Loading...
Instagram Public Photos with #geraitepijalan

Rutin harian mama ❤
.
.
persiapan utk esk 💪 .
.
moga terus istiqomah dgn kerjaya ni.
#kerjasendiri #masakdarihati #geraitepijalan

comment 0 star 5 Yesterday

Off for delivery , nice weekend semua 🤠 #kuihtraditional #kuihserimuka #delivery #geraitepijalan #ss19subangjaya

comment 0 star 21 2 weeks ago

As salam semua , happy weekend . enjoy your ice tea with our traditional kuih serimuka 🤗 c u @ gerai ss19 shell station #kuihserimuka #kuihtraditional #subangjaya #geraitepijalan

comment 0 star 25 3 weeks ago

Dulu gerai ni takde partition, sambung je ngan gerai sebelah. so gerai ni takde kusi meja even air serve pon tkdek. nak extra pegi order gerai sebelah.
datang owner baru kat gerai sebelah. letak partition and jual sama menu malah bertambah2 menu meriah yg lain.
gerai ni terpaksa letak kusi meja sendiri dan bwk air sendiri.
hasilnye gerai sebelah tu yg 2 kali ganda besar kurang customernye.
bukan pasal service. pasal tak sedap masakannye 😅😅😅 #sajashare #geraitepijalan

comment 2 star 10 4 weeks ago

So... i very quickly moved on from a post on taking more steps daily to this! beautiful #crispy #rotipisang for #breakfast #geraitepijalan #ilovemalaysia

comment 3 star 23 4 weeks ago

Sejak kali pertama pakcik ke #phuket pakcik memang akan #makan #kebab di tempat yang sama.. di tepi jalan je.. #dinner malam ni #beefkebab #streetfood #geraitepijalan

comment 2 star 41 4 weeks ago

21.9.18 kt mne2 lau tgk mesti ade gerai tepi jln jual ayam chesee.aku pn cubatrytest gini je rupanya.senang tol wat duit🤣🤣
#ayamcheese #geraitepijalan #supportanakmelayu #menfoodhunter

comment 1 star 14 5 weeks ago
comment 1 star 16 last month

Breakfast nasi goreng telur goyang.

#cameronhighland #geraitepijalan

comment 0 star 9 last month

Tak sampei hati nak susahkan opah buat kuih lepat sementelah opah udah lama meninggei. toksah flashback lepat opah yang supersedap memang yang itu sejenis rare. kokak aje yang belambak dalam talam depan mata tu senah hoii

tempat nie memang syurga lepat ! dan saknike kuih yang berbalut daun pisang. dibungkus dikukus mendidih ateh ayor panehhh.
onthespot gitew😍

lokasi :
kg. permatang
pasir panjang
jalan teluk rubiah
32040 seri manjung
perak












#kuihtradisionalmelayu #kuihlepat #daunpisang #kukus #geraitepijalan #kuihkampung #food #foodie #foodstall #malaykuih #malayvillage #instafood #foodporn #instafoodgasm #ig_street

comment 11 star 25 last month

Haaa ada sesiapa yang craving makan kuih tradisional tak? jangan terlepas okayy. hajjah akan ada di ss19 subang jaya pada jam 2pm sampai 7pm. kalau nak order call hajjah 0123865811 🤤🙏 #hajjahmai #kuihhajjah #serimukahajjah #serimukadurianhajjah #kuihtradisional #potd #malaysia #subangjaya #geraitepijalan

comment 4 star 35 August 2018

Fuhh lain macam customer hajjah datang kali ni all the way dari utara. thank you so much for your support. hajjah ingat tom cruise mana la tadi singgah beli kuih hajjah. kepada yang lainn meh jemput singgah okay. dari pukul 2pm until 7pm 😘✨#geraitepijalan #ss19subangjaya

comment 1 star 49 August 2018

Kalau sesiapa berdekatan meh la datang singgah cakap hi kat hajjah 💃🏻 #geraitepijalan #subangjaya

comment 4 star 63 August 2018
comment 3 star 52 last month
comment 4 star 120 last month