Loading...
Instagram Public Photos with #detoks

"nak pergi bercuti dekat pantai/pulau sekarang ni kak @bellealyahya tak risau langsung dah! sebab apa? sebab kak belle dah ada seribella, serinaara & serisoap! tiga benda ni lah yang menjadi asbab kulit kak belle maintain lembap, glowing & cerah walaupun dibawah sinaran cahaya matahari!"❤️
.
jom 3 produk ni jaga kulit awak pulak😘
.
dm /whatsapp 013-2308301 mira okay
.
#seriagent #seribeauty #serigroup #seribella #serisoap #serinaara #seriummi #seritoks #serift #madu #maducinta #maduherba #ikhtiarhamil #zuriat #detoks #vitaminc #kristaltomato #sabuntomato #serumwajah #serumtomato #faceserum #susuibuhamil #serumantiaging #bellaammara #bellaammaralovers #coffeescrub #skincare #skinfood

comment 0 star 1 6 minutes ago

Kenapa kita perlu detoks?
.
tahu tak, kita kena detoks badan kita dulu sebelum kita ambik set basic kesihatan vit c dan vit e. 💄 detoks penting untuk membantu penyerapan vitamin secara maksima
.
💄 detoks menyebabkan sistem dalam badan boleh berfungsi secara efisien.
.
💄 detoks membuang sisa sisa bahan bahaya di dalam badan.
.
💄 detoks menyingkirkan lemak lemak degil dan sekaligus menurunkan berat badan.

solusi nya ialah detoks.
.
perlukan supplements untuk detoks? .
bole la tanya dengan saya.
hasmah 012328640.
.
lepas ni senang lah nak cantik, nak gojes, nak kurus dan flawless.
.
insya allah penyakit pun susah nak datang😍😍😍😍.
.
#setkurusshaklee #sethamilshaklee #kulitsensitif #kulit #eusahawan #bazarpaknil #neelofa #kulitkusam #selangor #likeforlike #shaklee
#kulitcerah #kulitsihat #espshaklee #kulitcantik #setkecantikanshaklee #kualalumpur #shakleemalaysia #shakleegombak #gombak #detokssihat #sihat #detoks #lecithin #herbalax

comment 0 star 6 12 minutes ago

Raya dah nak sampai ke penghujungnya. ada yang berat dah naik sampai 5kg ke? 😅
.
.
jom try simple tips dari puan yatie untuk kawal selera dan berat badan. tips ni boleh apply juga selepas habis raya nanti. 😉

comment 3 star 26 2 weeks ago

Kulit kering, kusam, berjerawat dan parut merata??
.
jangan risau. meh sini akak tolong😘
.
🌸sustained release vitamin c (3-6 bulan).
🔸mencerahkan kulit secara sekata.
🔸merawat tona kulit tak sekata.
🔸mengurangkan minyak dekat kulit muka.
🔸mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
🔸mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan.
🔸mengurangkan gejala kulit kusam.
🔸menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri.
🔸kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
.
🌸vitamin e (4 bulan).
🔸mengurangkan parut jerawat.
🔸mengurangkan kesan jeragat.
🔸menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
🔸sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik.
🔸menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela.
.
🌸alfafa complex (2-3 bulan).
🔸 menghilangkan toksin dari badan.
🔸 mencantikkan kulit dan otot.
🔸 membaiki keadaan kulit sensitif.
🔸 menjadikan penyerapan vitamin lebih optimum.
.
📲wa: 60176198191
.
#sayajualshaklee #shakleemurah #setkulitcantik #vitaminc #vitaminemurah #alfafashaklee #detoks #jerawat #kulitcantik #kulitcerah #parut

