Loading...
Instagram Public Photos with #johorbaru

🛫 jom explore bali kawan.. 🗾✈️ harga jimat service 5🌟
biar gambar yang menceritakan segalanya...tak sempat untuk saya nk fikirkan ayat untuk berkata-kata... jumpa lagi 🙌🙌 rm 290 seorang
hotel 3* + transport + bfast + tour
( min 6 orang )

jom melancong bali on google: https://goo.gl/posts/ver8n

www.wasap.my/+6287862670199

https://www.youtube.com/channel/uckcdk1_51g7um0qrwjbgb-q

www.jommelancongbali.com

#percutianterlajaklaris #percutiankebali #pekejpercutian #percutiantermurah #jommelancongbali #muslimbalitour #johorbaru #pulaupinang #negerisembilan #sabah #perlis #singapore #pahang #brunei #langkawi #perak #kelantan #terengganu #selangor #melaka #sarawak #kualalumpur

comment 0 star 13 8 hours ago

🌼﷽ 🌼
.
anak kurang selera makan?
anak sentiasa letih & tidak bersemangat?
anak ada penyakit kulit (eczema)? anak nak tambah berat badan?
.
in sha allah, umaima kids ada jawapan untuk segalanya.
🍓umaima kids sesuai untuk kanak-kanak 1 tahun ke atas.
🍓perisa strawberry & original
🍓rm45.90 sekotak(650 gram)
🍓15 campuran makanan sunnah
🍓diperkaya dengan pelbagai vitamin

susu kambing umaima by @abby_abadi112 🥛
🌸umaima kids (rm45.90)
🌸umaima nutri c plus (rm79.90)

whatsapp ja kita,
013-7596066 (click link di bio profile)
cod boleh, pos pun boleh 😘

cod:
🚙all area jb
🚙kempas
🚙setia tropika
🚙skudai
takda list dalam cod?
whatsapp ja.kita cuba bincang sampai jadi😘
.
📮postage: seluruh malaysia❣️❣️
.
#umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids #umaimanutricplus #codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk

comment 0 star 5 9 hours ago

#repost from @giladiskon_travel by @quicksave.app
・・・
mau liburan hemat? kami ada promo yang akan sulit untuk kamu tolak sobat gders, ini cocok banget buat yang lagi penat kerjaan yuk ikutan flash sale tour 5 hari ke singapore, malaysia dan thailand dengan jetstar, harganya cuma rp. 4.9 juta saja.

berangkat 28 oktober minggu depan dan tempat sangat terbatas, jadi tunggu apalagi?

tempat terbatas ya, siapa cepat dia dapat.

tempat tujuan:
singapore
hatyai
penang
kuala lumpur
malacca
johor bahru

syaratnya punya paspor berlaku diatas 7 bulan ya.

untuk pertanyaan dan pemesanan bisa kontak whatsapp ke 0859.3282.1279 ya.

#giladiskon #giladiskontravel #travel #liburanhemat #paketliburan #jetstar #diskon #promo #traveladdict #travelblog #travelhemat #singapura #kualalumpur #penang #johorbaru #instasaveapp #quicksaveapp

comment 111 star 1,250 12 hours ago

Mau liburan hemat? kami ada promo yang akan sulit untuk kamu tolak sobat gders, ini cocok banget buat yang lagi penat kerjaan yuk ikutan flash sale tour 5 hari ke singapore, malaysia dan thailand dengan jetstar, harganya cuma rp. 4.9 juta saja.

berangkat 28 oktober minggu depan dan tempat sangat terbatas, jadi tunggu apalagi?

tempat terbatas ya, siapa cepat dia dapat.

tempat tujuan:
singapore
hatyai
penang
kuala lumpur
malacca
johor bahru

syaratnya punya paspor berlaku diatas 7 bulan ya.

untuk pertanyaan dan pemesanan bisa kontak whatsapp ke 0859.3282.1279 ya.

#giladiskon #giladiskontravel #travel #liburanhemat #paketliburan #jetstar #diskon #promo #traveladdict #travelblog #travelhemat #singapura #kualalumpur #penang #johorbaru

comment 18 star 28 12 hours ago

Harga transport in bali
🌟 rm 400 selama 4 hari 🌟
car type = avanza / apv
capacity = 7 person
========================
🌟rm 800 selama 4 hari 🌟
car merk = isuzu elf
capacity = 12 person
========================
🌟rm 1000 selama 4 hari 🌟
car merk = isuzu elf
capacity = 17 person
========================
🌟rm 1100 selama 4 hari 🌟
car merk = toyota hiace
capacity = 14 person
========================
price included :
🚘car 🕺driver / guide
⛽petrol
🆓️parking 🆓️toll 🏥insurance
🍼mineral water "no hidden cost "
---------------------------------- jom melancong bali on google: https://goo.gl/posts/ver8n

www.wasap.my/+6287862670199

https://www.youtube.com/channel/uckcdk1_51g7um0qrwjbgb-q

www.jommelancongbali.com

#percutianterlajaklaris #percutiankebali #pekejpercutian #percutiantermurah #jommelancongbali #muslimbalitour #johorbaru #pulaupinang #negerisembilan #sabah #perlis #singapore #pahang #brunei #langkawi #perak #kelantan #terengganu #selangor #melaka #sarawak #kualalumpur #perlis #tangkak #johorbaru #kuching #kedah

