Instagram Public Photos with #kurusbadan

Dilansir oleh geniusbeauty.com. penelitian pada 16.000 wanita dengan ukuran tubuh berbeda menunjukkan bahwa wanita gemuk lebih cerdas di bidang matematika, kimia, fisika dan ilmu lain.⁠
.⁠
mengapa wanita gemuk lebih cerdas dibandingkan wanita biasa? para ilmuwan dalam penelitian menyimpulkan bahwa wanita gemuk memiliki asam organik lebih banyak dalam tubuh mereka, sehingga hal itu berpengaruh pada kemampuan mental mereka. secara khusus, wanita gemuk memiliki asam lemak omega 3 lebih banyak dalam tubuh mereka. tidak heran jika otak mereka lebih 'cling' dibandingkan wanita bertubuh kurus.⁠

#gemuk #kurus #beratbadan #bandung #penggemuk #langsing #obatkurus #turunberatbadan #surabaya #penggemukbadan #diet #tipskurus #dietsehat #penambahberatbadan #malaysia #penggemukherbal #pelangsing #kurusbadan #naikberatbadan #penggemuktiens #pelangsingjakarta #maukurus #dietherbal #beratbadanideal #halal #penggemukalami #obatlangsing #kuruscepat #optrimaxplum #penurunberatbadan

comment 161 star 3,567 last month

Kepada wanita dan jejaka diluar sana.. dengar sini, issey tak main main kali ni.. issey jumpa dah benda yg boleh buat issey jaga diet, jaga makan, issey pun nampak kurus dah macam zizan razak 😂
.
lemak kat perut, kat dagu, kat lengan habis semua tebako 🔥
.
korang nak kurus kan? issey dah try @jmadvance.hq @jmadvance.hq
.
pasti kurusss 😎
.
#jmadvance #produkkuruskanbadancepat #jmadvancekopikurusbadan #kopikurusbadan #kopihijaukuruskanbadan #kopihijau #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #misikurus #jomkurus #kurustanpaberlapar #kuruskanbadan #kurustanpadiet #nakkurus #kurussebelumkahwin #kualalumpur #produkkuruskanbadan #igersmalaysia #vscomalaysia #kurusdengancepat #tehkurusbadan #kurusdarirumah #petuakuruskanbadan #kuruslepasbersalin #kuruscepatselamat #tipsdietsihat

comment 24 star 1,268 last month

Siapa sini student bolleh follow 🙋🏻‍♀
.
.
jom kurus secara online 🎯.
nak kurus sebelum tahun 2020?
.
klik link di bio ig utk info lebih details ttg program coaching online.
.
🌸coach umi
📲+60179585615
.
kurus dari rumah😍
.
#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #jomdiet #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #ctdk #dietsihat

comment 3 star 2,854 last month

Bagaimana mungkin tidak sarapan justru menyebabkan kegemukan? begini penjelasannya. tubuh kita membutuhkan gula yang cukup di pagi hari untuk mempersiapkan otak dan otot bekerja. gula tersebut didapat dari sarapan pagi. .⁠

tidak sarapan menyebabkan tubuh membongkar senyawa lemak dan protein dalam tubuh sehingga berubah menjadi senyawa gula. pembongkaran lemak dan protein ini akan menimbulkan rasa lelah dan kelaparan yang menyebabkan seseorang cenderung akan mencari camilan tinggi lemak atau makan siang dalam porsi sangat besar untuk mengatasinya.⁠

nah guys masih mau melewatkan sarapan?⁠

#gemuk #gendut #kurus #bandung #penggemuk #diet #bayigendut #langsing #obatkurus #surabaya #penggemukbadan #gendutcantik #tipskurus #malaysia #penggemukherbal #bikingendut #pelangsing #kurusbadan #penggemuktiens #lucu #gendutq #pelangsingjakarta #maukurus #halal #penggemukalami #bayi #kucinggendut #obatlangsing #kuruscepat #makassar

comment 157 star 10,054 last month

Resepi telur gulung ala korea.
.
protein murah tapi sedap. buat resepi ni!.
.
kredit @eden_table . anyway minggu ni mmg minggu telur sedunia. 😂😂 nanti saya buat minggu sotong sedunia lak pasni🐙
.

turn on notifacation supaya anda tidak ketinggalan posting tips dan info menarik setiap hari.
.
ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran sesi november. utk daftar segera klik link di bio ig @yatie.nadzli 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan coach yg bantu.
.
📲 coach yatie + 6017 977 2706 (whatsapp only)
follow @yatie.nadzli
#kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online
.

