Loading...
Instagram Public Photos with #nomakeupchallenge

Приятно читать такие отзывы, уже от постоянных пациентов😍🙏💆 Кто видит изменения?! А кто угадает какую иньекционную процедуру выполнили и в какую зону, то тому подарок премиум-чистка hydropeptide💆💆💆repost from @sarontweya: ok week 2. met up with my favorite dermatologist again @dr.yakovlev and had him do a pumpkin peel on my freckly little face. he also set me a new challenge, no make up for a week. right now, my rash scars look like cute freckles at the moment but i'm anxious about the natural oily shine of my skin. it usually looks like i've poured cooking oil over my face without make up to matte it up. however, doctor says this too has a solution. imagine never picking up another make up brush forever... *gasp* www.profimarket.pro/ @profimarket #hydropeptide #hydropeptidepumpkinpeel #pumpkinpeel #freckles #skinpeel #skinrepair #nomakeup #nomakeupchallenge #profimarket

comment 26 star 1,261 18 hours ago

♀not a before or after, just two photos of the same girl trying to remember her beauty both ways --------------- ♀inspired by the #nomakeupchallenge and a lot of amazing b***s talking about makeup i decided to post these, which i've been apprehensive to do. -------- ♀like pretty much everything else women do, makeup and it's use is politicized. somehow both wearing it and not wearing it has become a radical statement. i tend to lean towards doing whatever makes you feel best, makeup is art and it's fun. and i'm not in the business to shame women for their body choices. although i do think it's important to see your value in a bare face too~~ --------- ♀right now i'm just learning to be comfortable with the face on the left and the right 😌🌸 --------- @nonairbrushedme @effyourbeautystandards #effyourbeautystandards #nonairbrushedme #nowrongway

comment 45 star 487 4 weeks ago

#nomakeupchallenge it's on!🤣

comment 5 star 76 19 hours ago

#nomakeupchallenge #naturalbeauty 😂😂😂😂😂

comment 0 star 54 7 hours ago

Bim salabim jadi syantik prokprokprok!!! girls, tunjukan the power of beauty saat lo bangun tidur yuk 😘❤ well aku bikin video ini biar cewek2 pede pamer muka flawless di socmed saat bilang *just woke up, no make up* padahal udah mandi trus touch up bentar pake make up natural looks dan rambut diacak2in gitu biar kaya orang bangun tidur beneran 😑 cintai diri sendiri karena ga ada cewek perfect di dunia ini dan jangan lupa minum yakk***llt tiap hari biar lancar pup. on frame: [duta kecantikan fauna, stepa dan sabana seluruh alam semesta] #nomakeupchallenge #loveyourself #권지용 #gdragongirlfriend #indovidgram #dagelantv #dagelan #mukandeso #ndeso #dutakecantikan #javanesegirl #indonesianwoman #asiangirls #asianwoman #fellasleep #wokeuplikethis #bukanvideoporno #hotvideo #hambuh #wesben #oraurusanku #syahrini #majumundurcantik #iklanshampoo

comment 9 star 59 10 hours ago

Friend of mine challenged me to take a photo face "naked". meaning: no makeup and no filters. i think now more than ever there is so much pressure on women (old and young) to look a certain way. truth is- everyone has blemishes and everyone at some point wishes they could change something about themselves. it's okay, but know that the way you are is unique and beautiful. so here is to less makeup/contouring and lip injections. we aren't all meant to look the same way! i challenge @lindseysmithaz & @lisacharisse to do this next! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 #natural #nakedface #nofilter #beautiful #nomakeup #nomakeupchallenge

comment 17 star 164 15 hours ago

After spending the day teaching the always gorgeous @theofficial_layne how to cover up her tattoos for modeling gigs and going makeup shopping, i couldn't help but do a mini photoshoot ♡ not one stitch of makeup and the girl looks like this! 😍😍😍😍 #teamnatural #nomakeupchallenge #shewins #girlswithoutmakeup #nofilterneeded #flawless #hotmodels #beautifulgirls #impromptuphotoshoot #amazingskin #hotblondes #mua #shoppingday #noteventrying #tjmodel #beautygoals #photographer #makeupartist #tattoocover #effortlessstyle #naturalhair #clientsthatbecomefriends #shesamazing #iwokeuplikethis #outdoorphotography #lamodels #mua #makeupshopping #girlsdayout👭

