Loading...
Instagram Public Photos with #ayamcheese

Hi gais! sekali sekala sis post dekat feed kan. ni sis belanja feedback dari cust yang dah cuba ayam spicy korean cheese by @erniothman πŸ˜‰
.
thankyou so much yang mana dah order dah rasa and dah repeat banyak kali. and kalau ada kekurangan tu boleh pm sis okay? inshaallah sis cuba perbaiki apa yang kurang☺️
.
#ayamkorea #ayamcheese #codkuantan #ayamkoreakuantan #kuantan #ayampedas #spicykoreanchicken #spicykoreanfood #ayamkoreaspicykuantan #codbandarkuantan #cheese

comment 0 star 7 30 minutes ago

Spicy cheezy chicken crush available in small, medium and big pack
.
cheese sauce sampai melimpah ruah meleleh menyaluti #ayamkpop okeh. bukan sikit2 😘
.
#ayamkorea #deliverybox #cheezychicken #ayamcheese #koreanchicken #spicychicken

comment 2 star 66 22 hours ago

Saatnya makan malam guys....yuk ke paskadanina...ayam cheese lover nya....makyusss...πŸ‘ #foodlover #ayamcheese "pasta kangen danina"
• pasta
• pizza
• burger
• nasi goreng ala resto
• ayam bakar, ayam mozarella, ayam geprek
• mie
• banana nuget
• etc

ruko sawangan permai blok r2 a2 no.15
perumahan sawangan permai
jalan raya pasir putih, sawangan depok 16519

comment 1 star 42 Yesterday

Saatnya makan malam guys....yuk ke paskadanina...ayam cheese lover nya....makyusss...πŸ‘ #ayamcheese "pasta kangen danina"
• pasta
• pizza
• burger
• nasi goreng ala resto
• ayam bakar, ayam mozarella, ayam geprek
• mie
• banana nuget
• etc

ruko sawangan permai blok r2 a2 no.15
perumahan sawangan permai
jalan raya pasir putih, sawangan depok 16519

comment 2 star 36 Yesterday

Colourful sandwich with kentucky chicken, tomatoes, salad, cheese😍 mayonis and sauce πŸ€—πŸ˜πŸ˜ your stomach will be fully after take 4pcs of sandwich πŸ˜‚
pernah rasa ke sandwich ada ayam kentucky , ada cheese , dengan tiga lapisan roti ? πŸ˜‹
πŸ“²0176839435
πŸ•―
#sandwich #cheese #sandwichcheese #sandwichchicken #sandwichayam #ayamcheese #sandwichayamcheese #sandwichviral #sandwichsedap #keju #viral #explore #instafamous #dapur #masakan #ayamkentucky #ayamkentukyspicy #ayamspicy #ayampedas #sandwichpedas #johorbahru

comment 0 star 8 2 days ago

Wahhhaaaa ngiler liat ini 😱😱
.
siapa yang suka keju pake banget??? ayok ngakuuu πŸ˜‰ ini nih keju ala richeese yang super lezat... mari bun dan sista semua pecinta keju, boleh banget coba kejunya @juragankejuhalal yang rasa kejunya ngejuu banget dan 100% keju aseliii no campuran πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
jangan percaya testimoni kalau belum coba sendiri pokokna mah yaa bun πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
mari bun di wa aja nomor mimin di 081392707020 atau langsung klik link di bio 😊
.
.
.
.
.
#masakanrumahan #ag_sambel #juragankejuhalal #cheesecakes #surabayafoodies #surabayafood #kejusurabaya #reseppuding #masakapahariini #ag_asinan #fotokue #momenhangattanpaoven #resepmasakanindonesia #sauskeju #food #foodsgram #ayamcheese #kulinersolo #jakartafoodies #kejubandung #bandungfoodies #inspirasicantikmu #mpasi9bulan #kebayainspirasi #yummyresepdasar #menu4bintang #surabayastreetfood #kejusleman #kejujember

comment 2 star 27 4 days ago

Insyaallah,dalam masa terdekat ini kami akan memulakan bisnes kecil-kecilan iaitu spicy crispy korean chicken in kl area. saya utamakan area jalan ipoh, kepong,jinjang dan selayang dahulu buat masa sekarang. masih dalam perancangan. mesti ramai peminat korean food kan. macam kedai fastfood kfry dan 4 fingers. mesti malas nak tunggu giliran. nanti bila kami dah mula beroperasi anda dialu alukan untuk merasai korean chicken kami. dont forget to hit the follow button ! 😚#kfrymalaysia #4fingers #malaysianfood #koreanfood #spicykoreanchickenmurah #spicykoreanchickenkl #spicykoreanchickenmalaysia #ayamcheese #ayampedas

comment 0 star 3 5 days ago

Ayam goreng cheese paan otw ke tempat andaπŸ˜‚
first day ni kita offer,rm8 je,klau x😐rm10
.
.
.
.
.
#janganrisaucomfirmsedap #xsukecakapkatakusukecakapkatsemuaorang #jenterapejuang
#kakimotor
#onβœ–οΈon
#gilagilaremaja #ayamcheese
#ayamgorengcheese #ayamgorengcheesepaan

comment 0 star 11 5 days ago

Tak teringin keee nak rasa cheese ni ha?
mesti teringin kan.. makan ngan ayam goreng πŸ—, hotdog 🌭, odenn 🍒, burger πŸ” nyums!

