Loading...
Instagram Public Photos with #organik
comment 1 star 299 2 days ago

📦🎁hakİkİ hakkarİ bali📦🎁 hakkaride üretilmiş birinci sınıf kalitede ballarımız bulunmaktadır🐝🌞🐝🌞 süzme bal, karakovan balı ve petek ballarımız mevcuttur🐝🌞🐝🌞 ballarımız gerçek çiçek balıdır🐝🌞 kapıda ödeme imkanı ile güvenli alışveriş fırsatı sunulmaktadır🎁📦🎁📦 siparişleriniz için lütfen mesaj atınız📦🎁📦🐝🌞 #bal #süzme #karakovan #hakkari #ordu #doğal #organik #yayla #enerji #sağlık #destek #kalite #vitamin #dinamik #sağlık #kalite #organik #harika #mükemmel

comment 0 star 168 11 hours ago

📦🎁karakovan bali📦🎁 karakovan bali; temel petek ilavesi yapılmaksızın, arıların kendi ürettikleri balmumundan oluşturdukları petek gözlerini bal ile doldurduktan sonra, peteklerin üzerlerinin sırlanmasıyla oluşan bal çeşididir. 🐝🌞🐝🌞 hakkari de üretilmiş birinci sınıf kalitede barkodlu ballarımız bulunmaktadır🐝🌞 süzme bal, karakovan balı ve petek ballarımız mevcuttur🐝🌞 ballarımız gerçek çiçek balıdır 🐝🌞 kapıda ödeme imkanı bulunmaktadir📦🎁 3 kilo üzeri alışverişlerde kargo ucretsizdir 📦🎁 siparişleriniz için lütfen mesaj atınız📦🎁 #bal #süzme #karakovan #hakkari #ordu #doğal #organik #yayla #enerji #sağlık #destek #kalite #sabah #kahvaltı #lezzet #kış

comment 0 star 220 19 hours ago

🐝🌞hakİkİ hakkarİ bali🐝🌞 hakkaride üretilmiş birinci sınıf kalitede barkodlu ballarımız bulunmaktadır🐝🌞🐝🌞 süzme bal, karakovan balı ve petek ballarımız mevcuttur🐝🌞 ballarimiz gerçek çiçek balidir🐝🌞 kapıda ödeme imkanı ile güvenli alışveriş fırsatı sunulmaktadır🐝🌞 siparişleriniz için lütfen mesaj atiniz 🎁📦🎁📦🐝🌞🐝 #bal #süzme #karakovan #hakkari #ordu #sekersizbal #organik #doğal#taze #kalite #sabah #kahvaltı #lezzet #cicek #petek

comment 2 star 248 Yesterday

🐝🌞hakİkİ hakkarİ bali🐝🌞 hakkaride üretilmiş birinci sınıf kalitede barkodlu ballarımız bulunmaktadır🐝🌞 süzme bal, karakovan balı ve petek ballarımız mevcuttur🐝🌞🐝 3 kilo ve üzeri bal alımlarında ücretsiz kargo imkanı bulunmaktadır🐝🌞🎁📦 kapıda ödeme imkanı ile güvenli alışveriş fırsatı sunulmaktadır✔🐝🌞 siparişleriniz için lütfen mesaj atınız📦🎁🐝🌞 #bal #süzme #karakovan #hakkari #ordu #sekersiz #organik #tercih #kalite #doğal #taze #uygunfiyat #birincieldensatış #lezzet #kış #sağlık #destek #enerji

comment 4 star 289 2 days ago

Karakovan sepet bal siparişleri hazırlanırken.. 🍯🍯🍯💛💛🍯🍯🍯 #karakovan #karakovanbalı #sepet #bal #ilaç #organik #şifa #special #natural #honey #breakfast #yummy #tasty #ankara #istanbul #sivas #pastırma #kavurma #sucuk #instagram #gurme

comment 51 star 208 2 days ago

Küçük prensten hepinize selamlar 😉 . . İp/yarn: yarnart jeans saçlar: kartopu pamuklu bebe tığ/hook: kartopu 2mm . #küçükprens #littleprince

