Instagram Public Photos with #igersmalaysia

Hanya lah dirimu kasih satu yang aku sayang.. đŸ˜šâ€ïžeh lagu

comment 14 star 2,207 13 hours ago

Jangan lupa tengok sambungan isteri derhaka hari ni taw. asif pun ada sekali đŸ€—
.
jom support @drama.spontan 👈

comment 17 star 8,441 16 hours ago

Ada ke? ke takda?
tag orang tersayang 💕
.
untuk quotes, ayat cinta, video
follow us:
⏩@cinta.antara.kita
⏩@tiapharisayang
⏩@akubroken
⏩@pesankakmoji
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@sandarkan.kenangan
⏩@epilog.cinta
▶turn on post notification
.
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon #love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

comment 451 star 16,052 Yesterday

Ronda-ronda di rantau panje dulu..đŸ€—đŸ™ŒđŸ™Œ
.
jom support: @drama.spontan

comment 16 star 11,696 Yesterday

Have a nice day! 💙🌾
.
follow @liyaamaiisarah plish đŸ˜â€ïž

comment 14 star 3,689 2 days ago

Kau yang ku rindu.. 😍💕
tag orang tersayang 💕
.
untuk quotes, ayat cinta, video
follow us:
⏩@cinta.antara.kita
⏩@tiapharisayang
⏩@akubroken
⏩@pesankakmoji
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@sandarkan.kenangan
⏩@epilog.cinta
▶turn on post notification
.
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon #love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

comment 50 star 5,544 21 hours ago

Baru balik dari hospital tadi,disahkan positive hensem.terima takdir tersurat .
.
.
#ootd #jangankecam #nateyysemakk #blogger #igersmalaysia #igkelantan #brocuba

comment 22 star 1,936 Yesterday

Saya ikhlas sygkan awak.. 😍💕
tag orang tersayang 💕
.
untuk quotes, ayat cinta, video
follow us:
⏩@cinta.antara.kita
⏩@tiapharisayang
⏩@akubroken
⏩@pesankakmoji
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@sandarkan.kenangan
⏩@epilog.cinta
▶turn on post notification
.
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #nakpickupline #nakpesan#paidreviewmurah#paidreview#paidreviewrm10#silamoveon #love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

comment 125 star 3,984 18 hours ago

Asif kantoi curang dengan sai 😂😂
.
support: @drama.spontan 👈

comment 61 star 11,345 2 days ago

𝚃𝚑𝚎 đ™±đšŽđšœđš 𝚆𝚊𝚱 𝚝𝚘 𝙿𝚛𝚎𝚍𝚒𝚌𝚝 𝚝𝚑𝚎 đ™”đšžđšđšžđš›đšŽ 𝚒𝚜 𝚝𝚘 đ™Č𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚒𝚝. 𝚂𝚝𝚛𝚎𝚗𝚐𝚝𝚑 𝚍𝚘𝚎𝚜 𝚗𝚘𝚝 𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚏𝚛𝚘𝚖 𝚝𝚑𝚎 𝙿𝚑𝚱𝚜𝚒𝚌𝚊𝚕 đ™Č𝚊𝚙𝚊𝚌𝚒𝚝𝚱. 𝙾𝚝 𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚏𝚛𝚘𝚖 𝚊𝚗 𝙾𝚗𝚍𝚘𝚖𝚒𝚝𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚠𝚒𝚕𝚕. @fizasaad @peachy_lifestyle
#vscocam #instasize #menwithstreetstyle #worldwide #instapic #ootd #style #photography #photooftheday #portrait #styleblogger #stylist #igersmalaysia #dior #love #modelling #instagram #instafashion #photographer #stylish #world #lightroom #menwithstyle #mensfashion #prada #pompadour #asia

comment 0 star 0 in a minute

Wooo xmalu takut bini😂😂😂
.
" jangan kata korang hebat kalau korang belum :
follow @asifsuhaimi_club
like video ni ❀ comment video ni
.
👉dipersilakan👈
like ❀ | share 📬 | comment 📝 | tag đŸ·

#asifsuhaimi #kelabpeminatasif #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks

comment 0 star 5 in a minute

📣 happy saturday guys!

surround urself with winners. and those who dream big đŸ’Ș come in , we're open now đŸ’Ș♥đŸ‡ČđŸ‡Ÿ ot for today (sat) 8.00 am-12.00 midnight

embrace the gym madness in your soul . 💗 the gym madness 💗

#bodybuilder #bodybuilding #thegymmadness #gymmalaysia #fitness #workout #fitmalaysia #luaskankuasamu #badancantik #muscle #setiatropika #johorbahru #igersmalaysia #anakjohor #johorean #jdt #photooftheday #johordarultakzim #johorsoutherntigers #muscleup #thegymlife #instagood #abangsado #vscomalaysia #fitnessmalaysia #jomkurus #menphysique #fitfam #mrjohor #mrmalaysia

comment 0 star 2 8 minutes ago

Oppa, okaykayo... k-fans mmg gedik mcm ni ke bila jumpa laki pandai cakap korea walaupun hakikatnya entah apa yang disebut🙄... mbekkk
.
👉follow ig @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
korang ada masalah kebotakan? atau teringin nak ada jambang,misai mcm zul ariffin & aeril zafrel. jangan risau, bukan dari keturunan berjambang pun boleh tumbuh dan kesan perubahan seawal 3 minggu.
follow 👉@beard_malaya
@beard_malaya
@beard_malaya
.
#lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10