#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #dietstartmonday #mondayblues

comment 4 star 542 last month

Wah baru tau tips cepat siap .
tq @shuzanna.shoib share tips ni. baru jimat masa buat macam ni. try tips ni. kena biasakan benda yang tak biasa kita buat baru dapat hasil yang tak biasa dapat.
.
nak diet tapi tak sempat nak masak. sebenarnya tak tau cara je. gini nak turun berat badan menu mesti
✅ cepat masak
✅ jimat tenaga
✅ sedap!! ni paling penting
.
@shuzanna.shoib ni dah turun 28kg. follow tips turun berat dan menu diet best2 dia👇🏼👇🏼 .
@shuzanna.shoib
@shuzanna.shoib
@shuzanna.shoib

#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

comment 34 star 2,847 last month

Komitmen & konsisten!
.
situasi ni hanya akan terjadi pada orang yang betul-betul nekad untuk commit 100% dan bertanggungjawab atas diri sendiri sahaja.. of course dia akan cuba sehabis baik untuk 100% konsisten.. if not, tak akan dapat result macam tu.. 😉
.
nak kurus, nak ada bodyshape.. semua wanita nak.. cuma sekarang ni part nak commit tu sahaja belum setel.. tak sempat nak kata apa, alasan dah sebakul.. 😅
.
dalam video ni yang kita nampak 20% workout tu sahaja.. dah tentu yang 80% pemakanan tu dia memang all out.. if not, takde nak menjadi juga body tu.. 💪🏼
.
guys, never ever give up in ur dreams! it'll be really worth if u commit 100%! 🥰

comment 21 star 748 September 2019

Wah baru tau tips jimat masa memasak ni
.
tq @shuzanna.shoib share tips ni. baru jimat masa buat macam ni.
.
nak diet tapi tak sempat nak masak. sebenarnya tak tau cara je. gini nak turun berat badan menu mesti
✅ cepat masak
✅ jimat tenaga
✅ sedap!! ni paling penting
.
@shuzanna.shoib ni dah turun 28kg. follow tips turun berat dan menu diet best2 dia👇🏼👇🏼 .
@shuzanna.shoib
@shuzanna.shoib
@shuzanna.shoib

#hijriahomepreraya2019 #hijriahomeraya2019 #plussizemalaysia #confidencestartswithyou #eatclean #tipskurus #hariraya #menueatclean #mealplan #fitnessmeal
#kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #leftenanzana #resipimudah #jomkurus #dietstartmonday #bajuraya2019

comment 32 star 3,816 last month

Perghhhh 1set lost 6kg💃💃
.
sbb tu customer blh konsisten minum tiap2 hari
.
bukan rasa pahit payau masam xleh telan tau!
.
rasa mocha dan latte yg sgt sedap!
.
nak tau sedap mcm mana kena cuba lah!
.
sekotak rm49 jurrrrr
.
.
.
#datoaliffsyukri #greenteatime #kopikurus #diet #detoxwater #igshop #langsingsehatalami #bizzyboddycontourcream #teatoxmurahmalaysia #kerenggachocolateshake #fitnessmotivation #viral #wanitamuslimah #kurusbadan #slimmingworld #gemokk #losyenkurusmurah #xsdrinkkl #xsmocha #xslatte #losyenkurus #pilkurus #ubatkurus #lotionpanas #dherb #bodygoals #maxxslim #kopiratu #klubnalaleh #bazarpaknilonline