comment 4 star 358 17 hours ago

Kışın geleceği yok artık yaz gelsin demez örenli o kışa gider 💣 @fthondr #organik #horon #kemençe #davul #zurna #tulum #org #kaval #yayla #kültür #ören #eynesil #giresun #karadeniz

comment 9 star 251 2 days ago

Testimoni alhaura beauty 😘 . jom rawat masalah kulit muka dgn set alhaura beauty. produk homemade tiada bahan kimia berbahaya 👏🏻😍 . . trial set hanya rm60 shj tau. nak cuba? whatsapp 010-9542369 😘

comment 1 star 2 3 minutes ago

Maca, a root that belongs to the radish family, is most commonly available in powder form and is very healthy. grown in the mountains of peru, it has been called “peruvian ginseng.” maca’s benefits have been long valued, and has recently been popularized as a supplement and food. #macapowder #organic #organik #medan #tokoorganikmedan #medanorganicshop #superfood

comment 0 star 1 5 minutes ago

Kebaikan scrub coffee mehlawo mencerahkan kulit dalam masa yang singkat mengebukan kulit membersihkan kulit secara semula jadi kulit lebih licin & dan lembut bak bayi mampu mebakar selulit (i likeeee) menghilangkan daki badan memberi urutan yang sempurna pada badan ( spa at home only.. jimaatt) memberi kesegaran kepada kulit dan badan merasa segar menghilangkan stress tiada bahan kimia 100% organik sesuai digunakan untuk lelaki & wanita memudarkan parut2 jerawat penggunaan yang konsisten boleh menghilangkan jeragat menanggalkan blackhead mengurangkan kemunculan jerawat berminat??? meh cepat2 order meh lawooo same2.. wasap terus ke www.wasap.my/+60134484631 #scrubs #scrubcoffeemurah #viral #bazarpaknil #homemadespa #scrubmurah #organik #bodyscrub #trending #naturalingredients #instaworthy #lifeworthy #slimmingworld

comment 0 star 1 5 minutes ago

Semalam twin mommy order claudea. wahh.. beshnya. doakan kakjah juga dapat twin😬😬😬 mommy kat luar sana. jangan takut nak guna claudea time mengandung. lagi bagus mencegah sebelum melarat. dah teruk, alahaiii susah nak pujuk. eh?! #claudea #strecthmark #nakkulitcantikluardandalam #nakkulitcantikjangankedekut #naturalbeauty #organik #sayajual #sayaguna #kusam #lembut #kulit #skincare #parut #selulit

comment 0 star 2 7 minutes ago

🎀 *najlaa serum*🎀 ========= *fungsi* ========= 💖 penjagaan rapi kulit allergy dan eczema 💖 mengecutkan jerawat 💖 memudarkan jeragat 💖 melembapkan kulit kering 💖 merawat psoriasis 💖 menghaluskan & melembapkan kulit 💖 menghilangkan kedutan, anti penuaan 💖 memulihkan & melembutkan kulit yang kering & kasar ============= *cara guna* ============= sapu pada kulit dan muka 2x sehari tak perlu guna banyak, dap dap dap sahaja dan sapu keseluruhan kulit dan muka #najlaababyskincare #najlaaserum #rawatanparut #bazarpaknil #seteczema #jualonline #sayajual #sayaguna #organik

