Loading...
Instagram Public Photos with #johorbaru

Sebentar lagi lebaran lho ๐Ÿ˜
.
jika masih ada pe er turun bb 5-10 kg, masih bisa banget lho dikejar
.
yukk ikutan kelas diet online! ๐Ÿ˜ . .
hanya untuk 40 orang peserta yg serius yg mau punya bb ideal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ช yang mau belajar diet dan fitness, mau turun bb dg cara yg sehat dan fokus kepada penurunan kadar lemak tubuh ๐Ÿ’ช
.
hanya bagi yang punya kelebihan bb min. 5 kg dan bersedia membayar iuran peserta.
.
kelas diet online adalah suatu aktifitas untuk program penurunan bb yang diselenggarakan secara 100% online : personal coaching, tips dan panduan, whatsapp group support.
.
yang harus kamu lakukan adalah : klik link di bio akun @dietsehat_indonesia_sehat untuk mendapatkan detail program.
.
insyaallah semua bisa menjalankan kelas ini dari rumah karena semua sangat simple dan menyenangkan ๐Ÿ˜
.
sampai jumpa ๐Ÿ˜‰
.
.
more info :
klik link di bio akun @dietsehat_indonesia_sehat untuk kontak via whatsapp (081546760769)๐Ÿ˜‰
.
langsung chat yaa..
.
boleh share ke teman dan saudaranya ๐Ÿ˜Š
. .
.
#soekarnohatta #alunalunbogor #depok #alunaluntangerang #bekasi #alunalunbandung #cirebon #alunaluntegal #semarang #alunalunyogya #magelang #alunalunsolo #juanda #alunalunmalang #ngurahrai #samarinda #balikpapan #banjarmasin #makassar #bandarlampung #palembang #batam #singapore #johorbaru #kualalumpur #hongkong #gajian #mariviralkan#aceh#blitar

comment 2 star 74 52 minutes ago

Assalam and hye guys! thank you for placing your orders for #jnzcosmetics 24 hour wear foundation today! .
jangan risau, promo still ada sampai 10th of june! be fast sebab stock tak banyak as we olls nak bercantik2 time raya nanti !! ๐Ÿ˜†.
.
built in primer, color correcting agents, concealer,spf, high coverage yet breatheable foundation for only rm39 (np: rm49) ?! awak decide untung ke tak ya untuk diri awak yang begitu berharga ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜ฌ.
.
.
full of skin benefits, high coverage foundation, lasts up to 24 hrs, tak bercapuk, tak berminyak,ada glowing effect & of course, high coverage guaranteed ๐Ÿ˜Š. boleh tengok ig kami utk tahu ingredients and benefits of this all- in- one foundation!

boleh whatsapp link in bio (ainul) untuk details or questions ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ˜Š

comment 2 star 15 8 hours ago

Assalam and hye guys! during this festive season, @jnzcosmetics nak bagi harga foundation murah2 je , nak raya mesti kena law2 ye tak?! get our 24 hour wear foundation for only rm39 je!!!
.
effect dia ada glowing2 sikit as #jnzcosmetics ada kandungan microminerals yg menyerap minyak and also gives a glowy look and fresh look, instead of shiny and oily face ๐Ÿ˜‡. tak percaya? cuba sendiri. #jnzcosmeticsfeedback pun dah banyak yg ada untuk buktikan customer's satisfaction ๐Ÿ’๐Ÿป.
.
.
jangan lupa dapatkan dengan hanya rm39 sahaja!!! tak payah pakai setting spray and all those unnecessary things!, jimat masa, jimat duit, effect yang lagi best! apa2 dm sahaja or whatsapp ainul (0137343592)

comment 1 star 11 Yesterday

Iranian competitor backstage at #menofsteel2018 #johorbaru #persianmuscle #iranmuscle

