Instagram Public Photos with #birdnest

Dari pagi tadi nak post tapi entah kenapalah line , anyways since orang tanya through dm what’s the pink bottle on my ig story tu . it is birdsnest from @annonabirdsnest.official
the reason why el consume this is because sebelum ni tak pernah sakit badan tapi sekarang ya allah hari hari sakit . so i opt for this sebab bukan sahaja ada birdsnest untuk mencantikkan kulit tapi ada ginseng jugak untuk bagi kita tenaga . so its good for me.
kalau nak cuba just go to their page @annonabirdsnest.official & they want to give 1 free bottle for you to try untuk 100 orang yang pertama yang whatsapp kod abn.el ke 013-652 7980.
.

#annonabirdnest #sarangburungannona #abn #birdnest #sarangburung #birdnestdrink #healthydrink #sihat #awetmuda #cantik #bertenaga #annonasarangburung #birdnestannona #sarangburungwalit #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #birdnesthalal #birdnestmuslim #birdnestmalaysia #sarangburungmuslim#sarangburunghalal #sarangburungmalaysia #sarangburungviral #alwaysannona

comment 99 star 10,059 Yesterday

“bali is filled with amazing nests ๐Ÿ•Šwish i could bring one back with me ๐Ÿ˜” untill then i’ll just hang around here ๐Ÿงš๐Ÿป‍โ™€๏ธ๐Ÿ•Š๐Ÿ’ซ!!”
.
.
.
#traveldiaries #baliswing #birdnest #beautifulplace #siblinggoals #love #ubud #bali

comment 110 star 12,482 6 days ago

The original down comforter. oil. 24”x24”. a friend gave me an amazing nest totally filled with feathers. i have painted hundreds of nests over the years but have never seen anything like this one. i did read that it is the early egg laying birds who use feathers to keep the eggs warm. anyway, i loved painting this. my blog has full story. its new owner loves it and that makes me very happy. #birdnest #nests #feathers #artrealism #realismart #realism #impressionistpainting #contemporarypainting #instagood #artoftheday #newmexicoartist #painting๐ŸŽจ #love#juliefordoliver #fracturingtechnique

comment 137 star 1,005 2 weeks ago

2 things must not be missing on my perfect day, the sun is the first, but guess the second? โ˜•๏ธ •
have a nice day ๐Ÿค™๐Ÿผ
________
#bali #canggu #coffeeaddicted #canggubali #balilife #menandcoffee #balivibes #vintageoutfit .
ph: ๐Ÿ“ธ @photokristyname

comment 124 star 3,738 5 days ago

Angan-angan jadi impian. impian jadi cita-cita. dimana ada kemahuan, disitu ada jalan. bila usaha dan keyakinan digabungkan dengan tawakal, inshallah tiada yang mustahil. hari ini dengan rasmi fg walet telah memasuki semua kedai mesra petronas diseluruh malaysia. sekaligus mencapai matlamat yang disemai dua tahun lalu. syukur alhamdulillah. doakan kami untuk terus mengorak langkah sehingga seluruh dunia sama sama memilih untuk sihat dan cantik bersama produk sarang burung fg walet. stay young, feel young dengan fg walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #energized

comment 111 star 1,236 last month

Sejulung julung penghargaan buat petronas dagangan berhad @petronas brands kerana menjadikan impian @fgwalet menjadi realitii dan membawa @fgwalet ke satu tahap yang dibanggakan..alhamdulilah dengan izin allah swt

terima kasih kerana memberi harapan baru buat usahawan-usahawan tempatan dengan menyediakan platform pengedaran melalui rangkaian kedai mesra diseluruh negara. melalui pdb, syarikat-syarikat iks tempatan mampu untuk mengorak langkah daripada perniagaan biasa-biasa kepada luar biasa

saksikan kebangkitan fg walet untuk tahun 2020..aamin yarabal alamin

terima kasih @petronas โค๏ธ
.
.
@fouziahgous

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #bmf #barangbaikbarangkita

comment 25 star 841 last month
comment 3 star 536 8 hours ago

2020 | all you need is a passport ๐ŸŒ

where will you go and what do you suggest to visit for this year? i accept advice ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
___________
#birdnest #balibirdpark #baliswing #baliubud #ubud #ubudbali #baliindonesia #balilifestyle #indonesia

comment 213 star 5,554 3 weeks ago

Nak gojes sambil buat duit??? akak nak bantu yang serius nak cari duit sendiri...
sambil-sambil jadi cantik.

mau ke ??? tapi.. kalau da rasa awak da banyak duit dan da cantik.

tak yah cari akak tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ tunggu ape lg?
jom pakai bneโ€ผ๏ธ nak #birdnest
meh dapat kan bne dari wak jeman agent sah anda... ready stock & postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ available cod *
#birdnestessencepuncakalam #birdnestessencesetapak #birdnestessenceserdang #birdnestessencesetiaalam #birdnestessencetanjungmalim
#birdnestessencerawang #birdnestessencetanjungkarang #birdnestessencepayajaras #birdnestessencesungaibuluh #birdnestessencemalaysia rm 20 sahaja sebotol... ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“žcalling for new team members ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰mini agent
๐Ÿ‘‰agent ๐Ÿ“ฆpos seluruh malaysia
jom whatsapp saya segera๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192489088/nakorderbne href="/ig/user/agentbne">@agentbne

fb.me/bnebynorman

#teamjutawanbne #birdnestessencebypna #upsi #huluselangor #birdnesttanjungmalim #teamjutawanbne #teamjutawanbne

