Loading...
Instagram Public Photos with #codmelakatengah

Assalamualaikum semua😊😍😍 penghabisan stock !!!
kami membuat promosi penghabisan stock dari malam ini hingga habis barang cepat2

berminat boleh direct whatssap saya

www.wasap.my/60196355140

www.wasap.my/60196355140

malam ni saya ada buat cod cepat2 stock xbahyak 🚘🚘🚘🚗🚗🚗🚘🚘🚘cod area melaka .
luar kawasan dari kami ,kami akan pos so jgn risau la ya 🍫🍫🍫ready stock 🍫🍫🍫 #chocojarleleh #chocorice #codmelakatengah #chocoricemurah #chocoricemelakamurah

comment 1 star 12 2 days ago

🌻 white horse gluta skincare🌻
.
siapa yang sedang berhadapan dengan kulit bermasalah seperti
😣jeragat teruk
😣berjerawat
😣kulit berminyak
😣wajah kusam
.
sekiranya anda ada masalah seperti 👆cepat2 dapatkan
white horse gluta skincare mampu selesaikan masalah anda dalam masa 3 hari & kekal putih😱!
.
set skincare ini sesuai:
👍 lelaki dan perempuan
👍 wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai

rm 29.90 exc pos
.
whatsapp untuk order 0163840663
.
#ddcreamwhitehorse #ddcream #whgmelaka #whiteglutahorse #serumbeautywhg #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #bazaarpaknil #putih kekal
#cantik berseri
#seawal 3 hari
.

comment 0 star 5 6 hours ago

🇲🇾
💥magic power tissue💥
.
👉super magic tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang.
.
👉produk ini selamat digunakan dan tiada kesan sampingan.
.
👉sekali penggunaan mampu memberikan hubungan seks yang panjang.
.
👉super magic tissue mengandungi antiseptik yang sesuai untuk meningkatkan keadaan higienis di area sensitif lelaki. selain itu, .
👉super magic tissue juga mengandung beberapa bahan aktif, antara lain aloe vera (sebagai anti iritan),
.
.
✅bahan aktif yang menghaluskan kulit ini sekaligus membentuk lapisan lembut yang mengurangkan sensitiviti kulit terhadap rangsangan sehingga hubungan intim dapat lebih terkawal dan pastinya dapat lebih tahan lama.
.
.
✅sekotak super magic tissue mempunyai (6 paket)
.
👉cara guna magic tissue.
👉koyakkan 1 peket super magic tissue.
👉sapukan tisu tersebut pada keseluruhan zakar.
👉biarkan 15-30 minit.
👉mulakan hubungan seks dengan tenang.

011-5561 5979
011-5561 5979

#tisumagicmurah #tisusupermagic #tisumagic #tisumagicpower #tisumagicmelaka #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #bazaarpaknil #makeupmurah

comment 1 star 102 2 weeks ago

Last rendang before the baby pops out? 👶🏻👶🏻 #ibumengandungteringin
selamat masak #rendangsegera mira, jangan liur liurrr lagi. ahahahaaaaa. semoga selamat melahirkan baby comel macam uuuu. -
-
for those who would like to try, the price is only rm15/pack/400g - can be used up to cook 1/2kg chicken or 1 kg meat
-
-
whatsapp mak encek, 0169442352. ready stock available. cod ahad ni area melaka tengah. appointment needed. 💕💕 #captivefood #rendang #0169442352 #sayajualrendangsegera #pesmasakan #nopreservatives #melaka #codmelaka #codmelakatengah #sayajual #melakafood #rendangmelaka #foodporn #vitdaily #melakafooddelivery #fastfood #diyfood #readytocookfood

comment 0 star 5 8 hours ago

Sejak pakai produk ekinbeauty licin berkilat ni pergi mana-mana mesti ada orang puji kulit cantik. ❌ tak perlu nak makeup tebal
❌ tak perlu nak inject
❌ tak perlu pakai skincare
cukup pakai produk ni je kulit makin lama makin licin berseri.

ekin beauty set 🆕 🍅sabun tomato
1 x rm 15 🍅serum ekin beauty
1 x rm 25 🍅foundation
1 x rm 15 🍅spray moisterizer gold
1 x rm 20

www.wasap.my/60146608721/ekinbeauty

#kosmetikmurahmelaka
#melakaon9shop
#trustedseller
#codmelakatengah
#bypos
#ekinbeauty
#yearendsale2018
#jualanakhirtahun2018

comment 0 star 2 17 hours ago

🌹 kelebihan serum white horse gluta🌹 🎀 menghilangkan jerawat & jeragat
🎀 menaikan pipi yang jatuh
🎀 mengurangkan kedutan
🎀merawat kulit yang kusam
🎀mengecilkan pori-pori terbuka
🎀mencerahkan kulit tanpa pengelupansan
🎀menjadikan wajah flawless & glowing
🎀halal & sah solat
🎀membentuk muka menjadi v shape 🌷 cara pengunaaan serum white horse gluta
➖bersihkan wajah muka dengan pencuci muka
➖lapkan muka dengan tuala yang cuci
➖titikan serum di wajah
➖urutkan seluruh wajah
➖amalkan 2x sehari pagi & malam

hrga rm 29.90

www.wasap.my/60146608721/whg

#kosmetikmurahmelaka
#melakaon9shop
#trustedseller
#codmelakatengah
#bypos
#yearendsale2018
#jualanakhirtahun2018
#whitehorsegluta

comment 0 star 10 2 days ago

Jualan hujung tahun...jpm hadiahkan utk orang tersayang..💖💖
#dexandramurah
#codmelakatengah
#anatwins

comment 0 star 1 8 hours ago

Baby octopus salted egg
.
bila baby octopus dan salted egg paste dari @saltedeggpaste bergabung. sedap bak hang
.
yang kat melaka boleh roger akak @dapocumel untuk salted egg paste.yang lain lain korang kena tanya hq ye
.
yang nak baby octopus boleh roger kami ye 😉 #babycrabfrozen #babycrabfrozenmelaka #babycrab #babycrabranggup #kingcrabmelaka #melaka #melakatengah #codmelakatengah #ketamnipahfrozen #ketamnipah #ketamnipahmelaka #babyoctopus #babyoctopusmelakatengah #babyoctopusmelaka #fooddeliverymelaka #batuberendam #bukitkatil #babylobster #babylobstermelaka #minilobster #minilobstermelaka #codmakanan #viral #minicuttlefish #foodpornmelaka #foodpornmalaysia

comment 0 star 17 2 days ago