Instagram Public Photos with #jomkurus

Sebenarnya semua orang cantik, menawan.. cuma lemak je yg menutupi kecantikan itu
.
apa kata kita fokus kurus sihat bulan ni.. biarlah orang cakap apa, kita buat yg terbaik utk kurus sihat inshaaallah
.
#kurussihat #jomkurus #kurus
#jubah
#mirafilzah
#coachismailayu #eatfitonline

comment 14 star 1,592 Yesterday

Masyaallah very inspiring!! ❤️ .
.
dalam apa sahaja yang kita lakukan , mohonlah pertolongan darinya .
.
always, always ask allah ❤️ .
.
nak kurus pun, mohon jugak pertolongan daripada allah
in shaa allah
bukan setakat kurus je kita dapat, tapi macam-macam rezeki allah bagi kepada kita
.
kunci nya sabar dan solat la selalu
bila dalam hati kita ada allah, in shaa allah semua flow .
.
click link @ameer.zura in bio untuk program gfno. program diet online kurus sihat
.
please like | comment | share
.
#getfitnowonline #teamameerzura #satukanrasa #foodie  #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietkalori #jomkurus #tipskuruscepat #kelasbaking #hantarankahwin #makanandiet #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #khaibahar #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #singaporeairlines #terimaakuseadanya #putrajayafood #dramasweetdreams #mirafilzah #sitinordiana #gegarvaganza

comment 11 star 4,353 3 days ago

Kalo balik kampung sampai tengah malam, rumah dalam hutan pastu kau tak jumpa cari benda nie. you know how it feel 😭😭
.
.
turn on notification supaya tidak terlepas tips2 penting
.
share & tag kawan2 yg sedang berdiet
.
pendaftaran kurus online coaching season 53 sesi januari 2020 sudah dibuka!!🔥🔥🔥🔥
.
turun berat itu mudah dengan ilmu. lets start our amazing journey together! 🤝🤝
.
klik link di bio ig saya utk mendaftar
.
@polo_kinin
@polo_kinin
@polo_kinin
.
coach polo ➡ 019 4752865
#kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online
.
.
#kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean #kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

comment 39 star 3,461 2 days ago

Masya allah ❤❤
.
.
datangilah masjid untuk solat subuh walau dengan merangkak.
tak sempurna bukan alasan tak boleh solat. bersyukurlah untuk kita yang diberi fisik sempurna.
.
.
#muhasabah #insaf #backtoallah #subuh #jomkurus #makansihat
#janganlupangaji #imammuda #iramabananan #quran #nasehat #muzammilhb #alafasy #ammartv #morottal #palestina #indonesian #belajarngaji #london #rahmatour #taqimalik #quranquotes #pencintaquran #quranpenuhiudara #hadist #haji2019 #adhuha #haji #almulk

comment 5 star 990 Yesterday

Tak sempurna bukan alasan tak boleh solat. yang sempurna ni apatah lagi kena lebih banyak buat solat. bukan yg wajib je, yang sunat pun kena buat. tanda syukur nikmat allah bagi kt kita.
.
.
@haliza.akmar
@haliza.akmar
@haliza.akmar .
.
.
info & tips follow @haliza.akmar .
.
.
#muhasabah #insaf #backtoallah #subuh #jomkurus #makansihat #kurusbadan #kurusonlinecoaching #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #ctdk #kurus #kurussihat #kurussebelumkahwin #dietmalaysia #kempisperut #dramasweetdreams
#teamcoachyatie #tipskurus #dietsihat #jjcm #sayanakkurus #mirafilzah #tv3 #astro #kurusselamat #makansedap

comment 116 star 20,199 2 weeks ago

Tahun 2019 bakal melabuhkan tirainya dalam masa beberapa hari saja lagi. pasti ramai diantara kita yang sedang sibuk menulis senarai azam untuk dikecapi setibanya tahun 2020.

selain daripada azam untuk berhenti merokok bagi perokok-perokok, azam untuk menurunkan berat badan atau kurus juga adalah merupakan salah satu azam yang popular dan paling diinginkan kebanyakan daripada kita.

nak kurus?

sangat penting! elakkan makanan bergoreng, berminyak, berlemak, makanan laju (fast food) & sewaktu dengannya. elakkan juga makanan dalam tin & makanan yang telah diproses seperti daging burger, nugget dll.

buat apa nak diet kalau benda boleh makan⁉ makan tapi beringat bosku.
freaky fitz kan ada💃
.
say no
⛔perot buncit
⛔peha besaq
⛔dagu berlapis

promosi december grab 2 botol freaky fitz free shaker + free cod
.
jom whatsapp kami cod kat hampa laju2
.
pasti kurus dgn freaky fitz🙋‍♀🙋‍♀🙋‍♀
.
💯trusted seller
👍fast reply
👍best service
❤pos seluruh malaysia‼
.
click link kt bio atau wasap for fast reply.
cod penang@butterworth 🔥🔥🔥
🚘 bukit mertajam
🚙 permatang tinggi
🚘 simpang ampat
🚙 kulim(mcd giant)
🚘 sungai dua(petron)
🚙 juru
🚘 butterworth
🚙 prai
🛩 fast delivery entire malaysia
wasap mr.ryzal- 017-5438578 😎

#mestikurus#freakyfitz #freakyfitzkl#freakyfitzpenang#nakkurus#hadapsampaijadi#noradanish#vape #samtilla#shaheizysam#bukitmertajam#jomkurus#astro#mediaprima#y150 #kekalfitbersamafreakyfit#freakyfitzpenang#freakyfitzhq#20daychallenge #uitmpp #honeyjuana #2020 #gemuk #nakkurus

comment 0 star 0 35 minutes ago

Stok #demicawhiteninglotion dekat hq laju je habis. so now dah restok balik. kalo habis kali ni pon kami just amik pre order je. siapa cepat dia dapat. 😉

boleh tak jelaskan lebih details kenapa dan mengapakah selalu tak cukup stock? adakah diorang telan? or sebab lotion ni best lain dari yang lain? 🤔 . haha

yang dah guna je tahu luar biasa lotion ni. jom dapatkan demica lotion. free mask chuolss

siapa boleh teka kenapa #demicawgiteninglotion selalu habis?

jawapan super power dapat free #babydemica yang tengah viral sekarang ni 💃🏻 #demica #demicantik #ingatkurusingatdemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicapromosi #demicasale #demicaterengganu #demicacodterengganu

comment 0 star 1 1 hour ago

Apa tu #babydemica ? sekali sapu dah glowing putih gebu 😍🥰 .

tadaaaaa saat yang ditunggu tunggu telah tiba, jeng jeng jeng............ perkenalkan #demicawhiteninglotion , lotion spray pertama di malaysia tanpa aerosol dan mempunyai kkm, so sangat selamat digunakan tanpa perlu ragu ragu 💃🏻 .
.
#demicalembahsireh #demicawhiteninglotion #demicasupplement .
#demicamixberry #demicacoklat #demicalotion#demicatestimoni #demicafeedback #testimonidemica#feedbackdemica #demicacodkl#demicacodkualalumpur #coddemicakl#coddemicakualalumpur #jomkurus#demicacantik #ubatkurus #produkkurus#kurussihat #diet #fairfit #kurus #injectkurus#nanosalt #dietsihat

comment 0 star 1 1 hour ago

“kulit semakin cerah sekata dengan @fbeaushot 🤩😍
.
korang jom dapatkan fbeaushot sebab korang akan nampak perubahan dalam masa 7 hari je. skin korang akan berubah menjadi sangat sempurna cantiknya tau! mmg lain dari yg lain supplement #fbeaushot ni
.
jom dapatkan sekarang!
.
sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0122255506
📲 0122255506
📲 0122255506 .
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fbeaushotjb #ilatrudollyjb

