Loading...
Instagram Public Photos with #anyeongtopokki
comment 0 star 114 January 2018
comment 25 star 207 April 2018
comment 0 star 128 April 2018
comment 0 star 18 4 weeks ago

Uolss kalau belum cuba, wajib cuba sekarang tauuu. eh, lepas berbuka puasa nanti. 🀣
.
.
harini kaktira cod area dungun. start cod pukul 3.30 ya.. klik je link kt wtspp untuk order. πŸ˜‹
.
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 3 star 134 May 2018

Ramadhan special
.
.
bulan puasa kaktira tak open menu lain tau, kimbab sahaja available dan cod setiap hari area dungun. πŸ˜‹
.
.
had 20roll je setiap hari. cepat2 whtaspp kaktira k.. 😁🀩
.
.
cara order klik je link kat bio
.
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 0 star 80 May 2018

Annyeong doshirak : new menu dari #annyeongtopokki 🀩πŸ”₯ .
.
esok kaktira open order tauu.. annyeong doshirak kaktira serve sekali dengan sidedish kimchi dan sprout beans soup. .
.
serius memang sedakk! 🀩
.
.
cepat2 whtspp kaktira untuk order k.. klik je link kat bio πŸ˜‹
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 1 star 104 May 2018

Assalamualaikum.. annyeong! gudmorning.. 🀩
.
.
the best ever korean street food - tteokbokki .
.
esok (jumaat ) kaktira open cod tau.. if nak join cepat2 whatsapp kaktira k. klik je link kat bio.. πŸ”₯
.
.
bila lagi nak feeling2 korea kannn. πŸ˜‹
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 12 star 180 April 2018
comment 25 star 207 April 2018

Perbezaan ketiga2 jenis chikin.. antara ketiga2 ni yang paling feveret kaktira ialahhhh chikin gangjeong! seriuss mmg sedapppp. taste orang melayu gitu rasa manis masam dan pedas!! .
.
uuolsss dah order ke untuk makan dengan family? harini open order tauu.. cod dungun sahaja. 🀩🀩
.
.
cepat2 order tauu klik je link kat bio. 😘
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 0 star 132 April 2018