Loading...
Instagram Public Photos with #organik

#köycegizden #dogal #organik #taze meyveler #bir telefon kadar yakin #

comment 0 star 0 just now

Situasi bila muka bersih "ermmm nak try cream ni ah nak bg muka napak pinkish² flawless mcm kulit telur kena kupas"
.
.
situasi bila pakai cream memutih dan breakout "xpelah xflawless mcm org lain pin asalkan kulit dah xnaik jerawat terok😭😭😭"
.
.
auch stresnya la bla klit muka jd cmni...nk kuar jmpa org rmai pon sgan ni mcm ni...😕😕😕xpe mary kay ada ubatnya...meh bca... .
.
menurut dr zubaidi hj ahmad, "wanita yang memakai produk #pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami masalah #jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak. kulit yang rosak tidak mengandungi protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet.
.
.
namun ini hanya sementara. kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit menjadi bernanah.jika dah bertahun guna produk bermerkuri, kulit memerlukan sedikit masa untuk sembuh bila bertukar kepada produk semulajadi atau #organik.
healing process.
.
.
namun sayang. waktu inilah biasanya ramai yang kecundang. sabarlah sayang. yang #terbaik selalunya datang lambat. dannnn lebih baik lambat dari 'sudah terlambat...' kann😘
.
.
better u start with something than nothing... .
.
cik eca othman
0193661572
mary kay beauty consultant
.
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #mimpikita #leeyanarahman #asyalliee #zaloramy #leeyanaraya2018

comment 0 star 0 just now

Tarladan sofraya ,yöresel lezzetimiz olan ekmeğimiz satışta ☺️
.
.
.
🔔daha fazla doğal ürün paylaşımı yaptığımızda kaçırmamak için sayfamızı takip edin.
✉️ aklınıza takılan sorular için bize mesaj atabilirsin.
-
-
#kalite#doğal#yağlı#lezzet#doğa#organik#köy#köyden#yayla#amasya#istanbul#ankara#izmir#bursa#organik#ramazan#doğal #ekmek

comment 0 star 2 just now

##maşallah ##emek#azim#İstek#çalışmak#sonuç# başarı#damak tadı#%100#organik#tarım###

comment 0 star 0 2 minutes ago

Awak suka kopi?? suka lagi kalau kopi pada muka sampai buat jadi glowing 😍 tapi bukan boleh pakai di muka je tau di badan pun boleh ❤️ ___________________________________
#coffeescrubeli #coffeescrubtemyracle 🌸 harga asal: rm29
#temyraclerayamegasale2018 - harga sales cuma rm27 💕

whatsapp link diprofile 🤗

___________________________________

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap #bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin #organik #bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyracleklang #bebasjerawat #bebasparut #kulitputih #kulitcantik #beautyskin #kulithalus #kulitbaby #wedding

comment 0 star 1 2 minutes ago

Şehir hayatında sağlıklı beslenmek, bunu sürdürülebilir hale getirmek artık çok kolay. gekoo.com.tr'de yer alan gekoo süper pratik başlığı altından size en uygun olan seçimi yaparak okulda, evde veya iş yerinizde sağlığınızı koruyabilirsiniz. ekolojik üretimi ilkesi haline getirmiş gekoo ürünleri ile ekolojik tarıma ve çevrenin korunmasına katkıda bulunabilirsiniz. 🌎bizim ve gezegenimizin sağlığı için: #benimİçinİyigezegenİçinİyi #organik #çocukgelişimi #mutluçocuk #vitaminmineral #pratiktarifler #sağlıklıbeslenme #sağlıklıyaşam #beslenmeçantası #kahvaltı#diyet #fitness #fit #zayıflama #mutluluk#yoga #pilates #granola#sağlıklıatıştırmalık #gekoo #gekoorganik

comment 0 star 5 5 minutes ago

Kawan kita ni guna #coffeescrubtemyracle lah 🤗 kalau pakai sekarang dengan tengah #temyraclemegarayasale2018 mesti untung habis dan glowing habis 😍