comment 0 star 1 31 minutes ago

"kok kefir bau ny asem ya, kya tape" kata costumer
setelah digunakan ke wajah..
"enak ya dipakai ny, bikin wajah kenyal.. flek memudar dan jerawat berkurang.." 😌hadeh mba.. nama ny juga dari susu sapi murni asli., maka nya simpen nya di kulkas biar bakteri baik susu sapi ny gak hilang... & bau ny agak asem jg karna permentasi... 😁😁😁 mending bau asem apa bau mercury?? 😝😝😝
oiya sekedar info utk ciri2 kefir yg 👍 ⏩ciri - ciri kefir yang bagus :
- baunya alami, ( bau harum tape fermentasi susu )
- rasa asem segar
- prima ( segar tidak berbau busuk ) ⏩umur simpan kefir tergantung pada perlakuannya
💖bila biarkan di suhu ruang di tempat terbuka, maka dalam waktu sehari kefir sudah akan sangat asam.
💖bila disimpan di suhu dingin (sekitar 4 derajat celsius) kefir dapat disimpan lama. prinsipnya adalah makin lama disimpan kefir makin asam, ini disebabkan oleh pembentukan asam laktat dan asam asetat selama penyimpanan. bahkan bila disimpan cukup lama akan bisa mendapatkan “cuka susu” dari kefir 🙂. 💖bila dibekukan, kefir dapat bertahan sangat lama asal tetap beku, setidaknya 1 tahun.
. .
order 👉wa 089602414106
. . .
#maskerkefirsr12 #kefirsr12 #maskerkefir #detoks #purging #kefiretawa #kefirkopi #milkkefir #sr12cosmeticskincare #maskerherbal #maskerwajah

comment 0 star 0 31 minutes ago

.
manekin yang ikutin perkembangan zaman?
.
semua gara2 pola makan yang ga bener.
semua gara2 ga tau dan ga coba program detox raw meal bro n sis 😁.
.
mau tau apaan sih program detox raw meal? chat ya.
.
yoswow.biz - distributor resmi
📲wa 081210102252
📲line @yoswow.biz
.
#makanansehat #makananalami #makananmentah #detoksifikasi #detoks #detox #diet #dietalami #caradiet #programdiet #dietorganik #dietsehat #ketogenicdiet #dietketo #dietbuah #dietsayur #pelangsingtubuh #pelangsing #caralangsing #juslangsing #jusdiet #jussayur #juspelangsing

comment 1 star 5 1 hour ago

Hitung" an yukkk...
yg namanya emak" psti paling demen nih ngitung sblum beli sesuatu...
😉😉😉😉
gini yakkk... hrga 1paket #limaukasturi 200rb dpt 4 box..
4box = 200rb
1 box = 10 x mnum
jd,
4box = 40 x mnum

200rb : 40 = 5rb
jd,
cuma 5rb doang u/skali mnum... 5rb skali mnum dgn mnfaat yg bejibun...
msh bilang mahalll?????
😱😱😱😱😱😱 bukan itu aja lhooo...
konsumsi doang jg dpt bonus lhoo...
gak pcaya???
klik link👇more info
bit.ly/mifta-wa

#ilk #limau #limaukasturi #bisnisonline #bisnismlm #bisnissimple #bisnisirt #gajiharian #omzettanpabatas #reseller #mompreneurs #herbalaman #minumankesehatankecantikan #supplementhalal #kolagen #detoks #toksin #antioksidan #radikalbebas #antibakteri #imuntubuh #dietsehat #healthylife #skincare #agenresmi_limaukasturi

comment 1 star 5 1 hour ago

Stok baru sampai semalam🚛

bukan chia chia sembarangan, tapi chia seeds organic tau. banyak khasiat especially untuk kesihatan perut dan jantung

harga rm20 ja per pax 😊

#gamarab #kimchi #chiaseeds #susukambing #gumarabicroselle #susuorganik #almanna #almannaameer #almannateamzuraini #acaciagum #gumarabic #getaharabsudan #detoks #prebiotik #probiotik #seratlarut #supplement #fiber #kalsium #minerals #kualititinggi #gredterbaik #mudahlarut #makananusus #usussihat

comment 0 star 1 1 hour ago

Assalamualaikum selamat pagi korang. dah breakfast ke? sementara tengah tunggu makanan mehla bace tanda badan anda perlu detoks .
.
#hargamurah #hargapromosisuriasoap #suriasoap #thesuriaroseswhiteningcollagen #teamsalessuriaroses #hargapromositwc #collagen #combo #alovera #neem #nakputihkankulit #nakkulitcantik #detoks #twc #thewhiteningcollagen