comment 0 star 0 1 hour ago

“kulit semakin cerah sekata dengan @fbeaushot 🤩😍
.
korang jom dapatkan fbeaushot sebab korang akan nampak perubahan dalam masa 7 hari je. skin korang akan berubah menjadi sangat sempurna cantiknya tau! mmg lain dari yg lain supplement #fbeaushot ni
.
jom dapatkan sekarang!
.
sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0122255506
📲 0122255506
📲 0122255506 .
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fbeaushotjb #ilatrudollyjb

comment 0 star 1 1 hour ago

“kulit semakin cerah sekata dengan @fbeaushot 🤩😍
.
korang jom dapatkan fbeaushot sebab korang akan nampak perubahan dalam masa 7 hari je. skin korang akan berubah menjadi sangat sempurna cantiknya tau! mmg lain dari yg lain supplement #fbeaushot ni
.
jom dapatkan sekarang!
.
sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0122255506
📲 0122255506
📲 0122255506 .
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fbeaushotjb #ilatrudollyjb

comment 0 star 0 1 hour ago

Betul ke measuring tape ni lagi bagus dari penimbang berat kalau nak tengok progress?
-
pagi tengahari petang malam asyik naik penimbang, stress apasal berat asyik berubah2.
-
berhenti fokus kepada penurunan angka atau nombor di penimbang sahaja tetapi fokus kepada penurunan lemak juga.
-
" macam mana i nak tahu lemak dkt badan ni dah turun? "
-
pertama, boleh beli penimbang di fitness store. penimbang yang membolehkan kita track rekod penurunan peratus lemak.
-
kedua, ukur badan. perhatikan setiap inch loss.
-
no problem kalau nombor di penimbang statik, tetapi ukur lilit peha pinggang punggung lengan berkurangan. congrats! korang berada di landasan yang betul.
-
berhenti jadi obses dengan penimbang. 1000x timbang pun berat korang tetap akan sama kalau tidak jaga pemakanan.

#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #jomkurus

comment 0 star 0 2 hours ago

Saya akan bongkar rahsia bagaimana saya boleh turun berat badan sebanyak 18kg.

untuk pertanyaan & pendaftaran terus direct wsap : 012-26828341
or klink link bio @mismahiyah

saya akan guide anda untuk turun berat badan. one to one choaching untuk bantu anda.. jangan tunggu lagi.... boleh kurus secara sihat...bonus ya body menjadi fit sudah pasti.

#kurussihat #nakkurus #motivasikurus #jomkurus #kuruscepat #tipskurus #makanansihat #kuruscepat #kurustanpalapar #semangatkurus #kurus2018 #kurus2019

comment 0 star 2 2 hours ago

#repost by @shaheizy_sam.
sapa2 yg dok dlm #20daychallenge msty dok dlm situasi mcm ni kan. haha... sabaq st, esok dh dpt berat yg hampa nk mkn la smpi terbalik meja pon noh.. ms tu ka hampa msty rs syg ngat aih nk mkn,pnt2 bg kuruih p order lemak balik 😁 tp skli skala tu xpa la. ⚡fast respons /🛒order :
mrs. iman fitroni 🙋
www.wasap.my/+60134209614/sayanakfreakyfitz

#freakyfitz #mestikurus #mestikurus #samtilla #shaheizysam #shuibsepahtu #zizanrazak #noradanish #michaelang #riezmankhuzaimi #shuk_hotfm #jomkurus #20daychallenge #freakyfitzviral #hadapsampaijadi #kekalfitbersamafreakyfit #freakyfitzhq #freakyfitzkl #freakyfitzperak #freakyfitzperlis #freakyfitzselangor #freakyfitzkedah #freakyfitzpenang

comment 0 star 3 2 hours ago

Kelas basic free secara online pemakanan dan senaman percuma di buka !! siapa nak?? 💪🏻 terus masuk ke link 👇👇👇👇👇
.
.
.
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

untuk memudahkan proses pendaftaran

or reply " saya nak coach " .
.

coach wan hasni 0173086001
.
.

mudahnya kurus bila ada
1. ilmu
2. coach
3. group support
.
.

dalam advance coaching transformasi kurus online semua kita ada 😍 semuanya .
.
.

jom follow ig
@coach_wanhasni
@coach_wanhasni
@coach_wanhasni
.
.

untuk👩🏻‍🏫 program nak kurus!! tips kesihatan, 👩🏻‍🔬senaman 🏃🏻‍♀dan meal plan ikut macros 🍱🥗
.
.

#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #eatclean #onlinecoaching #turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia
#kurustanpaberlapar #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #weightlosschallengeonline #gombak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing #coachwanhasni #teampowerfitmalaysia

comment 0 star 0 2 hours ago

Orang kata, a happy belly = a happy mind = a happy heart 💖 siapa setuju? .
kalau amy, memang setuju sangat. bila kita tak ada toksin berlebihan, lemak dekat perut, tak ada perut buncit dan paling penting sistem penghadapan pun jadi lagi bagus, what else can make me happy, kan? sebab bila buncit, akan buatkan amy jadi down dan malu. samalah jugak bila sistem penghadaman tak betul, amy akan jadi lemau, sakit kepala dan tak ceria.
.
amy pun macam korang jugak, tak setiap hari makan buah-buahan atau makanan berserat. sebab tu penting sangat untuk amy consume bella squeez ni setiap kali sebelum tidur malam. amy akan bangun pagi dengan rasa fresh, yakin perut jadi flat, happy sebab penghadapan amy lancar dan amy jadi sangat energetic. dan paling best, boleh bantu amy untuk maintain berat badan amy jugak. siapa yang tak nak effortless jaga bodygoals dengan cara yang selamat dan sihat kan?
.
amy nak ajak dan guide korang semua untuk sama-sama ada bodygoals macam amy. boleh guna code : #aamyliaakesah29 untuk pembelian bella squeez dan dapatkan perut flat, sistem penghadaman yang lancar & sihat serta cantik ⤵
.
@bodydream_liya.jb
@bodydream_liya.jb
@bodydream_liya.jb

012-7499037
012-7499037
012-7499037
.
#feedbackaamyliaakesah #legacysarraashley #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #kurustanpapantang #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #perutkempis #jomkurus #kurussecarasihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bellasqueez #detoxdrink #detox #perutkempis
#bellasqueezedetox #bellasqueezagent #bellasqueezjohor #bellasqueezjb
#codjohorbahru
#codpasirgudang #codmasai

comment 0 star 0 3 hours ago

Orang kata, a happy belly = a happy mind = a happy heart 💖 siapa setuju? .
kalau amy, memang setuju sangat. bila kita tak ada toksin berlebihan, lemak dekat perut, tak ada perut buncit dan paling penting sistem penghadapan pun jadi lagi bagus, what else can make me happy, kan? sebab bila buncit, akan buatkan amy jadi down dan malu. samalah jugak bila sistem penghadaman tak betul, amy akan jadi lemau, sakit kepala dan tak ceria.
.
amy pun macam korang jugak, tak setiap hari makan buah-buahan atau makanan berserat. sebab tu penting sangat untuk amy consume bella squeez ni setiap kali sebelum tidur malam. amy akan bangun pagi dengan rasa fresh, yakin perut jadi flat, happy sebab penghadapan amy lancar dan amy jadi sangat energetic. dan paling best, boleh bantu amy untuk maintain berat badan amy jugak. siapa yang tak nak effortless jaga bodygoals dengan cara yang selamat dan sihat kan?
.
amy nak ajak dan guide korang semua untuk sama-sama ada bodygoals macam amy. boleh guna code : #aamyliaakesah29 untuk pembelian bella squeez dan dapatkan perut flat, sistem penghadaman yang lancar & sihat serta cantik ⤵
.
@bodydream_liya.jb
@bodydream_liya.jb
@bodydream_liya.jb