comment 0 star 0 1 minute ago

Detoks buah optrimax plum kering dari @buahplum_diet.id terbuat dari dari plum grade a dari taiwan, sudah difermentasikan dengan probiotik, puer tea, dan green tea untuk memblok & membakar lemak jadi...
✔efektif turunin bb 2-5kg dalam seminggu
✔melancarkan bab
✔menurunkan kolestrol
✔mengecilkan lingkar pinggang dan perut
✔meremajakan kulit
.
jadi tunggu apalagi, yuk detoks bersama dengan buah plum! usus yang sehat untuk hidup yg sehat!
.
7 alasan kenapa harus optrimax plum @buahplum_diet.id ?
🍑produk berbentuk buah masih dengan bijinya 100% herbal dari bahan alami dan bukan obat (bukan pil, bubuk, kapsul)
🍑sertifikat halal dan bpom lengkap
🍑aman, tidak ada efek samping & tidak membuat ketergantungan
🍑sudah sangat banyak testimoni yang membuktikan
🍑cara konsumsi praktis tinggal di makan setelah makan malam/makan terakhir seperti snack dan dibuang bijinya
🍑ready stock, pengiriman setiap hari free ongkir seluruh indonesia
🍑konsultasi gratis diet coach online selalu gratis!!!
.
free konsultasi, pricelist, order,
resseler, member?
.
kontak sekarang !
wa : 0812-9527-4747 (fast response)
.
mau sehat dan kurus?
ya di @buahplum_diet.id ♥️🤗
.
.
.
#caradietsehat #polahidupsehat #tipsdietsehat #buahplumdiet #plum #dietalami #kekeyirio #buahplumkering #sehatalami #menusehat #dietbuah #kekeyi #kuruscepat #ibukota #dietsehat #dietalami #optrimaxplum #dietplum #optrimaxmurah #kurusbadan #resepsehat #buahplum #kajian #dietherbal #hijrah #dietplum #jualplum

comment 0 star 2 33 minutes ago

Nak saya bantu ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
wasap terus ke drk 📲📲📲📲017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=================
❤follow ig @chlush_datodrk ❤like fb : chlush
❤google : chlush
❤youtube : chlush
❤twitter:chlush
❤blog: chlush
❤linkedin:chlush
❤pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
follow ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450.
.
tq gais 😘😘😘😘😘😘😘😘

comment 1 star 5 1 hour ago

Nak saya bantu ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
wasap terus ke drk 📲📲📲📲017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=================
❤follow ig @chlush_datodrk ❤like fb : chlush
❤google : chlush
❤youtube : chlush
❤twitter:chlush
❤blog: chlush
❤linkedin:chlush
❤pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
follow ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450.
.
tq gais 😘😘😘😘😘😘😘😘

comment 1 star 6 1 hour ago

Nak saya bantu ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
wasap terus ke drk 📲📲📲📲017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=================
❤follow ig @chlush_datodrk ❤like fb : chlush
❤google : chlush
❤youtube : chlush
❤twitter:chlush
❤blog: chlush
❤linkedin:chlush
❤pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
follow ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450.
.
tq gais 😘😘😘😘😘😘😘😘

comment 1 star 5 1 hour ago

Allhamdulillah syukur turun 7kg lepas minum jus deina❗
.
tak sangka, lepas kawen berat badan boleh turun smpai 7kg walaupun berat saya skrng dalam kategori ideal. jus deina bantu sya kawal selera makan tanpa berlapar.. terima kasih deina.
.
bagi akk yang ada masalah berat bdan, sya mmg rekemen untuk akk-akk cuba jus deina ni.
.
minum je dlu, korang pasti boleh berjaya. nak pakej promosi? klik link wasap dibawah...
.
wasap.my/601159913810/tanyajusdeina
.
#juskurussedap #deinaslimaxjuice #testimonideina #minumminumteruskurus #jusslimaxdeina
#kurusbadan #kuruscepat #kurusmudah #dietsihat #jusslimaxdeina
#juskurussedap
#justinbieber
#jus

comment 0 star 2 1 hour ago

Perbualan ringkas mengenai sihat bersama ustaz abdul halim.
bagi orang yang diuji dengan masalah kesakitan, sudah pasti tubuh badan mereka lemah, kurang selera makan, malah untuk nak senyuman juga terasa berat.

kita mesti ingat islam menyarankan umatnya sentiasa menjaga tubuh badan serta mengamalkan cara hidup yang sihat. kehidupan sihat itu juga adalah satu amanah dalam hubungan manusia dengan allah swt. di dalam satu hadis, rasulullah saw bersabda yang bermaksud: “kenikmatan pertama yang perlu dipertanggungjawabkan oleh hamba allah pada hari akhirat adalah pertanyaan, ‘bukankah kami menyihatkan tubuh kamu dan kami hilangkan dahaga kamu dengan air yang dingin?’ rasulullah saw menyambung: “tidak seorang pun diizinkan bergerak daripada kedudukannya pada hari akhirat sehingga dia menjawab bagaimana dia menghabiskan hidupnya, bagaimana dia gunakan pengetahuannya, dari mana dia memperoleh dan ke mana dia belanjakan hartanya dan bagaimana dia gunakan kesihatannya.” (diriwayatkan oleh at-tirmidzi)