___________________________________
#coffeescrubeli #coffeescrubtemyracle 🌸 harga asal: rm29
#temyraclerayamegasale2018 - harga sales cuma rm27 💕

whatsapp link diprofile 🤗

___________________________________

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap #bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin #organik #bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyracleklang #bebasjerawat #bebasparut #kulitputih #kulitcantik #beautyskin #kulithalus #kulitbaby

comment 0 star 2 6 minutes ago

Doğal topraklarda yetişmiş çitlembikleri topladık ve herhangi bir kimyasal işlem görmeden sizlere en saf haliyle sunuyoruz
.
.
.
🔔daha fazla doğal ürün paylaşımı yaptığımızda kaçırmamak için sayfamızı takip edin.
✉️ aklınıza takılan sorular için bize mesaj atabilirsin.
-
-
#kalite#doğal#yağlı#lezzet#doğa#organik#köy#köyden#yayla#amasya#istanbul#ankara#izmir#bursa#organik#ramazan#doğal

comment 0 star 5 6 minutes ago

@yalcnkardesler_organik_yumurta 🍳 #hoşgeldin #sehri #ramazan #satışı #başlamıştır #🤗🤗 ramazan sİparİŞlerİ alinir..#dogal #organik #köy #tavuk #köy #yumurta #🍳🍳 #🐓

comment 0 star 5 7 minutes ago

Son kayit !!
bayrama kadar yokuz ☡☡☡
🔴🔴dev paket 🔴🔴30 gunluk !!!!!!!
✔2 buyuk kutu bol kiymali manti
✔9 adet tuzlu toplar ( mis kokulu tuzlu kuru pasta)
✔6 adet cikolata soslu bitter kurabiye ✔2 adet 9 bezeli cicek ekmek
✔4 adet ramazan pidesi
✔10 adet bazlama
✔6 adet buyuk boy sandvic ekmegi(firin ekmegi gibi dilimlenebilir)
✔10 adet hamburger ekmegi

dolu dolu bu kolinin fiyati sadece 200 tl.... 🚫🚫🚫 bayram oncesi son paket son siparisler 🚫🚫
onumuzdeki hafta son siparisler !!!!! 2 hafta icin izninizi rica ediyoruz 🤗🤗🤗 🚫🚫siparis kabulu hafta sonu sona erecektir.... stoklarinizi kontrol ediniz 🚫

sadece paket siparisi ve paketteki urunlerden siparis kabul ediyorum.. (9 gorselden dilediginizi ayrica da siparis edebilirsiniz) paket icinde degisiklik de yapabilirsiniz... siparis icin whatsapp
0535 019 32 16
#dukan#turkiye#istanbul#form#yulafkepegi#unyok#unsuz#sekeryok#sekersiz#yagsiz#saglik#spor#plates#fitness#leslie#kilo#obezite#bikini#notvasyon#ramazan#iftar#sahur#yulafekmegi#dukanekmegi#seyirevresi#katkisiz#organik#yulaf#diyetisyen

comment 0 star 3 9 minutes ago

Bugünkü sürprizimiz vişneseverler için 🎉🕺💃🏻 fp vişneli muffin! - %100 organik vişne
- organik buğdayunu ve keçiboynuzu unu
- doğal ceviz yağı
- doğal elma suyu konsantresi
- Şekersiz
#muffin #vişnelimuffin #vişne #sourcherry #organik #şekersiz #keçiboynuzu #keçiboynuzuunu #cevizyağı #elmasuyukonsantresi #kadıköymoda #kadıköy #kadikoy #kadıköysokak #mahallemoda #kadikoymoda #bahariye #caferağa #organic #tatlı #sağlık #sağlıklı #sağlıklıbeslenme #healthyfood #healthysnack #istanbul

comment 0 star 5 9 minutes ago