012-7499037
012-7499037
012-7499037
.
#feedbackaamyliaakesah #legacysarraashley #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #kurustanpapantang #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #perutkempis #jomkurus #kurussecarasihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bellasqueez #detoxdrink #detox #perutkempis
#bellasqueezedetox #bellasqueezagent #bellasqueezjohor #bellasqueezjb
#codjohorbahru
#codpasirgudang #codmasai

comment 0 star 0 3 hours ago

Hilang 13 kg selepas consume appecut. 😲😲😲. hebat kan?

siapa nak try?

jom wasap sis.klik link di bio.😆. #appecutdanaukota#codkl#coddanaukota #codsetapak#codampang #codwangsamaju#tipskurus#jomkurus #kualalumpur#kurussihat #kurustanpaexercise #dietsihat#misikurus#azam2020 #loseweightjourney#kurustanpaberlapar #bridetobe#ilovefood#chocolatedrink#getfit #beconfident#sayajual#appecutcodkl#bridezilla

comment 0 star 0 3 hours ago

Hilang 13 kg selepas consume appecut. 😲😲😲. hebat kan?

siapa nak try?

jom wasap sis.klik link di bio.😆. #appecutdanaukota#codkl#coddanaukota #codsetapak#codampang #codwangsamaju#tipskurus#jomkurus #kualalumpur#kurussihat #kurustanpaexercise #dietsihat#misikurus#azam2020 #loseweightjourney#kurustanpaberlapar #bridetobe#ilovefood#chocolatedrink#getfit #beconfident#sayajual#appecutcodkl#bridezilla

comment 0 star 1 3 hours ago

Hilang 13 kg selepas consume appecut. 😲😲😲. hebat kan?

siapa nak try?

jom wasap sis.klik link di bio.😆. #appecutdanaukota#codkl#coddanaukota #codsetapak#codampang #codwangsamaju#tipskurus#jomkurus #kualalumpur#kurussihat #kurustanpaexercise #dietsihat#misikurus#azam2020 #loseweightjourney#kurustanpaberlapar #bridetobe#ilovefood#chocolatedrink#getfit #beconfident#sayajual#appecutcodkl#bridezilla

comment 0 star 0 3 hours ago

Orang kata, a happy belly = a happy mind = a happy heart 💖 siapa setuju? .
kalau amy, memang setuju sangat. bila kita tak ada toksin berlebihan, lemak dekat perut, tak ada perut buncit dan paling penting sistem penghadapan pun jadi lagi bagus, what else can make me happy, kan? sebab bila buncit, akan buatkan amy jadi down dan malu. samalah jugak bila sistem penghadaman tak betul, amy akan jadi lemau, sakit kepala dan tak ceria.
.
amy pun macam korang jugak, tak setiap hari makan buah-buahan atau makanan berserat. sebab tu penting sangat untuk amy consume bella squeez ni setiap kali sebelum tidur malam. amy akan bangun pagi dengan rasa fresh, yakin perut jadi flat, happy sebab penghadapan amy lancar dan amy jadi sangat energetic. dan paling best, boleh bantu amy untuk maintain berat badan amy jugak. siapa yang tak nak effortless jaga bodygoals dengan cara yang selamat dan sihat kan?
.
amy nak ajak dan guide korang semua untuk sama-sama ada bodygoals macam amy. boleh guna code : #aamyliaakesah29 untuk pembelian bella squeez dan dapatkan perut flat, sistem penghadaman yang lancar & sihat serta cantik ⤵
.
@bodydream_liya.jb
@bodydream_liya.jb
@bodydream_liya.jb

012-7499037
012-7499037
012-7499037
.
#feedbackaamyliaakesah #legacysarraashley #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #kurustanpapantang #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #perutkempis #jomkurus #kurussecarasihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bellasqueez #detoxdrink #detox #perutkempis
#bellasqueezedetox #bellasqueezagent #bellasqueezjohor #bellasqueezjb
#codjohorbahru
#codpasirgudang #codmasai

comment 0 star 1 3 hours ago

Tak sangka lovit mendapat permintaan hebat dalam masa yang singkat ini. tak putus-putus yang dm dan juga menghubungi team kami. sehingga tidak menang tangan menerima order daripada customer.
.
kami menghargai semua customer lovit yang tidak henti-henti order dan juga terus menyokong kami.
kepada semua team lovit, semoga kejayaan milik kita semua. insyaaallah🌹
.
www.wasap.my/+60163305547/pmlovit
www.wasap.my/+60163305547/pmlovit
www.wasap.my/+60163305547/pmlovit
.
#lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitputrajaya #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkkesihatan #agent #stokis #dropship #reseller #teamlovit

comment 0 star 3 3 hours ago

Wahh, kreatiff betul😅 ni sapa yg suka lapar tengah2 malam even tdi dah mkn 2-3pinggan...boleh try guna selimut ajaib ni, korang kokak je😝konfirm hilang rasa nk makan hehehe
. .
.
coach nina
+60132588586
.
#sayanakcantik#sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins#dietkalori #jomkurus#atkins#tipskuruscepat #kelasbakingkl#hantarankahwin#paidreviewmalaysia #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim#ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi#muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu

comment 0 star 30 3 hours ago
comment 0 star 2 3 hours ago

Ini adalah indicator berapa banyak air yang perlu kita minum setiap hari.
.
air putih ni,bukan sekadar membantu kita untuk lose weight,tapi keep o***n dalaman kita berfungsi dalam keadaan optimum.
.
kalau boleh,stop terus air manis for a while.fokus pada air putih.
.
kalau air kencing kita masih kuning,maknanya kita masih kurang lagi minum air putih tu.
.
kalau air kencing kita putih,maknanya body kita dalam keadaan air yang cukup.
.
.
📲 click link whatsapp di bio
.
#teammekla#gemokisawesome#meklakakibelebel #gegarvaganza2019 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #kakimakan #astrogempak #onlinesg #baranganbayi #sghalalfood #satukanrasa #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #khaibahar

comment 0 star 0 3 hours ago

Kopi kurus viral klubna laleh membantu dalam penurunan berat badan seawal 3 hari👍👍
produk nie juga boleh membantu anda yg ada masalah period tak stabil,sembelit,nafsu makan yg melampau,sakit2 badan,perut buncit,berat badan berlebihan & toksin bnyak dlm badan... harga sangat mampu milik.
bagi yg ada masalah seperti di atas👆saya rekemen utk try produk nie...
rasa kopi latte dan jus asam boi yg sangat sedap dan ketagih..😋sekali rasa pasti nk lagi..
dengan adanya produk klubna laleh anda tak perlu risau lagi... #kopikurusviral #klubnalaleh #medinadesire #buangtoksin #buanglemak #turunberatbadan #lawasmembuang #kurussihat #kuruslangsing #sayanakkurus #jomkurus #nakkurus #tipsdiet #rahsiacepatkurus #takperluberlapar #kempisperut #lemakhilang #kulitcantik

comment 0 star 3 3 hours ago

Klubna laleh 💯 bahan organik
.
jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. kulit pun makin lawo. flawless tau! 😍
_
kurus dapat, awet muda lagi. aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. sebab wajib cuba !
_
klubna & laleh menjadi pilihan utama sebagai booster untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !
_
salah satu fungsi klubna ialah mengawal nafsu makan korangg!
dengan cara apa? dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.
_
laleh membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭
_
antara kelebihan klubna & laleh
_
klubna
~ membantu menyekat selera makan
~ membantu korg rasa kenyang sepanjang hari
~ membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan
_
laleh
~ membantu membuang toksin di dalam badan ~ membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ membantu mencegah sembelit dan melawaskan .
.
wasap untuk harga special
#kurusdalam2minggu #klubnalalehhq #azamkurusbefore2020 #jomkurus #klubna #laleh #cairlemak

comment 0 star 1 3 hours ago

Saya share tips mudah portion yg betul ketika makan.. try la buat insyallah boleh turun berat 1-2kg.
.
.
nak lebih ilmu jom saya guide
.
.
saya coach eda umu 35thn ibu kepada 4 org anak, telah turun 16kg.
.
suami coach hatta berumur 47thn telah turun 17kg
.
jom kami bantu anda
.
0199393264 coach eda
0194533742 coach hatta
.
#jomkurus #tipskurus #mingguanwanita #keluarga #sayasukakurus#diet

comment 0 star 3 3 hours ago

Fitcamp msn setiawangsa malam tadi. good job well done kepada peserta dan coaches yang terlibat menjayakan fitcamp 🏋🤸
.
.
.