comment 3 star 62 12 minutes ago

Mula mula aku ingat dia nak buang air besar, tapi nampak macam gigih la pulak. cari ketam la kot..
đŸ˜łđŸ‘‰đŸ»đŸ±đŸŠ€
.
.
.
.
sumber @kittens_of_world
video kacau jiwa setiap hari di đŸ‘‰đŸ»đŸ‘‰đŸ»đŸ‘‰đŸ» @encik_samurai 😳
.
.
.
#akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #ustazsyamsuldebat #astrogempak #ajariplayboyitu #nahurindu #naqiuboboy #mirafilzah✹ #zahirahmacwilson #misterinusantara #bazarpaknil #meletop #motifviral #kapcaimalaya #dakwahislam #lelakikuyangdulu #thehaidars #hannahdelisha #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #tanyalahustaz #nelydiasenrose #instaseleb #atikahsuhaime #misterijenazah2 #ikutcarakita #igersmalaysia

comment 1 star 10 13 minutes ago

M o r n i n g
ada yang merancang pergi majlis perkahwinan...pernikahan atau persandingan hari ini.....?
hati-hati dan selamat sampai ke destinasi.
jangan lupa...
doakan pengantin agar sentiasa dilimpahkan barakah... rahmat... maghfirah serata rezki yang melimpah ruah.

#kendurikahwin #kahwin #raikancinta #cinta #igmalaysia #igersmalaysia #instafamousmalaysia #weddingplanermalaysia #pelamin #bersanding

comment 0 star 0 19 minutes ago

Natural ruby ​​pigeon bolod..ring silver ... stone dimensions 17.5 × 12 × 5.5mm ... nice red color..price call watsapp +6285813760194
send packages through the post office.
#londonlife #permataindonesia #permatabank #ligainggris #kursusinggris #arobiwines #ingris #ingrid #american #americadosul #malaysia #igersmalaysia #vscomalaysia #iran #iraniangirl #bangladesh ###thailand ###londoncalling #sapirangars #serilanka #startup

comment 0 star 0 22 minutes ago

Sticker pvc
berminat?

call/sms/whatsapp/telegram
012 641 5131 / 012 374 5351
psst... mesti malaskan nak save no kan..
takpe..klik je link kat bawah ni..nnti terus boleh whatsapp sy tanpa perlu save no saya.

http://printapesajer.wasap.my
http://printapesajer.wasap.my
http://printapesajer.wasap.my

http://printapesajer2.wasap.my
http://printapesajer2.wasap.my
http://printapesajer2.wasap.my

lokasi kami :
tegap pelangi @ printapesajer
no 10, jalan ppm 11, plaza pandan malim,
mukim balai panjang, 75250 melaka, malaysia.
012 641 5131 / 012 374 5351
email : admin@ printapesajer.com
fax : 06 - 3338620

#printapesajer #print #printingmurah #printmurah #print #namecard #namecardmurah #namecardmelaka #melakaprinting #melaka #melakau #tshirtprintingmelaka #promosi #banners #bunting #nametagcikgu #codmelaka #melakacod #foodmelaka #melaka #melakapeople #melakavillage #orangmelaka #vscomalaysia #igersmalaysia #paidreview

comment 0 star 0 25 minutes ago

Hanya dengan consume bizzi body dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya.... kurang selera makan
.
rasanya juga sangat2 best....
.
ia malah membantu anda :-
.
✔ mengawal nafsu makan
.
✔ mengatasi masalah sembelit
.
✔ mencantikkan kulit
.
✔ menurunkan kadar kolestrol
.
✔ memberikan tenaga
.
✔ menyingkirkan toksin dalam badan
.
✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
.
.
untuk kesan yang lebih bombastik.....
đŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„
.
❌ jangan makan makanan berminyak / berlemak
.
✔ buat senaman ringan
.
✔ banyakkan minum air kosong
.
.
dijamin 200% ...ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka ...... apa nak tunggu lagi.... jangan tunggu lama2... whatsapp sis segera!!!!
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris

comment 0 star 2 26 minutes ago

Payudara kecil ?đŸ˜±
payudara kendur?đŸ˜±
payudara penuh strecthmark?đŸ˜±
puting hitam?đŸ˜±
punggung leper?đŸ˜±
punggung kendur?đŸ˜±
punggung penuh strecthmark?đŸ˜±
.
đŸš«tak perlu injection
đŸš«tak perlu pil,minum
.
.
♚ cuma urut 2 kali sehari
♚ urut dengan penuh kasih sayang
.
.
💯%terjamin lulusn dari kkm
💯%terjamin berkesan
💯%tidak ada kesan sampingan
💯%dari bahan organik
💯%sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak
.
.
nak payudara/punggung montok?
nak payudara/punggung padat?
nak payudara/punggung pejal?
nak payudara/punggung sihat?
.
sayang suami?
sayang bakal suami?
.
`bconfident serum` membantu masalah yang dihadapi anda.
.
.
nak cantik jangan malu-malu hubungi (whatsapp/telegram) 010-8038122 .
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #follow #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #pinklady #payudaramontok #10yearschallenge #bodysexy #ubatpayudara #sale #sitinurhaliza

