Instagram Public Photos with #lawakan

Sempena hari jumaat ni abang ohh yeahhh nk share pantun islamik menarik yg boleh korang guna untuk memikat hati orang yg tersayang ohh yeahhh !!! tag kawan anda yg ada bf, gf, crush, skandal hahahaha .
#lawak #atukpesan #zonlawak #lawakhangit #lawakkerder #lawakterkini #lawakhambar #iglelakivsperempuan #sukanstar #siakapkeli #himpunanbahanlawak #askmeanything #ketawa #gelak #ohhyeahhh #dubsmash #penyampairadio #lawakan #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakgram #pickuplines #pantun #pantuncinta #ohhyeahhh #lawakan #pantunislamik

comment 92 star 10,131 17 hours ago

Nobita nak jadi super hero? (part 2) @kartunmalaysia1 🆙 __________________________________________
kalau nak tengok cerita kartun lawak dan best setiap hari sila like dan follow ig @kartunmalaysia1 support sampai 1k ♥️😍
__________________________________________
.
.
.
.
.
support 1k followers @kartunmalaysia1 ♥️
.
.
.
.
.
#kartunlawak #viral #malaysia #bestfriends #lawak #lawakhambar #babypian #rikisianjing #movies #explore #movienight #lawakan #kartunlawak #motivationalquotes #motifviralmalaysia #madlipz #kartunmuslimah #lawakbest #tag #cerita #ceritaseram #kartunlucu #doremon #didiandfriends #upinipin #ejenali #boboiboy #power #edits #repost #explorepage

comment 0 star 12 53 minutes ago

الله... !!! @milea7cha ❤️ masyaallah @milea7cha love ❤️ coment and share
follow➡️ @milea7cha
follow➡️ @milea7cha
follow➡️ @mileacha ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️❤️🕋
. .
.
.
.
.
#video #saveislam #ashraf #bclsinclair #videoviralindonesia #viral #viralindonesia #viralvideos #virals #kecelakaanmaut #indonesia #makbeti #dagelan #dagelanvideo #indovidgram #indovideogram #gerhanabulan #pesawatjatuh #beritaislam #lawakan #sholawat #gerhanamatahari #sholatgerhana #sholawatmerdu #indolawak #alfysaga#dakwahislamiah #coronaindonesia #corona

comment 0 star 10 2 hours ago

Hayya 'alal jihaad ! hayya 'alal jihad ! allaahu akbarr.. allaahu akbar!!!
.
.
seruan jihad telah digaungkan.. menangkan para mujahid atas kaum kafir harbi yang memerangi kaum muslimin di india dan seluruh penjuru bumi ini
#berbagisemangat
الله... !!! @milea7cha ❤️ masyaallah @milea7cha love ❤️ coment and share
follow➡️ @milea7cha
follow➡️ @milea7cha
follow➡️ @mileacha ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️❤️🕋
. .
.
.
.
.
#video #saveislam #ashraf #bclsinclair #videoviralindonesia #viral #viralindonesia #viralvideos #virals #kecelakaanmaut #indonesia #makbeti #dagelan #dagelanvideo #indovidgram #indovideogram #gerhanabulan #pesawatjatuh #beritaislam #lawakan #sholawat #gerhanamatahari #sholatgerhana #sholawatmerdu #indolawak #alfysaga#dakwahislamiah #coronaindonesia #corona

comment 0 star 11 2 hours ago

S3 marketing 🤣🤣
.
.
awokeawoke 🤭

tekan ❤️, dan mention teman kalian untuk saling berbagi informasi menarik


#prankindonesia | #ngakakkocak | #videolucubanget | #ngakakkocakvideo | #gombalanmaut | #gombal | #gombalanbaper | #prankgombal | #baper | #baperbanget | #moduskalem | #modus | #prank | #pranklucu | #prankster | #lucubanget | #lucuabis | #vigram | #indovidgram | #ketawangakak | #lelucon | #bikinngakak | #lawak | #lawaklucu | #lawakan | #komedivideo | #komedi | #komedilucu | #hiburan #makassarterkini