kelas basic free secara online pemakanan dan senaman percuma di buka !! siapa nak?? 💪🏻 terus masuk ke link 👇👇👇👇👇
.
.
.
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

untuk memudahkan proses pendaftaran

or reply " saya nak coach " .
.

coach wan hasni 0173086001
.
.

mudahnya kurus bila ada
1. ilmu
2. coach
3. group support
.
.

dalam advance coaching transformasi kurus online semua kita ada 😍 semuanya .
.
.

jom follow ig
@coach_wanhasni
@coach_wanhasni
@coach_wanhasni
.
.

untuk👩🏻‍🏫 program nak kurus!! tips kesihatan, 👩🏻‍🔬senaman 🏃🏻‍♀dan meal plan ikut macros 🍱🥗
.
.

#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #eatclean #onlinecoaching #turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia
#kurustanpaberlapar #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #weightlosschallengeonline #gombak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing #coachwanhasni #teampowerfitmalaysia

comment 0 star 4 3 hours ago

Seseorang dapat berjalan sekitar 5.000 langkah per hari saat dirinya pulang dan pergi bekerja, menjalankan tugas, dan melakukan tugas-tugas rumah. selain dapat menjaga berat badan tetap ideal, hal ini juga bermanfaat melindungi seseorang dari kolesterol buruk, menurunkan tekanan darah, dan mengontrol glukosa.

menurut laporan dari sebuah studi di university of tennessee, orang yang berjalan kurang dari 5.000 langkah per hari, rata-rata lebih berat daripada orang yang berjalan hingga 9.000 langkah per hari.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 3 hours ago

Diet tinggi serat dapat menurunkan asupan kalori tanpa membuat anda merasa kelaparan. dalam sebuah studi yang dilakukan di tufts university, wanita yang makan makanan yang kurang berserat lebih cenderung mengambil makanan berkalori tinggi dan mengalami kenaikan berat badan.

seseorang juga memerlukan lebih banyak waktu untuk mengunyah makanan berserat, mempercepat perjalanan makanan melalui saluran pencernaan, dan meningkatkan hormon yang mempengaruhi perasaan kenyang.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 3 hours ago

Ha.. ha.. ha macam ni bersenam bila nak kurus adik oiii!! memang kena enjoy bersenam tapi ni dah terlebih enjoy 🤣🤣 mati la nak🙊🙉🙈
.
.

december intake advance coaching transformasi kurus online dah dibuka dan slot sangat terhad 🔥 .
.

coach wan hasni 0173086001
.
.

mudahnya kurus bila ada
1. ilmu
2. coach
3. group support
.
.

dalam advance coaching transformasi kurus online semua kita ada 😍 semuanya .
.
.

jom follow ig
@coach_wanhasni
@coach_wanhasni
@coach_wanhasni
.
.

untuk👩🏻‍🏫 program nak kurus!! tips kesihatan, 👩🏻‍🔬senaman 🏃🏻‍♀dan meal plan ikut macros 🍱🥗
.
.

nak tahu tentang advance coaching transformasi kurus online clik sini👇👇👇
http://coachwanhasni.wasap.my
.
.

advance coaching transformasi kurus online turun 4 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 1x seminggu ✔kelas teori online khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang hamper reward .
.

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing #teampowerfitmalaysia #coachwanhasni

comment 0 star 29 3 hours ago

.
perempuan boleh, lelaki pun boleh.
jom kita mulakan sekarang, dah nak masuk tahun 2020 jom kita mulakan. siapa mula dulu, dia kurus dulu 💃💃💪💪
.
u all join team coach anaa, u all dapat semua ni 👇👇:
💃100% online, tak perlu keluar rumah.
💃25 resepi sihat & sedap berserta video.
💃25 hari plan pemakanan peribadi.
💃25 hari coaching & mentoring.
💃menu meal plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll.
💃combo workout, ebook & senaman efektif di rumah.
💃pemantau pemakanan harian secara personal & grouping.
💃wa group coaching & support group yg positif & sangat best.
💃topik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan.
.
ada coach berpengalaman, ada ilmu, ada team support 👉 kurus jadi mudah & menyeronokkan!! 💃💃💪💪
.
pendaftaran kurus online coaching intake january - edisi setel azam kurus 2020 kini dibuka!!
.
untuk daftar ekspress, klik link di bio ig 👇 & komen "nak kurus"
@anaa_razali
@anaa_razali
.
whatsapp coach anaa : 0169861985
.
#coachanaa #teamanarazali #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi

comment 0 star 8 3 hours ago

Best seller yes set!!
.
korang dapatkan segera ye
.
sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0139659331
📲 0139659331
📲 0139659331
.
atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh malaysia,brunei, singapore & jakarta untuk cod
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

comment 0 star 3 3 hours ago

Teman-teman terdekat dapat memberikan dukungan kepada anda yang sedang berusaha menurunkan berat badan. teman-teman yang telah sukses menurunkan berat badan juga dapat menginspirasi dan berbagi tips diet dengan anda.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 3 hours ago

Nak turun berat tapi blh makan sedap2.. haaa kat sinilah.. belajar dlm group coaching online kami 👍🏼👍🏼
.
untuk pertanyaan & daftar program turun berat online👇🏻👇🏻
klik link di bio saya @thila_fitonline atau whatsapp 📲 60126662889
.
🥗 panduan resepi & meal plan dgn makan 5 kali termasuk snacking sedap
👩🏻‍🍳 menu meal prep mudah setiap hari
👩🏻‍💼 bimbingan team support via group whatsapp
👩🏻‍💼 1 on 1 coaching via chat private whatsapp
🎁 berpeluang mendapatkan hadiah
💻 zoom online utk peserta
.
🚺 saya coach thila ,38 tahun anak 2 orang, saya sendiri turun berat 9kg lepas bersalin (czer) & on fitness journey fit
💟berpengalaman hampir 2 tahun sebagai coach pemakanan & group kami mempunyai head coach certified group fitness trainer
.
#jubahsaizbesar #bajubesarmurah #turunlemak #jomkurus #kurusdarirumah #kurustanpaubat #kurungextrasize #bakarlemak #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #bajusauna #dressnikah #dressplussize #bajukurunglace #kurusonline #workoutdarirumah #resepidiet #garsakitchen #bajubranded #otot #losyenkurus #klubnalaleh #kempiskanperut #lemak #coachkurusmalaysia #detoxslim #teampowerfitmalaysia

comment 1 star 3 3 hours ago

💪👍😍😘
free weekly fitcamp tpfm
#teampowerfitmalaysia .
best betul today..every week kita akan buat differently. lain betul aura bila buat sorang-sorang dengan buat berjemaah..
boleh mai ramai-ramai bawak family, kawan,anak beranak ..ada coach ajar cara yang betul lagi...
.
today rasa lagi best sebab dapat workout dengan ex-schoolmate.. jenan spirit memantul-mantul..
.
let's be healthy together...
❤️❤️❤️
start tahun 2020 dengan sesuatu yang baik, positif dalam hidup...
.
mudahnya kurus secara sihat bila ada ilmu, guide dan support yang berterusan...
.
jaga makan 80%
exercise 20%
mindset 100%
.
#chenadfitmom #misikurus #mudahkurus #dietseimbang #workouts #kempiskanperut #tipsdiet #tipskurus #kurusonline #coachkurusonline #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #cabarankurus #kevinzahri #kuruscantik #jomkurus #jomsihat #dakwahsentap #nakbebel #plussizemalaysia #kurusdarirumah #kurusselepasbersalin #turunberatbadan #nakdiet #nakkurus #kualalumpur #fitness

comment 1 star 10 3 hours ago

Beberapa studi menunjukkan bahwa menimbang berat badan setiap hari dapat menjadi kunci sukses upaya penurunan berat badan. alasannya, semakin sering seseorang memantau hasil dietnya, semakin cepat pula seseorang menyadari perilaku atau kebiasaan yang membuat berat badannya bertambah.

