻💪🏻
.
nak transformation yg wow spt kakfasha ? 🤚🏻
.

take note: kita open pengambilan slot march 2020 sempena ramai mau transform tahun 2020 🔥🔥💪🏻💪🏻, program kurus fit online coaching, umur 18tahun ke atas, berbayar & fokus hilangkan 3kg ke 8kg satu musim .
.
💎 21hari meal plan lengkap
💎 monitor berat mingguan
💎 group support
💎 topik harian
💎 nutrition for healthy breakfast & dinner
💎 resepi best2 & padu .
.
klik link di bio ig @fatin_thebuilder & tag famiy friends yg perlukan perubahan 👇🏻👇🏻👇🏻
.

comment 1 star 5 3 hours ago

10kilo hilang !!!! dah dapat saiz body idaman lepas loss 10kg dengan #xsperfectdrink ni..
tahniah customer 👏🏻👏🏻
ramai cakap x logik minum kopi sedap boleh kurus. tp awk kena percaya inilah buktinya 👇🏻👇🏻
.
nak order ?
rm88 je 1 set 😱😱 boleh loss smpai 10kg
klik sini : www.wasap.my/60182014967/xsperfectdrink
z
.
.
.
#kopikurus #kopilangsing #turunberatbadan #tipsdiet #xsperfectjb #xsperfectpasirgudang #kopikurusjohor #kopikurusjb #pantanglepasbersalin #zahiramcwilson #emmamaembong #chachamaembong #perutkempis #pehakecik #kopidiet #coklatdiet #xsperfectkotatinggi #xsperfecttiram #teamiman #harqiaempire #allahuakbar

comment 0 star 1 3 hours ago

Ni baru 3 hari,,, kalau 13 hari??? 30 hari??? ce kire... ce agak... ce try... haaaa,,,, tunggu ape lg uollss,, nk tengok je ke??

comment 1 star 0 3 hours ago

Ni baru 3 hari,,, kalau 13 hari??? 30 hari??? ce kire... ce agak... ce try... haaaa,,,, tunggu ape lg uollss,, nk tengok je ke??

comment 1 star 0 3 hours ago

Ni baru 3 hari,,, kalau 13 hari??? 30 hari??? ce kire... ce agak... ce try... haaaa,,,, tunggu ape lg uollss,, nk tengok je ke??

comment 1 star 1 3 hours ago

Ni baru 3 hari,,, kalau 13 hari??? 30 hari??? ce kire... ce agak... ce try... haaaa,,,, tunggu ape lg uollss,, nk tengok je ke??

comment 1 star 1 3 hours ago

Ni baru 3 hari,,, kalau 13 hari??? 30 hari??? ce kire... ce agak... ce try... haaaa,,,, tunggu ape lg uollss,, nk tengok je ke??

comment 1 star 2 3 hours ago

Ni baru 3 hari,,, kalau 13 hari??? 30 hari??? ce kire... ce agak... ce try... haaaa,,,, tunggu ape lg uollss,, nk tengok je ke??

comment 1 star 2 3 hours ago

Macam mana xs perfect drink membantu penurunan berat badan?
.
.
1. dia sgt membantu detox n lawaskan pembuangan. makan byk je dia keluarkan semula melalui pembuangan. . bukan cirit birit tau. lawas je
2. dia bantu kawal selera makan. makan lebih ckt rasa mcm perut dah penub,xblh nak masuk dh. sbb tu cepat kurus bila kuantiti makan terkawal

rasa?
jangan risau. paling sedap dalam melesia. tak jumpa tempat lain produk kurus rasa padu cmni.
tak cuba rugi.
dah cuba jatuh cinta berkali kali❤️ klik link di bio

comment 1 star 2 3 hours ago

Jaga- jaga yg sedang dlm program....
.
knp berat tak turun?
.
lemak susah nak turun?
.
baca la... infografik tu okay?
.
.
jika anda mencari platform utk ubah habit secara long term, kfoc is the best platform utk anda 💪🏻💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
.
💎 30hari sesi coaching
💎25hari meal plan
💎 personalize kalori intake
💎nutrition for body cells
💎group support komuniti online
💎 mingguan monitor progress
💎direct coaching with @coachmaii.mira
.
coach maii 🧕🏻
+60136683120 📲
#kurusfitonlinecoaching
#kurusonline#teamcoachmaii #nakkurussihat #tipskuruscoachmaii
#kurusselepasbersalin #pipipau #perutkempis #perutbuncit #team1f3 #singaporefood #sgfood #sghalalfood #usim #kaunseling #palapes #wataniah #pekerjaofis #teamnextlevel

