Instagram Public Photos with #perhentianisland

Perhentian island, #malesia ☀️🏝️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷 @juntos_viajando

comment 46 star 5,821 2 weeks ago
comment 8 star 144 last month

Saudades... saudades da cor desta água, saudades deste calor, saudades desta paz e sossego, saudades de “não fazer nada” e apenas aproveitar para relaxar, saudades de nem se quer olhar para as horas, saudades de sair para jantar sem maquilhagem, cabelo molhado e pés descalços, saudades das pessoas e lugares incríveis que conheci 💛 #perhentianisland #island #malaysia #asia #summer #summervibes #travel #travelphotography #trips #beach #waves #sea #soul #aroundtheworld

comment 53 star 3,134 December 2019

Thanks to my friends for seeing this beautiful place in the world 🗺 🏖 @_astnkl_ @m.a.x_derhem 💗💗💗


#perhentianisland #perhentian

comment 11 star 272 1 weeks ago

💙perhentian besar 💙
.
hace dos meses estaba de tranquis en esta fantástica isla pasando un calorazo pero en la playa , como dios manda . .
.
a día de hoy con jersey de pelo y anorak... 🥶
quien pudiera estar allí ahora mismo ..
.
de las islas de malasia solo pude visitar 2 y esta es una de ellas y tengo que decir que tiene mucho encanto , es pura selva 🐒! sin duda volvería ! .
añoranza maxima ! 🥺 .
.
#perhentianisland#perhentianbesar##malaysia#paraiso#playa#beachgirl#snorkel#travelbook#wanderlusts#españolesporelmundo#wanderers#girls#natures#travelgrams#travelcaptures#traveladdicts#traveladdiction#blogdeviajes#bestoftoday#niceday#travelmore#travelphotography#travelgrammer#viajerosporelmundo#instaviajeros#meencantaviajar#comuviajera#viajera#travelblogger#

comment 95 star 575 October 2019

[sebelum snorkeling kita ambik gambar dulu k 😉🏊]
.
.
jom snorkeling bersama twinbrothers!
.
kami bawak anda snorkeling around perhentian 👉🏻boleh tengok 🦈🐢🐟🐚🐠
.
.
seriously memang bestt sangat2 dapat lihat hidupan laut depan mata tau 👀..
.
.
so, apa lagi ⁉️cepat “ tag travel buddy “ korang sekarang‼️
.
.
hah! korang yang dah book! dah ready?.
kami tunggu anda di sana 😎🏖.
.
.
belum book pakej?
cepat whtsapp kami sekarang 😝!.
.
.
014 5263826 / 011 33286368 .
.
.
———————————————————
travel date : 14 february - 15 october 2020
———————————————————
.
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian

comment 0 star 0 2 minutes ago

Korang kaki travel dan backpackers?? nak travel perhentian tapi tak nak stay hotel yg bajet tebal?? awesome 💃🏼💃🏼💃🏼

kami ada berita baik utk anda 👏🏻👏🏻👏🏻

lets camping at perhentian‼️‼️ jom grab pakej camping letops dengan twinbrothers perhentian 🔥.

apa yg menarik dengan pakej camping kali ni⁉️ anda boleh pilih 3 pakej camping letops yang berbeza mengikut bajet anda.
😜 jom terjah ‼️
===========================
♥️camping #01 ( 1x snorkeling perhentian island ).
✍🏻2d1n {rm 149/person}
✍🏻3d2n {rm 179/person}
——————————————————
♥️camping #02 ( 1x snorkeling rawa island ).
📌minimum 4 pax.
✍🏻2d1n {rm 159/ person} ✍🏻3d2n {rm 189/person} ——————————————————
♥️camping #03 ( 2x snorkeling trip : ( perhentian + rawa island ).
📌 minimum 4 pax.
✍🏻2d1n {rm 209/ person}
✍🏻3d2n {rm 229/ person}
________________________________________
pakej camping awesome guys‼️ so apa tunggu lagi?? •

whatsapp segera untuk booking‼️
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.

http://www.wasap.my/60102755634

whatsapp / call.
010-2755634 (lia)

pulau#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah

comment 0 star 0 11 minutes ago

Kalau nak rasa pengalaman ride banana boat dekat pulau perhentian, wajib ambik pakej dengan #twinbrothers ‼️‼️‼️
.
.
confirm korang takkan rugi punye 💢
.
.
yang pastinya pakej untuk tahun 2020 kali ni memang happening gilerrr 🤙🏻 .
.
mesti korang enjoy giler‼️
.
.
tunggu ape lagi tu cepat lah pm laju laju dekat link ni http://www.wasap.my/60102755634 (lia) atau tekan link dekat bio tau ‼️
.
.
http://www.wasap.my/60102755634 (lia) .
.
-----------------------------------------------------
travel date: 6 february - 15 oktober 2020 😄
-----------------------------------------------------
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers

comment 0 star 0 12 minutes ago

Selamat berhujung minggu semua 🌈
.
.
jangan lupa ajak kawan kawan bercuti ke pulau perhentian tau 😃 .
.
dah datang sini jangan lupa ambik pakej dengan team #twinbrothers sebab pakej kami semua gempak gempak 🙌🏻
.
.
mesti korang enjoy giler‼️
.
.
tunggu ape lagi tu cepat lah pm laju laju dekat link ni http://www.wasap.my/60102755634 (lia) atau tekan link dekat bio tau ‼️
.
.
http://www.wasap.my/60102755634 (lia) .
.
-----------------------------------------------------
travel date: 6 february - 15 oktober 2020 😄
-----------------------------------------------------
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers

comment 0 star 0 14 minutes ago

"berita baik" 🗣🗣🗣.
.
perhatian kepada pengantin & bakal pengantin👰🏻🤵🏻 yang plan nak bawak pasangan honeymoon kat pulau perhentian, kami ada berita baik untuk anda semua 👏🏻👏🏻👏🏻.
.
kami bawakan pakej honeymoon yang bertemakan "romantic & extreme" untuk tahun 2020 ni 💃🏼💃🏼💃🏼. layan habis guys 💞.
.
kenapa romantic dan extreme? jom terjah pakej honeymoon 2020 kami 🧐.
📌bot pergi balik dah termasuk.
📌penginapan aircond 24h.
📌snorkeling trip 5 point.
📌free exclusive tw t- shirt.
📌2x breakfast + 1x lunch.
----------------------------------------------------
💝romantic 💝👇🏻.
🌹special candle light dinner at beach.
🌹special honeymoon rooms decoration.
🌹special private island hoping + windmills view.
🌹special romantic gift from twinbrothers 💓.
----------------------------------------------------
❤extreme❤👇🏻.
🔥special exclusive kayaking (transparent kayaks).
🔥special riding banana boat (double triple extreme).
----------------------------------------------------
menarik kan korang⁉️rasai romantic moment dengan pasangan dan dapat enjoy water sports yg awesome bersama twinbrothers perhentian 💃🏼💃🏼💃🏼.
.
apa tunggu lagi?⁉️jom jadikan honeymoon korang sebagai kenangan terbaik dan terindah 2020 ni ‼️.
.
jadi jangan lepaskan peluang korang untuk merasai pengalaman honeymoon yang romantic & extreme bersama twinbrothers perhentian ‼️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 20 february - 15 october 2020.
_____________________________________________
.
whtsapp/call 👉 010-2755634
.
http://www.wasap.my/60102755634
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#honeymoon#honeymoonperhentian

comment 0 star 0 18 minutes ago

"berita baik" 🗣🗣🗣.
.
perhatian kepada pengantin & bakal pengantin👰🏻🤵🏻 yang plan nak bawak pasangan honeymoon kat pulau perhentian, kami ada berita baik untuk anda semua 👏🏻👏🏻👏🏻.
.
kami bawakan pakej honeymoon yang bertemakan "romantic & extreme" untuk tahun 2020 ni 💃🏼💃🏼💃🏼. layan habis guys 💞.
.
kenapa romantic dan extreme? jom terjah pakej honeymoon 2020 kami 🧐.
📌bot pergi balik dah termasuk.
📌penginapan aircond 24h.
📌snorkeling trip 5 point.
📌free exclusive tw t- shirt.
📌2x breakfast + 1x lunch.
----------------------------------------------------
💝romantic 💝👇🏻.
🌹special candle light dinner at beach.
🌹special honeymoon rooms decoration.
🌹special private island hoping + windmills view.
🌹special romantic gift from twinbrothers 💓.
----------------------------------------------------
❤extreme❤👇🏻.
🔥special exclusive kayaking (transparent kayaks).
🔥special riding banana boat (double triple extreme).
----------------------------------------------------
menarik kan korang⁉️rasai romantic moment dengan pasangan dan dapat enjoy water sports yg awesome bersama twinbrothers 💃🏼💃🏼💃🏼.
.
apa tunggu lagi?⁉️jom jadikan honeymoon korang sebagai kenangan terbaik dan terindah 2020 ni ‼️.
.
jadi jangan lepaskan peluang korang untuk merasai pengalaman honeymoon yang romantic & extreme bersama twinbrothers‼️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 20 february - 15 october 2020.
_____________________________________________
.
whtsapp/call 👉 017-9211676
.
http://www.wasap.my/60179211676
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#honeymoon#honeymoonperhentian