comment 0 star 4 1 hour ago

Mmm d’toxx5 teman diet anda. nak cuba.. watsapp 0126761543
#detoks
#rasalegaperut #bolehkurus #rasajussedap

comment 0 star 0 1 hour ago

⚜️dİĞdem daĞalan akademİ estetİk ⚜️
05549302471
#kalıcımakyaj #microblading #micropigmentation #9dbrows#leketedavisi #çatlaktedavisi #ciltbakımıvegüzellikeğitmeni #ciltbakımı #başdenetçi#detoks#kisiyeozeldetoksprogrami #istanbul #ankara#izmir#burhaniye #france #deutschland #instagram #instalike#diğdemdağalanakademiestetik #diğdemdağalanmihrinazsirke

comment 1 star 6 1 hour ago

After working 3 shifts back to back to back i got 7 hours of sleep and hit the gym for a great workout. anyone want some tips and pointers just inbox me. more than happy to help. .
.
.
.
#fit #fitguy #fitdad #fitness #nevergiveup #montpellier #sport #fitfrenchies #fitfam #regimeuse #pertedepoids #weightloss #youtubeuse #entrainement #workout #training #positivemind #positive #goodvibes #inspo #inspiration #motivation #takip #detox #detokssuyu #detoks #water #zayıflamagunlugu #diyettarifler #zayıflatantarifler

comment 5 star 50 1 hour ago

Perut kempes tanpa diet makan , siapa sih yang gamau ??? 😝😝
mau tau rahasianya ?? 😏😏
.
optrimax plum delite dulu dongg 🍎🍎
makan enak , bb terjaga d**g pastinyaa 💞💞
.
optrimax plum delite merupakan buah plum grade a yang di tanam di taiwan 👍
.
soal fungsi dan kegunaan tidak usah diragukan lagi d**g pastinyaa 😅 , bisa untuk :
🍑 menurunkan kolestrol
🍑 memperlancar metabolisme
🍑 menjaga kadar gula
🍑 menurunkan berat badan ❤
🍑 membersihkan usus
🍑 detokss
💩 melancarkan bab
❌ obat
❌ serbuk / kapsul
💯 buah
☑ halal , bpom , diakui depkes dan mui
.
ask / order :
📲 line : tiffanyy.xx
📲 wa : 0878 8442 8255
<< open reseller too >>
.
#dietsehat #plummurah #plummedan #distributormurah #plumoptrimax #plumjakarta #dietmudah #jokowi #foodporn #tgif #dietaman #langsingalami #dietplumoptrimax #distributormedan #plumready #asian #holiday #dietalami #optrimaxplumdelite #dietmurah #dietcepat #jualplumdiet #plumdiet #jualplummurah #pelangsingorganik #dietmedan #detoks #plumdelite #plumdelitemedan

comment 0 star 8 1 hour ago

Kerja hari ini.
besok dibayar.
panen kecil dulu.
modal 1pohon rp. 200.000💃
potensi bonus1 pohon
1 akar rp. 50.000💃
1akar bercabang rp. 20.000 💃

smpai 50x sehari.
1pohon berpotensi 1jt/hari
ayoook tanam bibit limau nya sekarang.😍😍 5bulan kedepan akan panen raya.
kalau punya 3, 7, atau banyak pohon.

waah, brp hasil panennya??? alih profesi berkebun limau kasturi.

