Loading...
Instagram Public Photos with #fesyenjubahterkini

Tak boleh move on dengan #ariannadress ni. tambah tambah tengah sale sekarang. lagi lah menggila jadinya😍
.

untuk maklumat lanjut boleh tekan link di bio
.

#bellaammara #bellaammaralovers #dressmuslimah

comment 6 star 39 20 hours ago

Design terbaru pilihan terbaru !!
.
.
jom uolzz bergaya dengan koleksi kali ini😍
.
.
sephia kurung
.
✅ material platinum pearl skin (baju) + material royal silk (kain)
✅ kain selesa dipakai
✅ kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh
✅mudah digosok, kurang renyukan
✅terletak di badan
.
design :
👚kurung moden( bukan jenis potongan ketat)
👚leher bulat
👚span di bahagian bahu
.
jenis kain :
👚mermaid cutting
👚zip tepi kain
.
💜harga :rm115sm rm120ss
avaible size:s-3xl
.
📌readystock ‼️
📌no booking ‼️
.
📍proceed oder 1-3 days (sila ambil perhatian)
.
* warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 1 star 10 Yesterday

Assalamualaikum semua cantik dan manis di luar sana ❤️❤️❤️
.
atas permintaan ramai kami restock semula kebarung princess 2.0
.
kebarung princess 2.0 yang membuatkan si pemakai kelihatan lebih menawan, anggun dan daboom😍😘
.
kebarung princess 2.0
kini dengan 5 corak songket tabur dan plain 2 warna yg cun
.
💕dibuat dari material super selesa, corak- como crepe printed dan
plain- abaya fursan. ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
.
💕potongan cutting princess yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
.
💕bf & nursing friendly. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
.
💕mempunyai 7 warna menarik dan cantik
.
💕 potongan kain lipat batik agar si pemakai tampak manis dan ayu
.
💕 saiz s - xxl
.
stock sgt limited, 🙈
.
💕harga istimewa pengenalan hanya rm119. kos pos pun free, harga sebenar rm159
.
* warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 0 star 7 Yesterday

Mini kurung lunamaya
price : rm100
add pos rm8sm/rm11srwk/rm12sbh
.
label s
measurements :
top
shoulder : 14.5"
bust :36"
sleeve length : 23"
length : 25"
.
skirt :
waist : 24-34" (fully getah)
hips : 36"
length : 41"
.
👗👗 👗 👗
.
label xl
measurements :
top
shoulder : 16"
bust : 40"
sleeve length : 23.5"
length : 26"
.
skirt :
waist : 29-39" (fully getah)
hips : 40"
length : 41"
.
- material moss crepe
- hidden zip at back & sleeves
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 0 star 7 Yesterday

Salam jumaat semua...
semoga hari ini dan hari2 seterusnya membawa barakah untuk semua, lebih2 lagi bila mengenakan pakaian muslimah yang cantik macam sofia jubah ni, cepattt grab selagi stok masih ada...
.
.
dm/whatsapp +60172919007
.
..
#sophiajubah #bellaammara #balover #balovers #jubahdress #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahterkini #fesyenjubahterkini #jubahmoden

comment 0 star 26 2 days ago

Sale ‼️ ‼️ ‼️
kebaya muhaini
price : rm85
add pos rm8sm/rm11srwk/rm12sbh
.
❤️2pcs free pos sm
add rm5 ss
.
size m
measurements :
top
shoulder : 14.5"
bust : 34"
sleeve length : 22"
length :26.5"
.
skirt :
waist : 26-36" (fully getah)
hips : 38"
length : 40"
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
label l
measurements :
top
shoulder : 15"
bust : 36"
sleeve length : 22"
length :26.5"
.
skirt :
waist : 28-38" (fully getah)
hips : 40"
length : 40"
.
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ .
label xl
measurements :
top
shoulder : 15.5"
bust : 39"
sleeve length : 22"
length :27.5"
.
skirt :
waist : 32-42" (fully getah)
hips : 42"
length : 41"
.
-material denim cotton stretchable dihiasi lace
- hidden zip di dada dan tangan
- skirt cutting mermaid
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 1 star 6 2 days ago

Aleeya blouse
.
price : rm69 free delivery
.
available size : s/m/l/xl/xxl
color : 7 color
.
red maroon / dull tiffany / darkblue / brown / nude cream / white / pastel peach
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 0 star 3 2 days ago

