Loading...
Instagram Public Photos with #bodytreatment

2 tratamientos que darán solución a tus problemas de grasa y celulitis!!.
tratamiento reductor 28 días
pack corporal intensivo anticelulítico.

tratamiento shock 28 días
pack corporal intensivo frío/calor. *guia reto anubisfit 28 días de regalo .
.
.

2 treatments to procure a solution for your f*t deposits and cellulite problems!! 28 days reduction treatment
anti-cellulite intensive body pack.

28 days shock treatment
intensive cold and hot body pack.

comment 1 star 3 7 minutes ago

Thanks for coming darling.. we are happy to serve you again 😙😍😘.
.
for booking, do call us at 019 254 2721 or 019 264 2721 or visit us at bandar baru bangi seksyen 9

see you soon ladies!!
.
.
.
#zarrazparamedical
#spabangi
#spaputrajayakajangbangi
#spamuslimah
#spamurah
#spawanita
#headtotoe
#bodytreatment
#facial
#pakejmurah
#pakejpengantin
#shaklee
#ivmistbangi
#sayajualonline
#sayajualmurah

comment 0 star 4 18 minutes ago

Thanks for coming darling.. we are happy to serve you again 😙😍😘.
.
for booking, do call us at 019 254 2721 or 019 264 2721 or visit us at bandar baru bangi seksyen 9

see you soon ladies!!
.
.
.
#zarrazparamedical
#spabangi
#spaputrajayakajangbangi
#spamuslimah
#spamurah
#spawanita
#headtotoe
#bodytreatment
#facial
#pakejmurah
#pakejpengantin
#shaklee
#ivmistbangi
#sayajualonline
#sayajualmurah

comment 1 star 6 18 minutes ago

Relaxation essentials @michelle_lugwig #coffeebar #assimpleasthat

comment 1 star 22 44 minutes ago

Едноставна и брза техника за разубавување на телото и кожата! Поттикнете го лачењето на колаген и еластин со третманите со дерма ролер во dermaplus. 📞02/244 - 6600
Работно време: 10:30 - 20:00
#derma #dermaplusmk #dermatology #cosmetology #treatments #bodytreatment #skintreatment #dermaroller #dermarollertreatment #microneedling #healthybody #healthyskin #beautiful #beautifulskin #skopje #macedonia @derma_plus

comment 0 star 8 1 hour ago

Tv girls just gotta have spa, too. which "sex and the city" character balked at getting n***d in the sauna? :
a. carrie
b. samantha
c. charlotte
d. miranda
#triviawednesday .
photo by @sim_f
.
🌸 amara home spa‎ 🌸
bandung | south jakarta | south tangerang "we deliver quality spa service to your doorstep"
.
#amarahomespa #mobilespa #homespa #dayspa #instantspa #massage #jakartaspa #tangselspa #bandungspa #weddingtreatment #scrub #hotstone #acupressure #facial #relaxing #spatreatment #waxing #ratus #kidsmassage #therapeutic #skincare #bodytreatment #beautytreatment #deliveryservice

comment 0 star 3 1 hour ago

Nak cerahkan kulit muka tak ? lagi anjal gitew...
.
jom try🌸 dead cell removal facial treatment 🌸
.
rindu pulak rasa nak manja-manjakan muka ni. asyik tepek krim dengan tangan sendiri jee.sampaikan kuning muka macam rambutan gading yang diminta petik jee emmmm😥
.
kulit ni dah rasa tak berapa licin macam selalu je. tak leh jadi ni. nak kena cari tempat facial cepat ni. tapi kat mana ye?🤔
.
sejak dua menjak ni, banyak spa salun yang kantoi pakai produk ada bahan terlarang. dah jadi takut pulak.
.
tapi jangan risau yeee...produk kami bebas chemical & bahan terlarang. ianya sesuai untuk semua jenis kulit muka plus muka makin cerahh.
.
kang elok nak manjakan kulit, jadi rosak pulak kalau salah pilih tempat kan
.
.