comment 0 star 91 9 hours ago

First trip #bastian waktu yg tepat sekalian nyobain legoland ๐Ÿ˜ demi anak walo cape nya supeeeerrrrrr sekali.. papahnya yg g mau rugi kudu keluar mepet jam tutup mpe sakit kaki buat jalan (untung apartemen @holiafiniti deket bgt dr legoland) ๐Ÿ˜ญ tp bener2 deh puas bsa main ma anak2 dan belanjain mrk mainan, walo di pagi sempet hujan bentar cuaca pun adem makin siang makin semangat apalg setelah lunch anak2 makin beringas ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“ #sherengoestojohorbaru #sheren #bastiangoestojohorbaru #legolandmalaysia #johorbaru #malaysia #familytrip2018 #thxgod #happytime

comment 0 star 55 10 hours ago

Salam,
dah tengok previous video ca tak?
cara-cara minum umaima dengan nestum.
kalau belum, better check it out now ๐Ÿ˜…
susu umaima boleh minum dengan campur nestum!
ya! boleh sayang-sayang semua,
siapa kata tak boleh ๐Ÿ˜Š
kita gantikan susu lembu dengan sesuatu yang lebih berkhasiat & bermanfaat!
lebi-lebih lagi bulan puasa ni,
sahur umaima dengan nestum boleh,
dengan quacker oat boleh,
blend dengan kurma pun boleh.
nanti ca upload lagi video resepi lain.
gittew~

jom dapatkan segera!!!
susu kambing umaima by @abby_abadi112 ๐Ÿฅ›
๐ŸŒธumaima kids
๐ŸŒธumaima nutri c plus

whatsapp ja kita,
013-7596066.
cod boleh, pos pun boleh ๐Ÿ˜˜

cod:
๐Ÿš™all area jb
๐Ÿš™kempas
๐Ÿš™setia tropika
๐Ÿš™nusajaya
๐Ÿš™kota iskandar
๐Ÿš™ horizon hills
๐Ÿš™skudai
๐Ÿš™utm
takda dalam list cod?
takpa, whatsapp ja. kita bincang sampai jadi ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฎpostage: seluruh malaysia

#umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids
#codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk

comment 0 star 17 11 hours ago

Set pulihdara
.
tq semua syg2 kak zie yg consume set pulihdara paling menjadi masakini..
.
semoga lebih bahagia,lebih keyakinan diri & disayangi selalu.
.
v secret spray
qiara secret spray
011-278 66601
.
#johor #kualalumpur
#wialayahpersekutuan #selangor
#kedah
#terengganu
#kelantan
#johorbahru
#melaka
#johorian
#pahang #sabah
#sarawak
#miri
#perlis #perak #brunei #lahaddatu #indonesia #perkahwinanjohor #kualalipis #kualakedah #kualalumpur2017 #kualakubu #johordarultakzim #johore #johorbaru #melakabandarbersejarah
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah

comment 3 star 21 12 hours ago

Ini kak nania temanku di herbalife..๐Ÿ’š turun 25 kg setelah lahiran + sambil asi eksklusif + donor asi ๐Ÿ’š
.
kamu masih alasan gendut karena punya anak ? ๐Ÿ˜ฒ
kasihan anaknya dijadikan alasan ibunya gendut terus ๐Ÿ˜ญ
padahal memang ibunya aja yg doyan makan ๐Ÿ˜†๐Ÿ™ˆ
.
.
ayo permak body ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ whatsapp coach dwi 083891790480 ๐Ÿ˜‰
.
*hasil setiap individu bervariasi
.
.
#soekarnohatta #alunalunbogor #depok #alunaluntangerang #bekasi #alunalunbandung #cirebon #alunaluntegal #semarang #alunalunyogya #magelang #alunalunsolo #juanda #alunalunmalang #ngurahrai #samarinda #balikpapan #banjarmasin #makassar #bandarlampung #palembang #batam #singapore #johorbaru #kualalumpur #hongkong #gajian #mariviralkan

comment 0 star 15 12 hours ago

Happy little kiddo in an all-day theme park kind of day๐Ÿค–๐Ÿ‘พ
.
.
#legoland #mustseeinmalaysia #themepark #johorbaru #malaysia #happymommyonduty #happymommyexplores

comment 2 star 34 Yesterday

Ngabuburit di rahmad widodo medancam makasih yah sudah datang belanja di toko kami
di tunggu kedatangan selanjutnya