comment 0 star 1 7 minutes ago

🌿 . ini dia nih promo awal tahunnya ashitaba seledri jepang!!! 🌿🌿🌿 . berlaku sampai 31 januari 2018 ya dear.. . . 🌿 pembelian 5 pcs teh ashitaba (netto 100 gr/pcs) dari rinjani ashitaba seharga @40 rb . ⏩ berhadiah 1 pcs sabun ashitaba dari rinjani ashitaba. . 🌿 pembelian 2 pcs teh ashitaba merk seledri jepang (netto 100 gr/pcs) seharga @60 rb ⏩berhadiah 1 pcs sabun ashitaba dari rinjani ashitaba. . . buruuuuannn pesaaaannn... jangan sampai ketinggalan ya ashitaba lover... 😊🙌🌿 . . mau free ongkir...??? bisa bangeeeetttt.... temukan ashitaba indonesia di: ✔ shopee, https://shopee.co.id/ashitaba.indonesia ✔ lazada, https://www.lazada.co.id/ashitaba-indonesia/?spm=a2o4j.prod.0.0.57cd91833lpcpy ✔ buka lapak, https://www.bukalapak.com/p/kesehatan-2359/obat-suplemen/herbal/dj4aif-jual-teh-ashitaba-100gram?utm_source=apps . atau bisa langsung pesan via: ======================== ☎call: 0811707712 📬wa: 081392979900 . . . . #sehatituashitaba #ashitabaforeveryone #ashitabawishyoulonglife #ashitabaindonesia #daunmalaikat #tomorrowleaf #angelicakeiskeikoidzumi #seledrijepang #ashitabasap #getahashitaba #yellowchalcone #antiaging #obatkanker #tehashitaba #herbal #organik #daunashitaba #antibakteri #antiinflamasi #jualashitaba #ashitabatea #khasiatashitaba #glaukoma #diabetes #kolesterol #antipenuaandini #antiaging #apaituashitaba #daunashitaba #obatawetmuda #kecantikan

comment 0 star 4 8 minutes ago

Salam & gud morning!! 💋 . dah mkn dreamzy snow uolls? kak sheen awal2 pagi dah mkn. hihi ni nak share sikit cara pengambilan dreamzy snow. boleh tgk kat pic tu ye. . yg penting minum air kosong secukupnya utk kesan maksimum. 💋 . #sheen #sheendreamzysnow #sheenstemcellserum #premiumproduct #dermatologicalproduct #formulationbymedicaldoctor #cantikmudasihatdengansheen #beautyskinisnowyours #beauty5 #beauty #stemcellproduk #antiaging #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #organik #produkhalal #kamigunakamipakai #kamijual #sheenlovers #testimonisheen

comment 0 star 1 10 minutes ago

Siap panen #sayuransegar#organik#fresh#lokasi lahansatu kesatuan dgn #calon homestay#

comment 0 star 1 10 minutes ago

Happy customer with happy feedbacksss 😄😄 segakkk dak customer kami nii 😍😍😍😍 😍senang pakai 😍senang blend 😍full coverage 😍hilang gatal kt muka 😍jerawat kecut !! bkn iols yg ckp okayy..customer yg "complaint" 😂😂 (swipe for photo of feedbacks) ramai dah fall in love sgt2 dgn foundation ni.. full coverage hbs semua parut cela semua tutup habis 😲spf 30 😲matte finishing 😲tutup pori 😲merawat jerawat sekaliii (ada royal propolis yg helokkk sgt utk rawat jerawat and parut) !! 😲full coveragee terukss 😲easy to wear harga cuma rm49.90 sahaja uolssss 😲😲😲 📲whatsapp +60173618359 📲whatsapp +60173618359 📲whatsapp +60173618359 #glowygorgeous #alhaalfacosmetics #foundationroyalpropolis #royalpropolis #viralfoundation #foundation #alhaalfa #sayajual #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkbuatanmalaysia #organik #kulitflawless #kulitglowing #flawless #bukanproduktimbangkilo #bazarpaknil #organicskincare