eh tungguuuuu !
sempena *labour day* ni, kami ada buat *promosi* tau...eh eh bukan tu jee..kami juga bagi servis *percuma* tau....
.
👉 *promosi "dead cell removal facial treatment* " .
😍 percuma "face relaxing massage "
.
harga normal : rm180
. *harga promosi*
hanya rm99
hanya rm99
hanya rm99
.
jimatt kat situ tau....
.
kami dah bagi harga diskaun promosi adik angkat tu tau. ruginyaa kalau tak sudi...
.
#adlynnbbc #adlynnbridalspa #adlynnbridalsaloon #skintag #oilcyst #facetreatment #facialtreatment #flawlessskin #kulitcantik #bodytreatment #bodymassage #bodymask #bodyscrub #mandibunga #mandisusu #spaseremban #seremban #serembanjaya #salunmuslimah #adlynnbridalspa #biopearlskincare #biopearlseremban #facialtreatment #glowingface#freshface #oxygenfacial #facialtreatment #spapengantin #facialseremban #spaseremban #spasenawang

comment 0 star 7 1 hour ago

⚜️vip-sale в zeitun до -40%!

Только до конца месяца стартовали недельные скидки до -40% на весь ассортимент натуральной косметики zeitun!

Не пропустите: в акции участвуют шикарные новинки и элитная серия для лица zeitun premium!
Подробности — в Директ☝🏼
#zeitun_акции

comment 1 star 23 2 hours ago

Jom facial jom santai jom relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
semua orang mampu cantik 🧕🏻
.
jom sayangi diri dengan memanjakan diri di spa dayang beautycare dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 7 2 hours ago

Assalamualaikum semua 😍
.
jom manjakan diri di dayang beautycare 😇
.
🔥 facial treatment
🔥 massage
🔥 body treatment
🔥 body scrub
🔥 sauna
🔥 bubble spa
.
apa tunggu lagi ❓ jom sama sama manjakan diri🎊🎉❤️
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 7 2 hours ago

😍 look naturally beauty 😍
.
nak bulu mata panjang, lentik dan lebat ❓ tanpa pakai maskara ❓ nak lagi meletops ❓
.
jommm buat extension eyelashes👧
.
dah tak payah susah2 nak pakai bulu mata palsu setiap kali nak pergi mana2. tak payah nak pakai2 maskara lagi 😘
.
boleh terus tekan link di bawah untuk booking slot tau👇👇👇👇👇
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 5 2 hours ago

Di celah2 pelipat tu hitam berdaki ❓❓ dah, jom buat treatment full body scrub 😍😍😍
.
banyak kebaikan buat treatment body scrub/lulur badan tau 🤗🤗
.
menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah ‼️‼️
.
memutihkan bahagian2 tersembunyi seperti pelipat, lutut, siku dan celah ketiak ‼️‼️
.
rasa macam nak ke spa sekarang tak ❓💁‍♀ hihi. jemput datang ke dayang beautycare 🤗🤩
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 6 2 hours ago

Stress sebab penat bekerja seharian ❓❓badan pun dah mula sakit2 ❓❓
.
jangan risau, anda cuma perlu bawa diri ke spa kami je 👣💋
.
jom sayangi diri dengan memanjakan diri di spa dayang beautycare dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 4 2 hours ago

Adakah anda mempunyai masalah jerawat yang serius ❓🤨
.
jom kita buat facial treatment di dayang beautycare 💆‍♀
.
penjagaan yang berterusan dapat membuatkan kulit muka kita bersih dan licin gebu gebass gittewwww🌸😛
.
tapi jangan biarkan muka berkarat kusam pastu nak harapkan magic satu rawatan je terus glowing gittewww 🤗🤗🤗
.
buat tiap bulan tau, jangan kedekut bab kecantikan ni 💁‍♀
.
kami akan bantu untuk menyelesaikan masalah kulit muka anda 😘
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 4 2 hours ago