dapatkan cheese anda sekarang!!! @little.crave
@little.crave
@little.crave
selamat menjamu selera!! 🀀🀀🀀 #littlecrave #dliciouscheezypowder #cheezy #cheese #cheeseleleh #cheesebomb #cheeseserbuk #popiacheese #ayamcheese #pisangcheese #cheeseburger #cheesecake #cheesepowder #kerepekcheuese #beli #jual #worldcup #makan #masak #resepi #sedap #murah #berbaloi #jimat #sayang #love #shahalam #malaysia #cheeseshahalam #cheesepowdershahalam

comment 0 star 29 6 days ago

Siapa yang suka keju pake banget??? ayok ngakuuu πŸ˜‰ ini nih keju ala richeese yang super lezat... mari bun dan sista semua pecinta keju, boleh banget coba kejunya @juragankejuhalal yang rasa kejunya ngejuu banget dan 100% keju aseliii no campuran πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
jangan percaya testimoni kalau belum coba sendiri pokokna mah yaa bun πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
mari bun di wa aja nomor mimin di 081392707020 atau langsung klik link di bio 😊
.
.
.
.
.
#ag_sambel #masakanrumahan #surabayafoodies #surabayafood #kejusurabaya #reseppuding #masakapahariini #ag_asinan #fotokue #momenhangattanpaoven #resepmasakanindonesia #sauskeju #food #foodsgram #ayamcheese #kulinersolo #kejujakarta #jakartafoodies #kejubandung #bandungfoodies #inspirasicantikmu #mpasi9bulan #kebayainspirasi #yummyresepdasar #menu4bintang #kejusurabaya #surabayastreetfood

comment 3 star 17 2 weeks ago

Wahhhaaaa ngiler liat ini 😱😱
.
siapa yang suka keju pake banget??? ayok ngakuuu πŸ˜‰ ini nih keju ala richeese yang super lezat... mari bun dan sista semua pecinta keju, boleh banget coba kejunya @juragankejuhalal yang rasa kejunya ngejuu banget dan 100% keju aseliii no campuran πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
jangan percaya testimoni kalau belum coba sendiri pokokna mah yaa bun πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
mari bun di wa aja nomor mimin di 081392707020 atau langsung klik link di bio 😊
.
.
.
.
.
#ag_sambel #masakanrumahan #juragankejuhalal #cheesecakes #surabayafoodies #surabayafood #kejusurabaya #reseppuding #masakapahariini #ag_asinan #fotokue #momenhangattanpaoven #resepmasakanindonesia #sauskeju #food #foodsgram #ayamcheese #kulinersolo #kejujakarta #jakartafoodies #kejubandung #bandungfoodies #inspirasicantikmu #mpasi9bulan #kebayainspirasi #yummyresepdasar #menu4bintang #kejusurabaya #surabayastreetfood

comment 1 star 19 2 weeks ago

Okay settle untuk harini. sis buat 16box je. sekarang pun sis open order untuk esok 15box lagi. sebab sis tak larat nak buat banyak πŸ˜‚
yang mana belum cuba tu boleh lah ws sis sebelum sis tutup order ♥️
#ayamkorea #ayamcheese #codkuantan #ayamkoreakuantan #kuantan #ayampedas #spicykoreanchicken #spicykoreanfood #ayamkoreaspicykuantan #codbandarkuantan #cheese

comment 0 star 12 2 weeks ago

Hi gais! sis tengah open order untuk cod esok ni. sis open 15box je untuk esokπŸ€— kalau nak join cod esok boleh ws yaπŸ˜‰
.
#ayamkorea #ayamcheese #codkuantan #ayamkoreakuantan #kuantan #ayampedas #spicykoreanchicken #spicykoreanfood #ayamkoreaspicykuantan #codbandarkuantan #cheese

comment 3 star 13 2 weeks ago

Alhamdulillah. siapa nak rasa ayam spicy korea cheese boleh ws sis ya. klik je link dekat bio tu πŸ˜‰
.
#ayamkorea #ayamcheese #codkuantan #ayamkoreakuantan #kuantan #ayampedas #spicykoreanchicken #spicykoreanfood #ayamkoreaspicykuantan #codbandarkuantan #cheese

comment 0 star 7 2 weeks ago