comment 0 star 2 12 minutes ago

Sheen super detox!! *********************** . "sakit kaki beransur hilang" - seno, kl . untuk info salah satu kandungan dalam sheen dreamzy snow adalah acai berry. jommmss baca keistimewaan acai berry ni : . 📌 ejen anti penuaan - muda sokmo tauuu!!. . 📌 mencegah kanser - insya'allah 😊 . 📌 menjadikan kulit segar - superb kann!! . 📌 melancarkan penghadaman - detox!!! . seeee acai berry mampu membersihkan usus dan memberikan pergerakkan usus lebih baik!! ia mampu mengeluarkan segala bahan tidak diperlukan disimpan didalam badan kita.. . so what are u guysss waiting forr??!! comesss!! grab them for u and your loved ones!!! 😍 . let's sheen together.. . nak tengok testimoni sheenlovers boleh click ------------------- #testimonisheen ------------------- . meh pm/dm/whatsapp akak 👇 . 💘beauty skin is now yours"💃🏻😘 . . . #sheen #sheendreamzysnow #sheenstemcellserum #premiumproduct #dermatologicalproduct #cantikmudasihatdengansheen #beautyskinisnowyours #beauty5 #beauty #stemcellproduk #antiaging #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #organik #produkhalal #kamigunakamipakai #kamijual #sheensale #salealert #eidsale

comment 0 star 1 12 minutes ago

Ini yang bestttt! dorang cakap kelemumur kurang lepas tu makin tak ada! what? ruginya tak guna dari dulu 😭 padahal bukan kita taktau, mostly shampoo komersial guna sls, silikon & paraben dalam pembuatan shampoo tu semua..sebab tu lah murahhhhhh dan banyak buihhhhhh..shampoo santan ni pulak pure santan, dan semua orang tau khasiat santan apa.. psttt, promo ada lagi tau. nak try, nak risik, jangan malu2 okay..kalau malu rugi 😭😭😭 #shampoosantan #homemade #shampoosantankl #shampoosantanoriginal #shampoosantankualalumpur #shampoosantanrawang #shampoosantanpuncakalam #natural #organik #wonderhairoil #santan #shampoo #kelemumur #rambutgugur #tipsrambutcantik #rambutsihat #coconutmilk #tipsrambutgugur #tipshilangkelemumur #rambutcantik #kualalumpur #petuarambutsihat #petuarambutcantik #viral #madewithlove #petuajagarambut #giftreview #salunmuslimah #treatment #hairtreatment

comment 0 star 7 12 minutes ago

👫boy/gurl, miss v🙈, mengandung👶...?? 📣semua boleh guna...!!😍👌 jom bagi kejutan untuk pasangan kita nak tak?? asyik hilang focus tau kalau tang tu dok tajam2 bak ang! 😫😫 💋💋💋 . encik abang puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? kita perempuan mesti kena jaga miss v kita. private part kita lah paling penting kan?😉 ape cerita kalau muka kakak kakak lawa tapi miss v tu tak cantik? tajam2 pulak..! oh no!!🚫😱 . meh admin nak share ilmu sikit tau. 👍👍 baek punya product utk hilangkan bulu bulu kita tanpa perlu bercukur 😍😍 . setiap hari suami balik rumah senyum sampai telinga, tkde lagi lepas office nk main futsal dengan kawan kawan, kt kedai mamak apatah lagi... . tapi admin nak tekan kan kat sini.., product kami ni untuk lelaki dan perempuan jugak. diperbuat khas untuk semua bulu2 di seluruh badan kita. cara nya semudah abc..!💪💪 . lagi besttnye tahan lama tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg bebulan bru tumbuh blik...! (ikut pd hormone kita..😆) candywax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉 . berminat...??? 🌸🌹💋 apa tunggu lagi..???😵😵😵💦 jom dapatkannya hari ini juga..!!🏃💨👍💖 . 💰harga exc postage 👉candy wax⏩rm35 📮postage : rm8sm/rm12ss . . 💌 pm sy terus atau 📱wassup "cw" ke +6014-5283888 🌸selamat menikmati saat indah anda bersama candywax🌹 . #candywaxbyrheaazuri #candywaxmalaysia #candywax #pakarcabutbuluabadini #mudah #selamat #organik #semulajadi #taksakit