comment 0 star 0 3 minutes ago

๐Ÿ’‍โ™€๏ธแž‡แžทแžแžŠแž›แŸ‹แž”แžปแžŽแŸ’แž™แž…แžผแž›แž†แŸ’แž“แžถแŸ†แž…แžทแž“แž แžพแž™แž”แž„แž”แŸ’แžขแžผแž“! แžแžพแž˜แžถแž“แž‚แŸ†แžšแŸ„แž„แž‘แžทแž‰แž€แžถแžŠแžผแž‡แžผแž“แžŸแžถแž…แŸ‹แž‰แžถแžแžท แž˜แžทแžแŸ’แžแž—แž€แŸ’แžแžท แžแŸ’แž“แžถแž€แŸ‹แžŠแžนแž€แž“แžถแŸ† แž“แžถแžฑแž€แžถแžŸแž”แžปแžŽแŸ’แž™แž…แžผแž›แž†แŸ’แž“แžถแŸ†แž…แžทแž“แž“แŸแŸ‡แžŠแŸ‚แžšแžฌแž‘แŸแž…แžถแŸŽ? ๐Ÿ’‍โ™€๏ธ๐Ÿคท‍โ™€๏ธ๐Ÿ™Ž‍โ™€๏ธแž˜แžทแž“แž”แžถแž…แŸ‹แž‚แžทแžแž…แŸ’แžšแžพแž“แž“แžถแŸ†แžแŸ‚แžˆแžบแž€แŸ’แž”แžถแž›แž“แŸ„แŸ‡แž‘แŸ แž•แž›แžทแžแž•แž› bnh แž‚แžบแž‡แžถแž‡แž˜แŸ’แžšแžพแžŸแžŠแŸแž›แŸ’แžข!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ แž‘แžทแž‰แž–แžทแžŸแžถแžแŸ’แž›แžฝแž“แžฏแž„แž€แŸแž”แžถแž“แžŠแŸ‚แžš แžแŸ‚แž“แžทแž„แž”แŸ†แž”แŸ‰แž“แžŸแžปแžแž—แžถแž–แž”แžถแž“แž™แŸ‰แžถแž„แž–แžทแžแž”แŸ’แžšแžถแž€แžŠ แž‡แžถแž–แžทแžŸแŸแžŸแž‚แžบแž€แŸ†แž–แžปแž„แžแŸ‚แž˜แžถแž“แž”แŸ’แžšแŸ‰แžผแž˜แŸ‰แžผแžŸแžทแž“แž•แž„ แž‘แžทแž‰แžŠแžนแž„แžแŸ‚แž…แŸ†แžŽแŸแž‰แž แžพแž™แž…แžถแŸŽ!๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ
แž•แž›แžทแžแž•แž› bnh แž˜แžถแž“แž€แžถแžšแžแŸ‚แž˜แž‡แžผแž“ แž“แžทแž„แž”แž‰แŸ’แž…แžปแŸ‡แžแž˜แŸ’แž›แŸƒแž™แŸ‰แžถแž„แž…แŸ’แžšแžพแž“แžŸแž“แŸ’แž’แžนแž€แžŸแž“แŸ’แž’แžถแž”แŸ‹!!
แž€แž˜แŸ’แž˜แžœแžทแž’แžธแž”แŸ’แžšแžผแž˜แŸ‰แžผแžŸแžทแž“แž“แŸแŸ‡แž…แžถแž”แŸ‹แž–แžธแžแŸ’แž„แŸƒแž‘แžธ 19-แž˜แž€แžšแžถ แžŠแž›แŸ‹ 24-แž˜แž€แžšแžถ 2020
แž‘แžนแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แž‘แžถแŸ†แž„3แžšแžŸแž‡แžถแžแžท (75แž˜แž›)12แžŠแž” แžแŸ‚แž˜แž‡แžผแž“ 1แžŠแž”=55$ โฆ แž‘แžนแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แž‘แžถแŸ†แž„3แžšแžŸแž‡แžถแžแžท (330แž˜แž›): 10แžŠแž” แžแŸ‚แž˜แž‡แžผแž“ 1แžŠแž”=โ€‹ 180$
โฆแžŸแŸ†แž”แžปแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แž“แžถแž‚แžšแžถแž‡แž›แŸแž1 100g =250$ แž…แžปแŸ‡แž˜แž€แžแŸ’แžšแžนแž˜ 230$ แžแŸ‚แž˜แžŸแŸ’แž€แžšแž€แŸ’แžšแžถแž˜ 2แž€แž‰แŸ’แž…แž”แŸ‹
โฆแžŸแŸ†แž”แžปแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แž“แžถแž‚แžšแžถแž‡แž›แŸแž2 100g =230$ แž…แžปแŸ‡แž˜แž€แžแŸ’แžšแžนแž˜ 200$ แžแŸ‚แž˜แžŸแŸ’แž€แžšแž€แŸ’แžšแžถแž˜ 2แž€แž‰แŸ’แž…แž”แŸ‹
โฆแžŸแŸ†แž”แžปแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แžŸแŸ†แžขแžถแžแžšแžฝแž… แž›แŸแž1: 100g =200$ แž…แžปแŸ‡แž˜แž€แžแŸ’แžšแžนแž˜ 180$ แžแŸ‚แž˜แžŸแŸ’แž€แžšแž€แŸ’แžšแžถแž˜ 1แž€แž‰แŸ’แž…แž”แŸ‹
โฆแžŸแŸ†แž”แžปแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แžŸแŸ†แžขแžถแžแžšแžฝแž… แž›แŸแž2:100g =190$ แž…แžปแŸ‡แž˜แž€แžแŸ’แžšแžนแž˜ 170$ แžแŸ‚แž˜แžŸแŸ’แž€แžšแž€แŸ’แžšแžถแž˜ 1แž€แž‰แŸ’แž…แž”แŸ‹
โฆ แžŸแŸ†แž”แžปแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แžšแŸ„แž˜แžœแžแŸ’แžแžปแž’แžถแžแžปแžŠแžพแž˜โ€‹ 100g =120$ แž…แžปแŸ‡แž˜แž€แžแŸ’แžšแžนแž˜ 100$ แžแŸ‚แž˜แžŸแŸ’แž€แžšแž€แŸ’แžšแžถแž˜ 1แž€แž‰แŸ’แž…แž”แŸ‹
โฆแž‘แžนแž€แžŸแŸ†แžšแŸ‰แž„330แž˜แž› 1แž™แžฝ=10แžŠแž” แžแŸ‚แž˜แž‡แžผแž“ 3แžŠแž”= 10$
แžŠแžนแž€แž‡แž‰แŸ’แž…แžผแž“แžฅแžแž‚แžทแžแžแŸ’แž›แŸƒแž€แŸ’แž“แžปแž„แž€แŸ’แžšแžปแž„แž—แŸ’แž“แŸ†แž–แŸแž‰ แž…แŸ†แž–แŸ„แŸ‡แž€แžถแžšแž‡แžถแžœแž‘แžนแž€แž˜แžถแžแŸ‹แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แžŠแž”แžแžผแž… แž…แžถแž”แŸ‹แž–แžธ 12แžŠแž”แžกแžพแž„แž‘แŸ… แžฌแžŸแŸ†แž”แžปแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†แžŸแŸ’แž„แžฝแž, แžฌแž‘แžนแž€แžŸแŸ†แžšแž„แž…แžถแž”แŸ‹แž–แžธ 3แž™แžฝแžกแžพแž„แž‘แŸ…! แžŸแžผแž˜แžขแž‚แžปแžŽ!
แž‘แŸ†แž“แžถแž€แŸ‹แž‘แŸ†แž“แž„แž‡แžถแžœแžŠแžปแŸ†แž“แžทแž„แžšแžถแž™: 096 324 88 98/ 092 18 88 18
แž‘แžธแžแžถแŸ†แž„โ€‹แŸ– แž•แŸ’แž‘แŸ‡แž›แŸแžโ€‹ 48-50 แž•แŸ’แž›แžผแžœแž›แŸแžโ€‹06 แž”แžปแžšแžธแž–แžทแž—แž–แžแŸ’แž˜แžธแžŸแŸ‚แž“แžŸแžปแž แž‡แžถแž”แŸ‹แžขแžปแžธแžขแž“2 แžšแžถแž‡แž’แžถแž“แžธแž—แŸ’แž“แŸ†แž–แŸแž‰
แžŸแŸ’แžšแž›แžถแž‰แŸ‹แžŸแžปแžแž—แžถแž– แž‡แŸ’แžšแžพแžŸแžšแžพแžŸแž™แž€แž•แž›แžทแžแž•แž›bnh! #bnhbirdnest #แž‘แžนแž€แžแŸ’แžšแž…แŸ€แž€แž€แžถแŸ†bnh #แž‘แžนแž€แžŸแŸ†แžšแž„bnhโ€‹ #birdnest #edible birdnest #goodchoice #newyear #promotion #chinessnewyear #2020 #bigsale #hotpromotion