para peneliti di university of minnesota memonitor kebiasaan diet 1.800 orang dewasa dan menemukan bahwa orang yang rajin menimbang berat badan setiap hari lebih cepat menurunkan berat badan hingga rata-rata 6 kg selama 2 tahun, sedangkan orang yang menimbang berat badan sengan frekuensi mingguan hanya kehilangan 3 kg selama 2 tahun.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 kg!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 3 hours ago

Supplement kesihatan & kecantikan by fereena beauty care 💗💗💗
.
🌟lulus kkm
🌟halal by jakim
🌟selamat & yakin 👍
.
produk-produk fereena beauty care:
🌟glutab
🌟lemontab
🌟sinuscare
🌟pinkylips
🌟glutacaps
🌟grobac
🌟ferwhite
🌟crystalsnow
🌟oliglo
.
untuk maklumat lanjut :
📲 hubungi no. whatsapp di bio
💻 follow fb reen fereena beauty care untuk update live & info terkini dari kami 💗💗💗
.
#fereenabeauty #kurus #cantik #glutab #lemontab #putihgebu #nakputih #supplement #ubatkurus #flawless #shawlmurah #blousemurah #bawalmurah #jomkurus #halal #produkhalal #supplement #supplementmalaysia #supplementmalaysiamurah #lipstikmurah #lipmattemalaysia #ubatresdung #ubatresdungmalaysia #sinuscare #supplementresdung #resdung

comment 2 star 1 3 hours ago

Supplement kesihatan & kecantikan by fereena beauty care 💗💗💗
.
🌟lulus kkm
🌟halal by jakim
🌟selamat & yakin 👍
.
produk-produk fereena beauty care:
🌟glutab
🌟lemontab
🌟sinuscare
🌟pinkylips
🌟glutacaps
🌟grobac
🌟ferwhite
🌟crystalsnow
🌟oliglo
.
untuk maklumat lanjut :
📲 hubungi no. whatsapp di bio
💻 follow fb reen fereena beauty care untuk update live & info terkini dari kami 💗💗💗
.
#fereenabeauty #kurus #cantik #glutab #lemontab #putihgebu #nakputih #supplement #ubatkurus #flawless #shawlmurah #blousemurah #bawalmurah #jomkurus #halal #produkhalal #supplement #supplementmalaysia #supplementmalaysiamurah #lipstikmurah #lipmattemalaysia #ubatresdung #ubatresdungmalaysia #sinuscare #supplementresdung #resdung

comment 0 star 1 3 hours ago

Supplement kesihatan & kecantikan by fereena beauty care 💗💗💗
.
🌟lulus kkm
🌟halal by jakim
🌟selamat & yakin 👍
.
produk-produk fereena beauty care:
🌟glutab
🌟lemontab
🌟sinuscare
🌟pinkylips
🌟glutacaps
🌟grobac
🌟ferwhite
🌟crystalsnow
🌟oliglo
.
untuk maklumat lanjut :
📲 hubungi no. whatsapp di bio
💻 follow fb reen fereena beauty care untuk update live & info terkini dari kami 💗💗💗
.
#fereenabeauty #kurus #cantik #glutab #lemontab #putihgebu #nakputih #supplement #ubatkurus #flawless #shawlmurah #blousemurah #bawalmurah #jomkurus #halal #produkhalal #supplement #supplementmalaysia #supplementmalaysiamurah #lipstikmurah #lipmattemalaysia #ubatresdung #ubatresdungmalaysia #sinuscare #supplementresdung #resdung

comment 0 star 1 3 hours ago

#demicatestimoni #demicafeedback .
slide tepi utk lihat testimoni & feedback demica
.
pssst uols! meh mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #demicasupliment kesayangan mimi ni.♥️ .
kebaikan #demicasupplement :
✅tiada cirit birit.
✅tak perlu diet ketat
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅lemak yg terkumpul cepat hilang.
✅tiada kesan gemuk selepas berhenti. . .
👉dm nombor fon utk dapat pakej kurus jimat.
.
.
#demica #demicantik #ingatkurusingatdemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicawakafcheyeh #demicapasirtumboh #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicapasirmas #demicagongbadak #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

comment 0 star 0 3 hours ago

#repost by #freakyfitzhq 1botol freaky fitz boleh hilang 11kg. 👏👏👏tahniah ducapkn kepada customer yg berjaya menurunkn berat badan dan jutaan trima kasih kerana percaya kami...alhamdulillah niat kami di freakyfitz hanya ingin membantu anda untuk mendapatkn berat badan yg ideal.. kpd sesiapa yg ingin mndapatkn freakyfitz boleh wasap terus kt iman, iman ada utk hampa naah......😘😘
.
buat apa nak diet, freaky fitz kan ada. pasti fit&kurus dgn freaky fitz 💪
.
ff xmaw lg hampa dok lagu ni :
❎perot buncit berlapis²
❎peha besaq ❎baju besaq
❎dagu berlapis ❎overweight
.
jom whatsapp, iman cod kat hampa selaju mungkin 😅 : http://www.wasap.my/+60134209614
.
cod area : sbrg.perai (t/u/s) & kulim
❇️bukit mertajam
❇️permatang tinggi
❇️simpang ampat
❇️batu kawan/jawi
❇️sungai dua/k. batas
❇️butterworth/prai
❇️kulim & junjung
✳️fast delivery entire malaysia
.
#freakyfitz #mestikurus #mestikurus #samtilla #shaheizysam #shuibsepahtu #zizanrazak #noradanish #michaelang #riezmankhuzaimi #shuk_hotfm #jomkurus #20daychallenge #freakyfitzviral #hadapsampaijadi #kekalfitbersamafreakyfit #freakyfitzhq #freakyfitzkl #freakyfitzperak #freakyfitzperlis #freakyfitzselangor #freakyfitzkedah #freakyfitzpenang

comment 0 star 4 3 hours ago

#demicatestimoni #demicafeedback .
slide tepi utk lihat testimoni & feedback demica
.
pssst uols! meh mimi nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #demicasupliment kesayangan mimi ni.♥️ .
kebaikan #demicasupplement :
✅tiada cirit birit.
✅tak perlu diet ketat
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅lemak yg terkumpul cepat hilang.
✅tiada kesan gemuk selepas berhenti. . .
👉dm nombor fon utk dapat pakej kurus jimat.
.
.
#demica #demicantik #ingatkurusingatdemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicawakafcheyeh #demicapasirtumboh #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicapasirmas #demicagongbadak #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

comment 0 star 1 3 hours ago

Beberapa studi menunjukkan bahwa menimbang berat badan setiap hari dapat menjadi kunci sukses upaya penurunan berat badan. alasannya, semakin sering seseorang memantau hasil dietnya, semakin cepat pula seseorang menyadari perilaku atau kebiasaan yang membuat berat badannya bertambah.

para peneliti di university of minnesota memonitor kebiasaan diet 1.800 orang dewasa dan menemukan bahwa orang yang rajin menimbang berat badan setiap hari lebih cepat menurunkan berat badan hingga rata-rata 6 kg selama 2 tahun, sedangkan orang yang menimbang berat badan sengan frekuensi mingguan hanya kehilangan 3 kg selama 2 tahun.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 kg!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 4 hours ago