comment 6 star 19 2 hours ago

Masyaallah

الله... !!! @milea7cha ❤️ masyaallah @milea7cha love ❤️ coment and share
follow➡️ @milea7cha
follow➡️ @milea7cha
follow➡️ @mileacha ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️❤️🕋
. .
.
.
.
.
#video #saveislam #ashraf #bclsinclair #videoviralindonesia #viral #viralindonesia #viralvideos #virals #kecelakaanmaut #indonesia #makbeti #dagelan #dagelanvideo #indovidgram #indovideogram #gerhanabulan #pesawatjatuh #beritaislam #lawakan #sholawat #gerhanamatahari #sholatgerhana #sholawatmerdu #indolawak #alfysaga#dakwahislamiah #coronaindonesia #corona

comment 0 star 14 2 hours ago

Org sabar pasti menang haha😀😀😀
-
@makassar_receh
tekan ❤️, dan mention teman kalian —


#prankindonesia#gombal#gombalanbaper#gombalincewek#gombalanmaut#katakata#katagombal#videoprank#videogombal#videogombalan#videoviral#indonesia#yogyakarta#jakarta#palopo#makassar#ngakak#rayuan#rayuangombal#rayuanmaut#prankgombal#moduskalem#modus#lawak#lawaklucu#lawakan#hiburan#komedi#gombal#baper#prankgombal

comment 0 star 11 4 hours ago

Selamat bobo cantik guys⁣
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁⁣⁣
sudah tidak lucu adalah akun hiburan buat kamu yang sudah lelah menjalani hari hari ini,jika lucu jangan lupa follow @sudahtidaklucu ⁣⁣
⁣⁣
dulunya kami lucu,sekarang tau dah⁣⁣
follow dulu aja dah yak ⏩@sudahtidaklucu ⁣⁣
⁣⁣
temukan stl dengan keyword ini :⁣⁣
#lawak #lawakhambar #indolawak #videolawak #lawakhangit #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakan #lawakmalaysia #lawakterkini #lawakkerder #himpunanlawakmalays #lawakgram #lawaklucu⁣
#lucu #videolucu #lucubanget #lucuabis #fotolucu #lawaklucu #tiktok #tiktokmemes #tiktokindia #tiktokindo #tiktokhot #tiktokers #tiktokgirls #tiktokmalaysia#tiktokawekmelayu #budaktiktok

comment 0 star 0 7 hours ago

Adui pakcik 🤦🏼‍♂️ ⚫️
⚫️
⚫️
tag member korang yang perangai macam ni ‼️
⚫️
⚫️
⚫️ kalau korang nak cari baramg barang buncle yang jackpot korang boleh follow ig @mnky.bundle @mnky.bundle @mnky.bundle ‼️‼️‼️ stay tuned ‼️‼️
.
.
.
.

#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsijer

comment 0 star 46 8 hours ago

Tagg sikit member yg suka makan tu.😁 btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
.
.
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 126 star 516 8 hours ago

😅🤣

comment 2 star 11 8 hours ago

Ye ke, girl cuba komen skit🤔
.
.
.
#ceritabroken#hatikecai#tokwanmoveon#nakkongsi#nakbebel#nakfakta#nakpickupline#nakpesan#nakngepek#lawakan#lawakkeder#lawakgram#lawakhambar#tokwanmoveon#singgahsekejap#lawak#videolawak#atukpesan#lelakivsperempuan#igersmalaysia#vscomalaysia#dubsmashmalaysian#ceritabroken#mudahterhibur#nature#goodquotes #quote#himpunanlawakmalays,
#faktastarbucks