comment 0 star 0 8 minutes ago

Hye ! dah 2020 ni mesti semua nak kelihatan cantik dengan kulit yang sihat kan? jom calit birdnestt untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat ๐Ÿ’•
.
.
dapatkan sekarang serum birdnest dengan harga hanya rm 20 sahajaaa !!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
berminat boleh terus click link di bio untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š
.
#teambne #teamkulitcantik #teamkulitsihat #birdnest #birdnestviral

comment 0 star 2 22 minutes ago

Hye ! dah 2020 ni mesti semua nak kelihatan cantik dengan kulit yang sihat kan? jom calit birdnestt untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat ๐Ÿ’•
.
.
dapatkan sekarang serum birdnest dengan harga hanya rm 20 sahajaaa !!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
berminat boleh terus click link di bio untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š
.
#teambne #teamkulitcantik #teamkulitsihat #birdnest #birdnestviral

comment 0 star 0 23 minutes ago

Orang lain dah mula buat side income dengan berniaga sebab nak ada saving sendiri.awak masih tiada saving sendiri?kesian kat diri sendiri.nanti susah siapa nak tolong awak?
meh kita buat saving dengan niaga #bnebypa.modal rm75 sahaja.sis izan nak tolong.meh kita sama² buat sampai berjaya
#modalrm75sahaja #teamladieshebat #bnebypna #bne #bneshahalam #bneselangor #bneoriginal #bneserum #serumjeragat #serumjerawat #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #agentwanted #dropshipwanted #codshahalam #codsubangjaya #birdnestessenceoriginal #birdnestessencemurah #miniagentwanted #birdnestessenceshahalam #birdnestessencemalaysia #birdnestessenceofficial #bnebypnaoriginal #serumwajah #serummuka #serumparut #serumparutjerawat

comment 0 star 1 23 minutes ago

Hye ! dah 2020 ni mesti semua nak kelihatan cantik dengan kulit yang sihat kan? jom calit birdnestt untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat ๐Ÿ’•
.
.
dapatkan sekarang serum birdnest dengan harga hanya rm 20 sahajaaa !!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
berminat boleh terus click link di bio untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š
.
#teambne #teamkulitcantik #teamkulitsihat #birdnest #birdnestviral

comment 0 star 0 23 minutes ago

All kinds of fun things to be found out in nature, but this bird nest blew right up to our door! i can't wait for it to warm up so we can get in some good hikes and there has recently been dinner-table talks of going camping during spring break, yay!!