Selamat malam kesayangan 🥰
.
sape cakap mimi sembang je boleh buat uols turun sekurang-kurangnya 2kg dalam seminggu?? haihhh jgn risau dgn #demica in shaa allah semuanya beres. tapi jgn duk harapkan demica je, usaha utk kawal makan & lakukan sedikit senaman amat memainkan peranan penting jgk tau. so good luck!💪🏻
.
.
klik link pada bio ig sekarang utk pertanyaan lanjut.
.
.
#demicantik #ingatkurusingatdemica #kurussihat #jomkurus #demicakotabharu #demicakb #demicakelantan #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

comment 0 star 0 4 hours ago

Secara total, jumlah kalori yang terbakar saat berhubungan seks jauh lebih sedikit daripada jumlah kalori yang dibakar pria selama berolahraga, yaitu sekitar 276 kalori. kendati demikian, aktivitas ini masih bisa dilakukan sebagai penyeimbang latihan di gym.

durasi rata-rata pasangan dalam studi ini melakukan hubungan seks sekitar 25 menit, sehingga dapat diasumsikan, semakin lama sesi bercinta, semakin banyak kalori yang dapat dibakar.
tapi, sebelum terlalu bersemangat dengan potensi pembakaran kalori, studi lain yang diterbitkan pada tahun 2013 menyimpulkan sebaliknya, di mana hubungan seks tidak terlalu berefek seperti olahraga.

diterbitkan di new england journal of medicine, studi ini bertujuan untuk menepis beberapa mitos terkait penurunan berat badan, seperti seks dapat membakar antara 100 hingga 300 kalori.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 kg!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 3 4 hours ago

Hi semua! untuk yang belum aware lagi, hari ni ialah 12.12 sale!!! apa yang best tarikh ini ialah audela akan mengadakan promo paling hebat dan paling murah yang belum pernah kami adakan sebelum ini.
.
.
kami akan berikan 12% off untuk pembelian pertama dan 24% off untuk pembelian kedua. murah kan?
.
.
jadi tunggu apa lagi? dapatkan produk audela beauty di @audelabeauty_4u . jangan lepaskan peluang ini!
.
📞0129551157
📞0129551157
.
.
#audela #audelabeauty #audelabebe #audelasweetheart #audeladungun #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makinmudadanmakinsihatsetiaphari #mestikurus #cabaranturunberatbadan #dijaminhalal #maluapabossku #sekmung #sekpenyu #ganu #tipskulitcantik #tipssihat #tipskurus #jomkurus #breastfeeding #tipskesihatan #flawlessskin #inspirasikeyakinanku

comment 0 star 2 4 hours ago

Masyaallah.😍😍 amazing kan.. dalam solat dah ada manfaat untuk tubuh badan kita
.
bukan saja dapat pahala dapat juga stretching badan secara menyeluruh.. kebaikan stretching ni supaya body tidak tegang, untuk elak injury .. amazing kan.. banyakkan solat guys, solat sunat semua😍
.
click link di bio untuk details program & personal training
certified personal trainer
coach lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#getidealbodyonline

comment 2 star 42 4 hours ago

Assalamualaikum semua!!! haa ni ris nak share sikit, ris bab makan ni mmg susah nak diet! nak buat mcm mana, ris mmg suka makann pastu mulalah pipi nak naikk 😭 tapi sejak ris amalkan diet bersama lovit chocolate banana, alhamdulillah berbeza sgt!!! lovit membantu mengawal pemakanan harian ris secara sihat dan berat badan pun mula turun!!! sekarang ris x perlu risau lagi kalau nak makan apape2 sebab ada lovit chocolate banana yang membantu membakar lemak tepu dengan pantas dan menurunn kadar kolestrol dalam badan!!! hehe, jom kongsi pengalaman hebat ni bersama dgn ris dan lovit!!! 🍌🍫
.

#lovit #lovitchocolatebanana #lovithq #lovitmalaysia #lovitindonesia #lovitsingapore #lovitbrunei #slimming #whitening #produkkurus #produkkecantikan #jomkurus #coklatpisang #jakarta #medan #kualalumpur #produkkualiti #putih #produkviral #letop #turunberatbadan #weightloss #produkkesihatan #agent #stokis #dropship #reseller

comment 0 star 2 4 hours ago

💧 fungsi air dalam badan 💧 🍵
mengawal suhu dalam badan. apabila anda kekurangan air, suhu badan akan menjadi panas
🍵
melancarkan peredaran darah. ini untuk membantu dan mempengaruhi tenaga kerja pada otak dan jantung
🍵
membuang racun dan sisa makanan. cairan badan yang cukup dapat membantu mengeluarkan dan membersihkan racun dalam badan melalui perpeluhan dan pernafasan
🍵
pencernaan. pengambilan air yang cukup akan membantu sistem pencernaan di dalam usus besar
🍵
pernafasan. paru paru memerlukan air untuk pernafasan, memasukkan oksigen ke sel badan dan mengeluarkan karbon dioksida dari badan
.🍵
kulit. air yang cukup dalam badan membantu menjaga kelembapan dan melembutkan kulit akibat pengaruh suhu udara dari luar badan.
.
.
sebab tu dalam program power fit malaysia coach menggalak peserta minum air masak lebih daripada keperluan minimum badan. air ibu segala penawar. minum air masak lebih stop air manis anda akan rasa lebih bertenaga dan kulit tak kusam. .
.
.

december intake advance coaching transformasi kurus online dah dibuka dan slot sangat terhad 🔥 .
.
.

coach wan hasni 0173086001
.
.

mudahnya kurus bila ada
1. ilmu
2. coach
3. group support
.
.

dalam advance coaching transformasi kurus online semua kita ada 😍 semuanya .
.

nak tahu tentang advance coaching transformasi kurus online clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/wasapcoachwan
.
.
advance coaching transformasi kurus online turun 4 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 1x seminggu ✔kelas teori online khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang hamper reward .
.

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing #teampowerfitmalaysia #coachwanhasni

comment 0 star 4 4 hours ago

.
dengan rasminya intake januari 2020 ✅ telah dibuka sekarang.
slot limited.
.
untuk pertanyaan dan daftar program advance coaching powerfit malaysia
.
📲(klik link di bio ig @eka_mazneka untuk direct whatsapp)
(perempuan sahaja) ✔️ personal coach 1 to 1.
✔️ resipi sihat. mealplan zig zag kalori.
✔️ whatsapp group support.
✔️ daily topik pemakanan.
✔️ daily nutrition.
✔️ home workout video
✔️ 100% online .
.
.
.
#teampowerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #eatcleanfood #menusihat #resepisihat #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #tipskuruspantas #kurusmudah #kurus2019 #kurus2018 #weightlossjourney #resepidiet #sukusukuseparuh #healthyfood #nakslim #intermittentfastingmalaysia #makanansihat #makansihatbadansihat #dramasweetdreams #demirindumu #bajuplussize

comment 1 star 10 4 hours ago

Hi semua! untuk yang belum aware lagi, hari ni ialah 12.12 sale!! apa yang best tarikh ini ialah audela akan ada promo paling hebat dan paling murah yang belum pernah kami adakan sebelum ini.
.
.
kami akan berikan 12% off untuk pembelian pertama dan 24% off untuk pembelian kedua. murah kan?
.
.
jadi tunggu apa lagi, dapat kan produk audela beauty sekarang!, jangan lepaskan peluang ini!
.
click link on bio @audelabeauty_4u
.
📞0129551157
📞0129551157
.
.
#audela #audelabeauty #beyondrich #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audeladungun #audelaterengganu #produknadzainal #nakkuruskanbadan #nakcantikcarisaya #agentwanted #sekmung #amazing #produkkurushalal #testimonikurus #putihdankurusserentak #detoxdrink #cantikdalamandanluaran #jomkurus #breastfeeding #tolongdengar

comment 0 star 1 4 hours ago

1 set lost 6kg 😍
.
.
kopi bukan sebarang kopi ‼️
.
kopi yang mampu buat awak hilang berkilo kilo! bukan sekilo, bukan 2kg tapi mampu hilangkan 20kg!! lagi best bila mampu kempiskan perut awak yang buncit tu.

bancuh dengan air, siap. perghh sedap weiii !

nak kurus dengan kopi berhantu ? tekan link !