comment 0 star 2 25 minutes ago

"berita baik" 🗣🗣🗣.
.
perhatian kepada pengantin & bakal pengantin👰🏻🤵🏻 yang plan nak bawak pasangan honeymoon kat pulau perhentian, kami ada berita baik untuk anda semua 👏🏻👏🏻👏🏻.
.
kami bawakan pakej honeymoon yang bertemakan "romantic & extreme" untuk tahun 2020 ni 💃🏼💃🏼💃🏼. layan habis guys 💞.
.
kenapa romantic dan extreme? jom terjah pakej honeymoon 2020 kami 🧐.
📌bot pergi balik dah termasuk.
📌penginapan aircond 24h.
📌snorkeling trip 5 point.
📌free exclusive tw t- shirt.
📌2x breakfast + 1x lunch.
----------------------------------------------------
💝romantic 💝👇🏻.
🌹special candle light dinner at beach.
🌹special honeymoon rooms decoration.
🌹special private island hoping + windmills view.
🌹special romantic gift from twinbrothers 💓.
----------------------------------------------------
❤extreme❤👇🏻.
🔥special exclusive kayaking (transparent kayaks).
🔥special riding banana boat (double triple extreme).
----------------------------------------------------
menarik kan korang⁉️rasai romantic moment dengan pasangan dan dapat enjoy water sports yg awesome bersama twinbrothers 💃🏼💃🏼💃🏼.
.
apa tunggu lagi?⁉️jom jadikan honeymoon korang sebagai kenangan terbaik dan terindah 2020 ni ‼️.
.
jadi jangan lepaskan peluang korang untuk merasai pengalaman honeymoon yang romantic & extreme bersama twinbrothers‼️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 20 february - 15 october 2020.
_____________________________________________
.
whtsapp/call 👉 017-9211676
.
http://www.wasap.my/60179211676
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#honeymoon#honeymoonperhentian

comment 0 star 2 25 minutes ago

"berita baik" 🗣🗣🗣.
.
perhatian kepada pengantin & bakal pengantin👰🏻🤵🏻 yang plan nak bawak pasangan honeymoon kat pulau perhentian, kami ada berita baik untuk anda semua 👏🏻👏🏻👏🏻.
.
kami bawakan pakej honeymoon yang bertemakan "romantic & extreme" untuk tahun 2020 ni 💃🏼💃🏼💃🏼. layan habis guys 💞.
.
kenapa romantic dan extreme? jom terjah pakej honeymoon 2020 kami 🧐.
📌bot pergi balik dah termasuk.
📌penginapan aircond 24h.
📌snorkeling trip 5 point.
📌free exclusive tw t- shirt.
📌2x breakfast + 1x lunch.
----------------------------------------------------
💝romantic 💝👇🏻.
🌹special candle light dinner at beach.
🌹special honeymoon rooms decoration.
🌹special private island hoping + windmills view.
🌹special romantic gift from twinbrothers 💓.
----------------------------------------------------
❤extreme❤👇🏻.
🔥special exclusive kayaking (transparent kayaks).
🔥special riding banana boat (double triple extreme).
----------------------------------------------------
menarik kan korang⁉️rasai romantic moment dengan pasangan dan dapat enjoy water sports yg awesome bersama twinbrothers 💃🏼💃🏼💃🏼.
.
apa tunggu lagi?⁉️jom jadikan honeymoon korang sebagai kenangan terbaik dan terindah 2020 ni ‼️.
.
jadi jangan lepaskan peluang korang untuk merasai pengalaman honeymoon yang romantic & extreme bersama twinbrothers‼️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 20 february - 15 october 2020.
_____________________________________________
.
whtsapp/call 👉 017-9211676
.
http://www.wasap.my/60179211676
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#honeymoon#honeymoonperhentian

comment 0 star 2 25 minutes ago

Pernah dengar arwana resort di perhentian❓
.
.
" hmm... macam pernah dengar tapi dimana yaa "🤔
.
.
" ehhh...arwana resort yang resort cantik dan selesa tu kan" ⁉
.
.
ya betul tu arwana resort terkenal dgn resortnya yang cantik dan selesa tau 🤗
.
.
memang sesuai untuk bawa family jejalan makan angin pulau tau🥰🥰🥰
.
.
nak bawak family stay arwana resort❓
.
.
boleh sangatlah jangan segan silu
.
.
tekan link dibawah tau 😉😊😇
.
.
#kakitravel #kakipulau #perhentianisland #pulauperhentian #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #tripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #perhentiankecil #backpackers #saltlifeempire #servisperhentian #trustedagent #feedbacksaltlifeempire

comment 0 star 1 31 minutes ago

Cantik tengok pulau kan guys.. tak merasa ke datang bercuti kat pulau perhntian?? jom booking sekarang‼️😱😱😱
.
bilik terhad. so cepat2 okay guys ⁉️👍😉
.
whatsapp / call :
014 3341395 (mr. safwa). tekan je link di 👇🏻👇🏻👇🏻. https://wa.me/60143341395
.
atau tekan link di bio.
.
==================================
¦ travel date : 1 march - 15 oct 2020 ¦
==================================
nanti jangan lupa share experience n gambar meletops u ols travel dengan kami. 😍
<--------------------------------------->
#twinbrothersperhentian #twperhentian #twinbrothersventure <---------------------------------------->
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers

comment 0 star 2 33 minutes ago

4 sebab pilih arwana resort sebagai destinasi penginapan korang 📍
.
. 📌 resort yang baru dibuka selepas kerja-kerja pengubahsuai dan penambahbaikan ✨
.
.
📌 kolam renang disediakan 🏊🏻‍♀🏊🏼
.
.
📌 pelbagai jenis bilik disediakan untuk korang nak menginap kat sini tau 😘🥰
.
.
📌 fasiliti yang lengkap dan sempurna 🤗
.
.
hah..tunggu apa lagi❓
jom book arwana resort bersama saltlife empire🦈
.
.
tekan link untuk details
☎ 📞 ☎ 📞 ☎ 📞 ☎ 📞
.
.
#kakitravel #kakipulau #perhentianisland #pulauperhentian #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #tripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #perhentiankecil #backpackers #saltlifeempire #servisperhentian #trustedagent #feedbacksaltlifeempire

comment 0 star 0 33 minutes ago

Aktiviti air dekat pulau memang best guys.. jom ke pulau perhentian.. grab satu pakej dari kami.. memang terbaik guys.. jom booking sekarang‼️😱😱😱
.
bilik terhad. so cepat2 okay guys ⁉️👍😉
.
whatsapp / call :
014 3341395 (mr. safwa). tekan je link di 👇🏻👇🏻👇🏻. https://wa.me/60143341395
.
atau tekan link di bio.
.
==================================
¦ travel date : 1 march - 15 oct 2020 ¦
==================================
nanti jangan lupa share experience n gambar meletops u ols travel dengan kami. 😍
<--------------------------------------->
#twinbrothersperhentian #twperhentian #twinbrothersventure <---------------------------------------->
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers

comment 0 star 0 34 minutes ago

Travel pulau perhentian termasuk dalam wishlist anda yang tertangguh ???
.
bajet asyik tak cukup sebab pakej yang ada terlalu mahal⁉️
.
jangan risau‼️‼️ pakej dari twinbrothers.perhentian pasti mampu merealisasikan wishlist anda untuk travel perhentian 💓
.
apa yang menarik dengan pakej kami ⁉️
jom terjah 💃🏼💃🏼—————————————
.
servis letops ✔️ dengan harga terbaik ⁉️🤔 biar betul ⁉️⁉️
.
[ pakej flora bay resort ]🌴.
——————————————————————
.
.
‼️ 2h1m hanya serendah rm 210 /seorg shj‼️
‼️ 3h2m hanya serendah rm 255/seorg shj‼️
.
.
apa yang anda akan dapat bila grab pakej ni?? zassssss 👇🏻👇🏻👇🏻.
__________________________________________
.
✅chalet ni tepi pantai je.. nak berenang,kuak lentang, gaya bebas anytime je boleh.
.
✅dapat free daily breakfast (tips jimat belanja, pilihan di tangan anda).
.
✅lepas penat snorkeling mesti lapar kan??kami sediakan lunch meal utk anda..so dah jimat sampai 25-30 hingget duit poket 💸💸.
.
✅yang paling special tahun 2019 ni, anda berpeluang merasai pengalaman aktiviti berkayak dengan kayak transparent (boleh selfie sakan nanti confirm beb! 👍🏻).
.
✅kalau nasib korang baik, masa berkayak boleh tengok turtle 🐢dan shark🦈 secara live , coral memang bersepah korang akan nampak nnt🐚.
.
✅part paling best👍🏻 kami bagi free t-shirt exclusive twinbrothers utk tambah koleksi kenangan travel korang.
.
✅ double triple best, korang berpeluang merasai pengalaman utk “ enjoy banana boat “ kat perhentian okay 🔥🤪.
.
jom jadikan wishlist tertangguh tu sebagai kenyataan untuk tahun ni 😍 ——————————————————————
.
✋🏻✋🏻jappp‼️ ada lagi taw ‼️kalau nak tahu lebih lagi, tekan link kat bawah utk sembang lagi
.
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
0143341396 ( mr. safwa). macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
https://wa.me/60143341395
.
—————————
travel date : 1 march - 15 oct 2020
—————————
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermu

comment 0 star 1 37 minutes ago

Oreo cheese cake is ready guys! all our cakes are made daily🌞 🌞 whole cake 🎂 🎂 for any celebration, please please 🙏 order at least 1 day in advance💃🏻 📞call us at +6096911021 or 📲 whatsapp +60197911002