turn on notifications supaya tidak terlepas tips2 terbaru @coach_maxnana & kepada anda yg serius nak loss weight, click link di bhgn bio utk mendaftar sebagai peserta sesi 52 (disember) .
coach max 0198669971
coach nana 0138270155
. **utk perempuan boleh wasap terus coach nana utk sebarang pertanyaan
.
http://slimfitfromhome.wasap.my .
#teammaxnana #slimfitfromhome #workfromhome .
#bajubesar #juhkurusonline #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #motifviral #atkins #kuching #saratok #turunberatbadan #lazada #mirafilzah #neelofa #tudungpeople #innersejuk #zalora #shopee #herbalifekuching

comment 0 star 1 2 hours ago

#32hari loss #12kg .
nak bersenam bagai takde masa, busy dengan keja hakiki, stress badan macam dipampam makin membolatt .
sis ni pilih minum xs latte & xsmocha tiap hari. lelamak dibakar dalam diam.
korang jangan risau
tiada kesan sampingan melainkan kesan badan semakin kecik. baju makin longgar.
tapii tapiii ada yang makin #ketat tau hikss
.
nak info meh ketuk pintu wtsp nadia kat link atas tu 😉
.
.
#kopikurusviral#teamakma #kurusuntuksuami #kurustanpadiet#slim #kurus #nakkuruskanbadan#jomkurus #jomdiet#perutbuncit #kuruslangsing #xsperfectdrink #xsperfectlotion #harqisempire #losyenkurus #losyenkurusmurah #losyenkurusmalaysia #kopikurus #kopikurusmurah #nakkurus #naksihat #nakcantik #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

comment 0 star 0 2 hours ago

Ada antara kita yg pikir... powerful supplement means x perlu exercise dan jaga makan..yg pting kurus...this is wrong wrong wrong... .
kita semua kena betulkan pemikiran : healthy lifestyle means eat right, right supplement intake with healthy fitness level
.
jom dm/ pm sekarang untuk dapatkan #wondertrimbyidealyst 😊😉
.
.
#doctorsecretrecipe #bydoctorsformula #slimminglainmacam #idealystxdac #byidealystteamafai #nakgemukjanganminum #wondertrimsingapore .
#kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox

comment 0 star 5 3 hours ago

Reposted from @tummyblastmalaysia (@get_regrann ) - disebabkan tindakan beliau untuk mencuba tummyblast, beliau dah berjaya turun 7kg dalam 20 hari!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
bila anda nak ambil tindakan seperti beliau? cepat bertindak sekarang dengan membeli tummyblast dan lihat perubahan pada diri anda sendiri!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tummyblastrawang #tummyblastgombak #tummyblastselayang #tummyblastsungaibuloh ##tummyblastkl #sorrysemuasayakurusdulu #kurussecarasihat #kurustanpaberlapar #kuruscantik #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia #kurusbadan #nakkurus #kuruscepat #badancantik #kurussihat #bodybuilding #bodypositive #slimming #slimmingworld #malaysia #indonesia #kurus - #regrann

comment 0 star 2 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 1 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 1 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

comment 1 star 1 3 hours ago

comment 1 star 0 3 hours ago

Rm100 jah tu 😍😍🥰🥰.
. nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 4 3 hours ago

Makan nasi berat tetap turun . waahh seronokknya.
.
bila ada xs perfect memang sangat membantu. jaga je kuantiti makan. lagi cepat awak kurus 👏.. awak nak kami bantu klik link bio kat atas ni 😉
.
.
#kopikurusviral#teamakma #kurusuntuksuami #kurustanpadiet#slim #kurus #nakkuruskanbadan#jomkurus #jomdiet#perutbuncit #kuruslangsing #kurussebelumkawen #sapusapukurus #xsperfectdrink #xsperfectlotion #harqisempire #losyenkurus #losyenkurusmurah #losyenkurusmalaysia #kopikurus #kopikurusmurah #nakkurus #naksihat #nakcantik #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