kalau mau joint, hubungi aku ya
wa : 081270023780

#joinilk #internationallimaukasturi
#bisnislimaukasturi
#drinkshakelimaukasturi #ilk #limau #limaukasturi #bisnisonline #bisnismlm #bisnissimple #bisnisirt #gajiharian #omzettanpabatas #reseller #mompreneurs #herbalaman #minumankesehatankecantikan #supplementhalal #kolagen #detoks #toksin #antioksidan #radikalbebas #antibakteri #imuntubuh #dietsehat #healthylife #skincare #agenresmi_limaukasturi

comment 1 star 5 1 hour ago

Kita bukan hny reseller/sales produk tp kt berbisnis, mbngun jringan jd tdk hny fokus laris dagangan tp fokus mbina jringan spy sukses brjamaah,

mau????
japri wa : 081270023780

#ilk #limau #limaukasturi #bisnisonline #bisnismlm #bisnissimple #bisnisirt #gajiharian #omzettanpabatas #reseller #mompreneurs #herbalaman #minumankesehatankecantikan #supplementhalal #kolagen #detoks #toksin #antioksidan #radikalbebas #antibakteri #imuntubuh #dietsehat #healthylife #skincare #agenresmi_limaukasturi

comment 0 star 4 1 hour ago

Set kurus shaklee
.
.
.
dalam set ini boleh membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui 3 proses penting:
.
✅bakar
✅buang
✅bina
.
.
agen pembakar untuk pecah lemak ⤵
.
omega guard
.
🔥mengelakkan pembentukan lemak
🔥menggalakkan pembakaran lemak
🔥merendahkan tahap kolesterol
🔥mencegah saluran darah dari tersumbat
.
lechitin
.
🔥memecah & mencairkan lemak terutama kolestrol
🔥mencegah lemak dari melekat pada dinding membran
🔥menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (hdl)
🔥mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh darah
.
agen detox & buang toksik ⤵
.
herblax
.
🌟 membantu masalah sembelit
🌟 menyingkirkan toksin dari usus seterusnya membersihkan usus anda
🌟 membantu perlawasan
.
alfalfa
.
🌙membantu masalah penghadaman dan pencernaan
🌙membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak
🌙mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol
.
agen pembina otot ⤵
.

esp & cinch .
💪memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita berasa kenyang dengan lebih lama dan kurang makan
💪mempunyai indeks glisemik yang rendah. makanan yang mempunyai nilai gi yang rendah akan membebaskan glukosa dengan perlahan-lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (kandungan gi esp:39/cinch shake: 22)
💪mempunyai kandungan leucine yang dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat .
.
.@nunaa_beauty
📲 018-2801665
.
.
#shakleepahang #shakleekuantan #shakleekempadang
#setkurusshaklee #nakkurus #bakarlemak #nakcantik #detoks

comment 0 star 1 1 hour ago

Set kurus shaklee
.
.
.
dalam set ini boleh membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi, sihat, selamat dan tanpa kesan drastik melalui 3 proses penting:
.
✅bakar
✅buang
✅bina
.
.
agen pembakar untuk pecah lemak ⤵
.
omega guard
.
🔥mengelakkan pembentukan lemak
🔥menggalakkan pembakaran lemak
🔥merendahkan tahap kolesterol
🔥mencegah saluran darah dari tersumbat
.
lechitin
.
🔥memecah & mencairkan lemak terutama kolestrol
🔥mencegah lemak dari melekat pada dinding membran
🔥menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (hdl)
🔥mengurangkan lemak yang tersekat di pembuluh darah
.
agen detox & buang toksik ⤵
.
herblax
.
🌟 membantu masalah sembelit
🌟 menyingkirkan toksin dari usus seterusnya membersihkan usus anda
🌟 membantu perlawasan
.
alfalfa
.
🌙membantu masalah penghadaman dan pencernaan
🌙membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak
🌙mengandungi saponin yang bertindak menyerap serat kolestrol
.
agen pembina otot ⤵
.

esp & cinch .
💪memperlahankan aliran makanan dalam usus yang menjadikan kita berasa kenyang dengan lebih lama dan kurang makan
💪mempunyai indeks glisemik yang rendah. makanan yang mempunyai nilai gi yang rendah akan membebaskan glukosa dengan perlahan-lahan dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat (kandungan gi esp:39/cinch shake: 22)
💪mempunyai kandungan leucine yang dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat .
.
.@nunaa_beauty
📲 018-2801665
.
.
#shakleepahang #shakleekuantan #shakleekempadang
#setkurusshaklee #nakkurus #bakarlemak #nakcantik #detoks

comment 0 star 1 1 hour ago