Loading...
Instagram Public Photos with #codmelakatengah

Selamat petang semua😘. minum ape petang ni? makan kuih ape tu? sedikit tips bermanfaat utk dikongsikan bersama. #tipkurus #teatoxmelaka #codmelakatengah #medinadesireofficial

comment 0 star 0 13 hours ago

Skkm mixfruit kopi chia seed 50x berkesan ‼
============= susu kambing + chia seed + kurma madu platinum + plus collagen + vit c
diet paling berkesan
mixfruit perisa baru !

kelebihan skkm mixfruit
✔membantu mengurangkan berat bdan
✔memutih, mencerah & menggebukan kulit
✔menguatkan tulang & gigi
✔baik utk kesihatan keseluruhan badan
✔baik utk gastrik
✔sesuai utk ibu hamil
✔sesuai utk seisi keluarga
✔kaya dgn ptotein
✔membantu merawat pelbagai penyakit kulit
✔kulit semakin halus berseri
✔memulihkan tenaga & awet muda

rm 25 exc pos
.
🎀 untuk fast respon
http://www.wasap.my/60163840663
.
🎀 like page
@harshoppe
.
🎀 follow instagram
har_shoppe
.
🎀 telegram
https://t.me/harshoppe

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #bazaarpaknil #makeupmurah #skkmkopichiaseedmixfruit #skkmmixfruit #skkm #skkmplatinum #skkmplatinummurah

comment 0 star 0 13 hours ago

Jom baca fungsi set balqis jamu nenek 3 serangkai yang tidak dapat dipisahkan..
.
kebaikan rapat plus ( rm25.00 )50 biji
-menaikan seri wajah & awet muda
-menurunkan berat badan & memejalkan aset
-mengetatkan otot faraj
-mengembalikan keinginan bersama pasangan
-mengurangkan risiko kanser payudara
-membantu mendapatkan zuriat
-memperbanyakan susu ibu
-merawat keputihan,senggugut
-stabilkan kitaran haid

kebaikan fiti kapsul ( rm25.00 )50 biji
-menurunkan kolestrol
-menyingkirkan lemak,racun, air,angin & lendir
-merawat sembelit & buasir
-mengumpul lemak yg tidak diingini dengan selamat
-tubuh cergas & ringan
-dari ekstrak sena,halia,kunyit serai,jintan,inai mekah & pelbagai herba

kebaikan sang suria ( rm25.00 )40 biji
-memperbaiki kulit bermasalah
-merawat resdung,jerawat & jeragat
-merawat parut & cela yg degil
-melicinkan kulit kasar & berlubang
-mencerahkan kulit kusam & gelap
-menghilangkan garis halus & kedutan
-mengecilkan pori-pori
-kulit lebih anjal,cerah & sekata
-kawal pengeluaran minyak & hilangkan lingkaran gelap bawah mata .

whatsapp untuk order 0163840663
#jamunenek #jamunenekviral #jamunenekmelaka #rapatplus #sangsuria #lelakisp #ifitkapsul
#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah

comment 0 star 2 14 hours ago

.
greentea mint face scrub - rm38
greentea bubble mask - rm38

exclude pos

kebaikan greentea bubble mask:
👉 menghalang pori tersumbat
👉 mengecutkan jerawat
👉 melambatkan kesan penuaan
👉 mengeluarkan kotoran yang tersumbat
👉 mengurangkan muka berminyak
👉 melembapkan kulit
👉 menghilangkan eyebag/dark circle
👉 membekalkan nutrisi pada wajah
.
🌱greentea mint face scrub viral!!🌱
.
scrub ni tengah hot meletop tau ! ramai dah jatuh hati dengan scrub ni ! sebab apa?? greentea mint face scrub
.
kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya!
.
✔menyingkirkan sel kulit mati & kusam
✔membersihkan kotoran dari dalam liang pori
✔ mengecilkan liang pori
✔ mengecutkan & merawat jerawat
✔ memudarkan parut jerawat/jeragat
✔ menanggalkan white/blackhead
✔ mencerah, melembutkan & melembabkan kulit
.
bahan yang digunakan tersangat la berkualiti
✔extra green tea
✔extra argan oil
✔ extra walnut
✔extra stemcell
✔extra peppermint
.
🍀semestinya lulus kkm
🍀jangan lupa sebelum tidoq kite scrub & pakai mask dulu
🍀salah satu terapi hilangkan stress
.
whatsapp untuk order 0163840663
#greenteabubblewash #facemistgreentea #greenteamelaka #bubblewash
#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikonline

comment 0 star 3 14 hours ago

Walaupon tak selalu post, tapi shaklee still hjr jual lagi ye.. heee

nak set ape bagitau jeee.
boleh cod area #melakatengah .. nak ambil kat rumah pon blh tp bagitau awal2. makesure stok ada la. heee kalau tak ada tunggu pre order gituu.. 😍 .
✔️vitc promosi 5%
✔️ herbal blend cream
✔️ostematrix
✔️lecithin .

ready stok ‼️‼️
.
whatsapp hajar | 0163840663 ❤️
.
#shakleemelaka #sethamil #setberpantang #setpostnatal #setkesuburan #setkurusshaklee #setbajetkurus #shakleebaby #codmelakatengah #shakleeshahalam

comment 0 star 8 15 hours ago

#ivkids untuk sicomel anda
.
bagi anak-anak yang terkena serangan asma/selsema, cara mudah, murah dan berkesan untuk hilangkan asma/selesema.
hanya gunakan ivkids sahaja. .

cara guna ivkids :
*****************
1. sembur ivkids ditapak tangan,
2. kemudian sapu dikeliling hidung, leher, dada dan belakang anak anda. 🌷 boleh juga dibuat sebagai mandian dengan sembur pada air mandian kemudian basahkan seluruh badan anak anda.