comment 0 star 1 27 minutes ago

Hanya dengan consume bizzi body dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya.... kurang selera makan
.
rasanya juga sangat2 best....
.
ia malah membantu anda :-
.
✔ mengawal nafsu makan
.
✔ mengatasi masalah sembelit
.
✔ mencantikkan kulit
.
✔ menurunkan kadar kolestrol
.
✔ memberikan tenaga
.
✔ menyingkirkan toksin dalam badan
.
✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
.
.
untuk kesan yang lebih bombastik.....
đŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„
.
❌ jangan makan makanan berminyak / berlemak
.
✔ buat senaman ringan
.
✔ banyakkan minum air kosong
.
.
dijamin 200% ...ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka ...... apa nak tunggu lagi.... jangan tunggu lama2... whatsapp sis segera!!!!
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris

comment 0 star 1 31 minutes ago

Owner tinggal kejap kau dah buat hal ye 😂..dasar anjing betul.. 😂
(join channel telegram, link kat bio)
.
👉follow ig @koleksivideowhatsapp
@koleksivideowhatsapp @koleksivideowhatsapp untuk tonton lebih banyak video lawak
.
-nak berjambang walaupun takde keturunan berjambang?.kesan seawal 1 bulan..follow @malaysia_minoxidil @malaysia_minoxidil
-barang2 tranding baju,kasut,beg etc @kita_geng_store @kita_geng_store
.
tag members korang 👇

comment 3 star 160 33 minutes ago

Owner tinggal kejap kau dah buat hal ye 😂..dasar anjing betul.. 😂
(join channel telegram, link kat bio)
.
👉follow ig @lawaktakbossku @lawaktakbossku @lawaktakbossku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
-nak berjambang walaupun takde keturunan berjambang?.kesan seawal 1 bulan..follow @malaysia_minoxidil @malaysia_minoxidil
-barang2 tranding baju,kasut,beg etc @kita_geng_store @kita_geng_store
.
tag members korang 👇

comment 1 star 41 33 minutes ago

✹ m e l a c c a ⁣⁣ ✹
⁣
this historical state is a unesco world heritage site and we can most definitely see why 😍 it is absolutely beautiful. ⁣⁣
⁣⁣
this mosque was on our list of places to see and it definitely did not disappoint. not only was it beautiful, it was also incredibly peaceful 🧘‍â™€ïžâŁâŁ
⁣⁣
melacca, you definitely surprised us đŸ’«âŁâŁ
⁣⁣
📾📍melacca mosque, melacca

comment 1 star 9 35 minutes ago

Hanya dengan consume bizzi body dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya.... kurang selera makan
.
rasanya juga sangat2 best....
.
ia malah membantu anda :-
.
✔ mengawal nafsu makan
.
✔ mengatasi masalah sembelit
.
✔ mencantikkan kulit
.
✔ menurunkan kadar kolestrol
.
✔ memberikan tenaga
.
✔ menyingkirkan toksin dalam badan
.
✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
.
.
untuk kesan yang lebih bombastik.....
đŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’ŁđŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„đŸ’„
.
❌ jangan makan makanan berminyak / berlemak
.
✔ buat senaman ringan
.
✔ banyakkan minum air kosong
.
.
dijamin 200% ...ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka ...... apa nak tunggu lagi.... jangan tunggu lama2... whatsapp sis segera!!!!
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris

comment 0 star 0 39 minutes ago

Haihhh korang ni bila nak pinang kasut ni ,⠀
lagi lagi yang suka pergi konvoi naik ysuku⠀
⠀
tag 5 kawan korang yang ada ysuku😎 ⠀⠀
#vansmurah#murahkaya#teammurahkaya#jgnckpabgtakpayung#kasutmurahgila#kasutmurahmalaysia#vanscopyori#copyori#2019#sneakers#sneakersmurah#vans#vanscopyori#vansmantul#kasutmurahmalaysia#kasutmurahonline#murahkaya#teammurahkaya#2019#blogger#bloggerstyle#igersmalaysia#padubeb#kakishare#himpunanbahanlawak#jangankecamsaya#malaysiaku#paidreviewrm5#paidreviewrm10

comment 0 star 1 41 minutes ago

Batik pouch untuk yang tersayang 😘

ewahh, kemain tajuknya untuk yang tersayang gitu. tapi memang betul pun, kalau korang sayang kat pasangan masing2 kena la order batik pouch ni. kompom korang akan saling menyayangi till jannah 😉
___________________________

selain dijadikan sebagai goodies bag majlis perkahwinan/pertunangan/birthday, pouch bag ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai packaging produk terutamanya untuk pemilik2 perniagaan
âŹ‡ïžâŹ‡ïžâŹ‡ïžâŹ‡ïžâŹ‡ïžâŹ‡ïžâŹ‡ïžâŹ‡ïž
📌 pakaian muslimah
📌 telekung
📌 tudung & shawl
📌 kosmetik wanita
📌 pakaian lokal brand
📌 pomade & beard oil
📌 perfume
📌 barang kemas, emas
📌 aksesori wanita
📌 pakaian bundle
📌 kasut, beg
📌 dll
___________________________

for order & inquiry 👇👇👇
whatsapp // 0128399688
please share & repost ye 😄

#sayajual #kamijual #pouchbag #pouchbagmurah #totebag #beguncang #drawstringbag #muslinbag #goodiesbag #dustbag #weddinggoodiesbag #wedding #malaywedding #malaysiawedding #bruneiwedding #event #product #packaging #pomade #perfume #shawl #jewellery #lokalah #instashops #igshops #igersmalaysia #kainbatik #malaysia #singapore #brunei