comment 1 star 2 41 minutes ago

Sarang burung fg walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. ini dikatakan menjadi punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus jika diambil secara jangka masa panjang. hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan. jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, jadikan produk sarang burung fg walet sebagai amalan harian anda. hasilnya pasti mengkagumkan. stay young, feel young dengan fg walet.
..
whatsapp 019 790 1883 to order and details ๐Ÿ˜Š..
..
#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #happynewyear #sharefgwalet #sharehealthfgwalet #bmf #newproduct #newrelease #organicproduct #naturalingredients

comment 0 star 1 42 minutes ago

Serum viral!!!๐Ÿ˜ฑ original hq
bird nest essence (bne)
โคโคโคโคโคโคโคโคโค apa itu bird nest essence?
ia merupakan serum yg di perbuat dari 90% sarang burung๏ธ walit

sekali pakai mesti terpikat๐Ÿ˜ ๐ŸŒธsalah satu bahan utama yang digunakan adalah tomato
.
kelebihan bne
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
โœจ melembutkan kulit โœจ mengecilkan liangpori terbuka
โœจ membaiki kulit kusam
โœจ mengurangkan jeragat
โœจ merawat jerawat
โœจmenghilangkan parut

agent diperlukan dengan modal serendah rm75

rm20sm rm25ss

www.wasap.my/60132688373/nakorderbne

atau blh walk in dibutik๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ koleksi anie
no 50 jln cheng indah 8
taman cheng indah
75260 melaka
(deret eco cheng / tg minyak)

buka setiap hari kecuali cuti umum
10pg-6.30ptg

#cikgu #serum #serumbirdnest #birdnest #sabunpemutih #sabunbirdnest #birdnestcream #cantik #flawless #murah #murahmurah #bazaar #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #sayajual #klebang #melaka #cheng #sgudang #masjidtanah

comment 0 star 0 1 hour ago

Good morning.. pagi ni sis share main ingredients dlm lbn.. lbn 1 set 3 botol rm20
cod muar, serom, bukit kangkar, sungai mati.. postage rm10

pembelian 20 terawal akn dpt free gift perfume

berminat blh pm 010-3223147 atau 012-4346621

#muar #birdnestessence #birdnest #original #kualalumpur #malaysia #serum #murah #mampumilik #mampucantik #codavailable #postageavailable #positivequotes #positivevibes #sale

comment 0 star 2 1 hour ago

Now....
jan17th to feb24th....
festival of the arts๐ŸŽจ๐Ÿ–ผ
after....
flower & garden festival ๐ŸŒท๐ŸŒฟ
march 4th to june 1st
disney world epcot!!!!
#granmaaudrey โคโ—
#disney #disneyworld #epcot #epcotfestivalofthearts #epcotflowerandgardenfestival #art #artist #digitalartist #garden #gardening #bees #selfie #bird #birds #birdnest #aqua #flowers #disneyworldvacation #waltdisney #disneyaddict #granmaaudreydisney โคโ—

comment 0 star 2 1 hour ago

Reposted from elfiraloy dari pagi tadi nak post tapi entah kenapalah line , anyways since orang tanya through dm what’s the pink bottle on my ig story tu . it is birdsnest from annonabirdsnest.
the reason why el consume this is because sebelum ni tak pernah sakit badan tapi sekarang ya allah hari hari sakit . so i opt for this sebab bukan sahaja ada birdsnest untuk mencantikkan kulit tapi ada ginseng jugak untuk bagi kita tenaga . so its good for me. .
nak cuba?
๐Ÿ“ฑ019-9362311

comment 1 star 0 1 hour ago

Assalamualaikum. selamat pagi ♥๏ธ
.
jom minum 1 botol rs birdnest. jangan lupa ok.. 1 botol sebelum sarapan untuk kulit yang lembap dan gebu โ˜บ๏ธdannn tambah tenaga jugaa. .

1 botol rm6.99
promo 1 set ( 4 botol ) rm25 sahaja .
.
๐Ÿ›ตcod available ๐Ÿ“ฆ post everyday .
.

jom whatsapp fieza
๐Ÿ“ฒ +6018-3165064.
.
.
.
#birdnest #sarangburungviral #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburunghalal
#sarangburungsedap

comment 0 star 1 1 hour ago

๐Ÿ•Š

comment 1 star 2 1 hour ago

Tried this @hitachinonesthk beer twice. once in the dead of winter and the other in england during the summer. swipe. i’m going with this a nice summertime beer. taste is similar to blue moon but crisper mouthfeel. this beer is from japan and it was cool that i was able to pick it up from the local binny’s. cheers! .
.

#hitachinonest #craftbeer #beertography #beerstagram #beerjunkie #craftbeergeek #beernerd #beer #whitealebeer #birdnest #owl

comment 1 star 17 1 hour ago

Assalamualaikum selamat pagi.yang nak join postage hari ni wasap sis izan ya.nak kulit cantik sebelum raya meh lekaih.nak buat income kepuk² jom kita buat sama².kata nak beli gelang baru untuk pakai raya nanti
fast action fast result sis.meh cepat bertindak๐Ÿ˜Š