comment 0 star 0 4 hours ago

Nampak tak ada 7 amalam untuk sihat.. kita ni.. ada tak amalkan 7 perkara ni? .
cuba check dan ubah habits seharian tu
.
click link di bio untuk details program & personal training
certified personal trainer
coach lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#getidealbodyonline

comment 1 star 53 4 hours ago

Your big event is approaching? want to give a shot at losing a bit (or maybe more?) of weight before the year ends in 3 weeks? try to live by these tips for a few weeks! 🤸‍♀️👏 #uneeddis -
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom

comment 1 star 15 4 hours ago

“baby..baby..baby..im perfect for you”-perfect10❤️
.
.
apa tunggu lagi? dapatkan segera stok perfect10 ♥️😘
.
📞♥️watsapp untuk maklumat lanjut:
👉🏻 www.wasap.my/60176787929
👉🏻 www.wasap.my/60176787929
👉🏻 www.wasap.my/60176787929
👉🏻 www.wasap.my/60176787929
👉🏻 www.wasap.my/60176787929
.
.
#slimmingworld #kurus #emas916 #turun10kg #beratbadan #perfect10 by @a_aidaproduction #perfect10challenge #neelofa #emas #produkkurus #produkkurusmurah #cantik #mantap #badancantik #menangcincinemas #giveaway #contest #kurusbadan #misikurus #kurussebelumkawin

comment 0 star 2 4 hours ago

Siapa ckp makan luar tak boleh nk turun berat..kalau ada ilmu semuanya boleh..tiada lagi alasan untuk tidak turun berat .
kalau makan kat luar,cara mudah nk jimat kalori...ambik air kosong yg zero kalori..cuba kalau boleh elak amik lauk yg bergoreng .
tag & share dengan kwn yg nk turun berat tapi suka makan

comment 1 star 10 4 hours ago

Awk nampak dia pegang apa bila dah kurus tu?
yes yes yes!!! kopi kurus viral yg saya jual ni.
penangan power dia buang lemak dlm badan mmg tak mampu disangkal lagi dh sbb mmg power!! .
nak kurus?
whatsapp : 01128086498

klubna : rm39
laleh : rm39
combo klubna laleh : rm78
.
(harga belum termasuk postage)
pos rm10 semenanjung / rm15 sabah sarawak
.
klik link ni utk order https://wa.me/601128086498?text=info%20kopi%20kurus
atau
klik link whatsapp dkt bio utk order
.
#kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurustanpaberlapar #kuruskanbadan #kurusbadan #kuruslepasraya #tipskurus #tipsdietsihat #tipsdetox #tipsdiet #diettips #tipsdietsehat #foodtips #tipsmakansihat #diet #dietfood #dietkalori #dietsihat #dietplan #dietpuasa #dietkalorimalaysia #dietibumenyusu #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #makanandiet

comment 1 star 1 4 hours ago

Bagaimana mungkin tidak sarapan justru menyebabkan kegemukan? begini penjelasannya. tubuh kita membutuhkan gula yang cukup di pagi hari untuk mempersiapkan otak dan otot bekerja. gula tersebut didapat dari sarapan pagi. .⁠⁣
⁠⁣
tidak sarapan menyebabkan tubuh membongkar senyawa lemak dan protein dalam tubuh sehingga berubah menjadi senyawa gula. pembongkaran lemak dan protein ini akan menimbulkan rasa lelah dan kelaparan yang menyebabkan seseorang cenderung akan mencari camilan tinggi lemak atau makan siang dalam porsi sangat besar untuk mengatasinya.⁠⁣
⁠⁣
nah guys masih mau melewatkan sarapan?⁠⁣
⁠⁣
#gemuk #gendut #kurus #bandung #penggemuk #diet #bayigendut #langsing #obatkurus #surabaya #penggemukbadan #gendutcantik #tipskurus #malaysia #penggemukherbal #bikingendut #pelangsing #kurusbadan #penggemuktiens #lucu #gendutq #pelangsingjakarta #maukurus #halal #penggemukalami #bayi #kucinggendut #obatlangsing #kuruscepat #makassar

comment 0 star 0 4 hours ago

Istimewa buah oren!
oren adalah kandungan utama dalam perfect10 perisa oren♥️
.
.
wajib cuba tau! sekali rasa confirm nak lagi❤️♥️😘
.
.
“baby..baby..baby..im perfect for you!”♥️❤️😘
#slimmingworld #kurus #emas916 #turun10kg #beratbadan #perfect10 by @a_aidaproduction #perfect10challenge #neelofa #emas #produkkurus #produkkurusmurah #cantik #mantap #badancantik #menangcincinemas #giveaway #contest #kurusbadan #misikurus #kurussebelumkawin

comment 0 star 3 4 hours ago

Last day di istanbul turki ..
.
nak balik malaysia dah 😍😍🥰🥰.
@cznburak @cigdemkapukaya 😍😍.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 17 4 hours ago