comment 0 star 0 42 minutes ago

Haihhh korang ni bila nak pinang kasut ni ,⠀
lagi lagi yang suka pergi konvoi naik ysuku⠀
⠀
tag 5 kawan korang yang ada ysuku😎 ⠀⠀
#vansmurah#murahkaya#teammurahkaya#jgnckpabgtakpayung#kasutmurahgila#kasutmurahmalaysia#vanscopyori#copyori#2019#sneakers#sneakersmurah#vans#vanscopyori#vansmantul#kasutmurahmalaysia#kasutmurahonline#murahkaya#teammurahkaya#2019#blogger#bloggerstyle#igersmalaysia#padubeb#kakishare#himpunanbahanlawak#jangankecamsaya#malaysiaku#paidreviewrm5#paidreviewrm10

comment 0 star 2 42 minutes ago

"hi selamat pagi,dah makan ke blum?..klau belum layan video awek cantik ini... 😂 😂
.
🙏halalkan video korang yg kami ambil
👉 dm jika kami tak kredit post anda

jangan kata korang hebat kalau korang belum :
follow @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
like ❀ | share 📬 | comment 📝 | tag đŸ·

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

comment 10 star 104 45 minutes ago

. .
this eatery in shah alam specializes in smoked beef and the meat is smoked for at least 16 hours đŸ”„
.
lokasi: karnivor malaya, courtyard plaza jelutong, bukit jelutong, shah alam, selangor.
.
jangan lupa follow
.
suka masak @resipikampung
suka resipi @rasa.antarabangsa
suka travel @mytravelmurah
suka tips @lifehack.my
kredit @kl.foodie .
.
.
.
.
.
#likeforlikes #bazaarpaknil #bzarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline
#igshopmalaysia #igersmalaysia #resepi #resepimudah #resepisedap #masak #jjcm #jommakan #resepikek #keksedap #makan #neelofa #fattzura #ctdk #janganbencicintaku #dramamonalisa #malaysian #malaysia #masaksendiri #likeforfollow #folow4like #likers

comment 1 star 59 47 minutes ago

Nak tinggi 5-8 cm dalam masa seminggu??? anda masih waswas??
jangan risau sebab supplement peninggi badan tiens membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm.
.
testimoni dah berlambak. buang keraguan korg, ambil tindakan sekarang utk order đŸ“Č ws: +60 11-3662 6273
.
follow cepat kalau nk harga promo

@kejaptinggilaju
@kejaptinggilaju
@kejaptinggilaju

tambah tinggi 10 cm !!!
.
#naksentap #viralmalaysia #bazarpaknil
#iglelakivsperempuan #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent #paidreviewmurah #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral
#medsos #lawakkerder #nakbebel
#mudahterhibur #politeknikmalaysia. #himpunanlawakmalays #paidreview #himpunanbahanlawak #matmoto
#igersmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #nakpesan #atukpesan #lawakhangit #lawakbossku #lawakhambar #igersmalaysia

comment 1 star 1 47 minutes ago

" dah diet tapi berat tak turun? "

macam-macam jenis diet dah buat. tak menjadi juga.badan masih gedebak,
diet yg salah atau cara kita yg tak betul?
memang la sebab tak ramai boleh tahan lapar berjam2
.
tujuan bizzi body keluaran alif syukri ini adalah untuk bantu kita kekalkan tenaga sentiasa rasa kenyang bila kita buat diet. tak ada maslah walaupon kita ada gastrik
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy

comment 0 star 5 51 minutes ago

Dulu dan skrng. â˜ș
.
.
p/s : minta maaf dan halal kan ambil video korang.. â˜ș.
.
.
.
#paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya#igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak#tiktok#tiktokmalaysia #reviewmurah #igersmalaysia #kelakar #jangankecam#gemokisawesome #ikutcarakita#sentiasabersyukur #naksentap #padubeb#himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar#mudahterhibur #viral #bazarpaknilmurah #paidreviewmurah#lawakhambar#instafamous #motifviral

comment 0 star 9 57 minutes ago

Morning kesayangan sis zezzy! 😘 ni chuolls chuolls semua ni teringin ke nakk dapatkan kulit bersih, tak kusam, glowing and so on 😍 nak ke tanakk? kalau tanakk i merajuk 🙄 tanakkk kawan đŸ™…đŸ» hehe gurau jee gurau 😘 okay so chuolls kesayangan sis zezzy kalau chuolls berminatt nak dapatkan skin yang chuolls nakk tu 😍 meeh laa dm @mylarabwn.amora @mylarabwn.amora đŸŒč (sebab apa?)2 mylara skincare sangat sesuai untuk semua jenis skin đŸ‘đŸ» kesan pun cepat seawal satu minggu đŸ‘đŸ» anyway kesan cepat tu secara halal yee takde mercury đŸ™…đŸ» harga mylara skincare pun dijual secara berpatutan đŸ‘đŸ» anddd last last confirm kesan dia akan buat chuolls tak senang duduk 🙊 asyikk nak selfiee jeer 😜 hehehehehe okayyy follow & dm @mylarabwn.amora ! do it now! thankyouuu đŸ˜˜â€
.
-
#teamrozette #mylaraskincarebrunei #mylaraskincaresarawak #iklan #iklanmurah #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #iklanmalaysia #iklanbisnesmalaysia #bruneionlineshopping #bruneiskincare #shoppingbrunei #brunei #bruneifm #bruneionlineshop #bisnesbrunei #bruneishoppinglover #malaysiatrending #malaysiashopping #igersmalaysia #sarawak #sarawakonlineshop #sabah #sabahonlinehshop #sabahokbah
#explore #explorepage