#teamladieshebat #bnebypna #bne #bneshahalam #bneselangor #bneoriginal #bneserum #serumjeragat #serumjerawat #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #agentwanted #dropshipwanted #codshahalam #codsubangjaya #birdnestessenceoriginal #birdnestessencemurah #miniagentwanted #bne #birdnestessenceshahalam #birdnestessencemalaysia #birdnestessenceofficial #bnebypnaoriginal #serumwajah #serummuka #serumparut #serumparutjerawat

comment 0 star 3 1 hour ago

Customer teamprincessbneayu๐Ÿ˜.
.
.
dapat je b.n.e terus bukak . kotaknya dah kemana ๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. sebab yakin dengan produk keluaran pna ni ! .
.
.
lulus kkm jangan risau๐Ÿ˜˜.
.
.
#teamprincessbneayu #teambnesyasyawin #teamjutawanbne #birdnestessence #birdnestdrink #birdnestessencebypna #birdnest

comment 0 star 0 1 hour ago

Stay curious

comment 1 star 14 2 hours ago

21 more nests to send down to my hub for the stock take. these will be with @garston_veterinary_group by 11am tomorrow! will see after the count if i can turn my focus to the homeless scarves and cat blankets fully or if australia is still needing crochet items. #crochet #crochetersofig #crochetersofinstagram #wool #woollove #yarn #yarnlove #maketodonate #createtodonate #crochettodonate #uk_crafters_united #globalcraftmovement #animalrescuecraftguild @uk_crafters_united #prayforaustralia #nest #birdnest #crochetnest #crochetbirdnest

comment 1 star 10 2 hours ago

One advantage of a cardboard nest is its disposability, and another is cost (free). ๐Ÿ˜„ my gouldians use these as well as wooden nests, but usually ignore the plastic and wicker nests. do yours have a preference? .
.
.
.
#preference #nest #nests #birdsnest #birdnest #bird #birds #birdsofinstagram #ladygouldianfinch #ladygouldian #gouldian #gouldianfinch #finch #aviary #choices #choice #cheap #disposable #free #lowbudget #diy #mybirds #pets #nesting #costco #kirkland #cardboard #box #upcycle #recycle

comment 2 star 53 2 hours ago

@sidewalktalkedm presents... @sanholobeats meet and greet! ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
-
pull up at our la shop on jan. 24 and hang with the @sidewalktalkedm crew ! they just released their merch line (swipe it like it’s hot) ๐Ÿ”œ
-
please read if you’re attending โ€ผ๏ธ๐Ÿ’ฏ
-
โœ”๏ธmilk+t featured drinks will come in a collectible @sidewalktalkedm x @sanholobeats glass jar!
-
โœ”๏ธrsvp now via @sidewalktalkedm !
-
โœ”๏ธrsvp to event does not โŒ guarantee a meet & greet with @sanholobeats .
-
โœ”๏ธno purchase necessary
-
โœ”๏ธthere will be two lines.
-
๐Ÿ…ฐ๏ธline 1 will be for milk+t or @sidewalktalkedm customers. you will receive a fast pass ticket for the meet & greet after your purchase.
-
๐Ÿ…ฑ๏ธ line 2 is for meet & greet only. (for attendees who do not wish to purchase anything.) you will get a different colored ticket in this line to use for the photo op!
-
meet & greet rules:
-
โš ๏ธone phone per group.
-
โš ๏ธeveryone in the group must have a ticket. (you will receive one from either line.)
-
โš ๏ธeveryone must be present.
-
โš ๏ธ @sidewalktalkedm reserves the right to refuse access. (only saying this in case something unforeseeable happens).
-
โš ๏ธmeet & greet not guaranteed even with rsvp. this is a free event ๐Ÿ’• we will try to move the lines as fast as we can!
-
last but not the least, we thank you in advance for your patience! all crews are working hard in order to make sure this event goes as smoothly as planned!

comment 2 star 245 3 hours ago

We are hungry. where’s mummy?? #babybirds #birdnest #vanuatu๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡บ #portvila #portvilavanuatu #thehubvanuatu #nature #beautifulnature

comment 0 star 1 3 hours ago

Posted @withregram@putrarejab anda rasa anda tahu tentang produk sarang burung fg walet? berikut adalah lima fakta yang mungkin anda tidak sedar tentang sarang burung fg walet.

1) setiap bulan, secara purata, kilang fg walet memproses 100 kg sarang burung untuk menghasilkan produk sarang burung fg walet. dengan harga pasaran sekitar rm7,000 sekilo, anda dapat bayangkan berapa banyak yang dibelanjakan untuk menghasilkan bahan asas produk kesayangan anda ini. fg walet tidak akan kompromi pada kualiti kerana itulah pelanggan kami terus setia bersama kami.

2) produk sarang burung fg walet melalui proses kedapan vakum untuk memastikan khasiat dan zat-zat kesihatan sarang burung fg walet terpelihara untuk masa yang agak lama. produk sarang burung fg walet yang tidak dibuka boleh bertahan sehingga 2-3 tahun dari tarikh pengilangan.

3) sarang burung fg walet mengandungi zat makanan penting untuk pemeliharaan paru-paru. ia membantu memulihkan dan membersihkan paru-paru, terutama buat mereka yang merokok.

4) sarang burung fg walet kaya dengan protin dan egf yang menggalakan pembinaan sel-sel epidermis, rejuvenasi serta rawatan sel dan merancakkan produksi kolagen semulajadi untuk kulit yang lebih lembut, mulus dan remaja.

5) sarang burung fg walet mengandungi gliko-protein dan kaya dengan mineral seperti asid amino, kalsium, natrium, magnesium dan kalium. ini penting untuk meningkatkan kecergasan warga tua dan melambatkan proses penuaan badan.

sarang burung fg walet sebenarnya adalah produk kesihatan yang bagus diambil oleh seisi keluarga. tua, muda, lelaki dan wanita, semua mempunyai efek positif selepas mengambil sarang burung secara berterusan. jika anda mahu mengamalkan suplemen kesihatan yang mudah dan berkesan, jadikan produk sarang burung fg walet sebahagian daripada diet harian anda. pilih untuk sihat dan cantik dengan fg walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletjohor #fgwaletjb #fgwaletsingapore

comment 0 star 0 3 hours ago

Stay young, feel young dengan fg walet ๐Ÿค— .
posted @withregram@putrarejab sekarang sudah 2020. tak perlu lagi untuk membuang masa, buang duit menggunakan produk-produk yang diragui keberkesanan. pilih produk sarang burung fg walet. kami mempunyai sijil sijil yang diiktiraf badan kerajaan untuk kualiti ramuan, penyediaan dan pengilangan. kami dianugerahkan produk sarang burung halal terbaik oleh astro dan asia halal brand awards. produk kami dijual di kedai mesra petronas, pasaraya aeon, kk mart, lulu hypermarket dan banyak lagi. kami sudah diterima dan diiktiraf badan-badan berkanun kerajaan dan swasta. kami yakin produk kami dapat memberikan kesan positif selepas 21 hari pengambilan secara berterusan. sekarang sudah 2020. stay young, feel young dengan fg walet.