comment 0 star 10 14 hours ago

Repost from @umaima_johorbahru @toprankrepost #toprankrepost 🌼﷽ 🌼
.
hi, dah dinner ke tu?
malam ni kita minum umaima campur nestum.
kenyang ke tu?
mestilah kenyang...
kalau taknak campur nestum, oats kan ada..
pilihan ditangan anda 😉
.
bulan puasa sahur dengan umaima pun tiada masalah tau.
sebab memang mengenyangkan,
plus memberi tenaga sepanjang hari berpuasa.
jom dapatkan umaima sekarang!
.
nak tahu lebih lanjut,
komen nak or pm tepi pun boleh.
whatsapp lagilah senang 😁

susu kambing umaima by @abby_abadi112 🥛
🌸umaima kids (rm45.90)
🌸umaima nutri c plus (rm79.90)

whatsapp ja kita,
013-7596066 (click link di bio profile)
cod boleh, pos pun boleh 😘

cod:
🚙all area jb
🚙kempas
🚙setia tropika
🚙skudai
takda list dalam cod?
whatsapp ja.kita cuba bincang sampai jadi😘
.
📮postage: seluruh malaysia❣️❣️
.
#umaima #umaimajb #umaimajohor #umaimaskudai #agenumaimajb #agentumaimajb #umaimajohorbaru #umaimajohorbahru #susukambingumaima #sayaminumsayajual #umaimakids #umaimanutricplus #codjb #codjbarea #johorbaru #johorbahru #joho #jb #sayajual #susukambing #milkbooster #bazaronline #goatmilk

comment 12 star 207 17 hours ago

Alhamdulillah, mulai sekarang grindowear production sudah bisa dilihat secara online walau baru sebatas webblog , namun semoga usaha ini bisa semakin berkembang menjadi lebih baik dan saling menguntungkan terutama bagi para agan agan yang menggunakan jasa kami dan pelanggan setia kami .
informasi pemesanan dan tanya tentang produk kami ...
wa : 087825797890
wa : 081313405890
https://grindowearproduct.business.site #grindowear #cinta #balikpapan #bali #lombok #remajamuslim #remajagaul #samarinda #mataram #solo#muslimah #kalimantantimur #kalimantanbarat #johorbaru #kedah #kelantan #mahasiswa #mahasiswi #bikinbaju #bikinseragam #bikinkemeja #bikinjaket #bikinkaos #bordir #jahitkaos #tropical #konveksikaos #konveksijaket #konveksikemeja

comment 0 star 13 19 hours ago

Alhamdulillah, mulai sekarang grindowear production sudah bisa dilihat secara online walau baru sebatas webblog , namun semoga usaha ini bisa semakin berkembang menjadi lebih baik dan saling menguntungkan terutama bagi para agan agan yang menggunakan jasa kami dan pelanggan setia kami .
informasi pemesanan dan tanya tentang produk kami ...
wa : 087825797890
wa : 081313405890
https://grindowearproduct.business.site #grindowear #cinta #balikpapan #bali #lombok #remajamuslim #remajagaul #samarinda #mataram #solo#muslimah #kalimantantimur #kalimantanbarat #johorbaru #kedah #kelantan #mahasiswa #mahasiswi #bikinbaju #bikinseragam #bikinkemeja #bikinjaket #bikinkaos #bordir #jahitkaos #tropical #konveksikaos #konveksijaket #konveksikemeja

comment 0 star 11 19 hours ago

Alhamdulillah, mulai sekarang grindowear production sudah bisa dilihat secara online walau baru sebatas webblog , namun semoga usaha ini bisa semakin berkembang menjadi lebih baik dan saling menguntungkan terutama bagi para agan agan yang menggunakan jasa kami dan pelanggan setia kami .
informasi pemesanan dan tanya tentang produk kami ...
wa : 087825797890
wa : 081313405890
https://grindowearproduct.business.site #grindowear #cinta #balikpapan #bali #lombok #remajamuslim #remajagaul #samarinda #mataram #solo#muslimah #kalimantantimur #kalimantanbarat #johorbaru #kedah #kelantan #mahasiswa #mahasiswi #bikinbaju #bikinseragam #bikinkemeja #bikinjaket #bikinkaos #bordir #jahitkaos #tropical #konveksikaos #konveksijaket #konveksikemeja

comment 0 star 11 19 hours ago

Alhamdulillah, mulai sekarang grindowear production sudah bisa dilihat secara online walau baru sebatas webblog , namun semoga usaha ini bisa semakin berkembang menjadi lebih baik dan saling menguntungkan terutama bagi para agan agan yang menggunakan jasa kami dan pelanggan setia kami .
informasi pemesanan dan tanya tentang produk kami ...
wa : 087825797890
wa : 081313405890
https://grindowearproduct.business.site #grindowear #cinta #balikpapan #bali #lombok #remajamuslim #remajagaul #samarinda #mataram #solo#muslimah #kalimantantimur #kalimantanbarat #johorbaru #kedah #kelantan #mahasiswa #mahasiswi #bikinbaju #bikinseragam #bikinkemeja #bikinjaket #bikinkaos #bordir #jahitkaos #tropical #konveksikaos #konveksijaket #konveksikemeja

comment 1 star 13 19 hours ago