comment 0 star 2 58 minutes ago

@azlanshah25 mase mude2 😬
.
fruit head shisha available now at @rettocafe 🍉 🍊 🍏
.
.
#rettocafe shisha promotion 2 botol only rm16 6:30pm - 9pm
.
.
open @rettocafe shisha promotion rm10 free ice...
#rettocafe di jalan ibrahim berdepan ocbc bank banda raya johor bahru...
.
.
#malaysiaviral #maskulin #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #sayajualmurah #ump #ukm #uthm #politeknik #uitmshahalam #uitm

comment 0 star 16 59 minutes ago

Morning đŸŒčđŸŒč
⁣
=====================
follow | tag | comment | like⁣
=====================
⁣
💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣
#adelinetsen⁣
#adeline #adelinetsenfans #adelinetsenofficiall #tv3⁣
#tv3malaysia⁣
#tv9⁣
#instaseleb #artismalaysia⁣
#astro⁣
#artiskini⁣
#setelahkumiliki #intannajuwa #instafamous #hustlehard⁣
#dramasangat⁣
#igersmalaysia

comment 1 star 10 1 hour ago

.
.
.
restock
.
.
608# lace kurung moden
.
.
material cotton spandex lace .
. ❀harga❀
freesize rm69 exc postage
plus size rm75 exc postage
super plus size rm80 exc postage
poslaju
rm9 sm/rm14 ss
.
.
j&t
rm8 sm/rm12 ss
.
.
.
#bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #kurungmodenplussize #bajukurunglacemurah #bajuplussizemurah #bajupengapit #bridesmaidmalaysia #kendurikahwin #kendurikendara #akikah #kkcity #sayajualmurah #tudungbawal #kelantan #kundasang #cikgusekolah #igshopmalaysia #igshopmurah #instashopmalaysia #hazinrashoppe #bazarpaknilmurah #igersmalaysia

comment 0 star 1 1 hour ago

Gangster taik kucingđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ˜‚đŸ˜‚
.
.
p/s : minta maaf dan halal kan ambil video korang.. â˜ș.
.
.
follow... >
đŸ‘ŒđŸ€—@lawak_malaysa đŸ€—đŸ‘Œ
@tujuh7viral
@fakta_merecikss
@fynawords
.
.
#paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya#igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak#tiktok#tiktokmalaysia #reviewmurah #igersmalaysia #kelakar #jangankecam#gemokisawesome #ikutcarakita#sentiasabersyukur #naksentap #padubeb#himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar#mudahterhibur #viral #bazarpaknilmurah #paidreviewmurah#lawakhambar#instafamous #motifviral

comment 0 star 41 1 hour ago

Bercuti hujung tahun ni? bawa terrifigs bersama. hubungi kami (dm) untuk dapatkan terrifigs secara percuma untuk dibawa bercuti bersama, terhad kepada 10 yang terawal sahaja. .

check out our website at www.terrifigs.com for more details or click on the link above. whatsapp us at +60195092435 to find out more
.

#terrifigs #figs #ilovefigs
#figseason #foodporn #foodie #healthylifestyle #healthyfood #healthy #delicious #delectable #homemade #premium #buahtin #entrepreneur #justsaying #natural #fresh #offer
#promo #promotion #igersmalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #instafood #malaysianfoodie #halal #halalfood #sedapgiler

comment 0 star 2 1 hour ago

"and who is he that will harm you, if ye be followers of that which is good?" -1 peter 3:13 kjv

comment 1 star 1 1 hour ago

Assalammualaikum
morning😊

comment 1 star 10 1 hour ago

đŸ‡ČđŸ‡Ÿ siapa kata makan sihat kena banyak berbelanja? cuba buat 13 makanan ni, very simple & cheap guys..tengok detail penuh di story @malaysia.daily 💝💝
.
tag member2 👣

comment 1 star 133 1 hour ago

comment 4 star 574 1 hour ago

comment 1 star 228 1 hour ago

comment 1 star 1 1 hour ago

👗 new arrival !!
.
dress d9245*, d9245.1*, d9245.2*
#dressd9245byfitrisya769 .
available in size *free size
refer measurement guide
-material pleated crepe
-hidden zip at back
.
💚label free size
please refer measurements:
top
shoulder : 16"
bust : 46"
armhole : 21"
sleeves : 21.5 "
length : 53"
.
.
💰price : rm70sm / rm75srwk / rm78sbh
📩termasuk postage
.
.
nak order blh terus wasap👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di bio ig @ butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan..
.
.
.
.
#dressd9245byfitrisya769 #dressd9245.2murah #dressd9245.2 #koleksidressbyfitrisya769 #butikmuslimah_fitrisya769 #dresscollection #koleksidress #bajukurung #bajukebaya #bajubridemaids #bajubridesmaidborong #bajubridemaidsmalaysia #jualanhebat #jualanmurahmeriah #sayajualdressmuslimah #dresstakpayahgosok #bajutakpayahiron #hijabmoden #niqabis #tudunglabuh #terapiinstagram #ajimaura #igersmalaysia #trustedseller #sayajualmurah2 #assalamualaikum #selamatpagi

comment 0 star 2 1 hour ago

Dinner peserta grup sulung lelaki #dietbakarlemak siri 46... hangpa jangan tak caya
.
ehhh lelaki pun dah boleh join dbl? dah boleh dah, tapi kami buat group asing la untuk depa... tak campoq pompuan
.
so apa lagi... jom ramai-ramai sign up untuk dbl47. sesi 10 hari bermula pada 20 nov ini
.
dm @azimahmima
atau wasap link di profil unt maklumat lanjut.