#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithfgwalet #awesomefgwaletexperience #getwellwithfgwalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #happynewyear #sharefgwalet #sharehealthfgwalet #bmf #newproduct #newrelease #organicproduct #naturalingredients

comment 0 star 0 3 hours ago

And no one made it leave.โฃ
โฃ
๐Ÿ“ธ: skeeze from pixabay โฃ
โฃโฃ
#altamiraorioleโฃ #orioleโฃ #bentsenriograndevalleystateparkโฃโฃโฃ
#audubonsocietyโฃ #your_best_birdsโฃ #nuts_about_birdsโฃ #bb_of_ig โฃ#bestbirdshotsโฃ #birds_adoredโฃ #bird_brillianceโฃ โฃ#eye_spy_birdsโฃ #ip_birds #ig_discover_birdslife #riograndevalleybirds #riograndebirding #riograndevalley #texasbirds #birdsofinstagram #birdlovers #birdnerd #birdnest #stlbirder #southtexas #birdingdaily #igbirds #birdlover

comment 1 star 17 3 hours ago
comment 0 star 16 4 hours ago

Observar os chapins enquanto fazem o ninho, ou vão e vêm para alimentar as crias, é também uma excelente forma de passar o tempo, e de acalmar a alma. e sabia que o canto dos chapins é muito característico quando passa a conhecê-los?
.
.
para encomendas: mn.mynature@gmail.com
.
.
#casaninho #ninho #ecological #gogreen #chapins #chapim #titmouse #parusmajor #cyanistescaeruleus #soluções #ecofriendly #birdnest #animalfriendly #mynature #natureza #nature #birds #pássaros #aves #lagartadopinheiro #processionária #lagartaprocessionária #pinecaterpillar #pineprocessionary #thaumetopoeapityocampa #dogsofinstagram #dogssupplies #dogshelp #helpingnature #mydog

comment 0 star 10 5 hours ago

Cat’s eye view of bird’s nests on yesterday’s walk ๐Ÿ˜‰
.
commodore park in seattle on the magnolia side of the locks - great stand of winter trees with large bird’s nests in the crook of every tree! on a quest to figure out what kind of bird calls this home... update: just found out they’re heron nests!!! i guess they nest there in april ๐Ÿฃ
.
.

#ilovetrees #wintertrees #blackandwhitephotography #pnwphotographer #trees #treephotography #ilovenature๐Ÿ’š #cateye #birds #birdnest #getoutdoors #gooutside #pnwonderland #pugetsound #seattlephotographer #seattle #pnwisbeautiful #pnw #meghancrandall #spicytwig

comment 2 star 11 5 hours ago
comment 0 star 17 6 hours ago
comment 32 star 91 6 hours ago

It’s not easter yet but we cracked out the chocolate bird nest recipe this afternoon ๐Ÿ˜‹ @andyt185 thought it was a bit of a tenuous link to bird nature study...not sure why?! this was s’s first time making these and he was a bit overwhelmed when he received the spoon at the end! #cookingwithkids #waldorfinspired #magicofchildhood #enchantedchildhood #blossomandrootearlyyears #thepeacefulpreschool #charlottemasoneducation #naturestudy #naturebasedlearning #birdstudy #birdnest #chocolatebirdsnests #learningthroughnature

comment 0 star 9 6 hours ago

Thanks mama anggun(dak azah) beli #birdnestessencebypna sebotol.

dak noor azah azman pengguna setia bne.
entah berapa botol dia pakai dan tetap konsisten siap repeat lagi #birdnest.
sebelum ni dia beli kat org lain , laaaa ni kita dah jual terus dia piyem kitaaaa ๐Ÿ˜˜

comment 0 star 0 6 hours ago

Sus primeros vuelos y caídas para aprender ser independiente.
#pajaros#birds#bird#motherbird#nido#nest#birdnest#vuelo #independiente#primeravez#firsttime#drop#birdinflight#illustrations #ilustracion #naturaleza#aves#live#libertad#childrensbooks #color #colors#watercolor #watercolorpainting#artdrawing#littlebird#ilustracioninfantil#cuento #cuentosinfantiles

comment 0 star 9 6 hours ago
comment 24 star 68 7 hours ago

Os cães podem ser gravemente afectados pela lagarta processionária do pinheiro, devido ao seu instinto explorador e à sua enorme curiosidade.
instalar uma casa-ninho para os chapins é uma solução ecológica que alia o combate às lagartas processionárias sem recurso a produtos químicos, e oferece abrigo aos seus predadores - os chapins.
como bónus, ajudamos a proteger o seu melhor amigo!
.
.
para encomendas: mn.mynature@gmail.com
.
.
#casaninho #ninho #ecological #gogreen #chapins #chapim #titmouse #parusmajor #cyanistescaeruleus #soluções #ecofriendly #birdnest #animalfriendly #mynature #natureza #nature #birds #pássaros #aves #lagartadopinheiro #processionária #lagartaprocessionária #pinecaterpillar #pineprocessionary #thaumetopoeapityocampa #dogsofinstagram #dogssupplies #dogshelp #helpingnature #mydog