comment 0 star 3 8 hours ago

Kalau kalian nemu pria seperti ini, apa yang kamu lakukan....🤣🤣🤣
.
tolong bantu like ya kak, makasih.
.
suka dengan postnya?
👉 yuk follow @salam_ngakak
👉 yuk follow @salam_ngakak
👉 yuk follow @salam_ngakak
=============================
punya video dan gambar lucu? beri hastag di caption kalian #salam_ngakak dan #salam_ngakak =============================
#komedi #ketawa #koplak #luculucuan #kocakabis #rajangakak #ketawangakak #ngelawak #lucubangetkakak #lawakan #lucubanget #lawakjowo #luculucuvideo #ngakakabis #ngakakbanget #videogokil #memelucuindonesia #viralinow #videoheboh #kocak #dagelan #bikinramevideo #guyonan

comment 5 star 29 9 hours ago

[ awat pi lari irfan? awek cari x jumpa2. tlg tag irfan👇 ] ⁣
.⁣
.⁣
tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
follow us:⁣
@infolawak
@infolawak
@infolawak
@infolawak
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakan #lawaklucu #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakteroks #lawakterkini #lawakkeder #lawakkampus #lawakindo #lawakanlucu #lawakking

comment 55 star 273 10 hours ago

Hah mana satu korang nak? yg tengah paling hensem..🤤😁 btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
.
.
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 131 star 383 10 hours ago
comment 0 star 167 10 hours ago

So! jangan la gaduh skit putus.. biasa lelaki ke perempuan yg mudah give up ni??🤔🤔⁣
.⁣
.⁣
tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
follow us:⁣
@infolawak
@infolawak
@infolawak
@infolawak
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakan #lawaklucu #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakteroks #lawakterkini #lawakkeder #lawakkampus #lawakindo #lawakanlucu #lawakking

comment 8 star 525 11 hours ago

Aduhh sweet mcmni ke athirah panggil bf dia?😆🤣 btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
.
.
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 154 star 1,404 11 hours ago

Kau apa hal...!! papa
.
. 💖like 😉comments 😁 share
.
p/s : minta maaf dan halal kan ambil video korang.. ☺️.
.
.
follow... >
👌🤗@lawak.woi 🤗👌
@tujuh7viral
@fakta_mereciks
@fynawords
@faktaartikel
.
.
#paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya#lawakbatak #lawakan #lawaktahapdewa #videolawak#tiktok#tiktokmalaysia #lawak.woi #igersmalaysia #kelakar #jangankecam#gemokisawesome #ikutcarakita#sentiasabersyukur #naksentap #viralmalaysia #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazarpaknilmurah #fakta #lawakhambar#instafamous #motifviral #lelakivsperempuan #viralmalaysia

comment 2 star 63 11 hours ago

Tag sahabat lo .. #meme#rage#funny#ragecomic#indonesia#lucu#ngakak#zonabaper#tawa#lawakan#memecomik#dagelan#kocak#mmci#lawak#hiburan#memeindonesia#mci

comment 62 star 3,070 11 hours ago

Relationshit goals
.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
follow @dr_herp for more videos
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#dr_herp #h**p #meme #memeindonesia #instameme #ngakak #lawak #lawakan #guyonan #kocak #viral #videokocak #videokeren #videolucu #indonesia

comment 30 star 1,764 11 hours ago

Auto penuhin parkiran tiap hari
.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
follow @dr_herp for more videos
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#dr_herp #h**p #meme #memeindonesia #instameme #ngakak #lawak #lawakan #guyonan #kocak #viral #videokocak #videokeren #videolucu #indonesia

comment 5 star 1,970 11 hours ago

Endingnya... 😂😂
.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
follow @dr_herp for more videos
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#dr_herp #h**p #meme #memeindonesia #instameme #ngakak #lawak #lawakan #guyonan #kocak #viral #videokocak #videokeren #videolucu #indonesia

comment 31 star 3,301 11 hours ago
comment 0 star 125 12 hours ago

[yg x kuat semangat, jgn tgk smpi habis. nanti jatuh cinta sbb kena tembakan cinta awek ni👇] risau kena mati pucuk tnpa sedar? slide tepi skg, atau follow @minyaklintah.hq kalau nak rawat 😄
.
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.
.
kenapa admin suggestkan korang utk follow ig kt atas tu? kalau nak tahu, dorg memang pakar utk rawat masalah cepat tewas atau utk brader yg nak besarkan & panjangkan boboi secara sihat & semulajadi. bagi admin, yg ig ni memang terbaek dari yang lain. dah beribu yang cuba dan semuanya berjaya. kalau korang tak caye boleh cek out ig dorang sekarang. dan paling penting, selamat, sebab ada kelulusan kkm so korang tak perlu risau
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 206 star 3,655 12 hours ago