comment 0 star 1 13 minutes ago

After cleansing - do apply your mist that can act as a toner. . then your face is ready for serum. serum helps treat your skin at a deeper level. . after that, finish it off with moisturizer. this will help seal the moisture . for consultation and order . 📲016-3664800 . #erbabeauty #erbawellness #erbawomen #jerawat #parut #homemade #handmade #handcrafted #homemadeproduct #naturalskincare #organicskincare #masalahwajah #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #organik #organic #bebasmerkuri #noalcohol #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kolegen #produkhalal #sajajual #sayabeli #goodthingsmustshare #viral #crewviral

comment 0 star 2 15 minutes ago

Puah hati makan bila beli cempadak balik goreng sendiri. lagi puah hati bile dapat diskaun dari penjual cempedak😄 dan lagi puas hatii bila mary jardin buat clearance sale. semua produk ada diskaun kaw kaw. sampai rambang mata nak pilih yang mana! 😬 #maryjardinbykakjah #nakkulitcantikluardandalam #naturalbeauty #organik #sayajual #sayaguna #beauty #kulit #skincare #parut #clearancesale #jeragat #jerawat

comment 0 star 2 16 minutes ago

Free gift untuk setiap pembelian 😍😍😍😍 . nak jimat postage ajak kawan-kawan join beli (2pcs free postage) . jommm berbibir pinkish sama-sama. katakan tidak pada bibir kering dan menggelupas eeeeuuuuu . w.app sis tehah segera 0174747558 . cod🚘 #penang 🌺seberang jaya 🌺 kepala batas 🌺 penaga 🌺 butterworth 🌺 juru 🌺 . #kedah 🌺 serdang , 🌺bandar baharu . #perak 🌺parit buntar . #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpenang #agentfaraalipbutterpenang #codpenang #posmalaysia #farahanimrazak #lipstik #kosmetik #organik #penang #seberangjaya #wudhukfriendly

comment 0 star 0 20 minutes ago

Buah naga memiliki kulit bersisik seperti kulit naga. tidak hanya memiliki fisik yang unik, buah naga juga memiliki rasa yang nikmat dan manfaat segudang. yuk masukkan buah naga dalam list makanan favorit kita. order yuk, info lebih lanjut hubungi cp 😊 #galaksiorganik #sayurorganik #sayurorganikmalang #organikmalang #organik #malangsehat #malang #ayosehatbersama #sehatituindah

comment 0 star 1 20 minutes ago

Time to brew kombucha! setelah di proses fermentasi antara 7 - 14 hari, teh kombucha siap dikonsumsi. bisa langsung diminum, ditambahkan es batu atau didinginkan di lemari es. . pada level berikutnya, anda bisa menikmati teh kombucha dengan sensasi fizzy/karbonasi dengan melakukan proses flavouring & secondary fermentation. #kombucha #scoby #tehkombucha #organik #bali #probiotics #fresh #healthy

comment 0 star 3 20 minutes ago

Nampak macam bunga melor kan? tapi versi sejambak uols. sebenarnya ni bunga geranium tau. salah satu bahan penting dalam detix mask ialah geranium essentials oil. minyak ni diekstrak dari batang dan daun tanaman geranium. menurut kajian, minyak geranium merupakan salah satu minyak terbaik untuk masalah dermatologi seperti kulit berminyak, jerawat dan dermatitis. sebab tu minyak ni sangat mahal. ~ disebabkan geranium essentials oil bersifat antibakteria dan antiseptik, bila di apply pada wajah ianya akan menghalang bakteria di kulit muka masuk ke dalam pores. sebab tu kalau konsisten guna detox mask, kulit yang breakout tu lama kelamaan akan pulih sebab essentials oil ni akan protect your skin dan kills bakteria dari terus merosakkan kulit uols. ~ ramai dah happy dengan kesan positive detox mask ni. tak kan nak tengok saje kan? jom cuba sekarang. ~ for fast respone dm /wasap 📲0189143348 ~ #agenttemyraclekotabharu #agenttemyraclebachok #agenttemyraclekelantan #ziebisnes ~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #temyraclekotabharu #detoxmask #geraniumessentialsoil #minyakessentials

comment 0 star 2 22 minutes ago