comment 0 star 7 8 hours ago

Os chapins são muito importantes no combate ecológico à lagarta do pinheiro, pois são dos seus poucos predadores.
estes insectos são destrutivos, não só dos pinhais mas de outras espécies, nomeadamente os mamíferos. os pêlos que revestem o seu corpo são causadores de reacções alérgicas, em humanos e outros animais.
quando chegam ao solo, formam grandes filas indianas, e daí surge a designação de processionária.
as nossas casas-ninho são indicadas para os chapins, proporcionando-lhes abrigo e ninho, e ajudando a combater a praga destas lagartas.
.
.
para encomendas: mn.mynature@gmail.com
.
.
#casaninho #ninho #ecological #gogreen #chapins #chapim #titmouse #parusmajor #cyanistescaeruleus #soluções #ecofriendly #birdnest #animalfriendly #mynature #natureza #nature #birds #pássaros #aves #lagartadopinheiro #processionária #lagartaprocessionária #pinecaterpillar #pineprocessionary #thaumetopoeapityocampa

comment 0 star 4 8 hours ago
comment 3 star 536 8 hours ago

Os chapins são pequenos pássaros que habitam todo o território nacional, embora em menor número na cidade por falta de locais para fazer ninho.
as nossas casinhas são feitas em madeira tratada para resistir ao exterior, com as medidas ideais para fornecer abrigo e ninho aos chapins.
.
.
para encomendas: mn.mynature@gmail.com
.
.
#casaninho #ninho #ecological #gogreen #chapins #chapim #titmouse #parusmajor #cyanistescaeruleus #soluções #ecofriendly #birdnest #animalfriendly #mynature #natureza #nature #birds #pássaros #aves

comment 0 star 8 8 hours ago

Hye ! dah 2020 ni mesti semua nak kelihatan cantik dengan kulit yang sihat kan? jom calit birdnestt untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat ๐Ÿ’•
.
.
dapatkan sekarang serum birdnest dengan harga hanya rm 20 sahajaaa !!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
berminat boleh terus click link di bio untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š
.
#teambne #teamkulitcantik #teamkulitsihat #birdnest #birdnestviral

comment 0 star 2 8 hours ago

Hye ! dah 2020 ni mesti semua nak kelihatan cantik dengan kulit yang sihat kan? jom calit birdnestt untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat ๐Ÿ’•
.
.
dapatkan sekarang serum birdnest dengan harga hanya rm 20 sahajaaa !!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
berminat boleh terus click link di bio untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š
.
#teambne #teamkulitcantik #teamkulitsihat #birdnest #birdnestviral

comment 0 star 2 8 hours ago

Jom malam ni sapu bne๐Ÿฅฐ

kajian menunjukkan masih ramai yang belum menemui essence yang sesuai dengan kulit. didapati juga, setiap orang mencuba lebih dari 3 jenis essence muka kerana terpaksa 'trial-and-error' banyak produk lebih-lebih lagi wanita.
ini kerana, wanita adalah golongan yang paling terkesan dengan perubahan hormon, menyebabkan kondisi kulit selalu berubah-ubah mengikut zon waktu :

waktu biasa dan gembira ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ
waktu stress๐Ÿ’†๐Ÿป
waktu period ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต
waktu hamil ๐Ÿคฐ

betul tak kajian ini? tunggu ape lg?
jom pakai bneโ€ผ๏ธ nak #birdnest
meh dapat kan bne dari wak jeman agent sah anda... ready stock & postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ available cod *
#birdnestessencepuncakalam #birdnestessencesetapak #birdnestessenceserdang #birdnestessencesetiaalam #birdnestessencetanjungmalim
#birdnestessencerawang #birdnestessencetanjungkarang #birdnestessencepayajaras #birdnestessencesungaibuluh #birdnestessencemalaysia rm 20 sahaja sebotol... ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“žcalling for new team members ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰mini agent
๐Ÿ‘‰agent ๐Ÿ“ฆpos seluruh malaysia
jom whatsapp saya segera๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192489088/nakorderbne href="/ig/user/agentbne">@agentbne

fb.me/bnebynorman

#teamjutawanbne #birdnestessencebypna #upsi #huluselangor #birdnesttanjungmalim #teamjutawanbne .

#teamjutawanbne

comment 0 star 0 8 hours ago

Nak gojes sambil buat duit??? akak nak bantu yang serius nak cari duit sendiri...
sambil-sambil jadi cantik.

mau ke ??? tapi.. kalau da rasa awak da banyak duit dan da cantik.

tak yah cari akak tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ tunggu ape lg?
jom pakai bneโ€ผ๏ธ nak #birdnest
meh dapat kan bne dari wak jeman agent sah anda... ready stock & postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ available cod *
#birdnestessencepuncakalam #birdnestessencesetapak #birdnestessenceserdang #birdnestessencesetiaalam #birdnestessencetanjungmalim
#birdnestessencerawang #birdnestessencetanjungkarang #birdnestessencepayajaras #birdnestessencesungaibuluh #birdnestessencemalaysia rm 20 sahaja sebotol... ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“žcalling for new team members ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰mini agent
๐Ÿ‘‰agent ๐Ÿ“ฆpos seluruh malaysia
jom whatsapp saya segera๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192489088/nakorderbne href="/ig/user/agentbne">@agentbne

fb.me/bnebynorman

#teamjutawanbne #birdnestessencebypna #upsi #huluselangor #birdnesttanjungmalim #teamjutawanbne #teamjutawanbne

comment 0 star 0 8 hours ago

Nak gojes sambil buat duit??? akak nak bantu yang serius nak cari duit sendiri...
sambil-sambil jadi cantik.

mau ke ??? tapi.. kalau da rasa awak da banyak duit dan da cantik.