Qaisaa suit ironless
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.
.
harga: rm89 sehelai ( jimat rm100)
.
saiz 4xl @ 5xl add rm5/ helai
.
pos rate
.
*semenanjung
rm8/1pcs
rm11/2pcs
rm14/3pcs
rm17/4pcs
rm20/5pcs
rm23/6pcs
.
starting: rm8
additional: rm3
.
*sabah/sarawak
rm12/1pcs
rm17/2pcs
rm22/3pcs
rm27/4pcs
rm32/5pcs
rm37/6pcs
.
starting: rm12
additional: rm5
.
4xl @ 5xl (preoder 5 hari bekerja)
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 0 star 3 2 days ago

Alhmdulillah atas permintaan ramai yg suka kan jubah loose patuh syariah, kembang ala ala princess, semestinya wudhuk friendly dan bf friendly 😍 kini didatangi dengan warna yg memukau hati nurani uolls 🤗
. =============
🌻 safiya jubah🌻 =============
.
wajib dapatkan safiya jubah yg pasti mampu milik ‼️
.
❣️high quality moss crepe
❣️kain sangat flowy & sangat mudah iron
❣️kain tak melekat badan & tak bergetah
❣️potongan jubah a cutt & loose cutting like princess ❣️wudhuk friendly & nursing friendly
❣️poket disebelah kanan
❣️dihiasi lace comel kedua dua belah lengan ❣️5 warna pilihan yg memukau hati awak 😍
.
🔹harga: rm120sm/ rm125ss
.
📲📲📲 klik link wassap di bio for order
.
#jubah #jubahmurah #jubahdress #jubahsouq #jubahraya #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahplain #jubahmurahmalaysia #jubahonline #jubahnursing #jubahmenyusu #jubahdressmurah #onlineboutique #onlineshopping #bazaaronline #trustedshop #trendyfashion #fesyenmuslimah #bajuraya2018 #fesyenmeletop #fesyenjubahterkini #jubahsumayyah #jubahruffle #jubahrufflemurah #pakaianmurah #bajumurahmeriah #jubahsafiya #safiyajubah

comment 2 star 33 2 days ago

“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.
memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.
wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????.
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
buy 2 rm99
buy 3 free 1 rm147
.
pos rate
.
*semenanjung
rm8/1pcs
rm11/2pcs
rm14/3pcs
rm17/4pcs
rm20/5pcs
rm23/6pcs
.
starting: rm8
additional: rm3
.
*sabah/sarawak
rm12/1pcs
rm17/2pcs
rm22/3pcs
rm27/4pcs
rm32/5pcs
rm37/6pcs
.
starting: rm12
additional: rm5
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 1 star 7 3 days ago

[new arrival] – blouse ringkas dengan potongan fish tail boleh digayakan pada bila-bila masa. pasti sis tampak manis selalu 
.
apa yang best felisha blouse ni?
.
[+] material high quality moss crepe. tak jarang & senang gosok
[+] wudhu & nursing friendly
[+] potongan fish tail
[+] saiz – s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl
[+] 8 warna
.
.
info harga blouse felisha
.
harga : rm49
harga pos laju
.
semenanjung
1pc rm8
2pcs rm9
.
.
sarawak & sabah
1pcs rm11
2pcs rm13
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 0 star 6 3 days ago

Delisha kebaya
.
material: moss crepe printed
hidden zip for nursing and wudhu
.
measurement
s to m(tag label m)
shoulder 14-15”
bust 34”
sleeves 23”
top length 27”
skirt waist 26-36”
hip 36”
length 41”
.
measurement l to xl(label xl)
shoulder 16”
bust 40”
sleeves 23”
top length 27”
skirt waist 30-40”
hip 40”
length 41”
.
harga : rm85sm rm95ss freepostage
.
.
berminat? whatsapp http://www.wasap.my/601119973239 atau boleh tinggalkan no hp diruangan komen. nanti saya akan pm 😊
.
.
#jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahonline #jubahterkini #bajumuslimah #fesyenjubahterkini #muslimahdress #muslimahfashion
#jubah #jilbab #fesyenmuslimah #butikmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #pakaianmuslimah #bajujubah #jubahcantik #pakaianmuslimah #bajumuslimahonline #jubahcotton #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahclothing #bajukurung #muslimah #fesyenbajuterkini

comment 3 star 6 3 days ago

Peminat warna hitam? ada ni haaa untuk anda. nak pakai untuk persatuan atau celebration maulidurrasul pun boleh.
size dari s-3xl. whatsapp ke 01129249648
.
.
#kurtalelaki #bajumelayumoden #bajukurta #bajukurtalelaki #jubahlelaki #raihan #bajuraiham #bajuraihanterkini #bajurayaterkini #bajumelayucekakmusang #bajuraya #jubahterkini #fesyenjubahterkini #jubahlelaki

comment 3 star 94 4 days ago
comment 1 star 15 5 days ago