#kopikurusviral#teamakma #kurusuntuksuami #kurustanpadiet#slim #kurus #nakkuruskanbadan#jomkurus #jomdiet#perutbuncit #kuruslangsing #kurussebelumkawen #fighter3110 #sapusapukurus #xsperfectdrink #xsperfectlotion #harqisempire #losyenkurus #losyenkurusmurah #losyenkurusmalaysia #kopikurus #kopikurusmurah #nakkurus #naksihat #nakcantik #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

comment 0 star 0 4 hours ago

5kg lost tanpa senaman. terbaik xs perfect 😍
.
.
kopi bukan sebarang kopi ‼️
.
kopi yang mampu buat awak hilang berkilo kilo! bukan sekilo, bukan 2kg tapi mampu hilangkan 20kg!! lagi best bila mampu kempiskan perut awak yang buncit tu.

bancuh dengan air, siap. perghh sedap weiii !

nak kurus dengan kopi berhantu ? tekan link !

#kopikurusviral#teamakma #kurusuntuksuami #kurustanpadiet#slim #kurus #nakkuruskanbadan#jomkurus #jomdiet#perutbuncit #kuruslangsing #kurussebelumkawen #fighter3110 #sapusapukurus #xsperfectdrink #xsperfectlotion #harqisempire #losyenkurus #losyenkurusmurah #losyenkurusmalaysia #kopikurus #kopikurusmurah #nakkurus #naksihat #nakcantik #tipskurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing

comment 0 star 0 4 hours ago

3. banyak mengkonsumsi protein
.
makan makanan kaya protein
misalnya protein pada ayam atau ikan.
daging putih dapat membantu meremajakan dan memperbaiki otot.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 4 hours ago

Pendaftaran program #kurusonlinecoaching untuk season 53 sesi januari 2020 (settled azam kurus) telah dibuka🔥
.
program ni khas untuk mereka yang:
.
❤ tak tahu nak makan apa untuk turunkan berat badan tapi dia memang suka makan
❤ super sibuk dengan kerja office dan rumah sampai takde masa nak bersenam dan masak
❤ tak berapa rajin memasak tapi nak belajar buat menu sihat yang sangat simple
❤ suka memasak tapi nak belajar masak menu sihat untuk satu family
❤ sedang cari solusi turun berat badan atas sebab2 kesihatan
❤ surirumah yang buntu berat badan makin bertambah
❤ nak mudah beribadah
❤ nak family dia happy tengok dia sihat
❤ nak ada orang yang betul2 boleh guide dia turunkan berat badan sampai dapat berat ideal
.
yes!!! program ni dapat bantu anda capai apa yang anda perlukan selama ni.
.
so, apa yang anda akan dapat bila join program koc ni?
.
✔ meal plan lengkap siang sampai malam
✔ teknik zigzag siap dengan resepi sihat dan video cara masak
✔ list barang dapur sihat
✔ personal coach 1 to 1 dengan saya, coach syima 😊
✔ whatsapp group support
✔ daily topic coaching
✔ daily nutrition
✔ 12 combo workout video by certified personal trainer
✔ kurus dari rumah 💯online
✔ geng2 yang sangat happening dan sentiasa positif
✔ rasa enjoy sangat bila diet dengan kawan2
.
.
berminat nak transform jadi the best version of yourself?
.
klik link di bio ig @syima.muad untuk mendaftar.❤ .
.

pendaftaran dibuka 🔥
10 slot sahaja
free ebook resepi sihat❤️
first come first serve💥 .
.

coach syima🌸 .
.

#kurus #tipsdiet #onlinecoaching .

comment 1 star 8 4 hours ago

Https://ctiaklubnalaleh.wasap.my/ 🍵klubna laleh🥤
✅dapat kempiskan perut buncit seawal 14 hari ✅menurunkan berat badan dengan cepat
✅ membuang toksik dalam badan
✅mengurangkan kadar kolestrol dalam darah
✅bersihkan kerak-kerak usus ✅melancarkan perlawasan ✅mengatasi masalah buasir. ✅mengawal selera makan
✅dan paling penting kempiskan perut boroi dan turunkan berat dan perut buncit .
bila kurus badan takde toksin nk panjat tangga pun tak termengah2

nak kurus tanpa berlapar
jom sembang2 dgn ctia sampai jadi.

ctia agent sah medina desire
mpl 0008-0005l-0007a med

https://ctiaklubnalaleh.wasap.my/

hanya satu set rm78 sahaja

cod area klang dan shah alam
pos seluruh malaysia

#kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #supportpeniagamelayu #lastreview
#jomkurus1malaysia #jomkurus #kurusmurah #kurussebelumkawin #kurusbaget #omakazie #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #teamamri #teamibuogy #leaderselangor #leaderbanting #mednadesire

comment 0 star 1 4 hours ago

2.olahraga teratur
.
berolahraga
banyak orang berpikir, diet hanya dengan mengurangi porsi makan dapat menurunkan berat badan.
nyatanya, anggapan itu salah besar.

biar bagaimana pun, diet berkaitan erat dengan olahraga karena meningkatkan metabolisme yang akhirnya membantu menurunkan berat badan.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 4 hours ago

1. minumlah 8 gelas air putih per hari.

minum air putih
ini menjadi hal yang standar karena air putih dapat membersihkan racun di dalam tubuh anda.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 2 4 hours ago

Jom kita hilang kan stress..😁 mudahnya kurus dengan ilmu permakanan dan team
support 🔥🔥💪💪
.
pendaftaran intake december dibuka💪💪
nekad nak kurus tahun 2019 jom kurus online bersama kami kini anda boleh kurus dari rumah sahaja
.
apa yang anda dapat jika join online kurus kami??.
📌meal plan zigzag lengkap 25 hari
📌makan 5x sehari
📌boleh makan nasi
📌topic diet harian
📌support group coaching
📌menang hadiah misteri
📌combo exercise workout
📌program nutrition 25 hari
📌grocery list
📌100% coaching dan mentoring online

follow ig @bodydream_fueza  dan turn on notifications untuk dapatkan updates serta info kurus yang mudah & sihat

jom daftar sekarang 🔥🔥🔥
:
i've alls lost 20kg
online weight loss coach
coach fueza 016-3795680
follow @bodydream_fueza
:
jom daftar skrg intake november sudah dibuka sekarang🔥🔥‼️‼️‼️💃🏻💃🏻 cepat cepat tekan link home di 👇🏼👇🏼utk daftar sekarang #coachkurussihat
http://wasap.my/60163795680