Huhuhuhuhuu tag member tu atau diri sendiri pun bole..🙄😭 btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
. .
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 337 star 4,211 12 hours ago

Cer tekan @. nanti timbul lah member tu..😏🤣😝 btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
. .
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 17 star 188 12 hours ago

Tag izati mohon bertabah.. kerna cinta tak semestinya bersama..😭 btw follow @femini.breastbutt atau slide ketepi kalau nk miss b cantik.
. .
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 116 star 809 12 hours ago
comment 40 star 6,691 12 hours ago

Shokkk dgn cctv 😅⁣
.⁣
.⁣
tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
follow us:⁣
@infolawak
@infolawak
@infolawak
@infolawak
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakan #lawaklucu #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakteroks #lawakterkini #lawakkeder #lawakkampus #lawakindo #lawakanlucu #lawakking

comment 8 star 346 12 hours ago

Itulah jenis orang yang patut kita contohi💪👊😁
.
.
.
#ceritabroken#hatikecai#tokwanmoveon#nakkongsi#nakbebel#nakfakta#nakpickupline#nakpesan#nakngepek#lawakan#lawakkeder#lawakgram#lawakhambar#tokwanmoveon#singgahsekejap#lawak#videolawak#atukpesan#lelakivsperempuan#igersmalaysia#vscomalaysia#dubsmashmalaysian#ceritabroken#mudahterhibur#nature#goodquotes #quote#himpunanlawakmalays,
#faktastarbucks

comment 0 star 3 12 hours ago

Kasi tagg sikit member yg teringin badan sado tu..🤣😝 btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
.
.
tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [produk viral] femini original dari @femini.breastbutt . sekali sapuan pun dah mula rasa tegang, bolat & mampat. sampai buah hati pun puji body makin seksi skrng.🙈
.
follow 👇 utk free tips & freegiveaway
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅resepi tradisional semulajadi.
✅bebas kimia.
✅kesan seawal 3 hari.
✅sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

comment 273 star 1,769 12 hours ago

Jilake pak cik ni, macam shial 😡😡

comment 1 star 345 Yesterday

Sape sini yg camni jugak 😅😂
.
uwaw
.
@planetlawak

comment 2 star 347 Yesterday

Warning! don't do this at home.

comment 2 star 183 2 days ago

Jilake punya budak. 😂😂

comment 3 star 362 5 days ago

Tag member korang yang jenis dapat benda tinggal member.. 😂😂

comment 5 star 663 6 days ago

Bila kerja rumah dah settle ni jadinyaa hhahahahahahahah .
.
.
.
.
. follow & like ya! @planetlawak thankyou 🥰
.
p/s halalkan min ambil video hangpa

comment 4 star 301 1 weeks ago

Tag ketua kelas korang 🙃🙃

comment 18 star 558 2 weeks ago

Hasilnya...adusss sakitnya jatuh macam nangka buruk

@planetlawak

comment 1 star 211 2 weeks ago

@planetlawak🔥

comment 3 star 322 2 weeks ago

Kesian adik tu. hahahaha
---
follow.... @planetlawak

comment 6 star 488 2 weeks ago

Betul ke?
.
.
follow: @planetlawak

comment 5 star 593 2 weeks ago

Fokus sebentar lagi pulang kerja .
.
.
follow: @planetlawak

comment 3 star 422 2 weeks ago

Hu'uh :v .
.
follow: @planetlawak

comment 1 star 384 2 weeks ago