Bestnya dapat balik semula ke malaysia 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰 @cigdemkapukaya 🤩🤩🤩.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 10 4 hours ago

Yeahhhh ... nak balik malaysia dah .. di airport istanbul turki 😍🥰🥰🥰🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 8 4 hours ago

Yeayyy ... nak balik malaysia dah 😍🥰🥰🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 9 4 hours ago

Susah senang bersama .
di airport istanbul turki nak balik malaysia dah 😍🥰🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 20 4 hours ago

Di airport istanbul turki 😍😍🥰🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 15 4 hours ago

Ready to fly back to malaysia 😍🥰🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 9 4 hours ago

Makan burger king di airport istanbul turki .. flight delayed 3 jam ke doha 😍🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 24 4 hours ago

Makan burger king di airport istanbul turki 😍😍🥰🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 20 4 hours ago

Tunggu di aiport istanbul nak balik malaysia 😍😍🥰.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 17 4 hours ago

Bekeng molek muka dia 😂😂😅😅😅😅.
.

nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 7 4 hours ago

Sesi grocery shopping....online coaching gofitwithme dec dah nak bermula.. dalam program kita di ajar bagai mana untuk memilih makanan yg terbaik.makanan yg terbaik adalah makanan yg lengkap dari segi nutrisinya
.
tag & share dengan kwn yg nk turun berat tapi suka makan
.
pendaftaran tambahan online coaching sesi december telah dibuka.slot sgt terhad.klik link bio @fakhrur_fizah untuk register

comment 1 star 16 5 hours ago

Dgn #wondertrim anda x perlu risau lagi makan makanan favorite anda yg diketahui mempunyai kandungan berlemak & berkanji serta berkalori tinggi , asalkan anda minum #wondertrim sekurang2 nya 1 jam sebelum aktiviti pemakanan bermula 😙😘✌🏼
.
.
#doctorsecretrecipe #bydoctorsformula #slimminglainmacam #idealystxdac #byidealystteamafai #nakgemukjanganminum #wondertrimsingapore #wondertrimbyidealyst #kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox

comment 0 star 6 5 hours ago

Freee laser buang tatooo drk .
.
nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 0 5 hours ago

Freee laser buang tatooo drk .
.
nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 1 5 hours ago

Freee laser buang tatooo drk .
.
nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 1 star 0 5 hours ago

Freee laser buang tatooo drk .
.
nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 1 star 4 5 hours ago

Freee laser buang tatooo drk .
.
nak saya bantu ? 💋
.
wasap terus ke drk 017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼️❤
=================
follow ig @chlush_datodrk
like fb : chlush
google : chlush
youtube : chlush
twitter:chlush
blog: chlush
linkedin:chlush
pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450

comment 0 star 0 5 hours ago

Masalah perut muncitt ni bikin stress tau boleh jadi orang salah faham. yelah ingat mengandung 4 bulan. rupanya mengandungkan lemakk 😆
.
macam cite sis ni
.
perut buncit sampai boleh park tangan. tapi laa ni letak tangan dah tergelincir. maknanya perut dah kempis. soronokknyaaa lahaiii.
.
baru 2 minggu consume xs perfect. bebaloii yakmat.
.
#kopikurusviral#teamakma #kurusuntuksuami #kurustanpadiet#slim #kurus #nakkuruskanbadan#jomkurus #jomdiet#perutbuncit #kuruslangsing #kurussebelumkawen #fighter3110 #sapusapukurus #xsperfectdrink #xsperfectlotion #harqisempire #losyenkurus #losyenkurusmurah #losyenkurusmalaysia #kopikurus #kopikurusmurah #nakkurus #naksihat #nakcantik #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