#oreocheesecake #cakelover #sweettooth #ombakcafe #ombakdiveresort #pulauperhentian #perhentianisland #terengganu #malaysia

comment 0 star 8 38 minutes ago

Perhentian day 2 should i go swim ? #perhentianisland

comment 1 star 18 1 hour ago

Tak pandai menipu betul air dia kan .. hehehe hanya di #pulauperhentian .
.
pulau dh memanggil2 ,,, sampai termimpi2 🥰 ,,, tak sabar nk jumpa korang kat sana nanti !!!
.
meh usha2 pakej ke pulau perhentian , jangan malu jangan segan , lambat tinggal 😝
.
yang pasti pakej 2020 lebih extreme dari biasa
come and join us ,,, tag travel buddy korang ajak ramai2 okay 😉
--------------------------------
date : 6 february hingga 20 oktober 2020
--------------------------------
.
wasap.my/60179597191/pulauperhentian
wasap.my/60179597191/pulauperhentian
wasap.my/60179597191/pulauperhentian
.
#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #campingperhentian #backpackers

comment 0 star 2 1 hour ago

Nak travel perhentian⁉️
nak merasa pengalaman snorkeling dan tengok nemo dan turtle secara live⁉️ 💃🏼
.
tapi.. bajet tak berapa nak banyak sebab korang masih student👩🏼‍🏫? atau cuti terpaksa cancel last minit untuk yang bekerja ☹️
.
jangan risau guys ✋🏻🖐🏻🖐🏻
..............................................................
“ pakej daytrip meletop twin brothers” , mampu selesaikan masalah anda 👏🏻👏🏻👏🏻
.
kami sediakan 2 pakej daytrip yg menarik untuk anda grab‼️
:
———————————————————
👉 daytrip #01 ( rm85 / seorg shj )
———————————————————
✔bot pergi balik disediakan
✔snorkeling trip around perhentian (5 port menarik 🔥)
✔full snorkeling equipment
✔friendly snorkeling guide
_______________________________
👉 daytrip #02 ( rm99 / seorg shj )
———————————————————
📌bot pergi balik disediakan
📌snorkeling trip around perhentian (5 port menarik 🔥)
📌full snorkeling equipment
📌friendly snorkeling guide 🔥🔥🔥 yang special, korang boleh pilih nak naik transparent kayak @ riding banana boat (either one)
.
so, apa tunggu lagi guys?? jangan stress2 lagi okey 🤗😉 .
datang weekend or public holiday, confirm tak ganggu jadual kerja anda 💓 dan bajet tak besar untuk student 👻 jom booking sekarang ‼️
.
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
wasap.my/60179597191/perhentian
wasap.my/60179597191/perhentian
wasap.my/60179597191/perhentian
.
#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackers

comment 0 star 1 1 hour ago

Korang pernah ambil pakej pulau perhentian tapi rasa tak berbaloi sebab harga terlalu mahal dan servis kurang memuaskan⁉️
.
jom grab pakej dengan #twinbrothers 🤗.
.
pakej padat, servis mantap dengan harga yg super jimat, dapat stay chalet di longbeach lagi‼️ wowww‼️
.
pakej tropicana inn, longbeach pulau perhentian
💸 hanya rm255/pax. (2d1n)
💸 hanya rm325/pax. (3d2n)
.
betulke padat dan jimat⁉️jom kita terjah 💃🏼💃🏼💃🏼
:
pakej termasuk 👇🏻
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, port no.1 pilihan pelancong 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 port yang menarik di sekitar pulau perhentian
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg awesome 👄
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentian dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉 lunch meals 1x disediakan, dah jimat rm25++
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍
.
berbaloi sangat kan guys⁉️ padat, jimat, mantap‼️ so jangan fikir lama2‼️ jom grab pakej #twinbrothers dengan segera ‼️
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
017 9211676 ( mira ).
.
http://www.wasap.my/60179211676
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
.

#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackersworld

comment 0 star 1 2 hours ago

Korang pernah ambil pakej pulau perhentian tapi rasa tak berbaloi sebab harga terlalu mahal dan servis kurang memuaskan⁉️
.
jom grab pakej dengan #twinbrothers 🤗.
.
pakej padat, servis mantap dengan harga yg super jimat, dapat stay chalet di longbeach lagi‼️ wowww‼️
.
pakej tropicana inn, longbeach pulau perhentian
💸 hanya rm255/pax. (2d1n)
💸 hanya rm325/pax. (3d2n)
.
betulke padat dan jimat⁉️jom kita terjah 💃🏼💃🏼💃🏼
:
pakej termasuk 👇🏻
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, port no.1 pilihan pelancong 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 port yang menarik di sekitar pulau perhentian
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg awesome 👄
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentian dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉 lunch meals 1x disediakan, dah jimat rm25++
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍
.
berbaloi sangat kan guys⁉️ padat, jimat, mantap‼️ so jangan fikir lama2‼️ jom grab pakej #twinbrothers dengan segera ‼️
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
017 9211676 ( mira ).
.
http://www.wasap.my/60179211676
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
.

#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackersworld

comment 0 star 1 2 hours ago

Korang pernah ambil pakej pulau perhentian tapi rasa tak berbaloi sebab harga terlalu mahal dan servis kurang memuaskan⁉️
.
jom grab pakej dengan #twinbrothers 🤗.
.
pakej padat, servis mantap dengan harga yg super jimat, dapat stay chalet di longbeach lagi‼️ wowww‼️
.
pakej tropicana inn, longbeach pulau perhentian
💸 hanya rm255/pax. (2d1n)
💸 hanya rm325/pax. (3d2n)
.
betulke padat dan jimat⁉️jom kita terjah 💃🏼💃🏼💃🏼
:
pakej termasuk 👇🏻
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, port no.1 pilihan pelancong 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 port yang menarik di sekitar pulau perhentian
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg awesome 👄
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentian dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉 lunch meals 1x disediakan, dah jimat rm25++
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍
.
berbaloi sangat kan guys⁉️ padat, jimat, mantap‼️ so jangan fikir lama2‼️ jom grab pakej #twinbrothers dengan segera ‼️
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
017 9211676 ( mira ).
.
http://www.wasap.my/60179211676
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
.

#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackersworld

comment 0 star 1 2 hours ago

Korang kaki travel dan backpackers?? nak travel perhentian tapi tak nak stay hotel yg bajet tebal?? awesome 💃🏼💃🏼💃🏼

kami ada berita baik utk anda 👏🏻👏🏻👏🏻

lets camping at perhentian‼️‼️ jom grab pakej camping letops dengan twinbrothers perhentian 🔥.

apa yg menarik dengan pakej camping kali ni⁉️ anda boleh pilih 3 pakej camping letops yang berbeza mengikut bajet anda.
😜 jom terjah ‼️
===========================
♥️camping #01 ( 1x snorkeling perhentian island ).
✍🏻2d1n {rm 149/person}
✍🏻3d2n {rm 179/person}
——————————————————
♥️camping #02 ( 1x snorkeling rawa island ).
📌minimum 4 pax.
✍🏻2d1n {rm 159/ person} ✍🏻3d2n {rm 189/person} ——————————————————
♥️camping #03 ( 2x snorkeling trip : ( perhentian + rawa island ).
📌 minimum 4 pax.
✍🏻2d1n {rm 209/ person}
✍🏻3d2n {rm 229/ person}
________________________________________
pakej camping awesome guys‼️ so apa tunggu lagi?? •

whatsapp segera untuk booking‼️
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.

http://www.wasap.my/60179211676.

whatsapp / call.
017-9211676 (mira)

pulau#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah

comment 0 star 2 2 hours ago

X pandai snorkelling⁉️ no worries guys kitorang guide smpai boleh🤗🤗🤗
.
.

