Loading...
Instagram Public Photos with #nomakeupchallenge

Inilah pemenang challenge dari #nomakeupchallenge yuk follow orang orang hebat di atas ini • @esa8312@yobdita@indragusti16@sonia_sitompul04 berbanggalah kalian mempunyai rasa percaya diri yang tinggi, jangan malu untuk tampil biasa, malu lah jika engkau selalu menutupi kekurangan mu mungkin dengan menggunakan make up kamu bakal terlihat cantik&ganteng. tapi apa tidak lelah menjadi orang yg selalu perfectionis, ingat! manusia tidak ada yang sempurna berhenti untuk menjadi sempurna karena sebuah lontaran pujian, cukup menjadi manusia yang baik dan cerdas! mau sampe kapan kamu menutup kekurangan mu. kuncinya percaya diri! memperbaiki kekurangan bukan menutupi. buat yg belum beruntung jangan berkecil hati yaaa aku uda open follow untuk kalian. #nomakeupchallenge

comment 116 star 5,675 5 weeks ago

Gatau biar apa🙄🤭🤭 requested ya @antin_uha wkwkk yang mau request🤭 bisa kali dm video yg dimau cem apa wkwk @tiktokgeneration @tiktokers.id #nomakeupchallenge #tiktokgeneration #tiktokersid #tiktokindonesia

comment 65 star 904 4 weeks ago

From @indragusti16 __ yeahhh aku udah ikutan challenge dari @alkahfi.arifin kalian juga yuk buaaattt. just for fun yaaaa guys #nomakeupchallenge #musically #music #vidigw

comment 3 star 133 5 weeks ago

Хочется провалиться в сонное царство🌙🌨Правильный уход по утрам, сааамая большая чашка кофе и вот ты уже выглядишь как бодрый нормальный человек🤭Но на самом деле спать ужс как хочется. Всегда. #nomakeupchallenge #biothermrussia

comment 33 star 12,322 December 2017

#nomakeupchallenge @indragusti16 @alkahfi.arifin 👇🏻 ikutin anak kids jaman now 😂 #justforlaughs#justforfun✌#happyweekend

comment 39 star 1,799 5 weeks ago

Things used in the “no brush challange” •1 beauty blender •1 banana 🍌 •1 mandarin orange 🍊 •a couple of fingers •a handful of q tips 😂🙌🏾 @undiscovered_muas #nomakeupchallenge

comment 39 star 3,352 last month
comment 9 star 850 last month

Just playing around doing a turban 😅. sunday is no makeup day! bare face...n***d face. hey, no rules in fashion and it's up to your creativity. why not every women out there take this challenge! bare face, n***d face...no makeup, no contact lens, no eyelashes and stay original. let see your confident level. beauty is within and not by makeup. #nomakeupchallenge #bareface #nakedface #nomakeup #turban #makeupartist #creativedirector #confident

comment 0 star 8 24 minutes ago

豁出我的老脸发一张我的素颜,并且可能会在以下说一些打脸的话。 拍这张照片,没化妆没找角度,甚至头发也乱糟糟的,除了礼貌性的p了一下痘痘,这基本就是我本人了。 这张照片上的我,小眼睛肿眼泡塌鼻梁大鼻头,眉毛稀疏不对称,满脸都是肉,嘴唇上下薄厚不一样颜色深浅也不一样。 这张脸上暴露了太多亚洲人的长相的普遍的“缺点”,那些种族歧视中国人的咪咪眼等恶意满满的动作和语言也仿佛都指向像这样的一张脸上。但即便是这样,我也不因为这张脸自卑,也从不觉得因为这样一张脸我就该受到任何歧视,无论是谁在哪里。我也不觉得我应该为了迎合谁改变我的容貌。 这些年整容的技术越来越发达,从原来整了容要藏着掖着,到现在满街网红脸,一个整了容的人可以毫不避讳的告诉大家他整容了。只是从来不变的是,人们永远会把单眼皮整成双眼皮,会把鼻梁垫高,会把脸变小变瘦,会把嘴唇填厚。 整成什么样是每个人的自由,换一张脸可能会得到很多好处,可能会更有自信,可能会让自己心情变好,可能一生都会过的更容易,这是每个人的选择。但是,整的人越来越多,长得一样的人越来越多,整个社会的审美已经越来越往那个方向走了,这让我多少觉得有些可怕。 当一个人在决定要整容的时候,你可以觉得双眼皮的你自己好看,但请你不要说双眼皮就是好看,你可以说瓜子脸的你好看,但请你不要说圆脸的人难看,你可以说我为我整容而自豪,但请你不要说没整过容的人就是怕死就是没勇气,不敢为了美迈出第一步。美永远都应该是多元化的,而不是被特别的标准禁锢的。 很感谢父母给了我这样一张不那么符合大众审美的脸,就是因为这张脸,当大家听到我的名字时可以想起来我长什么样,可以记得我说话时脸上的表情是什么样,我真的特别特别感激。 说了这么多,其实我更想表达的是,当一个人为了一味迎合别人,改变了自己的容貌,性格,说话方式,政治立场等等,然后回过头对那些没有改变的人说,你不肯改变你就不如我,那这个人你就是个傻逼。😊 #nomakeup #nomakeupday #nomakeupchallenge #asian #chinese #hampshirecollege #antirasism #素颜 #素顔 #スッピン #すっぴん

comment 0 star 7 3 hours ago

#bffkosmetikhq #goingnatural #nomakeupchallenge #nudeface #nudelook #skinfood #vitaminc #glutathione #japansnowwhite dah lama xtengok #anakberanak kan. ini lah kami. jangan jemu tau tengok #feeyafariesya dan #anakdarasaya . bukan #selfie bagai ni nak tunjuk diri lawa. tu #syoksendiri namanya. ni tunjuk amik gambar bagai ni sebab nak tunjuk setelah ff buat #snowwhiteinjecion , ff xpayah risau my tak sekata #skin , xpayah risau pasal #openpores etc. now i can walk #confidentlybeautiful depan #public without pedulikan ada #foundation or not in my face. you know how #irritating it is to #makeup tak habis habis. seolah we have to fake ourself infront of people. now i can be me... walking around without makeup. yeayyy im not a #makeupaddict anymore. #lovingit #likesforlikes

comment 0 star 6 3 hours ago

I've been actually getting more comfortable not wearing makeup. it's been quite refreshing. #allnatural #nofilter #lovetheskonyourein #nomakeupchallenge

comment 13 star 85 6 hours ago

Who else needs donations towards their skincare needs 😂

comment 4 star 41 4 hours ago

Ladies be like "no makeup" well this is me without a filter.... and a stitch teddy i demanded for christmas off my parents .... dont judge me. stitch is awesome..... i mean who wouldnt want a super strong little blue dog who kicks b**t amiright!? 😍 ..... its no wonder im in therapy 😂 #therapy #nofilter #nomakeup #nomakeupchallenge #allnatural #thisisme #realmen #realme #liloandstitch #stitch #alien #stuffy #latenight #boredom #likeforlike #like4like

comment 0 star 3 5 hours ago

#nomakeupchallenge ❤️💍

comment 0 star 24 5 hours ago

I am better then i was .. i’ll be better than i️ am !!!! #enhancebykane #nomakeupmakeup #nomakeupchallenge #allblackeverything #youtuber #linkinbio #subscribers #hm #asos

comment 13 star 204 6 hours ago

#nomakeupchallenge been a week, tired of looking tired without make up lol 😝

comment 0 star 2 7 hours ago