#tipskurus #eatcleujaanhatikandaraya #nakkurus #misimengecil #jomkurus #jozan #avengersendgame #fittness #jubahbesar #senamankuruskanbadan #tipscantik #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan #kurusmudah #cikreenencikngokngek #ctdk #lostweightjourney #fitnessmotivation #21daychallenge #teamsitinadiah #coachonlineuolls #jomkurus #tipskuruscantik

comment 0 star 25 4 hours ago

Swag monday nite wt the mix by piloxing master trainee @adiraffy & hip hop cardio founder @hazmiflip!!! don't miss it! class starts from 9.15pm-10.45pm only at ffstudio! walk in for rm25 only. call us now at 0192544573 or 0132006498! see ya!
#funkyfreshstudio
#hiphopcardio #themixbypiloxing #wangsamaju #setiawangsa #setapak #jomkurus
#jomkurus1malaysia
#fitness
##fitnessmalaysia

comment 0 star 7 4 hours ago

Nak kecik kan badan, hanya perlu gosok-gosok manja rizq querus lotion je uolls
.
tengok cikgu ni, walaupun tak konsisten sapu rizq querus lotion tetap dia repeat order sebab dah bole rasa badan makin mengecik
.
sekarang kami ada promosi hebattttt tau. jom cecepat click link di bio kami atau contact pengedar sah kami okay 😘
.
.
#rizqbeauty #rizqqueruslotion #queruslotion #lotionkurus #produkviral #produkkurus #tipskurus #sayajual #siakapkeli #rotikaya #lotionbakarlemak #lotionkurus #losyenkurus #pudarparut #produkkurusterbaik #jomkurus #chocofit #jomkurus1malaysia #cocotrim #tipskurus #tipscantik #tipskuruscepat #produkkurusberkesan #kurus #kurustanpadiet #jomkurus

comment 0 star 2 4 hours ago

Selamat berehat di malam minggu.. promosi december grab 2 botol freaky fitz free shaker + free cod
.
freaky fitz passion lemon tea🍋
.
freaktfitz adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan dengan hasil yang optimum. hanya dengan 1 sachet ia membantu:-
.
🔥membakar lemak
🔥mengawal selera makan 🔥meningkatkan metabolisma
🔥pengembalian tenaga baru
.
diperbuat daripada
.
🍊serbuk guarana
🌵hoodia gordonii
🌿ekstrak kopi hijau
.
khasiat freaky fitz👍
.
🍊serbuk guarana - mempunyai khasiat termasuk boleh membakar lemak, meningkatkan tenaga, memulihkan tekanan darah rendah.
.
🌵hoodia gordonii - memberikan kesan tidak lapar dan kekurangan selera untuk makan. hasilnya, pengambilan makanan akan berkurangan dan lemak-lemak dalam badan akan digunakan untuk menghasilkan tenaga.
.
🌿ekstrak kopi hijau - bahan yang paling berkesan membakar lemak didalam badan dengan meningkatkan tahap metabolism badan kita.
.
kelebihan freaky fitz❗
.
✅hanya dengan 1 sachet setiap pagi sahaja dapat membantu:
.
🔥membakar lemak
🔥mengawal selera makan
🔥meningkatkan metabolisma badan
🔥memberi tenaga seharian.
.
✅cara pengambilan
.
1. 1 sachets sahaja setiap hari
2. boleh dibancuh panas atau sejuk (1 sachets - 150ml air )
3. ambil freaky fitz setiapkali sebelum sarapan/sebelum lunch (1 jam sebelum)/bg yg ada gastrik ambil selepas makan
4. minum air putih secukupnya selepas pengambilan freaky fitz .
okay sblm ter ter ter lupa rasanya seedaappp
teh limau markisa aummm🤗

cod penang@butterworth 🔥🔥🔥
🚘 bukit mertajam
🚙 permatang tinggi
🚘 simpang ampat
🚙 kulim(mcd giant)
🚘 sungai dua(petron)
🚙 juru
🚘 butterworth
🚙 prai
🛩 fast delivery entire malaysia
wasap mr.ryzal- 017-5438578 😎

#mestikurus#freakyfitz #freakyfitzkl#freakyfitzpenang#polisevo3#nakkurus#hadapsampaijadi #samtilla#shaheizysam#bukitmertajam#jomkurus#astro#mediaprima #kekalfitbersamafreakyfit#freakyfitzpenang#freakyfitzhq#20daychallenge#rnab #gegarvaganza2019#uitmpp#bandarperda#y150#gemuk#kurus#honeyjuana

comment 0 star 1 4 hours ago

9. terhindar resiko diabetes

beberpa peneliian menemukan bahwa diabetes dipengaruhi langsung oleh konsumsi serat. diabetes disebabkan oleh tidak seimbangnya gula darah dalam tubuh. buah dan sayuran yang banyak mengandung serat ternyata dapat mengatur keseimbangan gula darah dalam tubuh. oleh karenanya, dengan diet konsumsi sayur dan buah secara simbang akan mencegah resiko diabetes.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @therapy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @therapy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 3 4 hours ago

Dah tau kena turun berat dan ada orang lain hulur bantuan untuk tunjuk cara jangan cepat reject. ni cara allah tunaikan doa kita dan bila dah jumpa buatlah bersungguh-sungguh sehingga berjaya. follow ig @coach_mardiah dan turn on notification untuk tips dan info kurus.

program kurus sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

klik link di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
coach mardiah
📲0104026997
pencinta makanan dan coach turun berat online lost 27kg

comment 1 star 3 11 hours ago

Dah tau kena turun berat dan ada orang lain hulur bantuan untuk tunjuk cara jangan cepat reject. ni cara allah tunaikan doa kita dan bila dah jumpa buatlah bersungguh-sungguh sehingga berjaya. follow ig @mardiah.ramli dan turn on notification untuk tips dan info kurus.

program kurus sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

klik link di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
coach mardiah
📲0104026997
pencinta makanan dan coach turun berat online lost 27kg

comment 1 star 1 11 hours ago

Makanan siap saji dan resep jenny craig fokus pada membatasi kalori, lemak, dan ukuran porsi sebagai cara untuk mempromosikan penurunan berat badan.

diet ini juga mendapatkan dukungan dari konsultan pribadi selama proses berlangsung. jenny craig menawarkan program penurunan berat badan secara teratur dan program yang dirancang khusus untuk penderita diabetes tipe 2.

us news & world report menilai itu aman, bergizi sehat, dan mudah diikuti, tetapi mencatat bahwa biayanya bisa menjadi hambatan bagi sebagian orang.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @healthy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @healty_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 3 18 hours ago

Menghilangkan daging dari makanan bisa membantu menurunkan berat badan dan kesehatan jantung, menurut para ahli us news & world report.

beberapa studi menunjukkan, para vegetarian cenderung memiliki berat kurang dari orang yang makan daging, dan penelitian lain menghubungkan vegetarian dengan risiko lebih rendah untuk penyakit jantung dan kanker.

tidak seperti vegan, yang berada di urutan ke-20 dalam daftar tahun ini, vegetarian memungkinkan penganutnya mengonsumsi produk-produk seperti susu dan telur, yang merupakan sumber protein dan nutrisi lain yang baik.

vegetarian menempati peringkat kesepuluh dalam daftar diet terbaik tahun lalu.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @healthy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @healthy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 6 19 hours ago

13 diet teratas untuk turunkan berat badan dan kesehatan tahun 2019

baru-baru ini us news & world report merilis daftar diet terbaik dan terburuk. daftar tersebut merupakan peringkat tahunan yang disusun oleh para pakar kesehatan dan nutrisi.

dilansir dari laman this is insider, tahun ini, panel dari 23 ahli memeringkat total 41 diet dengan menggunakan beberapa kriteria, termasuk keamanan, kemudahan, kemungkinan mencegah atau mengendalikan diabetes dan penyakit jantung, serta efektivitas untuk penurunan berat badan.

beberapa tren diet seperti keto dan whole30 berada di dekat bagian bawah daftar, alasannya karena pendekatan mereka yang sangat ketat untuk makan.

nah, jika ingin mencoba diet yang aman dan sehat, kalian bisa mempertimbangkan diet yang masuk 13 diet teratas ini.
.
berat badan sukses langsing dan susut 7 cm!!! dengan diet pelangsing herbal @healthy_slimcandy .
dijamin pasti kurus & langsing 7-15 kg sebulan!!!
_____
info lebih lanjut bisa tanya & chat admin ya!
sesuaikan kebutuhan diet badan kamu dengan @healthy_slimcandy
_____
#jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #jusjamu #terimadropship #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pinky #slimmingpink #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelangsingpaha #korsetpelangsing #doublechin #pengurusbadan

comment 0 star 5 19 hours ago