dah decide nak pegi vacay kat mana tahun ni⁉️ nk pegi perhentian tp xde tourist guide🏝️🏊‍♀️⁉️ jom grab pakej superb jimat & affordable sekarang ‼️🤗👍
.
limited rooms! 1st come, 1st serve. hurry up guys ‼️😉
.
whatsapp / call :
014 3341396 ( shima ). nk senangkan kerja korang, 😊😊😊 tekan je link di 👇🏻👇🏻👇🏻. https://wa.me/60143341396
. .
atau tekan link di bio.
.
_________________________________________
[ travel date : 1 march - 15 oct 2020 ]
________________________________________
confirm gambar2 ootd korang banyak kan bila dh travel ni. so jgn lupa # kami tau😘
👇👇👇
#twinbrothersperhentian #twperhentian #twinbrothersventure ===================================
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers

comment 0 star 2 2 hours ago

Never be in a hurry; do everything quietly and in a calm spirit. do not lose your inner peace for anything whatsoever, even if your whole world seems upset #boysinperhentian #perhentian #perhentiankecil #pulauperhentiankecil #perhentianisland #pulauperhentian #pulauperhentiankecil #kinciranginpulauperhentian

comment 0 star 12 2 hours ago

Wahhh cantik nya air jernih😍🌊 tengok memang rase nak mandi la kalau jernih macam ni🏊🐟🐠 kemain seronok lagi diorang yang ambik pakej dengan ainholidays ni.😅🌴 terbaik gengs, tengsss😊
lain kali bole repeat lagi yer ✌
#perhentiantravel
#perhentianisland
#perhentianbesar
#perhentiankecil
#perhentian
#pakejpercutian
#pakejperhentianmurah
#pakejpromo
#pakejbajetperhentian
#ainholidays

comment 0 star 5 2 hours ago
comment 0 star 4 2 hours ago

Honeymoon pakej
.
korang nak tambah vitamin dengan orang tersayang tak ?? hehehe ,, haa ni la masa nya korang nk charge balik quality time korang dengan isteri 💏
.
jangan kata honeymoon pakej untuk yang baru2 kahwin je tau ,, bakal pengantin , pengantin baru , pengantin lama semua sesuai asalkan korang suami isteri 💙
.
buat hadiah anniversary pon cantikk sangat ,,, buat kejutan untuk isteri atau suami tersayang .. masa ni la korang nak eratkan lagi hubungan suami isteri .. biar rasa tu mcm baru2 kahwin okay 😍
.
date 20 february hingga 15 oktober 2020
--------------------------------
.
berminat ? komen nak kat bawah ,, nanti saya dm tepi ya 😉 atau tekan je link kat bawah
.
wasap.my/60179597191/perhentian2020
wasap.my/60179597191/perhentian2020
wasap.my/60179597191/perhentian2020
.
#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #campingperhentian #backpackers

comment 0 star 1 2 hours ago

Tiada masa nak bercuti? 😩

apa kata korang ambik pakej daytrip pulau perhentian🌴🌊. memang la sehari je tapi aktiviti nyee fuhhh😍 terbaik padat dengan pelbagai aktiviti menarik😃.
.

satu je masalah bila korang ambik pakej ni, korang rasa tanak balik rmh 😪 haha .
dm for more details "first come first serve"🙆 #perhentiantravel #perhentianisland
#perhentianbesar
#perhentian
#pakejperhentianmurah
#pakejpercutian
#ainholidays

comment 0 star 5 2 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
wowww! biar betul?
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
_________________________________________________
travel date : 14 february - 15 october 2020
_________________________________________________
.
whatsapp / call :
0111 0606776 ( cik lynn ). macam mana nk booking?
terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
http://www.wasap.my/601110606776
.
#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackers

comment 0 star 0 2 hours ago

Special edition utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
cepat booking date anda sekarang.
_________________________________________________
travel date : 1 mac - 15 october 2020
_________________________________________________
.
whatsapp / call :
011 10606776 ( cik lynn ). macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
http://www.wasap.my/601110606776
.

#twperhentian #twinbrothers #twinbrothersperhentian #twinbrothersventure #perhentian #pulauperhentian #perhentianisland

comment 0 star 1 2 hours ago

[#a1858][#cust_booking]
.
alhamdulillah..senang berurusan gn cust ni..cust tak nak tggu lama2 tkut date nk gi nti full..btul tu,lambat2 booking comfirm terlepas peluang nk bercuti ke pulau perhentian..
.
.
terima kasih sudi booking gn sis..😉tak sabar nk tggu cust ni masuk pulau..
.
.
flora bay resort, perhentian besar (3h 2m)
date booking : 21/2/20
date travel : 12/9/20 - 14/9/20
pax : 10 pax
.
.
customer yang bijak mereka yang memilih kami untuk percutian terbaik.
.
.
---------------------------------------------------------------------
tempah sekarang untuk percutian march-oktober 2020❗❗❗
---------------------------------------------------------------------
. .
whatsapp sekarang 👇
📲 http://www.wasap.my/60199676568
.
.
#pakejpulauperhentianby_norjaa #agentsahdnamie #perhentianisland #jomlepakperhentian #pakejpulaumurah #longbeach #fireshow #pakejlongbeach #packageperhentianisland #snorkelingtrip #pulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentian #terengganudaruliman  #pakejpulauperhentian #cocohutlongbeach #kakipulau #kakilepak #watertaxi #pulauperhentiankecil #pulauperhentianbesar #dnamieleisure #pakejperhentianbajet #perhentianwindmill #visitterengganu

comment 0 star 2 3 hours ago
comment 0 star 5 3 hours ago

Ni la yg kita nak. sendirian. turun bot je dah naik resort. xyah nk jalan jauh2, sesetengan pulau ada yg kena naik moto, kereta. kat sini sempoi je.
. .
untuk booking
bole call 096904939
atau nk senang tekan link dibawah:

http://www.wasap.my/+601125492379/haisayanaktahupakejtrans
http://www.wasap.my/+60199159016/haisayanaktahupakejtrans

#perhentiantransholiday #perhentiantrans #perhentianisland #snorkelingtrip #coralviewislandresort #water #crystalclearwater #blue #ocean #beach #ootd #vlogtravel #traveller #shortescape #shortvacay #vitaminsea #kakijalan

comment 0 star 1 3 hours ago
comment 0 star 6 3 hours ago

Sekali sekala gais melabur duit korang ke tempat superwow ni,tak akan rugi tau🥰
..
kat mana gais,semestinya di perhentian ‼️
..
jom tag travel budy korang sekarang🥰
..
🏖pakej pulau redang 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣🏖
..
🏖pakej pulau perhentian 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣🏖
..
#perhentian #pulauperhentian #perhentiankecil #perhentianbesar #kakitravel #perhentianisland #perhentianpackage #perhentiantrip #jetikualabesut #kualabesut #kotabharu #klia #kualalumpur #ganukite #ganulondonbridge #londonbridgeganu #kgnelayanpulauperhentian #telukkekeperhentian #pulaurawa #snarkpoints #turtlepoint #penyu#youraremypriority #pulauperhentian2020 #perhentian2020 #perhentianmurahdooh #perhentianmurahdooh2020 ..
0195514187 (shidah)
0195514187 (shidah)

comment 0 star 4 4 hours ago

Hidup kene chill sbab kita hidup bukan nya nak puaskan mata bangsat yang suka menilai buruk kita dalam diam.. #tb #snokeling
#perhentianisland

comment 0 star 7 4 hours ago

Uno dei viaggi più belli mai fatti,innamorata di un'isola che mi ha fatto sognare da quando vi ho messo piede,e distaccarsi completamente dalla realtà.. respirare solo serenità la fonte della mia vita ☘️.
.
.
.
#malesia2019🇲🇾
#travelphotography#travelmood#asia#perhentianisland

comment 3 star 93 8 hours ago

[thanks guys for choosing twinbrothers 😍😍]
.

team korang memang terbaikk & sporting habess. 👍👍nak repeat trip boleh roger k 😉😉
.
.

pakej pulau perhentian terbaikkk 2020‼️
.
.

yang mana belum booking masih tak terlambat. . . dapatkan pakej yg superb murah & jimat ke pulau perhentian dengan kami. . .
.
.

jom booking sekarang 📲

014-5263826 (whatsapp)

http://www.wasap.my/60145263826
.
.
------------------------------------------------------------------------
travel date : 14 february - 15 october ------------------------------------------------------------------------
.
. .
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 3 11 hours ago

Ninite... i'm really need vacation like this nak kuar negara x bole dlm negara jer la 😔😔😔
#perhentianisland #terengganu

comment 2 star 34 12 hours ago

Promosi februari 24 feb - 29 feb‼️ .
.
potongan rm10/pax khas untuk yang buat deposit dari tarikh 24 feb - 29 feb . nampak sikit tapi kalau ramai ramai memang terasa diskaun ni tau!🥵
.
untuk info lanjut boleh whatsapp min segera untuk confirm booking! min nk bagitau bilik dh banyak full. tahun 2020 ni memang ramai masuk ke pulau . so booking sekarang ya untuk secure bilik 🏝😁
.