comment 0 star 0 5 hours ago

🔴 siapa lagi nak buang toksin !!🔴
🔴 3 hari lemak toksin keluar
🔴 7 hari berat turun 5 kg 🔴 1 bulan turun 20 kg. perut buncit jadi kempis , darah tinggi. kencing manis dan kolestrol dah turun

caranya cukup mudah.
nak berkongsi resepi dengan saya?
add/follow saya dulu : terus whatsapp link kami dibawah

whatsapp
http://www.wasap.my/+601121574996/info-akar-kayu
atau tinggalkan no.whatsapp untuk saya send info.. #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurusonline #dietatkinmalaysia #dietkenyang #herbakurus #100%akarkayu #kevinzahri #jomsihat #jomfit #jalanjalancarimakantv3 #gemuk #perutboroi#ctdk #menudiet#zumbamalaysia #sayanakcantik #kurusdalam2minggu #bazarpaknil #resepikurus #menukurus #carimakan

comment 0 star 1 5 hours ago

Tips  cara kuruskan badan dengan cepat dan berkesan " banyakkan minum air masak (bukan air bergula"

malu nak bawa botol air besar ke pejabat? takut orang ejek? kalau malu, sampai bila tidak akan kurus. ini kerana badan memerlukan banyak air. air ialah sumber semulajadi yang penting untuk kurus. setidak-tidaknya, minum 8 gelas air sehari.

toksin dalam badan menyebabkan lemak sukar dibuang. jadi untuk membuang toksin keluar melalui air kencing, minum sahaja air masak. mudah dan murah cara kuruskan badan dengan minum air bukan?
-
turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips 2 atau info daripada saya. -
nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan  yang betol? mudahnya kurus bila ada coach, ilmu & team support.

coach siti 01117817832
follow @sitikhatijah_fit25
#teamcoachsiti #teamcoacheyfa
#kurustuksihat #kurustanpaubat #kurusberkesan #kuruscantik #kurusonline #kurusbadan #tipskurus #kurustanpalapar #fit #fitness #stayfit #cleanfood #detox #workout #healtyfood #eatcleanmalaysia #dietselamat

comment 0 star 2 5 hours ago

Siapa suka travel & sedang bercuti sekarang??
.
.
jom share bercuti kemana tu??
.
.
turn on notifications ig@coach_farahsyahirah sekarang untuk banyak lagi tips kurus mudah secara online.
.
pendaftaran cabaran kurus online disember dibuka sekarang.klik link di bio ig@coach_farahsyahirah untuk pendaftaran.
.
📲coach farah 012-6032734

comment 1 star 9 5 hours ago

Satu2 nya produk slimming yg dihasilkan oleh doktor!!dr aesthetic terkemuka @draidilazry melalui kajian selama 12thn👨‍⚕️& dipopularkan oleh dato ac mizal @dacdatoac . 💯plant based, selamat & berkesan!!! wondertrim bukan sj mengekalkan bentuk badan menawan malah menyihatkan dan anti aging!! jom kurus,sihat,cantik dan muda dgn wondertrim rumusan 7 dlm 1 produk yg sudah tentu berbaloi utk w**g anda💰krn anda xprlu brbelanja 3,4 jnis produk utk mndapatkan smua hasil di dlm wondertrim💃 hebat bukan???. 📲📲wana sd 0192607768 .
follow ig @wondertrim_slimming .
postage seluruh semenanjung/sabah/sarawak/brunei/singapore 📦📦📦📦 .

cod 🚗 🚙 🚘 🚗 🚙
nurul stokist penang 0137374064
salina stokist sabah 0165893886
ayie stokist alor setar 0192424881
jaa stokist setapak kl 0182076838
fahmi stokist ampang kl 0193517614
kak engku stokist gombak/greenwood/sentul
01160955941
nadia stokist cyberjaya/putrajaya/dengkil 0176904707

dyana agent penang 0175146865
azrin agent penang 0163891362
amy agent kangar 0143018541
hafzan agent w/maju,melawati,setiawangsa 0135066227
soleha agent selayang/gombak/segambut 0172984165
fadlina agent bukit jelutong
0163224017
jamy agent klang/shah alam
0172022269
azlina agent sg buloh/ shah alam
0123378841
khairi agent terengganu 0199761888
haryani agent sabah
0164514414