comment 0 star 3 3 hours ago

Ramai yang tahu berat badan, tapi ramai yang tak ambil kisah ukuran badan.
.
awak kena tahu ukuran badan, baru awak boleh target nak body cantik macammana.
.
wanita berat 60 kg tak semestinya body tak cantik.
.
wanita berat 40 kg tak semestinya body cantik.
.
betul kan?
.
kami semua pakai kurv ⤴⤴⤴
.
whatsapp 'kurv' ke +6019- 9086382 atau klik link di profile @fiezaeshoppe ya 😉
.
#kurvbyfieza #korsetmesramuslimah #korset1piece #korset #pearshapebody #korsetkurv #korsetayus #perutkempis #pinggangramping #pakaiandalampembentuktubuh #testimonikorsetkurv #testimoniprodukayus #produkayus #korsetayus

comment 0 star 1 3 hours ago

Where all the f*t go?
.
[kurv shapewear dengan fabrik pelangsing revolutional slim dari italy]

pakaian dalam pembentukan badan kurv yang terkini dijahit untuk keselesaan sebagai pemakaian harian dengan rekaan mesra muslimah.

whatsapp 'kurv' ke +6019- 9086382 atau klik link di profile @fiezaeshoppe ya 😉
.
#kurvbyfieza #korsetmesramuslimah #korset1piece #korset #pearshapebody #korsetkurv #korsetayus #perutkempis #pinggangramping #pakaiandalampembentuktubuh #testimonikorsetkurv #testimoniprodukayus #produkayus #korsetayus

comment 0 star 1 3 hours ago

.
.
untuk lebih details tentang cara pemakanan sihat dan guide boleh klik link di bio ig @coach_mardiah

comment 1 star 0 3 hours ago

Kebanyakan wanita khususnya tidak suka dengan pipi tembam. memiliki pipi yang tembam ibarat "chubby"
.
bahagian pipi ini selalunya menjadi masalah bagi ramai wanita kerana ada juga wanita yang kurus tetapi memiliki pipi yang tembam. pipi tembam tidak semestinya dimiliki oleh wanita yang gemuk sahaja
.
punca menyebabkan menjadi tembam antaranya ialah :
.
-obesiti atau terlalu gemuk yang menyebabkan pipi turut sama tembam
-terlalu kerap merokok dan minum arak
-banyak makan makanan yang berlemak
-kurang tidur
-tidak melakukan senaman-
-terlalu banyak menguyah makanan
.
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi march untuk daftar segera click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
.
click link di bio ig utk direct whatsapp
coach anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #adelleasofea #kuruscantim #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #beratnaik #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #tudungbawalmurah #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #ajl34 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #intannajuwa #bukankahwinpaksa

comment 0 star 10 3 hours ago

.
.
untuk lebih details tentang cara pemakanan sihat dan guide boleh klik link di bio ig @mardiah.ramli

comment 1 star 5 3 hours ago

Turun 17kg tanpa perlu skip makan nasi!. wauuuu
.
.
kurus tanpa perlu berpantang!! tiada apa yang mustahil dengan consume #bodydream. .
.
happy tengok perubahan sis kita ni.. muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size xxl..tapi sekarang dah boleh pakai size m..sapa yang tak happy kan.. sudah terbukti #bodydreamcocos dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. .
.
jom kurus sesama on raya 2020 ni...
.
.
klik link di bio
or whatsapp.
.
.
📲 013 4499741
📲 013 4499741
📲 013 4499741
.
.
follow ig
@bodydream.dilla_klang
@bodydream.dilla_klang
@bodydream.dilla_klang
.
.
untik info2 menarik dalam instagram ❤
.
.
#bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamkana #no1cocoslimminginmalaysia #bodydreamtestimoni #perutkempis #bellashakedrink #bellashake
#kuruscantik
#turunberatbadan #bellasqueez #damansara #kualalumpur
#jomkurus
#jomsihat #nakkurus
#bakarlemak #cuciusus #detox

comment 0 star 2 3 hours ago

Saya tak makan nasi tapi saya makan macam ni 👆🏻 bila berat naik salahkan nasi, taknak makan nasi🤦🏻‍♀️ #nasitakbersalah
air manis, dessert, process food, junk food dan fast food antara makanan yg rendah nutrien dan tinggi kalori🙅🏻‍♀️nak turun berat elakkan makanan ni ya

siapa nak makan 5x dan boleh makan nasi resultnya turun 3-12kg sebulan? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ click link di bio ig @cikda.shabudin untuk detail program online coaching

coach cikda 019 912 5457 #onlinecoaching #ipoh #tipsdiet #tipskurus #shahalam #subangjaya #malaysia #onlinecoach #jomkurus #misimengecil #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kurusdancantik #kurungmoden #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #nakcantik #perutkempis #perutbuncit #gymmalaysia #dietkurus #arianiootd itmuslimah #minaz

comment 0 star 7 4 hours ago

Nak langsing ✅
peha bergesel ✅
lemak berlapik ✅
*mudahnya nak buang lemak degil*
jangan baca posting nie sampai habis, kalau body anda dah cukup ramping dan berat badan ideal.

kopi ajaib ini, telah membantu ribuan rakyat malaysia mendapatkan kembali ideal dan lebih berkeyakinan.