#pakejpulauperhentian #trippulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #pulauperhentian #longbeach #perhentianisland #cutisem #jomtravel #pakejpercutianmurah
#lowbudgettrip #bfftrip #pakejpulauperhentian2020 #terengganu
#travelmurah

comment 0 star 42 12 hours ago

Nak join trip tapi poket tak tebal? 💵
tercari-cari pakej yg bajet dan jimat tapi byk aktiviti menarik? 💯🚣🏼‍♂
-
-
eksklusif kali ini kami tawarkan utk anda sempena 2020 tersedia dalam satu pakej yang super wow! 😋😍
tahu tak apa yang istimewa kali ni ❓❓
-
-
korang dapat stay kat chalet di longbeach, pulau perhentian yg mana port ni paling memjadi tumpuan dan tinggi permintaan pelancong. wahhhhhhhhhh 😍🌴🏖
takcukup yang tu ? dapat pulak enjoy water sports yang extreme dan makan pun dah termasuk pakej.
jimat bukan ? 😱
-
pakej #free&easy tivoli inn.
💸 hanya rm235/pax (2d1n)
💸 hanya rm285/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, location dahla strategik lepastu tumpuan pilihan pelancong pulaktu! 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 point yang menarik di sekitar pulau perhentian 🐠🐡🐟
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg sangat sporting buat korang tak kering gusi ketawa 🥳
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentian dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉free meal 1x lunch 🍴 👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍 . rugi gaisss kalau tak cuba! 😻
-
-
yang pasti trip korang akan terisi dengan semua aktiviti yang bestttbesttt lah! 🚣🏼‍♂ tambah pulak tu dapat free meal 1x lunch skali weh. bila perut kenyang, hati pun senang 🤪
woww❗ bestnya ❗❗❗
-
so apaa tunggu lagi ? pegi booking cepat2 sementara peluang dan deals ni masih tersedia untuk korang! 😋😍
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔.
-
whatsapp / call :
011 40239050 ( tinie ).
-
http://www.wasap.my/601140239050
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentian

comment 0 star 0 12 hours ago

Nak join trip tapi poket tak tebal? 💵
tercari-cari pakej yg bajet dan jimat tapi byk aktiviti menarik? 💯🚣🏼‍♂
-
-
eksklusif kali ini kami tawarkan utk anda sempena 2020 tersedia dalam satu pakej yang super wow! 😋😍
tahu tak apa yang istimewa kali ni ❓❓
-
-
korang dapat stay kat chalet di longbeach, pulau perhentian yg mana port ni paling memjadi tumpuan dan tinggi permintaan pelancong. wahhhhhhhhhh 😍🌴🏖
takcukup yang tu ? dapat pulak enjoy water sports yang extreme dan makan pun dah termasuk pakej.
jimat bukan ? 😱
-
pakej #free&easy tivoli inn.
💸 hanya rm235/pax (2d1n)
💸 hanya rm285/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, location dahla strategik lepastu tumpuan pilihan pelancong pulaktu! 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 point yang menarik di sekitar pulau perhentian 🐠🐡🐟
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg sangat sporting buat korang tak kering gusi ketawa 🥳
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentian dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉free meal 1x lunch 🍴 👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍 . rugi gaisss kalau tak cuba! 😻
-
-
yang pasti trip korang akan terisi dengan semua aktiviti yang bestttbesttt lah! 🚣🏼‍♂ tambah pulak tu dapat free meal 1x lunch skali weh. bila perut kenyang, hati pun senang 🤪
woww❗ bestnya ❗❗❗
-
so apaa tunggu lagi ? pegi booking cepat2 sementara peluang dan deals ni masih tersedia untuk korang! 😋😍
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔.
-
whatsapp / call :
011 40239050 ( tinie ).
-
http://www.wasap.my/601140239050
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentian

comment 0 star 0 12 hours ago

Nak join trip tapi poket tak tebal? 💵
tercari-cari pakej yg bajet dan jimat tapi byk aktiviti menarik? 💯🚣🏼‍♂
-
-
eksklusif kali ini kami tawarkan utk anda sempena 2020 tersedia dalam satu pakej yang super wow! 😋😍
tahu tak apa yang istimewa kali ni ❓❓
-
-
korang dapat stay kat chalet di longbeach, pulau perhentian yg mana port ni paling memjadi tumpuan dan tinggi permintaan pelancong. wahhhhhhhhhh 😍🌴🏖
takcukup yang tu ? dapat pulak enjoy water sports yang extreme dan makan pun dah termasuk pakej.
jimat bukan ? 😱
-
pakej #free&easy tivoli inn.
💸 hanya rm235/pax (2d1n)
💸 hanya rm285/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, location dahla strategik lepastu tumpuan pilihan pelancong pulaktu! 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 point yang menarik di sekitar pulau perhentian 🐠🐡🐟
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg sangat sporting buat korang tak kering gusi ketawa 🥳
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentian dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉free meal 1x lunch 🍴 👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍 . rugi gaisss kalau tak cuba! 😻
-
-
yang pasti trip korang akan terisi dengan semua aktiviti yang bestttbesttt lah! 🚣🏼‍♂ tambah pulak tu dapat free meal 1x lunch skali weh. bila perut kenyang, hati pun senang 🤪
woww❗ bestnya ❗❗❗
-
so apaa tunggu lagi ? pegi booking cepat2 sementara peluang dan deals ni masih tersedia untuk korang! 😋😍
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔.
-
whatsapp / call :
011 40239050 ( tinie ).
-
http://www.wasap.my/601140239050
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentian

comment 0 star 0 12 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
.
wowww! biar betul?
.
cocohut longbeach resort, perhentian kecil.
.
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 13 february - 15 october 2020
_____________________________________________
.
whtsapp : 👇🏻. .http://www.wasap.my/60179630354/pulauperhentian
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 3 13 hours ago

Nak pilih penginapan sendiri secara online?
.
tapi nak try banana boat and transparent kayaks kat perhentian 2020?
.
disediakan dgn jadual perjalanan yang best giler secara percuma ?
.
jom tempah pakej #tw4u sekarang!
.
——————————————————
🚤🥽[ boat services + activity only for you! ].
——————————————————
.
jom travel dengan 3 step simple : 👇🏻
.
============================
step 1️⃣: book penginapan online via booking.com/agoda.
step 2️⃣: book pakej #tw4u #1 / #2 / #3 / #4 dengan team tw.
step 3️⃣: packing & travel with tw.
============================
.
kami tawarkan 4 pakej berbeza mengikut bajet anda.
.
——————————————————
♥️tw4u #1️⃣ ( 1x snorkeling perhentian island ).
✍🏻 rm 155/ person. .
——————————————————
♥️tw4u #2️⃣ ( 1x snorkeling rawa island ).
✍🏻 rm 165/ person. . ( minimum 4 pax ).
——————————————————
♥️tw4u #3️⃣ 2x snorkeling trip.
( perhentian + rawa island ).
✍🏻 rm 219 / person. . ( minumum 4 pax ).
——————————————————
♥️tw4u #4️⃣ 3x snorkeling trip.
( perhentian + rawa island + redang & lang tengah ).
✍🏻 rm 299 / person. . ( minumum 6 pax ).
____________________________________
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
http://pakejbest.wassap.my
.
whatsapp / call.
019 450 1379( dilla ).
.
#perhentianisland#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#campingperhentian#campinglongbeach

comment 0 star 2 13 hours ago

Nak pilih penginapan sendiri secara online?
.
tapi nak try banana boat and transparent kayaks kat perhentian 2020?
.
disediakan dgn jadual perjalanan yang best giler secara percuma ?
.
jom tempah pakej #tw4u sekarang!
.
——————————————————
🚤🥽[ boat services + activity only for you! ].
——————————————————
.
jom travel dengan 3 step simple : 👇🏻
.
============================
step 1️⃣: book penginapan online via booking.com/agoda.
step 2️⃣: book pakej #tw4u #1 / #2 / #3 / #4 dengan team tw.
step 3️⃣: packing & travel with tw.
============================
.
kami tawarkan 4 pakej berbeza mengikut bajet anda.
.
——————————————————
♥️tw4u #1️⃣ ( 1x snorkeling perhentian island ).
✍🏻 rm 155/ person. .
——————————————————
♥️tw4u #2️⃣ ( 1x snorkeling rawa island ).
✍🏻 rm 165/ person. . ( minimum 4 pax ).
——————————————————
♥️tw4u #3️⃣ 2x snorkeling trip.
( perhentian + rawa island ).
✍🏻 rm 219 / person. . ( minumum 4 pax ).
——————————————————
♥️tw4u #4️⃣ 3x snorkeling trip.
( perhentian + rawa island + redang & lang tengah ).
✍🏻 rm 299 / person. . ( minumum 6 pax ).
____________________________________
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
http://pakejbest.wassap.my
.
whatsapp / call.
019 450 1379( dilla ).
.
#perhentianisland#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#campingperhentian#campinglongbeach