Pakej pengantin murah dan berbaloi baloi 💍👸
.
dah penat nak buat persediaan kahwin❓❓ duit pun dah banyak habis beli barang2 kahwin ❓ tapi teringin nak bermanja di spa🌸
.
yang penting nak naikkan seri pengantin👸💍 alhamdulillah jumpa spa yang harga berpatutan dan jimat kan 😍
.
pakej pengantin di dayang beautycare adalah pakej yang berbaloi kerana dia ada 4 dalam 1 treatment 🌹
.
jom manjakan diri dan badan di #dayangbeautycare🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 noc 01-12, jalan pulai perdana 11/7, taman pulai perdana
.
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage

comment 0 star 5 2 hours ago

Kids spa package

kids spa package

75 mnt - 200 k
(body massage, body scrub, berendam herbalthub & essential)

90 mnt - 250 k
(body scrub, berendam herbalthub & essential, creambath traditional grape/strawberry/chocolate)

happy hour disc 25% !!! .

#spaexpress #bodytreatment #beautycare #indonesianspa #traditionalspa #houseofmustikaratu #houseofmustikaratucurugraya #sekararumspa #mustikaratuspaexpress #menipedimurah #mustikaratuspamurah #spaindonesia #spamurah #spaanak #kidsspa #dayspawithmom

comment 0 star 7 2 hours ago

το καλοκαιρινό σώμα το φτιάχνουμε στο aesthea με θεραπεία σώματος σύσφιξης & κυτταρίτιδας της @phytomer ⭕️ ask κατερίνα & κλείστε το δικό σας προσαρμοσμένο πακέτο θεραπειών ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος σας!



#arstheabeauty #thessaloniki #skg #summerbody #bodytreatment #cellulite #body #beautycare #beautyblog #summer #skincare #ig_thessaloniki

comment 0 star 44 2 hours ago

*extra white repair & protection ( body lotion )
diperkaya dgn ekstrak camu-camu berry yg mengandung vitamin c 50 kali lebih tinggi dr lemon, sehingga dpt merawat kulit kamu dr 10 tanda kulit kusam dan rusak. disertai spf 15 membantu melindungi kulit cantikmu dr paparan sinar matahari.
. *extra white night nourish ( body serum)
dengan 10 kali whitening effect yg membantu merawat kulit kusam n rusak pd malam hari. body serum night whitening mencerahkan dan menutrisi kulit 10 kali lebih baik. .
*lip butter raspberry rose
untuk melembutkan dan memanjakan bibir dgn perawatan yg intensif dan tahan lama. memberikan efek warna natural pd bibir menjadi lebih lembut dan terlihat sehat.

aku rekomendasiin untuk perawatan kulit kamu dgn produk nivea, dengan harga terjangkau kulit tubuh menjadi lebih cerah dan terlihat lehih sehat. thankyou nivea 🔥😄 #shopee
#ilovemybody #ilovemybody #niveafacts #nivea #bodytreatment #bodylotion #beautycare #beautybloggers .
.
.
@nivea_id
@shopee_id : nivea.official.store

comment 0 star 2,134 2 hours ago

Stiai ca si celebritatile internationaleau apelat la #epilareadefinitiva cu laser? ei bine, da. iar printre ele se numara: ✅ khloe kardashian si-a facut un tratament de epilare definitiva chiar in timpul show-ului ei "keeping up with the kardashians"; ✅ kim kardashian a facut tratamente de epilare definitiva pentru brate, picioare si linia bikinilor; ✅ victoria beckham a incercat si ea epilarea definitiva cu laser si s-a declarat incantata de rezultate.

pentru programari si informatii suplimentare ☎️ 0732 787 118

#treatment #hairremoval #hair #amazingskin #epilarelaser #perfectskin #hairfree #organic #epilarelaser #laserdiode #amazingskin #tecuci #beauty #stopshaving #startlaser #laser #epilaredefinitiva
#laserhairremoval #bodytreatment #amazingskin #skincare #beautytips #esthetician #treatyourself #hairfree #nohair #laserhairremoval #bodytreatment #amazingskin #skincare #beautytips #hairfree

comment 0 star 17 2 hours ago