1 set - 3 pcs offer
whatsapp untuk order 0163840663
##harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikonline #trustedseller #makeupviral #ivkids #ivkidsforbaby #ivmist

comment 0 star 4 16 hours ago
comment 0 star 20 21 hours ago

Maaez white coffee.
.
consume maaez white coffee dalam masa 6 hari sahaja, kulit dah makin cerah. siapa tak gembira kan? hanya minum tak sampai sekotak, 6 sachets sahaja, dah nampak perubahan.
.
sampaikan ibu dia yang tengok dia hari-hari pun boleh perasan anak kesayangan makin cerah. ramai yang tanya, kafein ni biasanya tak elok kalau nak cerahkan kulit. oppss, tu bezanya coffee lain dengan maaez white coffee sebab kafein dalam maaez white coffee ni boleh buat kulit korang cerah, putih mulus dan glowing.
.
lagi satu, coffee ni tak mengandungi sebarang kandungan kolagen tau. so korang yang alahan dengan kolagen tak perlu risau, korang boleh consume maaez white coffee tanpa was-was okay.
.
www.wasap.my/60146608721/maezwhitecofe

#bukancoffeebiasabiasa
#tanpakolagenpunbolehcantik
#maaezwhitecoffee
#whiteningbooster #kosmetikmurahmelaka
#codmelakatengah
#melakaon9shop
#bypos
#original

comment 0 star 5 22 hours ago

Mrs iron / spray pengeras tudung ??????????
- tudung/shawl susah nak pakai?
- shawl/tudung lembik bahagian depan? - terus jatuh bila kena angin?
- tudung awning patah bila basuh mesin?
- terpaksa ambil masa lama untuk bersiap dek kerana tudung/shawl yang gelembung angin?? apa kata cuba/try mrs iron@pengeras tudung?? special mrs iron:
* boleh dibawa untuk solat
* bebas alkohol
* 450ml sebotol
* produk tempatan

macam mana nak guna mrs iron?? langkah 1: waktu nak gosok tudung, spraykan mrs iron pada bahagian muncung depan tudung dalam kuantiti yang sederhana. (spray banyak nanti terlebih keras plak...hehehe).
langkah 2: gosokkan@ironkan pada bahagian yang disembur tadi secara perlahan.
langkah 3: siap!!!..dah boleh pakai tudung yang dah diiron menggunakan mrs iron.

wahhh...!!
dah terpacak tudung aihh..
muka pn xde lah mcm belon sgt daaa boolaaatttt bila tudung menempel kt dahi..hehe.

1 x rm 20

www.wasap.my/60146608721/mrsiron

#kosmetikmurahmelaka #trustedseller #melakaon9shop
#mrsiron
#codmelakatengah
#bypos
#original

comment 0 star 5 22 hours ago

Deeja cosmetic landing......
cepat sebelum habis
stok panas

rm 52 x 1
rm 50 x 3
rm 48 x 5
rm 46 x 10 keatas

self pick up 🏡kg krubong
cod area melaka tengah 🚗 (caj rm 5)
pos out 📪 (rm 8 sm rm 12 ss)
📲http://www.wasap.my/60182322219http ; #codmelaka #deejacosmeticmelaka #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmurahmelaka #deejakosmetikmelaka #deejacosmetic5in1 #melakacosmetics #codmelakatengah #codmelakatengahkrubongalorgajahtampin #codmelakasahaja

comment 0 star 2 Yesterday

Siapa ada masalah seperti ini 👉peha berlaga
👉dagu berlapis
👉lengan dan peha besar
👉 perut buncit

nak kurus tapi .. ❗takut telan pil kurus ❗dah putus asa sbb dah cuba mcm2 xmenjadi 💓saya ada rahsia selamat 💖kesan seawal 3-5 hari
selamat dan lulus kkm dibawah pengkelasan makanan.. 👍terbukti berkesan

www.wasap.my/601140360671/nakkopikurus

#weservehealth #klubnalalehnutrisisihat #kopikurusviral #kopihijaumurah #kopimedinadesire #coffeelovers #codmelakatengah #kurussihat #kurusdenganilmu #jomkurus #kuruscantik

comment 2 star 8 Yesterday

Hai hello 👋 .
kebetulan nak balik serdang minggu ni, dan kebetulan ada orang order. so korang yang kat serdang tu, kalau nak boleh lah roger roger. harga tetap sama rm19.00 jee. .
.
pick up date 20&21 october .
pick up point akan dibincang kemudian. roger2 yee 😊 #babycrabfrozen #babycrabfrozenmelaka #babycrab #babycrabranggup #kingcrabmelaka #melaka #melakatengah #codmelakatengah #babycrabfrozenkualapilah #ketamnipahfrozen #ketamnipah #ketamnipahmelaka #babyoctopus #babyoctopusmelakatengah #babyoctopusmelaka #fooddeliverymelaka #batuberendam #bukitkatil #babycrabserdang #babycrabbalakong

comment 0 star 9 Yesterday