comment 0 star 2 13 hours ago

Nak pilih penginapan sendiri secara online?
.
tapi nak try banana boat and transparent kayaks kat perhentian 2020?
.
disediakan dgn jadual perjalanan yang best giler secara percuma ?
.
jom tempah pakej #tw4u sekarang!
.
——————————————————
🚤🥽[ boat services + activity only for you! ].
——————————————————
.
jom travel dengan 3 step simple : 👇🏻
.
============================
step 1️⃣: book penginapan online via booking.com/agoda.
step 2️⃣: book pakej #tw4u #1 / #2 / #3 / #4 dengan team tw.
step 3️⃣: packing & travel with tw.
============================
.
kami tawarkan 4 pakej berbeza mengikut bajet anda.
.
——————————————————
♥️tw4u #1️⃣ ( 1x snorkeling perhentian island ).
✍🏻 rm 155/ person. .
——————————————————
♥️tw4u #2️⃣ ( 1x snorkeling rawa island ).
✍🏻 rm 165/ person. . ( minimum 4 pax ).
——————————————————
♥️tw4u #3️⃣ 2x snorkeling trip.
( perhentian + rawa island ).
✍🏻 rm 219 / person. . ( minumum 4 pax ).
——————————————————
♥️tw4u #4️⃣ 3x snorkeling trip.
( perhentian + rawa island + redang & lang tengah ).
✍🏻 rm 299 / person. . ( minumum 6 pax ).
____________________________________
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
http://pakejbest.wassap.my
.
whatsapp / call.
019 450 1379( dilla ).
.
#perhentianisland#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#campingperhentian#campinglongbeach

comment 0 star 2 13 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
.
wowww! biar betul?
.
cocohut longbeach resort, perhentian kecil.
.
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 6 february - 15 october 2020
_____________________________________________
.
whtsapp/ call : 👇🏻.
0194501379( dilla).
.
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 8 13 hours ago
comment 0 star 3 13 hours ago

Mesti ramai yang masih tercari2 pakej yang jimat untuk bercuti kan ? 🌴 dah takpayah pening pening dah , 2020 ni korang mesti sampai jugak ke perhentian island ! yang paling penting, mestila dgn #twinbrothers 💯🚣🏼‍♂
-
tapi kenapa ⁉️⁉️⁉️
-
selain penginapan yang selesa, ada banyak aktiviti yang gempak kami dh aturkan utk anda dlm pakej ni 🤪😍 memang korang takkan bosan lah ‼️ -
-
super jimat gittew ❤
-
-
pakej #free&easy cozy chalet
💸 hanya rm235/pax (2d1n)
💸 hanya rm305/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan 24h aircond so korang takpayah risau memang selesa 🥶
👉 dapat snorkeling di 5 point yang menarik di sekitar pulau perhentian 🐠🐡🐟
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg sangat sporting buat korang tak kering gusi ketawa 🥳
👉 free t-shirt exclusive tw (design baru yg gempak guys 💓)
👉free meals 2x breakfast + 1xlunch 🍽
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers {yang mana suka ber-ootd tu memang ngam la 💋}
👉🏻 super exclusive 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍😻 -
-
yang grab pakej ni jg akan dpt free meals (2x breakfast + 1x lunch) skali weh. dah tak payah fikir bab lunch dan bf dah, semua dlm pakej.
woww❗masyukkk ❗❗❗
-
so apaa tunggu lagi ? first come first serve omputeh kata. pi chopp tempat anda sekarang ! 😋😍
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔.
-
whatsapp / call :
0111 0606776 ( cik lynn ).
-
http://www.wasap.my/601110606776
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-
#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackersworld

comment 0 star 1 13 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
.
wowww! biar betul?
.
cocohut longbeach resort, perhentian kecil.
.
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 6 february - 15 october 2020
_____________________________________________
.
whtsapp : 👇🏻.
011 40239050 ( tinie )
.
call 👇🏻.
011 40239050 .
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 1 14 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
.
wowww! biar betul?
.
cocohut longbeach resort, perhentian kecil.
.
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 6 february - 15 october 2020
_____________________________________________
.
whtsapp : 👇🏻.
011 40239050 ( tinie )
.
call 👇🏻.
011 40239050 .
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 1 14 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
.
wowww! biar betul?
.
cocohut longbeach resort, perhentian kecil.
.
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 6 february - 15 october 2020
_____________________________________________
.
whtsapp : 👇🏻.
011 40239050 ( tinie )
.
call 👇🏻.
011 40239050 .
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 0 14 hours ago

Nak travel perhentian⁉️
nak merasa pengalaman snorkeling dan tengok nemo dan turtle secara live⁉️ 💃🏼
.
tapi.. bajet tak berapa nak banyak sebab korang masih student👩🏼‍🏫? atau cuti terpaksa cancel last minit untuk yang bekerja ☹️
.
jangan risau guys ✋🏻🖐🏻🖐🏻
..............................................................
“ pakej daytrip meletop twin brothers” , mampu selesaikan masalah anda 👏🏻👏🏻👏🏻
.
kami sediakan 2 pakej daytrip yg menarik untuk anda grab‼️
:
———————————————————
👉 daytrip #01 ( rm85 / seorg shj )
———————————————————
✔bot pergi balik disediakan
✔snorkeling trip around perhentian (5 port menarik 🔥)
✔full snorkeling equipment
✔friendly snorkeling guide
_______________________________________
👉 daytrip #02 ( rm99 / seorg shj )
———————————————————
📌bot pergi balik disediakan
📌snorkeling trip around perhentian (5 port menarik 🔥)
📌full snorkeling equipment
📌friendly snorkeling guide 🔥🔥🔥 yang special, korang boleh pilih nak naik transparent kayak @ riding banana boat (either one)
.
so, apa tunggu lagi guys?? jangan stress2 lagi okey 🤗😉 .
datang weekend or public holiday, confirm tak ganggu jadual kerja anda 💓 dan bajet tak besar untuk student 👻 jom booking sekarang ‼️
.
macam mana nk booking? terus whtsapp kami , tekan link di 👇🏻👇🏻👇🏻.
.
http://www.wasap.my/60145263826
.
whatsapp / call.
014-5263826(cik sue)
.
http://www.wasap.my/60145263826
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackers

comment 0 star 2 14 hours ago

Ramai yang kata nak datang pulau perhentian ni susah, betul ke?
.
memang susah nak sampai sini kalau korang tak tahu serba sedikit tentang pulau perhentian ni sampai jetty yang patut korang naik boat pun korang tak tahu kat mana. haaaa .
lagi susah bila korang tak habis survey pasal pulau perhentian ni lepas tu "slumber" je book penginapan di ceruk hutan mana kat pulau ni. nak pergi semua tempat tempat best kena naik boat taxi. sekali naik kena rm25 sehala. pergi balik rm50. aduhhh tepuk dahi je laaa. spoil!
.
#perhentiankravers boleh tolong korang semua untuk sampai ke pulau perhentian ni lepas tu dapat enjoy semua benda yang best kat pulau perhentian ni. tour guide dah ready nak guide korang dalam pulau perhentian!😎
.
korang boleh tekan link di bio untuk dapat details okay! .
.
.
#perhentiankravers #perhentianisland #pakejpulauperhentian #pulauperhentian

comment 3 star 51 14 hours ago

Tak ada masalah pun kalau ada yang nak masuk pulau bulan feb ni. macam biasa semua pk team akan uruskan. pakej kita lengkap dari a sampai z. inshaallah servis pun puas hati!
.
pulau perhentian with @perhentiankravers . team kravers ada special gift nak bagi korang. nak lebih mudah tekan je link di bio untuk lebih info .
.
.
.
#perhentiankravers #perhentianisland #pulauperhentian #pakejpulauperhentian

comment 1 star 14 14 hours ago

Pakej bajet, jimat poket kembali lagi 💸💸💸
-
dapat stay kat chalet di longbeach, pulau perhentian, dapat pulak enjoy water sports yang extreme dan makan pun dah termasuk pakej 😱😱😱 biar betul ⁉️
-
pakej #fullboard tivoli inn 💸 hanya rm289/pax (2d1n)
💸 hanya rm405/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan di longbeach, port no.1 pilihan pelancong 💃🏼
👉 dapat snorkeling di 5 port yang menarik di sekitar pulau perhentian
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg awesome 👄
👉 berpeluang hiking windmills, dapat tengok view pulau perhentidan dan tengok fireshow waktu malam 🔥
👉 free t-shirt exclusive tw
👉 full meals : breakfast, lunch dan dinner dah termasuk dalam pakej. so bajet korang takkan lari untuk part makan 😍
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers 👉 paling special 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍
-
bayar satu harga, tapi cover semua pakej termasuk makan 😍 wowww‼️ menarik ‼️‼️
-
apa tunggu lagi guys⁉️ jom grab pakej yg awesome ni sekarang ‼️
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
-
whatsapp / call :
0111 0606776 ( cik lynn ).
-
http://www.wasap.my/601110606776
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-