tak yah cari akak tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ tunggu ape lg?
jom pakai bneโ€ผ๏ธ nak #birdnest
meh dapat kan bne dari wak jeman agent sah anda... ready stock & postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ available cod *
#birdnestessencepuncakalam #birdnestessencesetapak #birdnestessenceserdang #birdnestessencesetiaalam #birdnestessencetanjungmalim
#birdnestessencerawang #birdnestessencetanjungkarang #birdnestessencepayajaras #birdnestessencesungaibuluh #birdnestessencemalaysia rm 20 sahaja sebotol... ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“žcalling for new team members ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰mini agent
๐Ÿ‘‰agent ๐Ÿ“ฆpos seluruh malaysia
jom whatsapp saya segera๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192489088/nakorderbne href="/ig/user/agentbne">@agentbne

fb.me/bnebynorman

#teamjutawanbne #birdnestessencebypna #upsi #huluselangor #birdnesttanjungmalim #teamjutawanbne #teamjutawanbne

comment 0 star 0 8 hours ago

Hye ! dah 2020 ni mesti semua nak kelihatan cantik dengan kulit yang sihat kan? jom calit birdnestt untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat ๐Ÿ’•
.
.
dapatkan sekarang serum birdnest dengan harga hanya rm 20 sahajaaa !!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
berminat boleh terus click link di bio untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š
.
#teambne #teamkulitcantik #teamkulitsihat #birdnest #birdnestviral

comment 0 star 2 8 hours ago

Jom malam ni sapu bne๐Ÿฅฐ

kajian menunjukkan masih ramai yang belum menemui essence yang sesuai dengan kulit. didapati juga, setiap orang mencuba lebih dari 3 jenis essence muka kerana terpaksa 'trial-and-error' banyak produk lebih-lebih lagi wanita.
ini kerana, wanita adalah golongan yang paling terkesan dengan perubahan hormon, menyebabkan kondisi kulit selalu berubah-ubah mengikut zon waktu :

waktu biasa dan gembira ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ
waktu stress๐Ÿ’†๐Ÿป
waktu period ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต
waktu hamil ๐Ÿคฐ

betul tak kajian ini? tunggu ape lg?
jom pakai bneโ€ผ๏ธ nak #birdnest
meh dapat kan bne dari wak jeman agent sah anda... ready stock & postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ available cod *
#birdnestessencepuncakalam #birdnestessencesetapak #birdnestessenceserdang #birdnestessencesetiaalam #birdnestessencetanjungmalim
#birdnestessencerawang #birdnestessencetanjungkarang #birdnestessencepayajaras #birdnestessencesungaibuluh #birdnestessencemalaysia rm 20 sahaja sebotol... ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“žcalling for new team members ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰mini agent
๐Ÿ‘‰agent ๐Ÿ“ฆpos seluruh malaysia
jom whatsapp saya segera๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192489088/nakorderbne href="/ig/user/agentbne">@agentbne

fb.me/bnebynorman

#teamjutawanbne #birdnestessencebypna #upsi #huluselangor #birdnesttanjungmalim #teamjutawanbne .

#teamjutawanbne

comment 0 star 0 8 hours ago

Siapa ada masalah kulit muka
โœ” muka berlubang,
โœ” bekas parut jerawat,
โœ” pori-pori wajah yang terbuka luas,
โœ” jeragat
โœ” jerawat .
meh sini nak habaq
jom guna birdnest essence
.
essence yang boleh membuat muka jadi halus gebu, dan awet muda...
.
tunggu ape lg?
jom pakai bneโ€ผ๏ธ nak #birdnest
meh dapat kan bne dari wak jeman agent sah anda... ready stock & postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ available cod *
#birdnestessencepuncakalam #birdnestessencesetapak #birdnestessenceserdang #birdnestessencesetiaalam #birdnestessencetanjungmalim
#birdnestessencerawang #birdnestessencetanjungkarang #birdnestessencepayajaras #birdnestessencesungaibuluh #birdnestessencemalaysia rm 20 sahaja sebotol... ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“žcalling for new team members ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰mini agent
๐Ÿ‘‰agent ๐Ÿ“ฆpos seluruh malaysia
jom whatsapp saya segera๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60192489088/nakorderbne href="/ig/user/agentbne">@agentbne

fb.me/bnebynorman

#teamjutawanbne #birdnestessencebypna #upsi #huluselangor #birdnesttanjungmalim #teamjutawanbne

comment 0 star 0 9 hours ago

ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
"jumbo healthy pack"
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
nah ini cocok buat kalian yg ingin langsung beli banyak dengan harga lebih murah. isinya 45 gram sarang burung walet berbentuk patahan yang sudah bersih dan siap untuk langsung kamu masak.
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
price : 850.000/pack
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
note : semua produk kami jamin bebas dari bahan pengawet dan bahan kimia.

comment 1 star 2 9 hours ago

ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
"jumbo healthy pack"
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
nah ini cocok buat kalian yg ingin langsung beli banyak dengan harga lebih murah. isinya 45 gram sarang burung walet berbentuk patahan yang sudah bersih dan siap untuk langsung kamu masak.
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
price : 850.000/pack
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
note : semua produk kami jamin bebas dari bahan pengawet dan bahan kimia.

comment 1 star 3 9 hours ago

ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
"jumbo healthy pack"
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
nah ini cocok buat kalian yg ingin langsung beli banyak dengan harga lebih murah. isinya 45 gram sarang burung walet berbentuk patahan yang sudah bersih dan siap untuk langsung kamu masak.
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
price : 850.000/pack
ใ…คใ…คใ…คใ…คใ…คใ…ค
note : semua produk kami jamin bebas dari bahan pengawet dan bahan kimia.

comment 1 star 2 9 hours ago