#eatcleangetlean #diettanpaproduk #dbllelaki

comment 1 star 3 1 hour ago

👗 new arrival !!
.
dress d9245*, d9245.1*, d9245.2*
#dressd9245byfitrisya769 .
available in size *free size
refer measurement guide
-material pleated crepe
-hidden zip at back
.
💚label free size
please refer measurements:
top
shoulder : 16"
bust : 46"
armhole : 21"
sleeves : 21.5 "
length : 53"
.
.
💰price : rm70sm / rm75srwk / rm78sbh
📩termasuk postage
.
.
nak order blh terus wasap👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di bio ig @ butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan..
.
.
.
.
#dressd9245byfitrisya769 #dressd9245murah #dressd9245.1 #koleksidressbyfitrisya769 #butikmuslimah_fitrisya769 #dresscorakbunga #dresssimple #dresspleatedmurah #dressmuslimahmurah #dressbffriendly #dressmodelbaru #dresscantikmurah #dresssantaimurah #dressbridesmaidmurah #dressbridemaidsmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch28 #cikguseo #igersmalaysia #dresssimple #koleksidress #dressbungabunga #dressbungaroselle #dressgojes #dressprincesscut #dressnursingfriendly #dressbffriendly #koleksidressgojes #dresslabuh #dressfreepostage

comment 0 star 2 1 hour ago

Slimming product : bizzi boddy
ok, produk bizzi boddy ni adalah untuk kuruskan badan. apa yang anda perlu elakkan adalah air kelapa & air gas. confirm dalam masa 7 hari akan nampak perubahan đŸ€— tak cuba tak tahu tau 😁
.
bahan kandugan:
* wheat germ
* garcinia cambogia
* hoodia gordonii
* green coffee extract
* white kidney bean
.
kebaikan produk:
* menjaga kesimbangan metabolisme tubuh
* mengatasi masalah sembelit
* menurunkan kadar kolestrol
* mengawal selera makan
* mencantikkan kulit
* membantu menyingkirkan toksin dalam badan
* mengurangkan masalah obes
* memberikan tenaga
.
harga : hanya rm79.90
(tidak termasuk kos postage)

untuk pembelian boleh whatsapp 01119976228 atau tekan link di bio
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperutr #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #dropshipwanted #aslegacyterengganu #bizziboddyterengganu

comment 0 star 1 1 hour ago

.
#testimoni_income_15hari_dalam_jappsđŸ˜±đŸ˜đŸ’°đŸ˜±đŸ˜đŸ’°đŸ˜±đŸ˜đŸ’°đŸ˜±đŸ˜đŸ’°đŸ˜±đŸ˜đŸ’°
.
wwoww x wowww đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± baru 15 hari dah dapat income ribu2 la💾💾💾💾💾💾💾💾💾💾 bukan sikit2 tau.. main phone je boleh dapat ribu2🎊🎊🎊🎊🎊 memang terbaikkkkk.. masih x percaya😅😅😅 kami jalan dulu🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀💹💹💹💹💹 lambat tinggal👋👋👋👋👋
.
fast action❗❗❗ fast result❗❗❗ masih nak pikir lagi..tahun depan pon masih pikir lagiđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł the end rugi je la😆😆😆..jom buat duit💰💰💰💰 segera..saya guide sampai jadiđŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’Ș
.
berminat jom click link wasap di bio
.
#igshopmalaysia #igshop #igshopmurah #igshoponline #igshopmurahmalaysia #igshopmy #igreviewmalaysia #igersmalaysia
#malaysiaonlineshop #artismalaysia #jutawanapp #viralmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop #bazarpaknil #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilmurahmurah #malaysian #igshopmalaysia #instamalaysia #tiktokmalaysiađŸ”„ #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesdarirumah #kerjakosong #kerjasimple #kerjaonline #kerjakosong #kerjasampingan #kerjasantai #kerjasampingan #kerjasambilan

comment 0 star 0 1 hour ago

Fuhhh x sangka org men beskel pon kaki lajak rupanya.. wahhh 😼 ✍follow ig dibawah👇
💌@jenaka_sekilas
💌@jenaka_sekilas
💌@jenaka_sekilas
.
.
.
.
🚾🚾tag dan share kat kawan2 👬👭
💌@jenaka_sekilas
💌@jenaka_sekilas
💌@jenaka_sekilas
.
.
.
.
#instagrammers #malaysia #bussines #mutiarakata #love #lawaktahapdewa #quotes #lawakterkini #lawakkampus #madlipz #lawakkeder #lawakhangit #lawakhambar #kelakar #pubg #lawak #lucu #lawakan #nakfakta #astro #tv3 #nakbebel #cakapbanyak #siakapkeli #apaapajerr #igersmalaysia #instafamous #blogger

comment 0 star 25 1 hour ago

Setiap perkara yang terjadi hatta gugurnya sehelai daun pun, semuanya atas izin allah.
.
“sesungguhnya keadaan kekuasaannya apabila dia menghendaki adanya sesuatu, hanyalah dia berfirman kepada (hakikat) benda itu: 'jadilah engkau!'. maka ia terus menjadi.” (surah yasin, ayat 82)
.
.
follow @hikayatsikosong
follow @hikayatsikosong
.
.
#nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #nakbebel #malaysiatrending #vscomalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #nakpesan #nakpickupline #nakngepek #apakes #jommuhasabahdiri #donedakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial #hatikecai #hikayatsikosong

comment 0 star 796 1 hour ago

Goodies!! goodies!!
good news for u gaiss! 😍.
.
goodies rm1 bermula!
macam macam majlis boleh!
✅kawen
✅tunang
✅akikah
✅birthday
✅nikah
✅farewell
✅makan makan
✅family day
✅jamuan
✅dan lain lain

wowww!!
#jimatmasa #jimattenaga tak perlu bersengkang mata! đŸ˜±

letssss tempah!