#kurussihat #diet #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

comment 0 star 4 5 hours ago
comment 0 star 0 5 hours ago

Nak saya bantu ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
wasap terus ke drk 📲📲📲📲017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=================
❤follow ig @chlush_datodrk ❤like fb : chlush
❤google : chlush
❤youtube : chlush
❤twitter:chlush
❤blog: chlush
❤linkedin:chlush
❤pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
follow ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450.
.
tq gais 😘😘😘😘😘😘😘😘

comment 0 star 5 6 hours ago

Nak saya bantu ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
wasap terus ke drk 📲📲📲📲017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=================
❤follow ig @chlush_datodrk ❤like fb : chlush
❤google : chlush
❤youtube : chlush
❤twitter:chlush
❤blog: chlush
❤linkedin:chlush
❤pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
follow ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450.
.
tq gais 😘😘😘😘😘😘😘😘

comment 0 star 3 6 hours ago

Nak saya bantu ? 💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
wasap terus ke drk 📲📲📲📲017-9211450
.
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
www.wasap.my/60179211450
=================
https://bit.ly/2e7140m
https://bit.ly/2e7140m
.
=================
nak order online pun boleh ‼❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=================
❤follow ig @chlush_datodrk ❤like fb : chlush
❤google : chlush
❤youtube : chlush
❤twitter:chlush
❤blog: chlush
❤linkedin:chlush
❤pinterest: chlush
==============
===============
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
follow ig rasmi : @chlush_datodrk
================
.
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450
drk 017-9211450.
.
tq gais 😘😘😘😘😘😘😘😘

comment 0 star 3 6 hours ago

At dea april, we want to help you reach your goals and look as good as you feel - naturally 🌱. that's why our fomula is packed with powerful 💥 8 slimming ingredients famous for their health benefits & f*t burning abilities. we also promised to deliver a product that fits your busy lifestyle (1 sachet per day)! 👏 get your hands on our super effective uneeddis that has changed the whole slimming game 👊 #uneeddis -
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom

comment 1 star 19 7 hours ago

Aura dia... mashaallah.. #uneeddis

comment 3 star 32 10 hours ago

Cuba like and tengok anda dapat no berapa??
.
coach farah 012-6032734

comment 1 star 15 11 hours ago

Promo tambahan
promo terakhir akhir tahun dari tanggal 02 desember-05 september

kamu udah dapet bonus extra : 🌟 free e-book penggemuk badan senilai 299,000
🌟 video dan terapi penggemuk badan
🌟 top secret menggemukkan badan 7-30 hari 🌟 free bimbingan dan konsultasi sampai ada hasil
🌟 voucher senilai jutaan rupiah 🌟❤ bonus extra ovo/gopay rp. 100.000 khusus untuk 3 orang pemenang!

mantapp banget ya promonya 😘

promo hanya tersedia 30 paket untuk promo terakhir hari ini :) anda sudah sangat tau kan bahwa setiap kita mengadakan promo cepat sekali habis 😱

siapa cepat dia pasti dapat!

order sekarang dan maksimalkan promonya! 👇👇👇
#revolusiakhirtahunku

comment 1 star 4 13 hours ago

Cukup 200rb,,,ku kirim paket penggemuk ke alamatmu😂😂😂
#kurusbadan #pengengemuk #cungkring #obatkurus herbal

hub 081291372404

comment 0 star 5 Yesterday

For those didn't get the memo: we are now on sale! get as much as 12% off from the normal price (save up to rm 28.80)! so giddy up guys, the promos will end anytime soon without prior notice 🙊
-
link in bio 💜
-
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom

comment 1 star 10 Yesterday

Dah balik keje ke tu??boleh buat simple workout ni kat rumah.
.
.
turn on notifications ig@coach_farahsyahirah sekarang untuk banyak lagi tips kurus mudah secara online.
.
pendaftaran cabaran kurus online disember dibuka sekarang.klik link di bio ig@coach_farahsyahirah untuk pendaftaran.
.
📲coach farah 012-6032734

comment 1 star 19 Yesterday

Choose uneeddis as your slimming partner to keep your weight at bay! with all the reasons enclosed here, we don't think you have any reason not to get uneeddis. plus, we're currently on sale 🥳
-
link in bio 💜
-
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom

comment 1 star 14 Yesterday

Anyone else has old clothes you miss to wear? she's very lucky to be able to feel this happiness again 🥰
-
link in bio 💜
-
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom

comment 1 star 9 Yesterday