#klubnalaleh adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang.

sangat berkesan untuk turunkan berat badan.

kesan paling ketara :
🔥tiada gastrik
🔥sentiasa kenyang
🔥selera makan terkawal

yang best minum-minum kenyang.
tak perlu senaman !
tak perlu diet !
tak perlu telan pil !
tak perlu pantang !

let's minum klubna harini . 😘
#klubnalaleh #kurusberkesan #kuruscepat #klubnalalehklselangor #medinadesire #teampriya #teamkaktilla #kurus #kurusdenganmudah #boroi #perutkempis

comment 0 star 1 4 hours ago

Yessza... nk turun berat?
.
wajib ada : coach, ilmu, group support.
.
jika anda mencari platform utk ubah habit secara long term, kfoc is the best platform utk anda 💪🏻💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
.
💎 30hari sesi coaching
💎25hari meal plan
💎 personalize kalori intake
💎nutrition for body cells
💎group support komuniti online
💎 mingguan monitor progress
💎direct coaching with @haniyusoff_fitcoach
.
@haniyusoff_fitcoach ♥️ +60199705299
.
#kurusfitonlinecoaching
#kurusonline#teamhaniyusoff #nakkurussihat #tipskuruscoachhani #kurusselepasbersalin #pipipau #perutkempis #perutbuncit #teamwanzu #singaporefood #sgfood #sghalalfood #umt #pengurusan #palapes #wataniah #pelancongan #teamnextlevel

comment 0 star 27 4 hours ago

Nak kempis perut, nak langsing. minum jew hari2. pasti dapat pinggang kurus kerengga. jom ❤️
.
.
coffee klubna laleh bukan utk “kurus“
.
coffee klubnalaleh "membantu" menyekat selera makan anda untuk mantain & turunkan berat badan
jgn salah paham okey 😘
.
yang kurus boleh mantain
yang gemok boleh kurus
itulah kelebihan “ booster klubna laleh ”
nak kurus gantikan makanan berat awk tu dengan coffee viral ni
.
selain boleh mantainkan berat badan awk
klubna laleh ni boleh merawat “ dalaman ” awk..
.
yg belum cuba tu moh lerr cuba.. xrugi lahh cuba.. bkn utk org lain utk tubuh bdan kite jugakkk kann.
.
.
ape kelebihan klubna dan laleh??
.
🔥badan segar cergas ringan
🔥kawal nafsu makan
🔥lawas pembuangan air besar/kecil
🔥perut pun kempis jer
.
minum klubna dan laleh ni jer!
======================
♥️memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
♥️memberi rasa yang mengenyangkan kerana dapat mengawal nafsu makan
♥️menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
♥️mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
♥️membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
♥️membantu mengurangkan sakit senggugut hormon stabil period lawas
♥️membantu mengurangkan masalah sukar tidur
♥️mengurangkan masalah buasir dan sembelit
.

#kopiviral #klubna #jomkurus #testimoniklubnalaleh #sitinurhaliza #kurustanpadiet #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #testimonikurus #jusdetox #kurusmakannasi #bantusayakurus #tipskurus #meletop #kurustanpadiet #coffeelover #produktranding #nakkuruscepat #kopisedap #jusdétox

comment 0 star 1 4 hours ago

🧘🏼‍♀️testimoni🧘🏼‍♀️
.
feedback ‼️
loss 16kg 🔥🔥 fantastic!! .
berat sebelum 114kg
berat selepas 98kg
.
kurus tanpa perlu berpantang!! _tiada apa yang mustahil dengan consume#cocos happy tengok perubahan sis kita ni.. muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size xxl..tapi sekarang dah boleh pakai size l..sapa yang tak happy kan.. sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. jom kurus sesama
_
jom ber chiooo whatsapp_
📱0169537749
📱0169537749
📱0169537749
.
@bodydream_princesswhite
@princesswhitebeauty
_
#bellashake_official#bellashake#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq#sedap#testimonibellashake#testimoni #kiniviralmalaysia #lianatalia #perutkempis #jomkurus #pinkchocolatepertamamalaysia #kurussecarasihat #kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls #testimonibodydream

comment 0 star 2 4 hours ago

🧘🏼‍♀️testimoni🧘🏼‍♀️
.
feedback ‼️
loss 15kg 🔥🔥 fantastic!! .
berat sebelum 95kg
berat selepas 80kg
.
kurus tanpa perlu berpantang!! _tiada apa yang mustahil dengan consume#cocos happy tengok perubahan sis kita ni.. muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size xxl..tapi sekarang dah boleh pakai size m..sapa yang tak happy kan.. sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. jom kurus sesama
_
jom ber chiooo sy whatsapp_
📱0169537749 📱0169537749 📱0169537749
@princesswhitebeauty
@bodydream_princesswhite
_
#bellashake_official#bellashake#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq#sedap#testimonibellashake#testimoni #kiniviralmalaysia #lianatalia #perutkempis #jomkurus #pinkchocolatepertamamalaysia #kurussecarasihat #kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls

comment 0 star 1 4 hours ago

🧘🏼‍♀️testimoni🧘🏼‍♀️
.
feedback ‼️
loss 19 🔥🔥 fantastic!! .
berat sebelum 74kg
berat selepas 55kg
.
kurus tanpa perlu berpantang!! _tiada apa yang mustahil dengan consume#cocos happy tengok perubahan sis kita ni.. muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size xxl..tapi sekarang dah boleh pakai size m..sapa yang tak happy kan.. sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. jom kurus sesama
_
jom ber chiooo whatsapp_
📱0169537749 📱0169537749 📱0169537749
@princesswhitebeauty
@bodydream_princesswhite
_
#bellashake_official#bellashake#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq#sedap#testimonibellashake#testimoni #kiniviralmalaysia #lianatalia #perutkempis #jomkurus #pinkchocolatepertamamalaysia #kurussecarasihat #kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls

comment 0 star 1 4 hours ago

Awak suka perisa apa?
kalau suka kafein minum la mocha latte

kalau suka coklat
haruslahh minum yang coklat .
. . . 🔥produk lulus kkm🔥

comment 1 star 4 4 hours ago

Awak suka perisa apa?
kalau suka kafein minum la mocha latte

kalau suka coklat
haruslahh minum yang coklat .
. . . 🔥produk lulus kkm🔥

comment 1 star 3 4 hours ago

Awak suka perisa apa?
kalau suka kafein minum la mocha latte

kalau suka coklat
haruslahh minum yang coklat .
. . . 🔥produk lulus kkm🔥

comment 1 star 1 4 hours ago

Awak suka perisa apa?
kalau suka kafein minum la mocha latte

kalau suka coklat
haruslahh minum yang coklat .
. . . 🔥produk lulus kkm🔥

comment 1 star 2 4 hours ago

Awak suka perisa apa?
kalau suka kafein minum la mocha latte

kalau suka coklat
haruslahh minum yang coklat .
. . . 🔥produk lulus kkm🔥

comment 1 star 2 4 hours ago

Awak suka perisa apa?
kalau suka kafein minum la mocha latte

kalau suka coklat
haruslahh minum yang coklat .
. . . 🔥produk lulus kkm🔥

comment 1 star 2 4 hours ago

Anda fikir saya ada masa nak sakit kepala?

anda rasa saya suka sangat berlama-lama dalam tandas menantikan toksin abis dibuang?

no, saya tiada masa untuk pening kepala dan kini masa saya sudah dapat dijimatkan dan dimanfaatkan untuk perkara lain.

hanya dengan 2 sachet sehari.

ia 2 sachet sahaja.

1 sachet klubna.
1 sachet laleh.

pening kepala hilang. bila dah tak pening kepala rambut pun dah tak serabut lagi.
sembelit pun bye bye. lawas ko.
nikmat sangat ko.

meh pm
#klubnalaleh #kurusberkesan #kuruscepat #klubnalalehklselangor #medinadesire #teampriya #teamkaktilla #kurus #kurusdenganmudah #boroi #perutkempis

comment 0 star 3 4 hours ago

Anda fikir saya ada masa nak sakit kepala?

anda rasa saya suka sangat berlama-lama dalam tandas menantikan toksin abis dibuang?

no, saya tiada masa untuk pening kepala dan kini masa saya sudah dapat dijimatkan dan dimanfaatkan untuk perkara lain.

hanya dengan 2 sachet sehari.

ia 2 sachet sahaja.

1 sachet klubna.
1 sachet laleh.

pening kepala hilang. bila dah tak pening kepala rambut pun dah tak serabut lagi.
sembelit pun bye bye. lawas ko.
nikmat sangat ko.

meh pm
#klubnalaleh #kurusberkesan #kuruscepat #klubnalalehklselangor #medinadesire #teampriya #teamkaktilla #kurus #kurusdenganmudah #boroi #perutkempis

comment 0 star 6 4 hours ago

Nak bagitau ni, jangan lupa daftar pula taw🤣kenapa seronok diet ada coach?
sebab: •ilmu, tips & tricks diet sihat & kurus cepat
•anda dijamin turun berat sekiranya anda commit
•bonus; kalau menang challenge, coach akan bagi hadiah!! best kan, best kan??
jom la join surikurus online coaching today!! ➡️pija herbalife coach 👇👇👇
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639

comment 1 star 2 Yesterday