www.wasap.my/+60142465091/goodies

#rempuh2019 #tgc #thegrandchocodaps #thegreatcommunity #sedap #rangup #almondsebiji #artistmalaysia #doorgift #igersmalaysia #localfood #malaysianfood #chocolatelover #chocolate #peminatcoklat #agentwanted #dropshipwanted #agentshahalam #agentseluruhmalaysia #dropshipdiperlukan #buatduit #rempuh2019 #tgc #thegrandchocodaps #thegreatcommunity #sedap #rangup #almondsebiji the

comment 0 star 1 1 hour ago

Goodies!! goodies!!
good news for u gaiss! 😍.
.
goodies rm1 bermula!
macam macam majlis boleh!
✅kawen
✅tunang
✅akikah
✅birthday
✅nikah
✅farewell
✅makan makan
✅family day
✅jamuan
✅dan lain lain

wowww!!
#jimatmasa #jimattenaga tak perlu bersengkang mata! đŸ˜±

letssss tempah!

www.wasap.my/+60142465091/goodies

#shahalam #puchong #usj #kelanajaya #klang #chocodapsshahalam #doorgift #igersmalaysia #localfood #malaysianfood #chocolatelover #chocolate #peminatcoklat #agentwanted #dropshipwanted #agentshahalam #agentseluruhmalaysia #dropshipdiperlukan #buatduit #rempuh2019 #tgc #thegrandchocodaps #thegreatcommunity #sedap #rangup #almondsebiji

comment 0 star 1 1 hour ago

Muka terlebih bahagia coz the adventure in cameron highland is thrilling 😆.
.
.
p/s: jgn swipe
.
.
#mukahambar #igersepmu
#igersmalaysia
#vsco
#vscocam
#igersmalaya

comment 2 star 63 2 hours ago

Paketnya sampai lagi 😍😍 kenapa kamu harus beli di toko kami?

1.admin sangat ramah&terbuka dg hal apapun.
2. paket pasti sampai dan cepat
3. ada promo besar
4. paket dibungkus rapi
5. distributor resmi dan ada toko fisiknya
6. kadaluarsa produk lama
7. ada bonus
8. produk dijamin asli
9. gratis konsultasi terus menerus
10. sudah banyak terbukti khasiatnya

chat now. 
only at đŸ“Čwa: 0895611902444

#rahasiapayudara #rahasiapayudarakencang #caramembesarkanpayudarai #solusihamil #baliindonesia #jakarta #hamil #solusisehat #malang #igersmalaysia

comment 0 star 1 2 hours ago

Paketnya sampai lagi 😍😍 kenapa kamu harus beli di toko kami?

1.admin sangat ramah&terbuka dg hal apapun.
2. paket pasti sampai dan cepat
3. ada promo besar
4. paket dibungkus rapi
5. distributor resmi dan ada toko fisiknya
6. kadaluarsa produk lama
7. ada bonus
8. produk dijamin asli
9. gratis konsultasi terus menerus
10. sudah banyak terbukti khasiatnya

chat now. 
only at đŸ“Čwa: 0895611902444

#rahasiapayudara #rahasiapayudarakencang #caramembesarkanpayudarai #solusihamil #baliindonesia #jakarta #hamil #solusisehat #malang #igersmalaysia

comment 0 star 1 2 hours ago

Paketnya sampai lagi 😍😍 kenapa kamu harus beli di toko kami?

1.admin sangat ramah&terbuka dg hal apapun.
2. paket pasti sampai dan cepat
3. ada promo besar
4. paket dibungkus rapi
5. distributor resmi dan ada toko fisiknya
6. kadaluarsa produk lama
7. ada bonus
8. produk dijamin asli
9. gratis konsultasi terus menerus
10. sudah banyak terbukti khasiatnya

chat now. 
only at đŸ“Čwa: 0895611902444

#rahasiapayudara #rahasiapayudarakencang #caramembesarkanpayudarai #solusihamil #baliindonesia #jakarta #hamil #solusisehat #malang #igersmalaysia

comment 0 star 1 2 hours ago

Nak kurus tanpa bersusah payah? meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum bizzi body ni. pastu minum air suam secukupnya .
.
lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah bizzi body contour cream ni. mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya uolss😊
.
.
#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris

comment 1 star 2 2 hours ago

Siapa yang sempat grab? đŸ˜„
.
jap, mana korang nak dapat tudung yang bukan kaleng-kaleng dengan harga mur mur je? lepastu dapat pulak free macam2! terima kasih yang join sale! love you! đŸ€—đŸ˜Ž
.
cara order? .
whatsapp/telegram/dm
đŸ“Č +60149719597 .
.
nak whatsapp teah tanpa simpan no teah? lecehlah nak simpan-simpan number ni.. 😅😅 boleh tekan link di bio teah ye! 😘 👆👆👆 .
.
#fatyhahijab #teamiyliamalek #teamim #bawalchiffon #bawalbidang50 #blousecomocrepe #bawalchiffonvoile #fashionhijab #hijabstyle #tudungbawal #bawalovers #hijabmalaysia #igersmalaysia #instafamous #tudungbawal #tudungbawalviral #bawalpleated #bawallabuh #bawallovers #pleatedbawal #tudungpleated #bawalviral #tudunglabuhmurah #tudungbidang50 #bawaliyliamalek #iyliamalek

comment 0 star 4 2 hours ago

"hmm seluar kat mall-mall ni memang semua harga rm30, rm40 ke atas ehh 😂 mahal naw baik beli makanan hihi, lagi bahagia gitteww" 😆

semua pernah rasa macam ni kan ? hahaha

sokay sayang kami paham 😊 tulah sebab lahirnya vintage pants viral dari d empire collection yang akan tolong sayang2 dapatkan seluar persis artiss. btw kami lebih pentingkan keselesaan kepada si pemakai. material tiptop, kain sejuk dan wangi lagi tau. ada rezeki sayang2 boleh dapat pants yang berjenama kot dari butik uniqlo, zara dan banyak lagi tau. dengan harga mampu milik. cuma rm10 sahaja!!
.
vintage pants viral 👖🌾
.
price : rm10 (exclude postage)
sm : (1pcs ) rm8
sm : (2-5) rm11

ss : (1pcs) rm12
ss : (2-5pcs) rm17
.
one item, one colour, one piece only
serious buyer only, no backup buyer!!
.
berminat boleh pm : +601129905992
.
. *color display may be slightly different from the actual color due to the lighting, photography techniques or computer resolution.
.
"seluar no.2 lagi molek selepas butik" - tagline kami
.
#politeknik #politeknikmerlimau #dempireresources #vintagepantsrm10 #vintagepantsmurah #vintagepantsrm5 #vintagepantsmampumilik #bazarpaknil #uitmpuncakalam #igersmalaysia #tempatanfest #igshopmalaysia #supportlokal #sayajualmurah #sayajual #polipkb #uitmshahalam #uitm #upm #ukm #moodrepublik #uitmshahalam #sayajualmurah #youcanduit

comment 0 star 5 2 hours ago

👗 new arrival !!
dress qistinar 713# #dressqistinarbyfitrisya769 .
available in 2 sizes *free size & plus size
**refer measurement guide
-material premium crepe and floral embroidery lace
-free size (s-m)/ plus size (l-xl)
-3d flower patch beads at sleeve
-11 lovely colours
.
.
💚label free size
please refer measurements:
top
shoulder : 15.5"
bust :39"
sleeves : 22cm"
waist :42"
hip : 46"
armhole : 18"
leight : 142cm"
.
.
💚label plus size
please refer measurements:
top
shoulder : 17"
bust :46"
sleeves : 22cm"
waist :48"
hip : 54"
armhole : 21"
leight : 142cm"
.
•••••••••••••••••••••••••••
.
💰price : rm80sm / rm85srwk / rm88sbh
📩termasuk postage
.
.
nak order blh terus wasap👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di bio ig @ butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan..
.
.
.
.
#dressqistinarbyfitrisya769 #dressqistinarmurah #dressqistinar #qistinardress #qistinardressmurah #qistinardress713 #koleksidressbyfitrisya769 #butikmuslimah_fitrisya769 #dressmoden #dressmodenterkini #dresscorak #dresscorakbunga #dressbridemaids #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #aurainstabatch28 #cikguseo #igersmalaysia #dresssimple #koleksidress #dressbungabunga #dressbungaroselle #dressgojes #dressprincesscut #dressnursingfriendly #dressbffriendly #koleksidressgojes #dresslabuh #dressfreepostage

comment 0 star 2 Yesterday

👗 new arrival!!
dress jessy
#dressjessybyfitrisya769 .
available in 2 sizes *s/m & l/xl
**refer measurement guide
-material moss crepe
-hidden zip at back
.
💚label s/m
please refer measurements:
top
shoulder : 15"
bust :36"
sleeves : 23"
waist :22-34"
leight : 57"
.
----------------
.
💚label l/xl
please refer measurements:
top
shoulder : 17"
bust :44"
sleeves : 23.5"
waist :28-44"
leight : 57"
.
••••••••••••••••••••••••••••
.
💰price: rm80sm / rm85srwk / rm88sbh
📩termasuk postage
.
.
nak order blh terus wasap👇👇
018-2626 119 @ tekan link wasap di bio ig @ butikmuslimah_fitrisya769
.
.
**sila sertakan gambar baju, warna & saiz bg memudahkan urusan
**tolong refer dahulu ukuran yang telah diberikan..
.
.
.
.
#dressjessybyfitrisya769 #dressjessymurah #dressjessy #koleksidressbyfitrisya769 #butikmuslimah_fitrisya769 #dressplain #dresssimple #dresspleatedmurah #dressmuslimahmurah #dressbffriendly #dressmodelbaru #dresscantikmurah #dresssantaimurah #dressbridesmaidmurah #dressbridemaidsmalaysia #hijabmoden #niqabis #tudunglabuh #terapiinstagram #ajimaura #igersmalaysia #trustedseller #sayajualmurah2 #assalamualaikum #selamatpagi

comment 0 star 1 2 days ago