#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip#daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackersworld

comment 0 star 2 15 hours ago

Mesti ramai yang masih tercari2 pakej yang jimat untuk bercuti kan ? 🌴 dah takpayah pening pening dah , 2020 ni korang mesti sampai jugak ke perhentian island ! yang paling penting, mestila dgn #twinbrothers 💯🚣🏼‍♂
-
tapi kenapa ⁉️⁉️⁉️
-
selain penginapan yang selesa, ada banyak aktiviti yang gempak kami dh aturkan utk anda dlm pakej ni 🤪😍 memang korang takkan bosan lah ‼️ -
-
super jimat gittew ❤
-
-
pakej #free&easy cozy chalet
💸 hanya rm235/pax (2d1n)
💸 hanya rm305/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan 24h aircond so korang takpayah risau memang selesa 🥶
👉 dapat snorkeling di 5 point yang menarik di sekitar pulau perhentian 🐠🐡🐟
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg sangat sporting buat korang tak kering gusi ketawa 🥳
👉 free t-shirt exclusive tw (design baru yg gempak guys 💓)
👉free meals 2x breakfast + 1xlunch 🍽
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers {yang mana suka ber-ootd tu memang ngam la 💋}
👉🏻 super exclusive 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍😻 -
-
yang grab pakej ni jg akan dpt free meals (2x breakfast + 1x lunch) skali weh. dah tak payah fikir bab lunch dan bf dah, semua dlm pakej.
woww❗masyukkk ❗❗❗
-
so apaa tunggu lagi ? first come first serve omputeh kata. pi chopp tempat anda sekarang ! 😋😍
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔.
-
whatsapp / call :
0111 0606776 ( cik lynn ).
-
http://www.wasap.my/601110606776
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-
#perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #camping #campingperhentian #campinglongbeach #backpackersworld

comment 0 star 0 15 hours ago

Dah pergi perhentian tapi tak reti nak balik😡.
.
.
memang betul la orang kata bila kita pergi melancong ke sesuatu tempat tu memang tak rasa keinginan nak balik semula🤩.
.
.
tambahan pulak tempat melancong tu sangat femes dan ramai yang orang pergi. .
.
korang boleh tengok bro bro ni memang excited gila. start dari first day smpai last day tak reti duk diam. ada je nak pergi ke siti ke sini lah aishh.😅.
.
.
tapi takpelah janji korang happy, datang pun bukan selalu hahahah😅😀.
.
.

#pakejperhentiantermurah #pulauperhentiankecil #pakejperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulau #perhentianisland #longbeach #malaysia #pulauperhentian #pulauperhentiankecil #pulauperhentianbesar #pulauperhentianbesar #pulauperhentiankecil #pakejpulau

comment 0 star 79 15 hours ago

Eh..eh.. kantoi.. .
tengah edit happy hour online sale ker tu? bila nak up? .
official opening weekend dah tak lama gais. stay tune at perhentiantrans.com and fb.com/perhentiantrans for more deals!
.
#perhentian #pulauperhentian #perhentianisland #packageperhentian #packagemahal #packagemurah #percutianluxury #shortvacay #beach #daytrip #sun #sea #sand #ocean #island #tropicalisland #boat #chalet #snorkeling #snorkelling #fish #coral #windmill #kincirangin #kinciranginpulauperhentian #kauhado #akuhado

comment 0 star 10 15 hours ago

Travel pulau perhentian termasuk dalam wishlist anda yang tertangguh ???
.
bajet asyik tak cukup sebab pakej yang ada terlalu mahal⁉️
.
jangan risau‼️‼️ pakej dari twinbrothers.perhentian pasti mampu merealisasikan wishlist anda untuk travel perhentian 💓
.
apa yang menarik dengan pakej kami ⁉️
jom terjah 💃🏼💃🏼—————————————
.
servis letops ✔️ dengan harga terbaik ⁉️🤔 biar betul ⁉️⁉️
.
[ pakej flora bay resort ]🌴.
——————————————————————
.
.
‼️ 2h1m hanya serendah rm 210 /seorg shj‼️
‼️ 3h2m hanya serendah rm 255/seorg shj‼️
.
.
apa yang anda akan dapat bila grab pakej ni?? zassssss 👇🏻👇🏻👇🏻.
__________________________________________
.
✅chalet ni tepi pantai je.. nak berenang,kuak lentang, gaya bebas anytime je boleh.
.
✅dapat free daily breakfast (tips jimat belanja, pilihan di tangan anda).
.
✅lepas penat snorkeling mesti lapar kan??kami sediakan lunch meal utk anda..so dah jimat sampai 25-30 hingget duit poket 💸💸.
.
✅yang paling special tahun 2019 ni, anda berpeluang merasai pengalaman aktiviti berkayak dengan kayak transparent (boleh selfie sakan nanti confirm beb! 👍🏻).
.
✅kalau nasib korang baik, masa berkayak boleh tengok turtle 🐢dan shark🦈 secara live , coral memang bersepah korang akan nampak nnt🐚.
.
✅part paling best👍🏻 kami bagi free t-shirt exclusive twinbrothers utk tambah koleksi kenangan travel korang.
.
✅ double triple best, korang berpeluang merasai pengalaman utk “ enjoy banana boat “ kat perhentian okay 🔥🤪.
.
jom jadikan wishlist tertangguh tu sebagai kenyataan untuk tahun ni 😍 ——————————————————————
.
✋🏻✋🏻jappp‼️ ada lagi taw ‼️kalau nak tahu lebih lagi, tekan link kat bio utk sembang lagi
.
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
019 4501379 ( dilla ). macam mana nk booking? terus whtsapp kami , atau tekan link di bio
.
—————————
travel date : 1 march - 15 oct 2020
—————————
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmu

comment 0 star 3 15 hours ago

Travel pulau perhentian termasuk dalam wishlist anda yang tertangguh ???
.
bajet asyik tak cukup sebab pakej yang ada terlalu mahal⁉️
.
jangan risau‼️‼️ pakej dari twinbrothers.perhentian pasti mampu merealisasikan wishlist anda untuk travel perhentian 💓
.
apa yang menarik dengan pakej kami ⁉️
jom terjah 💃🏼💃🏼—————————————
.
servis letops ✔️ dengan harga terbaik ⁉️🤔 biar betul ⁉️⁉️
.
[ pakej flora bay resort ]🌴.
——————————————————————
.
.
‼️ 2h1m hanya serendah rm 210 /seorg shj‼️
‼️ 3h2m hanya serendah rm 255/seorg shj‼️
.
.
apa yang anda akan dapat bila grab pakej ni?? zassssss 👇🏻👇🏻👇🏻.
__________________________________________
.
✅chalet ni tepi pantai je.. nak berenang,kuak lentang, gaya bebas anytime je boleh.
.
✅dapat free daily breakfast (tips jimat belanja, pilihan di tangan anda).
.
✅lepas penat snorkeling mesti lapar kan??kami sediakan lunch meal utk anda..so dah jimat sampai 25-30 hingget duit poket 💸💸.
.
✅yang paling special tahun 2019 ni, anda berpeluang merasai pengalaman aktiviti berkayak dengan kayak transparent (boleh selfie sakan nanti confirm beb! 👍🏻).
.
✅kalau nasib korang baik, masa berkayak boleh tengok turtle 🐢dan shark🦈 secara live , coral memang bersepah korang akan nampak nnt🐚.
.
✅part paling best👍🏻 kami bagi free t-shirt exclusive twinbrothers utk tambah koleksi kenangan travel korang.
.
✅ double triple best, korang berpeluang merasai pengalaman utk “ enjoy banana boat “ kat perhentian okay 🔥🤪.
.
jom jadikan wishlist tertangguh tu sebagai kenyataan untuk tahun ni 😍 ——————————————————————
.
✋🏻✋🏻jappp‼️ ada lagi taw ‼️kalau nak tahu lebih lagi, tekan link kat bio utk sembang lagi
.
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
019 4501379 ( dilla ). macam mana nk booking? terus whtsapp kami , atau tekan link di bio
.
—————————
travel date : 1 march - 15 oct 2020
—————————
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmu

comment 0 star 2 15 hours ago

Travel pulau perhentian termasuk dalam wishlist anda yang tertangguh ???
.
bajet asyik tak cukup sebab pakej yang ada terlalu mahal⁉️
.
jangan risau‼️‼️ pakej dari twinbrothers.perhentian pasti mampu merealisasikan wishlist anda untuk travel perhentian 💓
.
apa yang menarik dengan pakej kami ⁉️
jom terjah 💃🏼💃🏼—————————————
.
servis letops ✔️ dengan harga terbaik ⁉️🤔 biar betul ⁉️⁉️
.
[ pakej flora bay resort ]🌴.
——————————————————————
.
.
‼️ 2h1m hanya serendah rm 210 /seorg shj‼️
‼️ 3h2m hanya serendah rm 255/seorg shj‼️
.
.
apa yang anda akan dapat bila grab pakej ni?? zassssss 👇🏻👇🏻👇🏻.
__________________________________________
.
✅chalet ni tepi pantai je.. nak berenang,kuak lentang, gaya bebas anytime je boleh.
.
✅dapat free daily breakfast (tips jimat belanja, pilihan di tangan anda).
.
✅lepas penat snorkeling mesti lapar kan??kami sediakan lunch meal utk anda..so dah jimat sampai 25-30 hingget duit poket 💸💸.
.
✅yang paling special tahun 2019 ni, anda berpeluang merasai pengalaman aktiviti berkayak dengan kayak transparent (boleh selfie sakan nanti confirm beb! 👍🏻).
.
✅kalau nasib korang baik, masa berkayak boleh tengok turtle 🐢dan shark🦈 secara live , coral memang bersepah korang akan nampak nnt🐚.
.
✅part paling best👍🏻 kami bagi free t-shirt exclusive twinbrothers utk tambah koleksi kenangan travel korang.
.
✅ double triple best, korang berpeluang merasai pengalaman utk “ enjoy banana boat “ kat perhentian okay 🔥🤪.
.
jom jadikan wishlist tertangguh tu sebagai kenyataan untuk tahun ni 😍 ——————————————————————
.
✋🏻✋🏻jappp‼️ ada lagi taw ‼️kalau nak tahu lebih lagi, tekan link kat bio utk sembang lagi
.
.
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date.
.
jom booking sekarang ‼️
apa tunggu lagi⁉️tempat adalah terhad ‼️
.
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔️.
.
whatsapp / call :
019 4501379 ( dilla ). macam mana nk booking? terus whtsapp kami , atau tekan link di bio
.
—————————
travel date : 1 march - 15 oct 2020
—————————
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmu

comment 0 star 3 15 hours ago

Pakej letops pulau perhentian 2020 kini dibuka serta merta 🔥.
.
.
hanya serendah rm 315/ seorg shj, anda berpeluang untuk menginap di resort “letops” perhentian kecil .
.
wowww! biar betul?
.
cocohut longbeach resort, perhentian kecil.
.
yes! lengkap 👇🏻.
.
☑️ boat pegi & balik sudah disediakan.
☑️ penginapan chalet di tapak longbeach ( port pilihan no 1 pelancong )
☑️ berpeluang melihat secara real hidupan laut dengan ber’snorkeling di port yg superb menarik.
☑️ alatan snorkeling yang lengkap sudah tersedia.
☑️ akan di’guide oleh tour guide “ kembar pulau perhentian “ ( dengar cite, servis terbaik 🙊 ).
☑️ hanya jalan kaki utk ke kincir angin & pertunjukan api .
☑️ lunch meal sudah disediakan ( jimat rm25++ 💸 ).
☑️ 2019, ni part paling menarik , semua guest bagi +ve feedback! yang paling special ✨, anda berpeluang menikmati pengalaman berkayak di pulau perhentian. special exclusive kayaks (transparent kayaks lagi tau ) 😍✔️
.
yang lagi special utk korang 2020, korang berpeluang utk ☑️ enjoy riding banana boat kat pulau perhentian 😍😍🔥🔥 booooommmm! bukan biashe2 uols! .
sangat berbaloi dengan apa yang korang dapat!!.
.
jadi jangan lepaskan peluang anda! ✔️.
.
penginapan sangat terhad! rancanglah percutian anda dengan bijak bersama tw ✔️.
.
untuk booking, deposit serendah rm100/seorang shj diperlukan 👍🏻.
.
_____________________________________________
travel date : 6 february - 15 october 2020
_____________________________________________
.
whtsapp : 👇🏻.
014-3341396 ( shima )
.
tekan link pum boleyy👇🏻.
https://wa.me/60143341396 .
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpacker

comment 0 star 1 15 hours ago

Mesti ramai yang masih tercari2 pakej yang jimat untuk bercuti kan ? 🌴 dah takpayah pening pening dah , 2020 ni korang mesti sampai jugak ke perhentian island ! yang paling penting, mestila dgn #twinbrothers 💯🚣🏼‍♂
-
tapi kenapa ⁉️⁉️⁉️
-
selain penginapan yang selesa, ada banyak aktiviti yang gempak kami dh aturkan utk anda dlm pakej ni 🤪😍 memang korang takkan bosan lah ‼️ -
-
super jimat gittew ❤
-
-
pakej #free&easy cozy chalet
💸 hanya rm235/pax (2d1n)
💸 hanya rm305/pax (3d2n)
-
-
pakej termasuk :
👉 bot pergi dan balik disediakan 👉 penginapan 24h aircond so korang takpayah risau memang selesa 🥶
👉 dapat snorkeling di 5 point yang menarik di sekitar pulau perhentian 🐠🐡🐟
👉 peralatan snorkeling sudah disediakan, termasuk guide yg sangat sporting buat korang tak kering gusi ketawa 🥳
👉 free t-shirt exclusive tw (design baru yg gempak guys 💓)
👉free meals 2x breakfast + 1xlunch 🍽
👉 berpeluang naik transparent kayak, eksklusif hanya dengan pakej #twinbrothers {yang mana suka ber-ootd tu memang ngam la 💋}
👉🏻 super exclusive 2020, korang dapat merasai aktiviti extreme, riding banana boat 😍😻 -
-
yang grab pakej ni jg akan dpt free meals (2x breakfast + 1x lunch) skali weh. dah tak payah fikir bab lunch dan bf dah, semua dlm pakej.
woww❗masyukkk ❗❗❗
-
so apaa tunggu lagi ? first come first serve omputeh kata. pi chopp tempat anda sekarang ! 😋😍
-
📌deposit serendah rm100 sahaja diperlukan. balance boleh bayar 2minggu sblm travel date
-
limited rooms! 1st come, 1st serve basis✔.
-
whatsapp / call :
0148213362 ( cik efa ).
-
http://www.wasap.my/60148213362
—————————
travel date : 1 march - 15 october 2020
-
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#camping#campingperhentian#campinglongbeach#backpackersworld

comment 0 star 1 15 hours ago

Ready untuk aktiviti air.. jom ke pulau perhentian.. banyak aktiviti2 yang kami sediakan dalam pakej kami.. jom booking sekarang‼️😱😱😱
.
bilik terhad. so cepat2 okay guys ⁉️👍😉
.
whatsapp / call :
014 3341395 (mr. safwa). tekan je link di 👇🏻👇🏻👇🏻. https://wa.me/60143341395
.
atau tekan link di bio.
.
==================================
¦ travel date : 1 march - 15 oct 2020 ¦
==================================
nanti jangan lupa share experience n gambar meletops u ols travel dengan kami. 😍
<--------------------------------------->
#twinbrothersperhentian #twperhentian #twinbrothersventure <---------------------------------------->
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers

comment 0 star 2 15 hours ago

21 lugares que tienes que vistar al menos una vez en la vida
.
día 11: perhentian islands, malasya
.
a estas islas ninguna descripción les haría justicia, para todos los que estéis planeando visitarlas, no os lo penséis ni un segundo más ❤️
.
.
#malasya #perhentian #mochileros #travelgram #girlsthawander #wanderlust #travelphotography #sheisnotlost #beautifuldestinations #instatravel #iamtb #instagramers #travelgirl #mochileira #travelblogger #travel #wearetravelgirls #forbestravelguide #backpackersintheworld #girlswhowander #bestvacations #viagem #dametraveler #girlpowertravel #mytravelgram #femmetravel #islandlife #perhentianisland #vacations #bestoftheday

comment 51 star 1,440 December 2019

Las islas perhentian 🏝 son unas de las islas más famosas de malasia, en temporada alta están llenas de turistas por todas partes, peeero.... si os desviáis un poco de las playas principales y exploráis la isla, podéis encontrar rincones tan solitarios como este 💙
.
.
#malasya #perhentianisland #mochileros #travelgram #iamdigitalnomad #backpackers #wanderlust #travelphotography #beautifuldestinations #igtravel #instatravel #gopro #backpacking #travelholic #instapassport #couplegoals #goproes #travelblogger #travel #instadaily #instagood #instagramhub #backpackersintheworld #goprooftheday #travelshots #traveltagged #travellers #iamtb #viagem

comment 130 star 3,247 February 2019