Loading...
Instagram Public Photos with #anyeongtopokki

Uolss kalau belum cuba, wajib cuba sekarang tauuu. eh, lepas berbuka puasa nanti. 🀣
.
.
harini kaktira cod area dungun. start cod pukul 3.30 ya.. klik je link kt wtspp untuk order. πŸ˜‹
.
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 2 star 124 3 weeks ago

Ramadhan special
.
.
bulan puasa kaktira tak open menu lain tau, kimbab sahaja available dan cod setiap hari area dungun. πŸ˜‹
.
.
had 20roll je setiap hari. cepat2 whtaspp kaktira k.. 😁🀩
.
.
cara order klik je link kat bio
.
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 0 star 79 4 weeks ago

Annyeong doshirak : new menu dari #annyeongtopokki 🀩πŸ”₯ .
.
esok kaktira open order tauu.. annyeong doshirak kaktira serve sekali dengan sidedish kimchi dan sprout beans soup. .
.
serius memang sedakk! 🀩
.
.
cepat2 whtspp kaktira untuk order k.. klik je link kat bio πŸ˜‹
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 1 star 103 last month

Assalamualaikum.. annyeong! gudmorning.. 🀩
.
.
the best ever korean street food - tteokbokki .
.
esok (jumaat ) kaktira open cod tau.. if nak join cepat2 whatsapp kaktira k. klik je link kat bio.. πŸ”₯
.
.
bila lagi nak feeling2 korea kannn. πŸ˜‹
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 9 star 170 April 2018
comment 24 star 196 April 2018

Perbezaan ketiga2 jenis chikin.. antara ketiga2 ni yang paling feveret kaktira ialahhhh chikin gangjeong! seriuss mmg sedapppp. taste orang melayu gitu rasa manis masam dan pedas!! .
.
uuolsss dah order ke untuk makan dengan family? harini open order tauu.. cod dungun sahaja. 🀩🀩
.
.
cepat2 order tauu klik je link kat bio. 😘
.
.
#koreanfood #anyeongtopokki #makanankorea #psmza #cod #koreamalaysia #halalfoodkorea #tteokbokki #topokki #coddungun #streetfoodkorea #kpop #kdrama #jjangmyeon #bibimbap #gochujang #codmakanankorea #makanankoreadungun #ayamkorea #ayamkeju #ayamcheese #ayamkpop #chikinchijeu #bibimbaphalal #jjajangmyeon #chilipastekorea #chilipaste #uitmdungun

comment 0 star 127 April 2018