comment 2 star 225 20 hours ago

#letsbereal i don't wear makeup everyday. even a makeup guru and lipstick lover needs a couple days off. i look like this several days out of the week because i don't have to wear makeup when i'm home and chilling with my boys! and i that's one of the things i love most, being home with my boys instead of at work and paying someone else to be with my kids! 💙 oh and we love playing with some snapchat filters! haha too fun! 😂😂

comment 2 star 3 28 minutes ago

💪 #after #workout #realface #pimples #noapp #nomakeupchallenge 😂😂 #bestrong ปกติดี มีสิวเล็กน้อยถึงปานกลาง ประจำเดือนมาก้เยอะหน่อย แค่ไม่ชอบถ่ายหน้าตัวเอง..เข้าใจตรงกันมั้ยคะ จะอะไรเยอะแยะเนอะ😨😨 มันก็จะดราม่าหน่อยๆ

comment 3 star 3 2 hours ago

#nomakeupchallenge #naturalbeauty 😂😂😂😂😂

comment 0 star 54 7 hours ago

Kita pun nk sahut cabaran n***d face #nomakeupchallenge ... 😉👍 ambil ank blk sekolah (ehh ada bulu mata gugur la, ada org rindu 😁) ❌no mekap ❌no foundation ❌no powder ❌strictly no editing apps ❌no beauty camera ✔ 'o' scale beauty camera tetapi...tapi... nasihat saya.. jangan selalu atau kerap amalkan n***d face ni ye.. dalam keadaan cuaca yg terik, panas, lps tu 24jam ber air-con.:- adalah penyumbang kepada !🚩jeragat!!😱😱 🚩kusam!! 🚩kulit kasar!# 🚩penuaan sebelum waktu!! at least...yg wajib apply adalah uv sunblock!! walau malas mcm mana pun rajin kan!! . jangan dek kepoyoan kita nak 'natural beauty' sangattt kulit comot, tak sihat & menyesal.. tapi bila dah terlanjur sebelum ni tak pakai uv sunblock & muncul jeragat kecil n nipis, kusam cepat2 rawat .. dengan 👉✔glow c serum 👍👍👍 👉✔foundation uv sunblock ✔serum anti-jeragat, kusam ✔serum padam jeragat & glowing muka!! pm/dm @ wa 012-758 5790 sekarang !!!! #glowc #glowcserum #addalinbeauty #wanita #jeragat #kusam #johorfm #majalahpama #bazaar lihat di komen bawah⤵⤵⤵⤵

comment 0 star 12 8 hours ago

Consttant x @highglossindustries collaboration is live❣️ check it out with the link in bio 🔆🔆🔆

comment 2 star 83 8 hours ago

Bim salabim jadi syantik prokprokprok!!! girls, tunjukan the power of beauty saat lo bangun tidur yuk 😘❤ well aku bikin video ini biar cewek2 pede pamer muka flawless di socmed saat bilang *just woke up, no make up* padahal udah mandi trus touch up bentar pake make up natural looks dan rambut diacak2in gitu biar kaya orang bangun tidur beneran 😑 cintai diri sendiri karena ga ada cewek perfect di dunia ini dan jangan lupa minum yakk***llt tiap hari biar lancar pup. on frame: [duta kecantikan fauna, stepa dan sabana seluruh alam semesta] #nomakeupchallenge #loveyourself #권지용 #gdragongirlfriend #indovidgram #dagelantv #dagelan #mukandeso #ndeso #dutakecantikan #javanesegirl #indonesianwoman #asiangirls #asianwoman #fellasleep #wokeuplikethis #bukanvideoporno #hotvideo #hambuh #wesben #oraurusanku #syahrini #majumundurcantik #iklanshampoo

comment 9 star 59 10 hours ago

#nomakeupchallenge because why not? hello! i am doing art in my pjs!

comment 2 star 1 12 hours ago