#kameramurah #kamera #murahmeriah #testimoni #testimony #papua #papuanewguinea #johor #johorbaru

comment 0 star 10 Yesterday

Repost from @chubbycacaa @toprankrepost #toprankrepost #testimoniumaima selamat pagi cikgu! eh?
tetiba kan~
mentang mentang hari ni hari guru. ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š

macam dah lama kita tak share testimoni kan?
jom baca perkongsian feedback customer kita tentang umaimaโค๏ธ
๐ŸŒปsusu kambing paling sedap!
๐ŸŒปsedap sebab campuran berries!
๐ŸŒปbadan pun rasa ada energy!
๐ŸŒปpreggy pun alhamdulillah ok.

happy tak baca feedback macam tu?
mestilah kakak happy ๐Ÿ™ˆ
umaima nutri c plus ni memang paling sesuai sangat untuk ibu hamil.
sebab kita sendiri pun mengamalkannya!
sendiri minum, sendiri jual!
tanpa ragu-ragu.

susu kambing umaima by @abby_abadi112 ๐Ÿฅ›
๐ŸŒธumaima kids
๐ŸŒธumaima nutri c plus

whatsapp ja kita,
013-7596066.
cod boleh, pos pun boleh ๐Ÿ˜˜

cod:
๐Ÿš™all area jb
๐Ÿš™kempas
๐Ÿš™setia tropika
๐Ÿš™nusajaya
๐Ÿš™kota iskandar
๐Ÿš™ horizon hills
๐Ÿš™skudai
๐Ÿš™utm
takda dalam list cod?
takpa, whatsapp ja. kita bincang sampai jadi ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฎpostage: seluruh malaysia

#umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids
#codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk

comment 8 star 128 Yesterday

Efek samping herbalife:
.
makin fresh, awet muda, sehat, langsing dan pastinya cantik juga ๐Ÿ˜
.
.
more info:
klik link di bio akun @cantik.slim untuk kontak via whatsapp (0811.2955.330) ๐Ÿ˜‰
.
.
* hasil setiap individu bervariasi
.
.
#jakarta #bogor #depok #tangerang #bekasi #bandung #cirebon #tegal #semarang #yogya #magelang #solo #surabaya #malang #denpasar #samarinda #balikpapan #banjarmasin #makassar #bandarlampung #palembang #batam #singapore #johorbaru #kualalumpur #hongkong #tokyo #seoul

comment 0 star 16 Yesterday

Efek samping herbalife:
.
makin fresh, awet muda, langsing dan juga cantik pastinya ๐Ÿ˜
.
.
more info:
klik link di bio akun @cantik.slim untuk kontak via whatsapp (0811.2955.330) ๐Ÿ˜‰
.
.
* hasil setiap individu bervariasi
.
.
#jakarta #bogor #depok #tangerang #bekasi #bandung #cirebon #tegal #semarang #yogya #magelang #solo #surabaya #malang #denpasar #samarinda #balikpapan #banjarmasin #makassar #bandarlampung #palembang #batam #singapore #johorbaru #kualalumpur #hongkong #tokyo #seoul

comment 0 star 11 Yesterday

Efek samping herbalife :
.
makin frea makin awet muda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
more info :
klik link di bio akun @cantik.slim untuk kontak via whatsapp (0811.2955.330) ๐Ÿ˜

#jakarta #bogor #depok #tanggerang #bekasi #bandung #cirebon #semarang #yogya #magelang #solo #surabaya #malang #denpasar #samarinda #balikpapan #bandarlampung #makassar #batam #singapore #johorbaru #kualalumpur #hongkong #tokyo #seuol #ngabuburit #bukber #cantiksehat #fayolaclub

comment 0 star 9 Yesterday